NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
3
3
2:20, ARENA4
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 6 éve
Gonosz vagy ...Rapaport most 4-6 hetet ír. Szerintem a legoptimistább az hogy Cardinals ellen, előtte 10 nap pihenovel.HAS-re mindig 4-6 hetet írnak, de amilyen alattomos egy sérülés, a visszatérés után is elég markánsan meglátszik még a játékán az esetek többségében. Én tartogatnám PO-ra... 😀
De én is mindenképpen várok egy FA-t a piacról, leginkább CJ Anderson lenne jó aki a rövid yardos és RZ attackokat oldhatna meg hatékonyan.
Rodaron
gyeek
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Majd kopogtat az ajtón Melvin Gordon, hogy DJ játéka miatt szívesen jönne ide....
több mint 6 éve
Rapaport most 4-6 hetet ír. Szerintem a legoptimistább az hogy Cardinals ellen, előtte 10 nap pihenovel.HAS-re mindig 4-6 hetet írnak, de amilyen alattomos egy sérülés, a visszatérés után is elég markánsan meglátszik még a játékán az esetek többségében. Én tartogatnám PO-ra... 😀
De én is mindenképpen várok egy FA-t a piacról, leginkább CJ Anderson lenne jó aki a rövid yardos és RZ attackokat oldhatna meg hatékonyan.
Rodaron
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Egyrészt nem értek hozzá, másrészt szerintem is katasztrófa a D, de...Cáfoljatok meg, ha nem így van, de itt nagyon komoly összeszokottság kell (főleg a sec-ben), ez a csapat rész pedig most áll össze. Alig van olyan, aki ne új lenne. Kétségtelenül nincs tele nagy nevekkel, de pl. pont a sokat szidott PR tök sokat fejlődött az első meccs óta.
A sec tényleg borzalmas, de rettenetesen összeszokatlan is. Ez a zónázásnál a legkirívóbb. Biztos nem lesz belőlük egy új legion of boom v. egy no fly zone, de a szezon második felére komoly javulást várok itt is, ami mivel ez Betheat és JJ-t leszámítva egy igen fiatal egység, egy jó alap lehet a következő idényre, és lássuk be a reális cél pont ennyi lehet idén.
több mint 6 éve
Rapaport most 4-6 hetet ír. Szerintem a legoptimistább az hogy Cardinals ellen, előtte 10 nap pihenovel.De én is mindenképpen várok egy FA-t a piacról, leginkább CJ Anderson lenne jó aki a rövid yardos és RZ attackokat oldhatna meg hatékonyan.
több mint 6 éve
Ajayi FA elvileg, de én C.J: Anderson-t is bírtam annó...Giants RB Saquon Barkley is expected to miss several weeks with high-ankle sprain. (via Ian Rapoport)4-8 hetet mondanak, egyelőre a bye week utánra lőtték be a visszatérését 11. hét után... Ki fog futni így? Mert Gallman tuti nem...
KeyG
ironroy
több mint 6 éve
DJ 😊Giants RB Saquon Barkley is expected to miss several weeks with high-ankle sprain. (via Ian Rapoport)4-8 hetet mondanak, egyelőre a bye week utánra lőtték be a visszatérését 11. hét után... Ki fog futni így? Mert Gallman tuti nem...
KeyG
ironroy
több mint 6 éve
Giants RB Saquon Barkley is expected to miss several weeks with high-ankle sprain. (via Ian Rapoport)4-8 hetet mondanak, egyelőre a bye week utánra lőtték be a visszatérését 11. hét után... Ki fog futni így? Mert Gallman tuti nem...
KeyG
több mint 6 éve
Giants RB Saquon Barkley is expected to miss several weeks with high-ankle sprain. (via Ian Rapoport)
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 6 éve
Azt hiszem rosszul fogalmaztam. Arra gondoltam, hogy olyan sincs aki 1-2 snap erejéig tudna bárkit helyettesíteni pont ilyen esetekben. Plusz utána néztem 26.48 - 33.12 volt a labdabirtkolás, tehát még a Bucks támadott több ideig.Hát de kb minden OL-ember végigjátssza a meccsét, itt nem nagyon szoktak cserélgetni. Persze, Jones sem érezte egy-kétszer jól a nyomást, de ennél jobb munka kell tőleHát k.b. ja! Amúgy nem tudom mennyit volt pályán, de sanszos, hogy elfáradt. Nincs nagyon mélységünk az O falban...Igen, Solder és a Panthers konkrétan DPoY-t csinált belőle két hét alatt 😀Barrett túl jó.Akkor a PO-ra legalább pihentebb lesz. De Solderrel kezdjetek valamit, mert legalja volt ez a performanszHigh-ankle sprain, röntgen alapján nincs törés. Ma lesz MRI de ez minimum 4-6 hét, a lower ankle sprain nem lenne ennyire macerásBarkley-val mi a helyzet?semmi jó, komolyabbnak tűnő lábsérülése van
steelwolf
Szesze
Rodaron
Wyatt
braxa88
Wyatt
nagir
Wyatt
Azért jó lenne nem szét üttetni DJ-t mindjárt az elején.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Sajnos én sem láttam élőben a javát de a lényeg hogy jó volt!Kellett már nagyon ez a pozitív élmény mert őszintén szólva kezdtem befasulni kissé...nyilvan nem lesz folyamatosan ilyen teljesítmény lesz hogy több lesz a hiba mint a bravúr de jelenleg nem látszik olyan hibája ami miatt komolyan aggódnunk kellene..
A védelem úgy néz ki be van rendezkedve erre a kb 30 pontra ezt csak néhányszor fogjuk tudni megugrani de már Jones miatt érdemes lesz legalább meccsért nézni!
Jövőre szabadugynok és korai körös pass russher draft sokat fog segiteni😉
több mint 6 éve
Hát de kb minden OL-ember végigjátssza a meccsét, itt nem nagyon szoktak cserélgetni. Persze, Jones sem érezte egy-kétszer jól a nyomást, de ennél jobb munka kell tőleHát k.b. ja! Amúgy nem tudom mennyit volt pályán, de sanszos, hogy elfáradt. Nincs nagyon mélységünk az O falban...Igen, Solder és a Panthers konkrétan DPoY-t csinált belőle két hét alatt 😀Barrett túl jó.Akkor a PO-ra legalább pihentebb lesz. De Solderrel kezdjetek valamit, mert legalja volt ez a performanszHigh-ankle sprain, röntgen alapján nincs törés. Ma lesz MRI de ez minimum 4-6 hét, a lower ankle sprain nem lenne ennyire macerásBarkley-val mi a helyzet?semmi jó, komolyabbnak tűnő lábsérülése van
steelwolf
Szesze
Rodaron
Wyatt
braxa88
Wyatt
nagir

