nemethbence55

New Orleans Saints LSU Tigers

nemethbence55
Utoljára láttuk
18 órája
Regisztrált
több mint 3 éve
Fórum hozzászólások
391


Utolsó 10 fórum hozzászólás

6 napja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 391
Több helyen is írták, hogy Kyle Trasket néztük ki. Én nem igazán látom, hogy Payton belemenne még egy olyan QB-ba aki nem hatalmas tehetség, azután ahogy megszívtuk Garett Graysonal. Kicsit azt furcsállom, hogy Winston megint csak egy évet kapott, ez mondjuk lehet, hogy arra utal, hogy idén akarnak valakit hozni aki mögötte tud tanulni.
17 napja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 391
Na, megjött a veterán TE Nick Vanett személyében, a statjait elnézve ő azért inkább a josh Hill mint a Cook-típus 😊
MC12
Nem sokkal vagyunk előrébb az ilyen igazolásokkal. Snead még mindig kint van a piacon, azért őt szívesen elnézném itt ismét.
23 napja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 391
Kíváncsi leszek, hogy idén mit kezdünk a pickekkel. Számítok egy olyanra mint tavaly, hogy kb minden körben felcserélünk. Szerintem kétszer húzunk első körben.
26 napja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 391
Elvileg az egyik legsokoldalúbb FB, nyilván nem miatta fogunk SB-t nyerni, de szerintem lesz pár kreatív játék hívva rá.
26 napja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 391
Még 12 millával vagyunk a cap felett így is? Jól olvastam?
Kájzerszóze
Igen, de Armstead szerződéséhez tudomásom szerint még nem nyúltunk + PatRob is cut sorsára juthat. Én még a napokban a Lattimore-Ramczyk-Williams hosszabbítást várom amikkel pénzt tudunk spórolni vagyis tolni magunk előtt a szart, de ez a jövőbeli énünk gondja lesz 😀
26 napja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 391
No, ha már a QB-kérdés megoldott, nézzük mik a hiányposztok.

Szerintem:

