NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 2 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 959 — Lucas Scott
Úgy néz ki mi lettünk a győztesei a nagy Browns trade-nek.
 giantswire.usatoday.com/2019/10/16/new-york-giants-emerge-as-early-winners-odell-beckham-jr-trade
Szerintetek egyenlőre miért teljesít ilyen alul OBJ a Browns-ban?
GJohnny74
Azért meg korai. Pl legutóbbi browns összefoglalót megnéztem és pl objnek volt egy csúnya dropja is...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
GJohnny74 New York Giants 636
Úgy néz ki mi lettünk a győztesei a nagy Browns trade-nek.
 giantswire.usatoday.com/2019/10/16/new-york-giants-emerge-as-early-winners-odell-beckham-jr-trade
Szerintetek egyenlőre miért teljesít ilyen alul OBJ a Browns-ban?
több mint 6 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Barkley és Engram full participant volt a mai edzésen.
Unreal a pali, 4-8 hetet jósoltak neki, és ő 4.5 hét után úgy néz ki készen all a játékra, és nagy esély is van a játékára.
Mindenki azt mondja készen all szettepni mindenkit Barkley ha visszatér, Hernandez azt mondta róla olyan mint egy kiéhezett, ketrecbe zárt oroszlán 😁 mindenki totál hypeolt, most már én is k****** várom a vasárnapi meccset.
Plusz egy érdekes stat, hátulról az 5.ek vagyunk az elkövetett penaltyk számában, szóval a Discipline idén rendben van, viszont a missed tackelek számában elől vagyunk, azt sürgősen javítani kell.
több mint 6 éve
Dexter Lawrence a PFF gradek alapján a legjobb rookie interior lineman, az összes lineman között pedig a nyolcadik. Szürke eminenciásként folyamatosan viszi az iszonyatot a QB-kra, plusz közel 180kg, elég gyorsan utána ered a labdás embernek egy-egy screen pass, vagy átengedett futás után. Ahogy tette Dalvin Cook ellen, és Izzo ellen a Pats ellen is. Egy fiatal Snacks, aki még passrushban is szerepet játszhat és nem csak 2 downos játékos.
Rodaron
Azert a 180 kilogrammon fennakadt a szemem. Szoval megneztem, es 155 kg. Najazer. 😊
ulpianus
MeaCulpa elszámoltam magam, de attól még szép darab ember 😊
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Dexter Lawrence a PFF gradek alapján a legjobb rookie interior lineman, az összes lineman között pedig a nyolcadik. Szürke eminenciásként folyamatosan viszi az iszonyatot a QB-kra, plusz közel 180kg, elég gyorsan utána ered a labdás embernek egy-egy screen pass, vagy átengedett futás után. Ahogy tette Dalvin Cook ellen, és Izzo ellen a Pats ellen is. Egy fiatal Snacks, aki még passrushban is szerepet játszhat és nem csak 2 downos játékos.
Rodaron
Azert a 180 kilogrammon fennakadt a szemem. Szoval megneztem, es 155 kg. Najazer. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Barkley és Engram újra edzenek. Reméljük már egészségesek és fognak tudni játszani a héten. Ha nem akkor inkább ne is játszanak, nehogy rásérülés legyen. Shurmur nem mondott semmi konkrétat, csak a szokásos “We’ll just have to see".
több mint 6 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 434 — Bla, bla, bla
 www.nj.com/jets/2019/10/comment-about-browns-odell-beckham-leads-to-father-son-attacking-women-at-bar.html

😕

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
őrület

lehet hogy a szarprolik kiszopnak a jets-től??
vittore
Bizony, úgy tűnik még te se hitted volna. Edzőbuktatásra készülnek talán a srácok 9 év után ismét. De valamit árulj már el légyszi! Ez a "szarprolik" honnan jött? Nem rímel, nem is alliterál, az állattenyésztéshez sincs semmi köze. Azt megértem hogy disszelni akarsz mert "fáj", de ezt tehetnéd máshogy is. Mondjuk szellemesebben, kevésbé "szarproli" módra. Vagy ennyi a plafonod? Akkor viszont bocs, vedd úgy hogy nem szóltam.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 207 — #NoStress
őrület

vittore
kiszoptak, úgyhogy maradtunk 1 győzelemre a csoport elsőségtől 😊
Szesze
És innentől sima PO.
Sobri Jóska
ez eddig is így volt nem? 😊
yooker
De. És mitsem változott. 😊

