nemethbence55

New Orleans Saints LSU Tigers

nemethbence55
Utoljára láttuk
6 napja
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
411


Utolsó 10 fórum hozzászólás

6 napja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 411
Hendon Hooker-ről egyébként ki mit gondol? Nekem ő nagyon tetszene 2/3 körben, Carr mögé, nyilván benne van a rizikó, hogy "már" 25 + sérüléséből jön vissza, de sok helyen olvastam, hogy a képességei alapján top prospect lenne, illetve amikor játszott akkor a Tennessee top csapat volt vele.
6 napja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 411
Remélhetőleg ha DL húzás lesz az nem olyan lesz mint az utóbbi években (Turner/Davenport), mert ez már kezd siralmas lenni, hogy mennyire elcsúsznak ezek a pickek. Itt jön ki sajnos a siralmas cap helyzet, hogy annó Hendricksont nem tudtuk vagy nem akartuk tartani. Idén amúgy Rankins is FA volt neki örültem volna, ha visszatért, de sajna már aláírta máshova.
Peat remélhetőleg tényleg az utolsó évét tapossa. Ruiz-nak szerintem lehetne adni egy olcsóbb szerződést kérdés, hogy jövőre milyen évet fut.
7 napja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 411
Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem idén is felcserélünk a draftot. Igaz hogy kiért vagy milyen posztra azt nem tudom.
6 hónapja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 411
Nekem összességében
tetszik a csapat, tegnap egy nagyon gyenge napja volt Winstonnak/Carmaichelnek, de ne felejtsük, hogy Winston komoly fájdalmakkal játszott végig, ami betudható annak a pár túl dobásnak. Ugyanakkor be kell látni, hogy vele nem fogjuk tudni megnyerni az SB-t, talán PO-ba betud vinni minket, de neki szerintem ez a plafon, ami bosszantó, mert talán az utóbbi évek legjobb kiszolgáló személyzete van idén. Én személy szerint bízok Penning visszatérésében, mert ő egy komoly löketet tud majd adni. A defense tegnap is állat volt, ha Winston pontosabb tud lenni és megmeri játszani a korábban említett 15-20 yardos játékokat akkor erősebbek lehetünk, de sajnos csodát nem tudok tőle várni, mert nagyon inkompetens, ami azt fogja eredményezni az erősebb csapatok ellen, amit tegnap láttunk.
10 hónapja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 411
Rég voltam az oldalon, öröm nézni mekkora vita van szeretett csapatunk körül. Szerintem kimaxoltuk az offseasont, mert látni lehet, hogy két minőségi, de ezzel együtt hatalmas pénzt kérő játékost is elengedtünk (Armstead, Williams) és jött a helyükre egy újonc akivel 5 évig nem kell foglalkozni pénzügyileg + egy okos szerződés. Látni lehet, hogy az FO megakarja oldani a pénzügyi dolgokat, de az nem játszik, hogy 0-ra kiszórjuk a rostert, mert onnan rohadt nehéz visszaépíteni.

Winston egy okos game manager akinek a karjában benne van a bomba is, ne feledjük, hogy tavaly ő is hogyan hozta az 5-2-t, nem volt egy igazi WR1, idén azért teljesen más lesz a felhozatal. A DEF pedig úgy gondolom, hogy még mindig rendkívül erős lesz.
több mint 1 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 411
Hát így gondolom T draft jöhet, csak ne Ruiz szint meg hasonlók, mert ezek nem igazán jönnek be. Kéne WR is szerintem. Első körben ugyanakkornegyre többen írják Pickett-et, ezt a draftot jó lenne beleölni a támadósorba.
Sajnos borítékolni lehetett Armstead és Williams távozását, évek óta vezéráldozat nélkül varászoltunk a cap-el, de ez ugyanakkor a szar tologatását is jelentette most, hogy ők ketten mennek és nem adtunk milliókat rájuk, talán jövőre kicsit tudjuk rendezni a dolgokat. Winston két éves szerződése nekem kicsit úgy érződik, hogy vagy idén vagy jövőre jönni fog mögé valaki betanulni.
több mint 1 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 411
bazdmeg otthon ülsz egy évet, a következő öt életedet is van időd átgondolni.
jönnek a csereajánlatok, de a kedvenc csapatot nem jelentkezik be érted.
aztán odaszólsz hogy én mennék hozzátok, kúrjátok ki a csapat ikonját
aztán kitalálom hogy na, azért még pár nap kell mire eldöntöm mi a faszt is akarok.

tudom hogy csinált pár faszságot a Texans FO az elmúlt években, de már az ügye(i) nélkül is kezdem azt érezni hogy ez a csávó a legjobb helyen a riválisnál lenne.
atapapa
Igazad is van.