több mint 6 éve
Hát k.b. ja! Amúgy nem tudom mennyit volt pályán, de sanszos, hogy elfáradt. Nincs nagyon mélységünk az O falban...Igen, Solder és a Panthers konkrétan DPoY-t csinált belőle két hét alatt 😀Barrett túl jó.Akkor a PO-ra legalább pihentebb lesz. De Solderrel kezdjetek valamit, mert legalja volt ez a performanszHigh-ankle sprain, röntgen alapján nincs törés. Ma lesz MRI de ez minimum 4-6 hét, a lower ankle sprain nem lenne ennyire macerásBarkley-val mi a helyzet?semmi jó, komolyabbnak tűnő lábsérülése van
steelwolf
Szesze
Rodaron
Wyatt
braxa88
Wyatt

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Igen, Solder és a Panthers konkrétan DPoY-t csinált belőle két hét alatt 😀Barrett túl jó.Akkor a PO-ra legalább pihentebb lesz. De Solderrel kezdjetek valamit, mert legalja volt ez a performanszHigh-ankle sprain, röntgen alapján nincs törés. Ma lesz MRI de ez minimum 4-6 hét, a lower ankle sprain nem lenne ennyire macerásBarkley-val mi a helyzet?semmi jó, komolyabbnak tűnő lábsérülése van
steelwolf
Szesze
Rodaron
Wyatt
braxa88

több mint 6 éve
Barrett túl jó.Akkor a PO-ra legalább pihentebb lesz. De Solderrel kezdjetek valamit, mert legalja volt ez a performanszHigh-ankle sprain, röntgen alapján nincs törés. Ma lesz MRI de ez minimum 4-6 hét, a lower ankle sprain nem lenne ennyire macerásBarkley-val mi a helyzet?semmi jó, komolyabbnak tűnő lábsérülése van
steelwolf
Szesze
Rodaron
Wyatt
több mint 6 éve
Én meg elmentem a szünetben aludni... Reggel látom a haverok küldték az üzeneteket, gondoltam kárörvendenek. Gratuláltak, én meg nem értettem mihez? Nyertünk!!!¡¡¡😀Látod, mert nem bíztál a papírformában. Mondjuk én is lemaradtam a harmadik negyed elejéről, de más miatt :d
nagir