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 986 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ezt a fordulót az NFC Eastben egyértelműen a Redskins nyerte! 😀 😀
nagir
Az attól függ 🤣
Így távolabb került az 1/1.
warr_b
Arra igazán eddig sem volt esélyetek... 😉
nagir
Láttad te a meccseinket? 🤣
Sima bottom 3.
warr_b
Hajaj a tegnapit konkrétan végig... 😕
Szvsz a top3 ok, de a No.1. a Miami, a No. meg a Cinci, Ti csak max. a dobogó aljára.
nagir
Perverz egy állat vagy, hallod... 😀
Még nekem is kínszenvedés volt, pedig közben a kölköket is megfürdettem meg letettem, meg közben fél szemmel az Office space-t néztem és asszonnyal dumáltam 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
yooker New York Giants 7 461 — Expect the Best !
őrület

vittore
Szesze
És innentől sima PO.
Sobri Jóska
ez eddig is így volt nem? 😊
több mint 6 éve
nagir
Az attól függ 🤣
warr_b
nagir
Sima bottom 3.
warr_b
Hajaj a tegnapit konkrétan végig... 😕
Szvsz a top3 ok, de a No.1. a Miami, a No. meg a Cinci, Ti csak max. a dobogó aljára.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 986 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
nagir
Az attól függ 🤣
warr_b
nagir
Sima bottom 3.

több mint 6 éve
nagir
Az attól függ 🤣
warr_b

több mint 6 éve
nagir
Az attól függ 🤣

több mint 6 éve

Szerkesztette: nagir

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 207 — #NoStress
őrület

vittore
Szesze
És innentől sima PO.

több mint 6 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
őrület

vittore
több mint 6 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
őrület

több mint 6 éve
a culáger eagles 2 TD hátrányban FG-re betol egy fake hívást. ahogy kell el is basszák. megérdemelnék ezek után az ordenáré szétbaszást. de nem, feljönnek 1 TD-re. a kurva faszomat, de tényleg.
vittore
38-20 már a Vikingsnak, és a Vikes újra PHI 9-sén.
több mint 6 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
a culáger eagles 2 TD hátrányban FG-re betol egy fake hívást. ahogy kell el is basszák. megérdemelnék ezek után az ordenáré szétbaszást. de nem, feljönnek 1 TD-re. a kurva faszomat, de tényleg.
több mint 6 éve
Leigazoltuk Javorius Allent, Hillimant pedig waiveltuk. Rutinos RB2-RB3 jó kezekkel.
több mint 6 éve
Nagyon jó ez a kép.