Mas kerdes, hogy a Texansnal azert kezdett fesztivalozasba, mert hogy gyenge lett a csapat. majd most elmenne a Falconshoz, ami meg egy jo Ryannel is haldoklott az elmult evekben. Es amit aztan erositeni nem tudnak, mert pick nem lesz ra.

Itt mar komolytalanna valt teljesen az ember, segget csinal a szajabol.
Stez
Nem igazán értem a döntését, nyilván ott nőtt fel, de látjuk a mai NFL-ben, hogy ez semmit sem számít a legtöbb játékosnál. Viszont a Falcons, kb. most a leggyengébb az utóbbi években, nincs egy darab értelmes elkapójuk, oké Pitts ott van, de ő nem fogja megváltani a világot, és a többi részen is nagyon lyukasnak tűnnek. Nálunk meg oké a cap nincs rendben, de a keret annál inkább, egy Siemian+Taysom duóval majdnem meglett a PO, ha ezek után tényleg a Failcons-t választja akkor egészségére, de remélem Cam mind a 2 meccsen szétszedi.
több mint 1 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 411
Sajnálom nagyon MW-t, de ha ez Watson ára, akkor talán érthető, illetve Watson nélkül is nagyon nehéz lett volna tartani. Remélem, hogy Armstead marad így, ha őt se tudnánk tartani az hatalmas érvágás lenne.
több mint 1 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 411
betoljuk mi is az all-int Watsonért....
mennyire akarjátok hogy összejöjjön?
atapapa
Semennyire...
zemanla
Szerintem megkéne lépnünk, nem nagyon tudok a következő 2-3 évben Burrow szintű tehetségről, piacra pedig soha nem fog kimenni, Watson szintű játékos, ami nem tetszik benne, hogy Ramczyk-ről írnak, akit odaadnánk, sajnos van alapja, hiszen nehéz elképzelni, hogy Watson nem járna vezér áldozattal. Winstonnal az a baj, hogy alapszakaszban elügyeskedik de sztem PO-ban kevés lenne nagyon.
több mint 1 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 411
Eléggé nyitott a QB kérdés, elvileg monitorozzuk Watson helyzetét is, azt mondom érte megérné áldozni első kört. Elvileg Pickett is képben van, nyilván ő Winstonnal együtt lenne szerintem. Évek óta elösszőr azt mondom, hogy nem kéne QB draft, nem is jó szerintem a felhozatal + Payton azért nagyon sok pluszt tudott volna adni egy újoncnak és nem tudom, hogy nélküle mi lenne.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 411
Így hogy most nincs igazán miről beszélni illetve a draft közeledtével írnék egy jó néhány soros draft várakozót illetve az FA piacról is beszélnék kicsit.
FA: Korábban még a piac nyitás előtt arról írtam, hogy egy DT,LB,SLOT CB, TE, esetleg WR kéne, ezeket szinte mind megoldottuk és így Meredith igazolásával egyértelműen A+ az egész, Demario Davis a legjobb elérhető futás elleni LB volt aki még ráadásul nem is sérülékeny ez egyértelműen A+ igazolás, Patrick Robinson kicsit zsákbamacska hiszen csak tavaly volt jó szezonja de tavaly nagyon jó volt slotban ami nekünk már nagyon kellett reméljük hogy tartja a tavalyi formáját ez nekem A-, Kurt Coleman szerződetését úgy gondolom hogy kicsit elkapkodtuk hiszen majdnem annyit adunk neki mint Mathieu kap Houstonban, nyilván akkor még szó sem volt arról hogy Mathieu elérhető lesz de így kicsit keserű az ember szájíze hogy egy lényegesen jobb és sokoldalúbb játékosról maradtunk le, egyébként maga Coleman tapasztalata és személye nagyon jót tesz az öltözőnek, illetve rotációs játékosnak jó lesz, csak azért mégis Mathieu jobb lett volna ez így nekem B (B-), Ben Watsonnak szintén a személye nagyon sokat fog használni kicsit a kora aggasztóbb, de Fleener-hez képest tökéletes, kíváncsi leszek az FO gondolkodás módjára, hogy most húzunk egy fiatalt Watson mögé tanulni vagy azért hoztuk most Watson-t hogy ráérjünk ezzel jövőre foglalkozni, de egyébként azt nézve hogy ez mekkora upgrade volt a jelenlegi TE állományhoz képest, akkor egyértelműen A, Cameron Meredith méretekben nagyon hasonlít Thomashoz, nyilván nem volt égetően nagy need a WR, de azért sose ért egy