nemethbence55

New Orleans Saints LSU Tigers

nemethbence55
Utoljára láttuk
19 órája
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
418


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 418
Úgy érzem, az idei draft nem lesz túl sexy: 1. és 2. körös pick szerintem O-line. 5. körben fog kezdődni nekünk a draft: mindenképp várok 1 wr-t, 1-1 secondary, O és D- line mant. QB- ből feltankoltunk, azt nem hiszem, hogy húzunk, minden más (RB, TE, LB) lehetséges, de kevésbé várom, mint a fentieket.
Ez van most. Aztán a draft napján jön ML, aztán belecsap a lecsóba ... (nem vagyok híve a draft mentalitásának)
Abból a szempontból biztos érdekes lesz a draft, hogy rengetegen akarnak előttünk qb-t húzni - a mostani mock-ok szerint legalább is, - valamint wr-eket. Így a 14. cetlink egész jónak mondható, és előfordulhat, hogy majd' 20 év után először lefele trade-elünk! Szerintem most bölcs dolog lenne!
Viktoár
Én a magam részéről örülnék ha első körben Alt, Fuaga, Fashanu, Nabers közül valaki leesne hozzánk. Ha nem akkor szerintem le lehet cserélni, és szerezni egy day 2 picket, ha már a 2. után csak az 5. ben húzunk 😀
kapitnono
Jelen mock-ok szerint Fuaga és Fashanu is fogható lesz ... Vagy Nabers vagy Alt TOP10-ben el fog menni, de mindkettő valószínűleg előttünk. Ezért se lenne baj egy lefele trade
Viktoár
ALT szerintem is több mint esélytelen, max fel csere árán, de azt nagyon nem szeretném, Fashanu szimpi lenne, FK-n, meg pár külföldi portálon is, nagyon hasonlították Alt-hoz, sőt pass protectben még jobbnak is tartják, inkább a run protect ami gyengébb valamivel, de hatalmas plafonja van, plusz fiatal, nekem ő tetszene nagyon. WR érkezését én annyira nem látom, DL-ben akármennyire is gyengék vagyunk én nem húznék, mert a helyünkön belülre nincs annyira ember szerintem, max akkor hátrafelé és valahol ott. WR szerintem jelenleg nem kell első körben, nem vagyunk annyira készen, hogy 2 sztár WR potenciálunk legyen, először azt a gyötrelmes OL-t kéne összerakni és akkor talán Carr is tud hozni egy átlag feletti teljesítményt. Penningre kíváncsi vagyok nagyon, hogy kitudunk-e hozni belőle valamit, talán használt neki az hogy leült tavaly, illetve faledző váltás, plusz ott van a tavalyi 4. körös srác, az ő nevére nem emlékszek.
Foskey-ról tud amúgy valaki valamit? Mert neki a nevét egyedül akkor halottam amikor kiválasztottuk.
1 hónapja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 418
Egyébként nyilván 100%, hogy nem így lesz, de jelenlegi helyzetünkben Bakhtiari-t megpróbálnám idehozni, kb minimumot kéne neki adni és ha egészséges tudna maradni, de legalább a meccsek nagyrészén tudna játszani és nem egyből season ending lenne, akkor az nekünk már siker. Oké nem hosszútávú opció, de mi nem feltétlenül a jövőt keressük mindenkiben.
1 hónapja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 418
Igazából nekem is tetszik ez az igazolás, Granderson-Cam-Young nem olyan rossz hármas, ha még Payton Turner is végre tudna egy levegőt venni anélkül, hogy megsérüljön akkor tényleg nagyon szimpi lenne ez a DE állomány.
Draftra így kíváncsi leszek, meglepődnék, ha védelembe húznánk, mert persze a falunkba mindig elfér a pick, de szerintem most O oldalon nagyobb gondok vannak. Eléggé adja magát egy OL húzás, de ezzel egy hatalmas bajom lenne, az pedig az, hogy évek óta borzalmasan húzunk OL-ba, főleg első körben, emiatt én vártam, hogy valaki megbízható játékost kukázunk FA-ról (pl Zeitler most írt alá 1 év 6 misiért amit szerintem mi is megtudtunk volna adni), de így valószínüleg marad a pick.
Penningre leszek kíváncsi, hogy vele mit kezdünk, én amit eltudok képzelni, hogy esetleg bemozgatjuk guardnak és LT-t húzunk a drafton.
11 hónapja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 418
Nekem a draft az alapvetően nagyon tetszik, Breese-ben hatalmas a potenciál és tehetség alapján top 10-nek tartják ahogy olvasgattam róla, egyedül a sérüléseknek kell elkerülnie, de szerintem 1/29-en tökéletes pick. Foskey-t is még évközben volt aki top 10-be mockolta, szóval a tehetsége megvan talán, ahogy olvasgattam róla, annyit láttam, hogy az egyetemén nagyon gyenge volt a pass rush, viszont ő volt az egyedüli szinfolt benne. Az biztos, hogy most ezzel a két pickel, főleg ha beváltják a reményt, akkor már is egy nagyon fasza DL van. Turnert remélhetőleg összetudják drótozni hogy ne legyen sérülés és rotációban ő is nagyon hasznos lehet, én még idén várok tőle vakamit hátha betűs robbani végre. Az RB pick szintén védhető Kamara eltiltása miatt, igaz nekem kicsit korai volt, 3. körben inkább húztam volna valami komolyabb needre és 5-6 körül RB-t. OL pick várható volt, igaz a srácról nem tudok semmit de mélységbe tökéletes és akár Peat vagy Ruiz helyére fel lehetne építeni jövőre. A QB srácról vegyesek a dolgok, volt aki pl. Hooker elé tette a boardon, Senior bowl MVP, kb ennyit találtam róla, meglátjuk mi lesz belőle, sokan írják rá, hogy ag idei év Purdy-ja lehet, mondjuk szerintem ez a Purdy téma túk van hypeolva. Sok fog azon múlni, hogy Carr hogy bírja a kövi 2-3 évet, de akár még lehet is valami a srácból. DB mélység tetszik, remélhetőleg sokoldalú srác lesz akit lehet majd mindenhol használni. A 2 WR talán megfogja a rostert és lehet belőlük valami, igaz szerintem az egyik biztos PS-ben fogja végzeni, mert Olave-Thomas-Shaheed-Edwards plusz még 2 WR sok lenne a a rosteren, bár lehet Edwards repül addig.
Nekem alapból ez a draft simán A- vagy A. Végre nem volt egy elbaszott fel csere sem, meg indokolaltan pick sem, kb nekem mindegyik needre jött plusz a legtöbb BPA volt.
11 hónapja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 418
Eddig nekem is nagyon tetszik a draft, az RB pick is védhető olyan szempontból, hogy vagy tudják már hogy Kamara-ra komoly kihagyás vár és azért kell a mélység vagy pedig már az utánna lévő időt tervezzük. A következő körökben tényleg a mélységen lenne jó dolgozni, LB + OL szerintem ami fontos nagyon TE poszron Juwan+Trautman szerintem elég, az bosszantó hogy Trautman mekkora bust, de sajna ez van. Valami gyors WR jöhetne még pluszba és akkor meglennénk
11 hónapja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 418
Ez a pick tetszik, félek a sérüléstől, de bízzunk a legjobbakban. Engem most jobban mozgat a második körös pick, hogy ott merre indulunk el, sztem WR ráér 3. körben is, OL-be a jelenlegi szerződések miatt is fölösleges lenne ennyire magasan húzni mélységbe. Sztem vagy maradunk a DL-nél, akár szélre akár középre vagy én elgondolkodnék valamelyik QB-n, nyilván a csapatok tudnak valamit Lewis-ról, hogy ennyire kicsúszott, de ott van Hooker is és szerintem amíg nincs újonc QB addig ebből a cap helyzetből se fogunk kijönni és most lenne egy lehetőség, hogy Green bay way-be tanuljon Carr mögött valaki. A win-now miatt kétlem a QB picket, de nekem tetszene azért.