Szerkesztette: r.baggio
több mint 6 éve
Egy kicsit hosszabb bejegyzés a tegnapi meccsel és az elmúlt hetekkel kapcsolatban.
Volt szerencsém élőben megnézni a Giants-Redskins meccset a Metlifeban és azt kell, hogy mondjam őrületes Daniel Jones láz van New Yorkban. Szinte csak DJ és Barkley mezeket lehet kapni a nagy boltokban és a stadionban, mindenki 8-as számú mezben rohangál és istenítik a srácot, úgy tekintenek rá mint egy messiasra. Nagyon igaz az, amit minden kinti szakértő hozzátesz, hogy DJ elképesztő plusz energiákat mozgósít mind a szurkolókban és a csapatban is, mindenki pumped up feelingel megy bele a hétvégékbe.
A tegnapi meccsel kapcsolatban, természetesen én is vereségre számítottam, de szívem mélyén olyan teljesítményre és küzdésre is amit mutattunk. 3.5 négyesen keresztül ott lihegtunk a Pats seggeben, tartottuk a nyomást Bradyn és az Oline is jól dolgozott, csak egy sacket engedve. Baker-en is egyre kevesebb a nagy play, folyamatosan ott liheg az embere nyakában, és ha kell besegít másnak is a tackleben. Dline ember felettit küzd Goldennel együtt, most már hozzak az átlag 3-4 sackeket, amivel holtversenyben már 6-ak vagyunk a ligában. Amennyiben Mayo és Ogletree konzisztens tud maradni akkor akar egy pofás front-seven (átlagosnál talán picit jobb) is összejöhet a szezon hátralevő 2/3ra. Van egy 21-es Collins mezem, de lassan elgondolkozom, hogy egy papírt rá ragasztok és atirom Peppersre 😁 pont azért szeretem őt is mint Collinst megszerettem, csupaszív, csapatjátékos csávó és mindenhol ott van, ha kell LB ha kell SS, ha kell nickelben szerel, de folyamatosan a LOS körül pörög.
Viszont ami borzasztó nagy probléma az a missed tacklek száma, elképesztő sok van belőle (szerintem liga szinten is) ami elég sokba kerül állandóan a kritikus 3rd downoknal és hosszú playek lesznek belőle amivel állandóan hátráltatjuk magunkat. Látványosan szenvedünk emiatt, úgyhogy ez az egyik amit priorban ki kell javítanunk. Az összeszokottsag már kezd látszani, azonban nyilván a talent és tapasztalat hiányt nehéz mitigalni, azt csak is a komplikalt, technikás schemek, keresztek, blitzek használatával lehetne.
Támadósorban pedig bőven van potenciál, most már tényleg jó lenne látni egy egészséges keretet, amikor mindenkit tudunk használni. Azért vérmes reményeink tegnap nem lehettek a cserék csereivel, ami látszott is, DJ se tudott ezzel mit kezdeni, rookie még a csávó. Az elkapoi sem tudtak elszakadni a vedoktol, ő pedig nem Brady még hogy vezesse az elkapojat és megoldja ezeket a szitukat. Becsülettel küzdött, az első megpattant INTjen kivul, sajna a tapasztalat hiánya okozta a másik két labda eladást, a harmadik negyed elején úgy nézett ki tudtunk volna akar TDvel zárni, meg lehetett volna a momentumunk, amivel döntetlenre hozzuk, és valszeg szoros is maradt volna végig a meccs, de sajnos a védelem behúzta a csőbe a Safety rejtett coverage-al, amit rosszul olvasott. Ezek a tanuló pénzei, amit úgy gondolom használni is fog a jövőben. Tegnap sajna nem volt senki, aki segítette volna és vezette volna az offenset, ehhez pedig ő még kevés, sajnos emiatt sokan szerintem jogtalanul is fikazzak (like Asbee, a blogon).
Ha visszakapja Barkleyt, Engramet, Shepard-t akkor Tate-e együtt szerintem okoznak még nekünk kellemes perceket idén. Kezdhetitek egyből a Cards ellen 😁
Shurmurek úgy gondolom most jól készítettek fel ezt a full tartalékos csapatot, vertek beléjük életet és elhitették velük hogy akar lehet keresnivalójuk is, de feladni nem kell.
Összeségében bosszus vagyok, de mérges nem, mert most egyszerűen nem nyerhettunk így egy ilyen ellenfél ellen, az elég Cinderella sztori lett volna.
A bírókat hagyjuk mert nem azon múlt, de amit most is műveltek a két meg nem adott DPIal (Tate, Slayton) az előbbit vissza is nézték az kritikán aluli. De nem csak minket büntetnek, ha láttátok a múlt heti Colts-Chiefsen amit Hiltonra dobtak OPI, hogy megállt egy helyben a védő meg neki futott kategória...ezekből látszik hogy rendszer szintű probléma van itt.
Utoljára pedig, hogy miért nem hozunk senkit FArol a sérültek helyére egy részről jó kérdés, másrészről pedig Gettleman nem akar senkit IRra rakni, emiatt szabad hely sincsen a rosteren, szóval elég patthelyzet, most lesz több idő a sérültek visszatérésére és új emberek tesztelésére, így úgy gondolom valakit most biztos hozni fogunk.
Egy szó mint száz, ha úgy küzdenek a srácok mint tegnap és a sérültek is visszatérnek, akkor úgy gondolom minden hátralevő meccsbe bele mehetünk eséllyel a győzelemért.