újabb fegyver az amúgyis nagyszerű arzenálba, az ACL és MCL sérülése miatt kicsit macerás, de ennyi belefér, így a WR corp nagyon ütős lesz, főleg úgy hogy elvileg Snead is aláírja a tendert, a pénz illetve a sérülés miatti rizikó miatt B+, Okafor megtartása egyértelműen A, nekem személy szerint nagyon tetszett az idei piacunk, végre látni lehetett azt hogy akarunk igazolni sztár játékosokat is, az kicsit fájó hogy hogyan csúsztunk le Graham-ről, Suh-ról, Nelson-ról is, a legfájóbb és egyben legidegesítőbb az Graham, hogy képes volt elmenni +2-3 millióért oda ahol az utóbbi időben kB minden TE megbukott ahelyett hogy haza jött volna, volt sikerei helyszínére, de ha így áll a dolgokhoz nem is kell ő ide.
A Draft: A szerintem nagyszerű FA tevékenységünk miatt igazából egy Need maradt amit megkéne oldani az a DT és van 3-4 első körös tehetség a poszton, ha valamelyik csúszna hozzánk én mindenképp kiválasztanám, emelett még egy fel trade is jó lenne Mayfield-ért, de erre kicsi a valószínűség, vagy ki is lehetne tradelni az első körből, de erre kicsi az esély Payton-t ismerve, szóval egy ilyen poszt szerinti mock ( vagy inkább milyen posztra kéne húzni)
1. kör: Ha csúszik valamelyik DT akkor mindneképp ez a poszt
3. kör: Egy jó Cover képességű LB pl. Jerome Baker ( Ohio Stat, ami mindig bejön nekünk)
4. kör: OL
5. kör: CB vagy OL vagy DL
6. kör: OL vagy vagy DL
7. kör: Igazából lényegtelen itt kicsi az esélye hogy találunk kezdő játékost, tudom Brady-re illetve Wilson-ra se mondta senki sem.
Vélemények esetleg valami hasonló írás?
Az elírásokért bocsi.
több mint 2 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 411
Igazából ez a meccs olyan volt, hogy időtlen idők óta nem engedünk 100 yardot vagy többet futva és pont egy olyan csapat ellen balf@szkodunk akikről nyílt titok volt, hogy futni fognak főleg miután kiderült hogy Hurts kezd, (de előtte is Sanders-ön éltek), ezért megmondom őszintén nem értem, hogy Allen-ék miért nem készültek erre, főképp a Read option-ökre.
Hill-t szerintem el kell engedni, vannak jó pontjai de nem kezdő QB, amit előttem is említettek hogy a bambulása miatt nyelt be 3-4 sacket, oké hogy mobilisabb mint Brees, de ez nem sokat ér ha nem tudja figyelni a falat.
Brees szerintem jövő héten játszani fog, kicsit szerintem ez presztízs meccs is nekünk.
Winston-t remélem megpróbáljuk jövőre, eddig mindig azt mondtam hogy húzzunk QB-t, most azt hogy ne, vágjunk neki az offseason-nek a Hill+Winston duóval (meg valaki veterán) és lássuk meg ki a jobb (valszeg Winston), szerintem még olcsón is meg lehetne így tartani mert Teddy-vel ellentétben ugye nem tudott semmit mutatni Payton keze alatt és én azt gondolom, hogy ez is benne van abban hogy Hill-t nyomjuk ennyire és Winston nem véletlenül volt 1/1 anno, szóval megvan benne az alap csak kell hozzá egy Payton-hoz hasonló O guru.
Egyáltalán nem kell temetni a szezont, sőt nyilván jó lenne a pihenőhét, de ha nem tudjuk megverni a 7. vagy 6. csapatot akkor úgy is mindegy és arra is volt már nem egyszer példa, hogy a pihenő csapat beragadt, mert nem voltak játékban. Szerintem ha a D tudja azt hozni vagy közel azt mint amit az utóbbi hetekben és Brees is visszajön, akkor nem lesz itt gondd és ünnepelhetjük az SB-t.
(Sorry az esetleges nyelvtani hibákért)
10 hónapja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 411
Rég voltam az oldalon, öröm nézni mekkora vita van szeretett csapatunk körül. Szerintem kimaxoltuk az offseasont, mert látni lehet, hogy két minőségi, de ezzel együtt hatalmas pénzt kérő játékost is elengedtünk (Armstead, Williams) és jött a helyükre egy újonc akivel 5 évig nem kell foglalkozni pénzügyileg + egy okos szerződés. Látni lehet, hogy az FO megakarja oldani a pénzügyi dolgokat, de az nem játszik, hogy 0-ra kiszórjuk a rostert, mert onnan rohadt nehéz visszaépíteni.