Szerkesztette: nemethbence55
több mint 1 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 418
Hát egy ideális világban max WR4 lenne és annak szerintem nagyon szexi opció lenne, ez ugye úgy nézne ki hogy Olave WR1, Thomas elit WR2 sérülés nélkül, Shaheed WR3 nagy játékokkal és akkor utánna Edwards red zone targetnak meg ami belefér, de hát sajna tudjuk, hogy biztos nem így lesz
több mint 1 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 418
Hendon Hooker-ről egyébként ki mit gondol? Nekem ő nagyon tetszene 2/3 körben, Carr mögé, nyilván benne van a rizikó, hogy "már" 25 + sérüléséből jön vissza, de sok helyen olvastam, hogy a képességei alapján top prospect lenne, illetve amikor játszott akkor a Tennessee top csapat volt vele.
több mint 1 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 418
Remélhetőleg ha DL húzás lesz az nem olyan lesz mint az utóbbi években (Turner/Davenport), mert ez már kezd siralmas lenni, hogy mennyire elcsúsznak ezek a pickek. Itt jön ki sajnos a siralmas cap helyzet, hogy annó Hendricksont nem tudtuk vagy nem akartuk tartani. Idén amúgy Rankins is FA volt neki örültem volna, ha visszatért, de sajna már aláírta máshova.
Peat remélhetőleg tényleg az utolsó évét tapossa. Ruiz-nak szerintem lehetne adni egy olcsóbb szerződést kérdés, hogy jövőre milyen évet fut.
több mint 1 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 418
Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem idén is felcserélünk a draftot. Igaz hogy kiért vagy milyen posztra azt nem tudom.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 6 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 418
Így hogy most nincs igazán miről beszélni illetve a draft közeledtével írnék egy jó néhány soros draft várakozót illetve az FA piacról is beszélnék kicsit.
FA: Korábban még a piac nyitás előtt arról írtam, hogy egy DT,LB,SLOT CB, TE, esetleg WR kéne, ezeket szinte mind megoldottuk és így Meredith igazolásával egyértelműen A+ az egész, Demario Davis a legjobb elérhető futás elleni LB volt aki még ráadásul nem is sérülékeny ez egyértelműen A+ igazolás, Patrick Robinson kicsit zsákbamacska hiszen csak tavaly volt jó szezonja de tavaly nagyon jó volt slotban ami nekünk már nagyon kellett reméljük hogy tartja a tavalyi formáját ez nekem A-, Kurt Coleman szerződetését úgy gondolom hogy kicsit elkapkodtuk hiszen majdnem annyit adunk neki mint Mathieu kap Houstonban, nyilván akkor még szó sem volt arról hogy Mathieu elérhető lesz de így kicsit keserű az ember szájíze hogy egy lényegesen jobb és sokoldalúbb játékosról maradtunk le, egyébként maga Coleman tapasztalata és személye nagyon jót tesz az öltözőnek, illetve rotációs játékosnak jó lesz, csak azért mégis Mathieu jobb lett volna ez így nekem B (B-), Ben Watsonnak szintén a személye nagyon sokat fog használni kicsit a kora aggasztóbb, de Fleener-hez képest tökéletes, kíváncsi leszek az FO gondolkodás módjára, hogy most húzunk egy fiatalt Watson mögé tanulni vagy azért hoztuk most Watson-t hogy ráérjünk ezzel jövőre foglalkozni, de egyébként azt nézve hogy ez mekkora upgrade volt a jelenlegi TE állományhoz képest, akkor egyértelműen A, Cameron Meredith méretekben nagyon hasonlít Thomashoz, nyilván nem volt égetően nagy need a WR, de azért sose ért egy újabb fegyver az amúgyis nagyszerű arzenálba, az ACL és MCL sérülése miatt kicsit macerás, de ennyi belefér, így a WR corp nagyon ütős lesz, főleg úgy hogy elvileg Snead is aláírja a tendert, a pénz illetve a sérülés miatti rizikó miatt B+, Okafor megtartása egyértelműen A, nekem személy szerint nagyon tetszett az idei piacunk, végre látni lehetett azt hogy akarunk igazolni sztár játékosokat is, az kicsit fájó hogy hogyan csúsztunk le Graham-ről, Suh-ról, Nelson-ról is, a legfájóbb és egyben legidegesítőbb az Graham, hogy képes volt elmenni +2-3 millióért oda ahol az utóbbi időben kB minden TE megbukott ahelyett hogy haza jött volna, volt sikerei helyszínére, de ha így áll a dolgokhoz nem is kell ő ide.