- A D-be nyilván kell a mélység, és ezt a draftról fogjuk megoldani
- Kéne egy veterán TE Trautman mellé, mögé, mert mögötte csak olyan TE van akiről nem is tudtam, hogy a rosteren van ilyen játékos(Ethan Wolf?? 😀 )
- A WR-rész nekem vékony. Callaway és Harris is sérülgetett tavaly, Thomasról nem is beszélve és rajtuk kívül TreQuan van, meg Johnson (és a resztli, Lil'Jordan, Fowler) szóval ide kéne, 1 de inkább 2 wr-még, amiből legalább az egyik jó lenne ha nem lenne 0 km-es.
- Kéne egy Ingram-Murray típusú RB is, mert Montgomery nem az (ő a szegény ember Kamara-ja igazából) a többiek meg megint csak edzésen látták a pályát. Szóval ide is kéne valami veterán faltörő kos. Húznám a szám, de itt el tudok képzelni egy korai RB-húzást a drafton mint Ingramnél. (Nem tudom, lesz-e ilyen típusú futó a mostani drafton)
MC12
Szerintem is kell mélyíteni a D-t, első körben szerintem CB vagy LB fog érkezni, de nyilván ezt befolyásolhatja az FA, nekem nagyon tetszene, ha Kwon visszajönne kevesebb pénzért és akkor jöhetne egy fiatal CB. Kérdés ugye hogy mit akarunk Baun-al, mert tavaly nem sokat láttunk tőle, de lehet, hogy komolyak a tervek vele. DL-be legalább egy használható DE kéne, ezt szerintem meglehetne oldani az egyik kompenzációs pickből. DT pedig a megszokott módon UDFA. WR is szerintem itt a harmadik körben jöhetne, nyilván adná magát egy első körös húzás pl. Bateman, de szerintem harmadik körben egyszerűbb jó WR-t találni, mint kezdő CB-t. Az RB posztot nem igazán értem, lehet hogy nem jól tudom, de Murray még rosteren van, legalábbis nem hallottam hogy kivágtuk volna, csak tradelni akartuk, nyilván ha ez megtörténik akkor kéne valaki, de ide jöhet egy veterán vagy egy hátsó körös ember, a lényeg, hogy ne olyan legyen mint AP, hogy amikor fent van akkor nyilvánvaló hogy futás lesz.
26 napja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 391
Biztosra vehető volt, hogy vagy Hendrickson vagy Williams menni fog, szerintem jobb döntést hoztunk Williams-el, mert Trey tavaly nagyon erős volt, viszont előtte inkább egy jó kiegészítő volt és kitudja, hogy megtudja-e ismételni a tavalyi, de legjobbakat neki. Winston megtartásának nagyon örülök, kicsit az 1 éves szerződést nem értem, szerintem jobb lett volna egy olyan ami 2 éves, de az idei év után DM nélkül kivágható lett volna, így ha jövőre SP kihozza belőle a maxot akkor hatalmas licitálás lesz rá, ami nekünk nem igazán kedvező, de nyilván lehet, hogy ezt az ügynöke érte el, illetve ott lesz akár a Franchise Tag is, de ez a jövő zenéje. Kíváncsian várom, hogy jön-e még valaki vagy nekünk ennyi volt az FA.
27 napja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 391
Kíváncsian várom, hogy hozunk-e valakit FA-ról. Tudom hogy nagyon kicsi az esélye és hogy hatalmas név nem fog jönni, de szerintem Loomis fog valami váratlant húzni.
nemethbence55
Mondok egy tutit: Winston. 😊
peterk2005
Ha nem érdekli a pénz, akkor egyértelmű. Ha érdekli az más tészta. Azért ő a piacon simán van 15-20 milliós irányító (ha Teddy is 20 volt tavaly) szóval nagyon kíváncsi leszek, mit és hogyan okoskodnak össze.
MC12
Attól függ mi lesz Winston fejében, pénzt akar keresni vagy egy megszokott öltözőben, erős O-val + elit edzőkkel dolgozni. Szerintem valahogyan megtartjuk, igaz láttam, olyan híreket hogy nagyon távol állnak az elképzelések, ha Winston nem marad akkor szerintem ez az év kuka lesz, mert mindent arra tettünk fel, hogy vagy ő vagy Brees.
27 napja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 391
Kíváncsian várom, hogy hozunk-e valakit FA-ról. Tudom hogy nagyon kicsi az esélye és hogy hatalmas név nem fog jönni, de szerintem Loomis fog valami váratlant húzni.
1 hónapja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 391
Még mindig messze állunk a limittől. Mi lesz itt???
Kájzerszóze
Szerintem Lattimore-Rám-Williams hosszútávú szerződés + MT strukturálás + PatRob cut és még ott van J.Jenkins is bődületes cap hittel, ő is vagy cut vagy nála is strukturálás lesz.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 391
Így hogy most nincs igazán miről beszélni illetve a draft közeledtével írnék egy jó néhány soros draft várakozót illetve az FA piacról is beszélnék kicsit.