Winston egy okos game manager akinek a karjában benne van a bomba is, ne feledjük, hogy tavaly ő is hogyan hozta az 5-2-t, nem volt egy igazi WR1, idén azért teljesen más lesz a felhozatal. A DEF pedig úgy gondolom, hogy még mindig rendkívül erős lesz.
több mint 1 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 411
Az eddig 3 húzásból a CB srác nagyon tetszik, Turner szerintem úgy fog kinézni, hogy most ebben az első évben Davenport-al rotációban, de ő úgyis kifog esni egy sérülés vagy forma hanyatlás miatt, szóval megfogja kapni a lehetőséget, bízzunk benne, hogy Paytonék látnak benne valamit amit senki. Az LB srácról nem igazán hallottam, de elvileg Ohio-ban a D vezére volt, plusz prototípus a felépítése. Futás ellen nem az igazi viszont coverben használható. Összességében szerintem a CB első napos kezdő, a másik két srácot, pedig lehet tanítani, csak foglalkozni kell velük.
több mint 1 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 411
Na, megjött a veterán TE Nick Vanett személyében, a statjait elnézve ő azért inkább a josh Hill mint a Cook-típus 😊
MC12
Nem sokkal vagyunk előrébb az ilyen igazolásokkal. Snead még mindig kint van a piacon, azért őt szívesen elnézném itt ismét.
több mint 2 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 411
Egyre több oldalon látni, hogy Winston lesz a kezdő QB. Ma pl Ian Rapoport hozta le, hogy ez már elvan döntve és hogy Winston is "fel akar ülni a trónra".
Nekem nagyon tetszik ez a felállás, Hill is sokkal hasznosabb mindenesként, nagyon örülnék, ha esetleg sikerülne FA-ról plusz draftról hozni egy kis segítséget Winston-nak.

Szerkesztette: nemethbence55
több mint 2 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 411
Nekem egy Deuce Mcallister-hez hasonló sztori tetszene. Hivatalosan csapat tag lenne és egy esetleges SB gyűrűt ő is kapna, nyilván nem ugyanaz mint, ha az ő vezetésével jött volna össze, de ezt már el kell engedni.
Egyébként 185 misi a várható cap, ha jól emlékszem 176-al számolva, lett volna kb -100 misi helyünk, akkor így már "csak" -70-en vagyunk.
több mint 2 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 411
Brady nagyon vicces, amelyik ítélet nem tetszik neki, utánna egyből hisztizik a zebráknak
több mint 2 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 411
Ez egy égi jel alig, hogy leírtam meg is láttam ezt a posztot. 🤣
 www.instagram.com/p/CKHaDr2HPIa/?igshid=2d4jmixiq2eg

Szerkesztette: nemethbence55
több mint 2 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 411
Fontenot megy a Failconsba úgy tűnik, nekünk meg érkezik 2 db 3. kör.
Ez mondjuk nem is hangzik rosszul....
SP harmadik körös húzásai:
2006: nem volt 3. kör, de az egész draft király lett
2007: Usama Young (4 szezon itt), Andy Alleman
2008: nem volt 3. kör
2009: nem volt 3. kör
2010: Jimmy Graham (5 szezon itt)
2011: Martez Wilson, Johnny Patrick
2012: Akiem Hicks
2013: Terron Armstead (on roster), John Jenkins
2014: nem volt 3. kör
2015: Garrett Grayson, P.J. Williams (on roster)
2016: nem volt 3. kör
2017: Alvin Kamara, Alex Anzalone, Trey Hendrickson - mindenki on roster
2018: Tre'Quan Smith - on roster
2019: nem volt 3. kör
2020: Zach Baun, Adam Trautman - mindkettő on roster

Mondhatjuk, hogy 2010-óta beváltak a 3. körös pickek. Hicks és Jenkins 3 szezont volt itt, de ők most a Bears rosteren, tehát ha nem itt, de másutt még beváltak.

Jelen helyzetben nem rossz ajándék ez szerintem, még ha Fontenot el is megy.
Kájzerszóze
Az a Garett Grayson húzás a best. #megváltó 🤣