A Draft: A szerintem nagyszerű FA tevékenységünk miatt igazából egy Need maradt amit megkéne oldani az a DT és van 3-4 első körös tehetség a poszton, ha valamelyik csúszna hozzánk én mindenképp kiválasztanám, emelett még egy fel trade is jó lenne Mayfield-ért, de erre kicsi a valószínűség, vagy ki is lehetne tradelni az első körből, de erre kicsi az esély Payton-t ismerve, szóval egy ilyen poszt szerinti mock ( vagy inkább milyen posztra kéne húzni)
1. kör: Ha csúszik valamelyik DT akkor mindneképp ez a poszt
3. kör: Egy jó Cover képességű LB pl. Jerome Baker ( Ohio Stat, ami mindig bejön nekünk)
4. kör: OL
5. kör: CB vagy OL vagy DL
6. kör: OL vagy vagy DL
7. kör: Igazából lényegtelen itt kicsi az esélye hogy találunk kezdő játékost, tudom Brady-re illetve Wilson-ra se mondta senki sem.
Vélemények esetleg valami hasonló írás?
Az elírásokért bocsi.
több mint 3 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 418
Igazából ez a meccs olyan volt, hogy időtlen idők óta nem engedünk 100 yardot vagy többet futva és pont egy olyan csapat ellen balf@szkodunk akikről nyílt titok volt, hogy futni fognak főleg miután kiderült hogy Hurts kezd, (de előtte is Sanders-ön éltek), ezért megmondom őszintén nem értem, hogy Allen-ék miért nem készültek erre, főképp a Read option-ökre.
Hill-t szerintem el kell engedni, vannak jó pontjai de nem kezdő QB, amit előttem is említettek hogy a bambulása miatt nyelt be 3-4 sacket, oké hogy mobilisabb mint Brees, de ez nem sokat ér ha nem tudja figyelni a falat.
Brees szerintem jövő héten játszani fog, kicsit szerintem ez presztízs meccs is nekünk.
Winston-t remélem megpróbáljuk jövőre, eddig mindig azt mondtam hogy húzzunk QB-t, most azt hogy ne, vágjunk neki az offseason-nek a Hill+Winston duóval (meg valaki veterán) és lássuk meg ki a jobb (valszeg Winston), szerintem még olcsón is meg lehetne így tartani mert Teddy-vel ellentétben ugye nem tudott semmit mutatni Payton keze alatt és én azt gondolom, hogy ez is benne van abban hogy Hill-t nyomjuk ennyire és Winston nem véletlenül volt 1/1 anno, szóval megvan benne az alap csak kell hozzá egy Payton-hoz hasonló O guru.
Egyáltalán nem kell temetni a szezont, sőt nyilván jó lenne a pihenőhét, de ha nem tudjuk megverni a 7. vagy 6. csapatot akkor úgy is mindegy és arra is volt már nem egyszer példa, hogy a pihenő csapat beragadt, mert nem voltak játékban. Szerintem ha a D tudja azt hozni vagy közel azt mint amit az utóbbi hetekben és Brees is visszajön, akkor nem lesz itt gondd és ünnepelhetjük az SB-t.
(Sorry az esetleges nyelvtani hibákért)
több mint 1 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 418
Rég voltam az oldalon, öröm nézni mekkora vita van szeretett csapatunk körül. Szerintem kimaxoltuk az offseasont, mert látni lehet, hogy két minőségi, de ezzel együtt hatalmas pénzt kérő játékost is elengedtünk (Armstead, Williams) és jött a helyükre egy újonc akivel 5 évig nem kell foglalkozni pénzügyileg + egy okos szerződés. Látni lehet, hogy az FO megakarja oldani a pénzügyi dolgokat, de az nem játszik, hogy 0-ra kiszórjuk a rostert, mert onnan rohadt nehéz visszaépíteni.