FA: Korábban még a piac nyitás előtt arról írtam, hogy egy DT,LB,SLOT CB, TE, esetleg WR kéne, ezeket szinte mind megoldottuk és így Meredith igazolásával egyértelműen A+ az egész, Demario Davis a legjobb elérhető futás elleni LB volt aki még ráadásul nem is sérülékeny ez egyértelműen A+ igazolás, Patrick Robinson kicsit zsákbamacska hiszen csak tavaly volt jó szezonja de tavaly nagyon jó volt slotban ami nekünk már nagyon kellett reméljük hogy tartja a tavalyi formáját ez nekem A-, Kurt Coleman szerződetését úgy gondolom hogy kicsit elkapkodtuk hiszen majdnem annyit adunk neki mint Mathieu kap Houstonban, nyilván akkor még szó sem volt arról hogy Mathieu elérhető lesz de így kicsit keserű az ember szájíze hogy egy lényegesen jobb és sokoldalúbb játékosról maradtunk le, egyébként maga Coleman tapasztalata és személye nagyon jót tesz az öltözőnek, illetve rotációs játékosnak jó lesz, csak azért mégis Mathieu jobb lett volna ez így nekem B (B-), Ben Watsonnak szintén a személye nagyon sokat fog használni kicsit a kora aggasztóbb, de Fleener-hez képest tökéletes, kíváncsi leszek az FO gondolkodás módjára, hogy most húzunk egy fiatalt Watson mögé tanulni vagy azért hoztuk most Watson-t hogy ráérjünk ezzel jövőre foglalkozni, de egyébként azt nézve hogy ez mekkora upgrade volt a jelenlegi TE állományhoz képest, akkor egyértelműen A, Cameron Meredith méretekben nagyon hasonlít Thomashoz, nyilván nem volt égetően nagy need a WR, de azért sose ért egy újabb fegyver az amúgyis nagyszerű arzenálba, az ACL és MCL sérülése miatt kicsit macerás, de ennyi belefér, így a WR corp nagyon ütős lesz, főleg úgy hogy elvileg Snead is aláírja a tendert, a pénz illetve a sérülés miatti rizikó miatt B+, Okafor megtartása egyértelműen A, nekem személy szerint nagyon tetszett az idei piacunk, végre látni lehetett azt hogy akarunk igazolni sztár játékosokat is, az kicsit fájó hogy hogyan csúsztunk le Graham-ről, Suh-ról, Nelson-ról is, a legfájóbb és egyben legidegesítőbb az Graham, hogy képes volt elmenni +2-3 millióért oda ahol az utóbbi időben kB minden TE megbukott ahelyett hogy haza jött volna, volt sikerei helyszínére, de ha így áll a dolgokhoz nem is kell ő ide.
A Draft: A szerintem nagyszerű FA tevékenységünk miatt igazából egy Need maradt amit megkéne oldani az a DT és van 3-4 első körös tehetség a poszton, ha valamelyik csúszna hozzánk én mindenképp kiválasztanám, emelett még egy fel trade is jó lenne Mayfield-ért, de erre kicsi a valószínűség, vagy ki is lehetne tradelni az első körből, de erre kicsi az esély Payton-t ismerve, szóval egy ilyen poszt szerinti mock ( vagy inkább milyen posztra kéne húzni)
1. kör: Ha csúszik valamelyik DT akkor mindneképp ez a poszt
3. kör: Egy jó Cover képességű LB pl. Jerome Baker ( Ohio Stat, ami mindig bejön nekünk)
4. kör: OL
5. kör: CB vagy OL vagy DL
6. kör: OL vagy vagy DL
7. kör: Igazából lényegtelen itt kicsi az esélye hogy találunk kezdő játékost, tudom Brady-re illetve Wilson-ra se mondta senki sem.
Vélemények esetleg valami hasonló írás?
Az elírásokért bocsi.
3 hónapja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 391
Igazából ez a meccs olyan volt, hogy időtlen idők óta nem engedünk 100 yardot vagy többet futva és pont egy olyan csapat ellen balf@szkodunk akikről nyílt titok volt, hogy futni fognak főleg miután kiderült hogy Hurts kezd, (de előtte is Sanders-ön éltek), ezért megmondom őszintén nem értem, hogy Allen-ék miért nem készültek erre, főképp a Read option-ökre.
Hill-t szerintem el kell engedni, vannak jó pontjai de nem kezdő QB, amit előttem is említettek hogy a bambulása miatt nyelt be 3-4 sacket, oké hogy mobilisabb mint Brees, de ez nem sokat ér ha nem tudja figyelni a falat.
Brees szerintem jövő héten játszani fog, kicsit szerintem ez presztízs meccs is nekünk.
Winston-t remélem megpróbáljuk jövőre, eddig mindig azt mondtam hogy húzzunk QB-t, most azt hogy ne, vágjunk neki az offseason-nek a Hill+Winston duóval (meg valaki veterán) és lássuk meg ki a jobb (valszeg Winston), szerintem még olcsón is meg lehetne így tartani mert Teddy-vel ellentétben ugye nem tudott semmit mutatni Payton keze alatt és én azt gondolom, hogy ez is benne van abban hogy Hill-t nyomjuk ennyire és Winston nem véletlenül volt 1/1 anno, szóval megvan benne az alap csak kell hozzá egy Payton-hoz hasonló O guru.
Egyáltalán nem kell temetni a szezont, sőt nyilván jó lenne a pihenőhét, de ha nem tudjuk megverni a 7. vagy 6. csapatot akkor úgy is mindegy és arra is volt már nem egyszer példa, hogy a pihenő csapat beragadt, mert nem voltak játékban. Szerintem ha a D tudja azt hozni vagy közel azt mint amit az utóbbi hetekben és Brees is visszajön, akkor nem lesz itt gondd és ünnepelhetjük az SB-t.
(Sorry az esetleges nyelvtani hibákért)
17 napja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 391
Na, megjött a veterán TE Nick Vanett személyében, a statjait elnézve ő azért inkább a josh Hill mint a Cook-típus 😊
MC12
Nem sokkal vagyunk előrébb az ilyen igazolásokkal. Snead még mindig kint van a piacon, azért őt szívesen elnézném itt ismét.
2 hónapja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 391
Egyre több oldalon látni, hogy Winston lesz a kezdő QB. Ma pl Ian Rapoport hozta le, hogy ez már elvan döntve és hogy Winston is "fel akar ülni a trónra".
Nekem nagyon tetszik ez a felállás, Hill is sokkal hasznosabb mindenesként, nagyon örülnék, ha esetleg sikerülne FA-ról plusz draftról hozni egy kis segítséget Winston-nak.

