NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Vobox

New York Giants

Vobox
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
1 órája
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
621


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 hónapja
Vobox New York Giants 621
Jun1 után 7 milliót nyernénk ha kivágnák
ozibozi
Szerintem ki is fogják.
Zet
Az kb elég lesz a draftra, ha jól tudom
Haba
OTC szerint több,mint 8 milla a capspace.Szóval draftra megvan
3 hónapja
Vobox New York Giants 621
Ezt most találtam,
vanek úrnak küldik:

By the way, Ravens RG Kevin Zeitler now as 12 consecutive seasons with 800+ snaps. Gets it done every single year.
ozibozi
Ráadásul még kifejezetten jól is játszik, nálunk pedig az egyetlen értelmes ember volt a falban, kevesebbet keresett mint Solder, teljesen logikus volt, hogy őt küldtük el. És ezt már akkor mondtam. De hát annyira jó ez az OL, kinek hiányzik?
vanek úr
Tedd túl rajta magad…teljesen logikus volt,hogy egy lukas falba ‘forrasztottunk’ (soldering) 😊
3 hónapja
Vobox New York Giants 621
To recap, here are the Giants assistants who are out (so far):

• DC Wink Martindale
• ST coordinator Thomas McGaughey
• RB coach Jeff Nixon (leaving to become Syracuse OC)
• OL coach Bobby Johnson
• OLB Drew Wilkins
• Defensive assistant Kevin Wilkins
Rodaron
Ha az újak nem is váltják meg a világot (bár ki tudja) az mindenképp dícséretes,hogy nem ülünk tovább a langyosfosba,hanem próbálkozunk.
4 hónapja
Vobox New York Giants 621
a védelem megítélése elég nehéz, hisz egyrészt a saját impotens támadósorunk miatt többet kell fent lenniük, mint az "elvárható" lenne, másrészt ők is egy rettentően gyenge ellenfél ellen kellett, hogy teljesítsenek.

lassan de biztosan azért kezd kialakulni egy mag, akik köré lehet építeni:
- Sexy Dexy
- Thibodaux
- Okereke
- Banks

bár én továbbra sem bánnám, ha Martindale nélkül kezdenénk a következő szezont.
törölt kristof
Ez a védelem Top10, de lehet Top5 is lenne, ha az offense potensebb lenne, ahogy írod, úgy meg már Wink megítélése is más lenne.
Rodaron
Ezt a védelmet az összes szembejövő közepesnél jobb offense rommá alázta az elmúlt két évben. És ebben az edzőé a fő érdem, mert az említett játékosokban tényleg van potenciál, ahogy McFadden, Hawkins vagy Flott is mutatott bíztató dolgokat. Ha letudnánk akasztani valahonnan még egy átlagosnál csak kicsit is jobb pass rushert, hogy ne Tibóra maradjon minden, akkor tényleg lehetne alkotni valamit ebből az alapanyagból, de az eddiginél így is sokkal többett kellett volna kihozni belőlük. Nehogy már a teljesen impotens Jets vagy Pats legyen a mérce!
vanek úr
Nem értem miért mondod…van Azeez nekünk 😂…JPP-Tuck-Umenyiora…Strahan…ja hogy el voltunk kényeztetve?😂 Viccet félretéve amíg nincs EDGE talent addig a mai NFL-ben hívhatsz te akármilyen játékot,lehetsz zseni de nem fog menni.A QB nyomás alatt hibázik!
5 hónapja
Vobox New York Giants 621
Tavaly volt hogy 10 emberrel mentünk neki egy play-nek kulcsszituációban, tegnap pedig már 9 játékossal sikerült felállnia az ST-nek egy játékhoz. A fejlődés megkérdőjelezhetetlen.
vanek úr
Vajh ha egyszer mindenki elfelejtene felmenni a spec teamből egy playre, végre kirúgnák McGaugheyt??? Persze a kérdésem költői...
Haba
Szerintem ő valami osztálytársa Mara-nak vagy valami rokont kúrogat.Viccet félretéve ez már tényleg non-szensz amit az ST művel…sajnos idén nem sok ki-ki meccset játszunk,amit ők dönthetnek el,de egyszerűen nevetséges.
5 hónapja
Vobox New York Giants 621
TD annyi ideig tartja magánál a labdát, hogy beleforog a sackekbe..
Rodaron
De ha nem forog beléjük, egész (meglepően) jó
Zet
Adom!Majdnem NFL qb-nak tűnik néha 😂
5 hónapja
Vobox New York Giants 621
Én nem követem az NCAA-t,Arch Manning-el mizu?Ő mikor jön draftra?
7 hónapja
Vobox New York Giants 621
- Jones kibaszott jó.
- az O-fal szörnyű, ha Thomas visszatér és Nealt betoljuk guardnak, plusz még igazolunk is veteránt akkor talán még tudunk javulni, de itt muszáj lépéseket tenni.
- Campbell sajnos nem sokat tesz hozzá a támadásokhoz, jó lenne ha Hyatt egyre több snapet venne át tőle.
- Barkley sérülése remélem nem komoly, nélküle még ennyire sem lenne futójáték.
- a DL ligaszinten is az egyik legnagyobb csalódás, papíron kiváló nevek és mégsem működik semmi, itt nagyon komolyan rendet kell tenni a fejekben.
- Okereke is csalódás, Martinez nem unta meg a Pokémonozást? edzés nélkül is messze a legjobb LB-nk lenne...
- a DB sor olyan, amilyen, McKinneytől sokkal többet várok, Dobbs TD-jénél csúnyán megalázták.