Winston egy okos game manager akinek a karjában benne van a bomba is, ne feledjük, hogy tavaly ő is hogyan hozta az 5-2-t, nem volt egy igazi WR1, idén azért teljesen más lesz a felhozatal. A DEF pedig úgy gondolom, hogy még mindig rendkívül erős lesz.
több mint 2 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 418
Az eddig 3 húzásból a CB srác nagyon tetszik, Turner szerintem úgy fog kinézni, hogy most ebben az első évben Davenport-al rotációban, de ő úgyis kifog esni egy sérülés vagy forma hanyatlás miatt, szóval megfogja kapni a lehetőséget, bízzunk benne, hogy Paytonék látnak benne valamit amit senki. Az LB srácról nem igazán hallottam, de elvileg Ohio-ban a D vezére volt, plusz prototípus a felépítése. Futás ellen nem az igazi viszont coverben használható. Összességében szerintem a CB első napos kezdő, a másik két srácot, pedig lehet tanítani, csak foglalkozni kell velük.
több mint 3 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 418
Na, megjött a veterán TE Nick Vanett személyében, a statjait elnézve ő azért inkább a josh Hill mint a Cook-típus 😊
MC12
Nem sokkal vagyunk előrébb az ilyen igazolásokkal. Snead még mindig kint van a piacon, azért őt szívesen elnézném itt ismét.
több mint 3 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 418
Egyre több oldalon látni, hogy Winston lesz a kezdő QB. Ma pl Ian Rapoport hozta le, hogy ez már elvan döntve és hogy Winston is "fel akar ülni a trónra".
Nekem nagyon tetszik ez a felállás, Hill is sokkal hasznosabb mindenesként, nagyon örülnék, ha esetleg sikerülne FA-ról plusz draftról hozni egy kis segítséget Winston-nak.