Szerkesztette: nemethbence55
2 hónapja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 391
Nekem egy Deuce Mcallister-hez hasonló sztori tetszene. Hivatalosan csapat tag lenne és egy esetleges SB gyűrűt ő is kapna, nyilván nem ugyanaz mint, ha az ő vezetésével jött volna össze, de ezt már el kell engedni.
Egyébként 185 misi a várható cap, ha jól emlékszem 176-al számolva, lett volna kb -100 misi helyünk, akkor így már "csak" -70-en vagyunk.
2 hónapja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 391
Brady nagyon vicces, amelyik ítélet nem tetszik neki, utánna egyből hisztizik a zebráknak
2 hónapja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 391
Ez egy égi jel alig, hogy leírtam meg is láttam ezt a posztot. 🤣
 www.instagram.com/p/CKHaDr2HPIa/?igshid=2d4jmixiq2eg

Szerkesztette: nemethbence55
2 hónapja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 391
Fontenot megy a Failconsba úgy tűnik, nekünk meg érkezik 2 db 3. kör.
Ez mondjuk nem is hangzik rosszul....
SP harmadik körös húzásai:
2006: nem volt 3. kör, de az egész draft király lett
2007: Usama Young (4 szezon itt), Andy Alleman
2008: nem volt 3. kör
2009: nem volt 3. kör
2010: Jimmy Graham (5 szezon itt)
2011: Martez Wilson, Johnny Patrick
2012: Akiem Hicks
2013: Terron Armstead (on roster), John Jenkins
2014: nem volt 3. kör
2015: Garrett Grayson, P.J. Williams (on roster)
2016: nem volt 3. kör
2017: Alvin Kamara, Alex Anzalone, Trey Hendrickson - mindenki on roster
2018: Tre'Quan Smith - on roster
2019: nem volt 3. kör
2020: Zach Baun, Adam Trautman - mindkettő on roster

Mondhatjuk, hogy 2010-óta beváltak a 3. körös pickek. Hicks és Jenkins 3 szezont volt itt, de ők most a Bears rosteren, tehát ha nem itt, de másutt még beváltak.

Jelen helyzetben nem rossz ajándék ez szerintem, még ha Fontenot el is megy.
Kájzerszóze
Az a Garett Grayson húzás a best. #megváltó 🤣
3 hónapja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 391
Szerintem ma hozzuk a W-t, én azt tippelem, hogy ma a D fog nyerni, viszont a mai meccsen Brees és Thomas megérzik egymást és jövő héttől szétszed az O mindenkit.
3 hónapja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 391
Szerintem is meglépné, de ez nem fog megtörténni, mert oké Brees az egyik legszarabb meccsét hozta. DE 250+ yard + 3 TD, 0 elkapókkal úgy hogy ne felejtsük 11 borda törése volt 4-5 hete.
Szerintem felfogja magát szívni amennyire kell, nyilván nem fog 500+ yardokat hozni, de ha visszajön Thomas akivel nagyon értik egymást akkor lefogják tudni menedzselni a meccset annyira hogy nyerjünk.
nemethbence55
Én is ebben beízok csak sajnos ha a közeljövőt nézzük a 2017-es PO óta nem volt olyan meccsünk a PO-ban ahol az O ne játszott volna a meccs jó részében siralmasan, és ne a legvégén próbálta volna megnyerni mindig a meccset. És ezt azért nem lehet csak a sérülésekre fogni.
kapitnono
Persze ez teljesen igaz, de hát reménykedni kell, tavaly amit nem értettem hogy a Griffen-Hunter páros zabált meg minket ahol a két legjobb O-line játékosunk volt/van. Idén is ettől félek, hogy a fal összefog omlani.
Nagyon sok fog azon múlni, hogy Thomas és Brees mennyire értik majd meg egymást, mert látni lehetett hogy tegnap nem volt senki aki eltudott volna akár egy slant útvonalon szakadni a védőjétől. Cook hisztije is egy vicc volt kövi playben pont egy ilyen útvonalon célozta meg Brees és dropolt is.
Lényeg a lényeg hogy szerintem senki sem léphet esélyesként ellenünk pályára és furcsa kimondani de ez a D miatt van, tegnap is ha nem Mahomes irányít akkor 2x kevesebb pontjuk lett volna és ahogy a Fűzővel kifelé -s srácok is leírták hogy sokszor gyötrelmesen tudtak haladni csak úgy hogy ott volt Kelce, Hill, Mahomes, Hardman.
Összességében bizakodhatunk, én legjobban attól félek hogy Green Bay-be megyünk mert ott hidegben a nyitott stadionban tényleg kevés esélyünk lesz.