rövidhéten megyünk Friscóba, csúnya lesz.
törölt kristof
Sok mindennel egyet értek,de 1 ponttal nyerünk!!In Daboll we trust!Majd bye után szomorkodunk ha kell,addig éljen az optimizmus (igen én is látom a bajokat..)
7 hónapja
Vobox New York Giants 621
Minden csapatnak van legalább egy meccse szezononként mikor semmi nem jön össze…meg egy mikor minden tuti…remélem ezt láttuk.Ettől függetlenül az minden tekintetben kiábrándító ha a szezon első meccsén,amire a legtöbb idő volt felkészülni ekkora pofonba szalad az ember.Ez mindenképp a komplett edzői gárda felelőssége.Azt gondolom most kell igazán bizonyítania Dabollnak…komoly feladat…reméljük megugorja!Én optimista vagyok még…szerintem Neal esetében is a fejébe kell rendet tenni.
7 hónapja
Vobox New York Giants 621
Na Apa kezdődik...Waller valamit érzett a hamstringben ma edzés közben és menet közben abbahagyta, és most Questionable az uccsó practice reporton. Pontosat még nem tud senki, de a beat writerek azt nyomatják, hogy egész offseaonben és a héten is kurva jól érezte magát edzett, de hogy egész héten 35 fok volt New Jerseyben és görcsöt kapott, így inkább lehozták és pihentetik.
Tavaly ha jól emlékszem Barkley is Questionable volt első héten, aztán mégis játszott. Hát vasárnap meglátjuk.
Rodaron
Smokescreen,hogy átverjük a tehenészeket 😉

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Vobox New York Giants 621
OFF: Srácok,a 2011-es pulcsim újra jó rám és megint nem fázom benne…szerintem ez mindent elmond (nem csak a 23 kilós fogyásról,hanem hogy az összes GB és Pats szurkoló haverom mellett kihúzhatom magam).És rendesen meleg hajnali fél3-kor is…mert melegíti a lelkem.
több mint 1 éve
Vobox New York Giants 621
Ozi,szerintem te is belátod,hogy ez kicsit erős volt!Főleg,mert abban igaza volt,hogy nem a QB poszt amivel elsősorban dolgozni kell a jelenlegi helyzetünkben.Ha Eli-ra emlékezteti az nem baj,az ő meglátása ez.Remélem ez csak egy frusztrált túl kapás volt részedről,mert ez nem szókimondás,hanem bunkóság volt,ami (másokat nem megsértve) az egyik legnormálisabb csapat topicba nem hiányzik.

U.i.: Ha trollkodni jön valaki ide,az első leszek aki ennél csúnyább megfogalmazással zavarja el,de most nem volt erről szó.
több mint 2 éve
Vobox New York Giants 621
Rájöttem valamire...az NFC East legjobb csapata vagyunk!Play-off divisional round van,és csak nekünk van min izgulni a csoportba 😂😂😂😂😂
több mint 2 éve
Vobox New York Giants 621
A karácsonyfa alatt mindendenki keressen egy ÓRIÁS kék csomagot,béna piros masnival átkötve...azt én raktam oda nektek és tele van a jókivánságaimmal!Boldog,békés,szeretteljes karácsonyt kívánok mindenkinek!
több mint 7 éve
Vobox New York Giants 621
Pénteki hír lesz: "..és akkor Bill Belichik,az NFL-t új szintre emelve,feltalálta QB free Offense-t.." Szombati hír: "..Roger Goodell szerint csak olyan franchise játszhat akinek legalább 2 egészséges QB van a rosterén így a Pats büntetése,hogy mostantól csak 5.kör után húzhat és mivel Tom Brady tudta mennyi az ötöslottó heti főnyereménye ezért egy hétig kukoricán térdel a sarokban"
több mint 3 éve
Vobox New York Giants 621
Ez menő hogy úgy hívunk játékot hogy Eli 😀
több mint 2 éve
Vobox New York Giants 621
Erről az elkapásról az jutott eszembe amit még akkor mondogattunk mikor Cruz,Nicks...stb szerződés 'móka' meg sérülések voltak,hogy "Lassan Eli magának kell dobáljon" 😂
több mint 3 éve
Vobox New York Giants 621
NY Giants+5,5 hendivel 30 000 3.50-ért szerintem elég jóóóó....Életem párja Seahawks szurkoló...nem szól hozzám....kb leszarom....NYERTÜNK BAZD MEG!!!!!!
több mint 4 éve
Vobox New York Giants 621
Két poszterem van ami soha nem kerül le a falról...Ralf és Michael Schumacher ölelkezése az édesanyjuk halála után a dobogón és Eli kezében a második trófeával,elmosódva a háttérben a “zseni” bratyó...2007ben szerettem meg az NFL-t...egy bizonyos Larry Fitzgerald lett az all-time kedvenc játékosom...de a csapatom a Giants lett és büszkén minden nap viselem,bármekkora a szar is,a lakáskulcsomon is van egy NG10 logó,nekem az amerikaifutball ott indul és ér véget érzelmileg,hogy Eli passzol....Cruuuuz....TD...Aki átélte amit a 10es művelt tudja aki nem annak meg nem lehet úgyse elmagyarázni...
több mint 1 éve
Vobox New York Giants 621
Évek óta először néztem OBJ mezben meccset…ha ez kellett így lesz mindíg!Megérdemelt győzelem!CSAPATUNK VAN!