Szerkesztette: nemethbence55
több mint 3 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 418
Nekem egy Deuce Mcallister-hez hasonló sztori tetszene. Hivatalosan csapat tag lenne és egy esetleges SB gyűrűt ő is kapna, nyilván nem ugyanaz mint, ha az ő vezetésével jött volna össze, de ezt már el kell engedni.
Egyébként 185 misi a várható cap, ha jól emlékszem 176-al számolva, lett volna kb -100 misi helyünk, akkor így már "csak" -70-en vagyunk.
több mint 3 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 418
Brady nagyon vicces, amelyik ítélet nem tetszik neki, utánna egyből hisztizik a zebráknak
több mint 3 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 418
Ez egy égi jel alig, hogy leírtam meg is láttam ezt a posztot. 🤣
 www.instagram.com/p/CKHaDr2HPIa/?igshid=2d4jmixiq2eg

Szerkesztette: nemethbence55
több mint 3 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 418
Fontenot megy a Failconsba úgy tűnik, nekünk meg érkezik 2 db 3. kör.
Ez mondjuk nem is hangzik rosszul....
SP harmadik körös húzásai:
2006: nem volt 3. kör, de az egész draft király lett
2007: Usama Young (4 szezon itt), Andy Alleman
2008: nem volt 3. kör
2009: nem volt 3. kör
2010: Jimmy Graham (5 szezon itt)
2011: Martez Wilson, Johnny Patrick
2012: Akiem Hicks
2013: Terron Armstead (on roster), John Jenkins
2014: nem volt 3. kör
2015: Garrett Grayson, P.J. Williams (on roster)
2016: nem volt 3. kör
2017: Alvin Kamara, Alex Anzalone, Trey Hendrickson - mindenki on roster
2018: Tre'Quan Smith - on roster
2019: nem volt 3. kör
2020: Zach Baun, Adam Trautman - mindkettő on roster

Mondhatjuk, hogy 2010-óta beváltak a 3. körös pickek. Hicks és Jenkins 3 szezont volt itt, de ők most a Bears rosteren, tehát ha nem itt, de másutt még beváltak.

Jelen helyzetben nem rossz ajándék ez szerintem, még ha Fontenot el is megy.
Kájzerszóze
Az a Garett Grayson húzás a best. #megváltó 🤣