több mint 6 éve
Én meg elmentem a szünetben aludni... Reggel látom a haverok küldték az üzeneteket, gondoltam kárörvendenek. Gratuláltak, én meg nem értettem mihez? Nyertünk!!!¡¡¡😀

több mint 6 éve
Akkor a PO-ra legalább pihentebb lesz. De Solderrel kezdjetek valamit, mert legalja volt ez a performanszHigh-ankle sprain, röntgen alapján nincs törés. Ma lesz MRI de ez minimum 4-6 hét, a lower ankle sprain nem lenne ennyire macerásBarkley-val mi a helyzet?semmi jó, komolyabbnak tűnő lábsérülése van
steelwolf
Szesze
Rodaron

több mint 6 éve
Sztem inkább RRO volt, vagy Barkleynak hagyja ha van hely balra vagy ha annyira telített akkor ő fut jobbra. Ez collegeban jól megy itt kevésbé szokott, nem készültek rá.Tipikus RPO, amivel lehet nyomatni a spread offenset Man coveragebe. Elkapok elviszik a secondaryt meg a coverage LBt, a futó elviszi a saját LBjet és ha van hely, akkor mehet a szabad területre a QB sneak mint 3.opcio.És tényleg lett vmien pass rush Jones beállításával.Pont ez a jó benne, hogy erre nem nagyon tudnak készülni, hiszen nincs direktbe futás ráhívva, amit olvashatna a védelem, hanem csak akkor fut, ha megnyílik a terület v. ha nincs más opció. Erre max úgy készülhetnek ha ráállítanak 1 embert aki csak rá figyel, viszont akkor az meg utat nyithat más játékoknak. Egy biztos, egészen más dimenziók nyílnak vele a támadójátékban.
Amúgy oké futott két tdt mert kb 25 éve Dave Brown ota nem kellett qb futásra készülni ellenünk. Jövő héten már fognak erre számítani, kiváncsi leszek mi történik majd akkor. Egy biztos h a távoli labdaiban van élet, sajnos Eli távoli dobasai már elég gyengusnak tűntek, kb egy reklám is belefért volna mire odaért.
csebi
Awesome88
A mobilitása miatt mentek a bootlegek is, kifogások, valamint beleallt a QB hitekbe is. Itt azért az awareness skillt még fejleszteni kell, mert az egyik Fumble abból volt. De ahogy a közvetítés alatt is elmondtak ez az amit simán lehet tanulni.
Nekem Slayton is kellemes csalódás volt, 5.koroskent simán elvitte a WR2 szerepet, jó felépítése van és ahhoz képest gyors is, biztos a keze.
A védelem meg hat...na, itt már sokan elmondtatok a véleményt róluk. Nem értem, hogy a faszba lehet engedni 28 pontot egy felido alatt. Annyira soft coverageot játszunk az első két negyedben hogy alapból készen vannak a 10 yardos playek. Olyan mintha ki akarnánk ismerni az ellenfél játékát, és a második félidőre raknank össze a gameplant. Az tiszta látszott hogy sokkal agresszívabb a play hívás, mindenki ott állt az elkapo szemében és Baker is többször odaért a LOSra szerelni, és látszott is rajta, hogy jobban is fekszik neki.
Szóval tudunk váltani D oldalon is, csak rohadt kínkeservesen, és sokszor emiatt a meccsek is elmennek majd, na ezeket kene elfelejtenünk és az első perctől így játszani.
Viszont amíg több pontot dobunk mint kapunk Who cares nem? 😁😁
Rodaron
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Tipikus RPO, amivel lehet nyomatni a spread offenset Man coveragebe. Elkapok elviszik a secondaryt meg a coverage LBt, a futó elviszi a saját LBjet és ha van hely, akkor mehet a szabad területre a QB sneak mint 3.opcio.És tényleg lett vmien pass rush Jones beállításával.Pont ez a jó benne, hogy erre nem nagyon tudnak készülni, hiszen nincs direktbe futás ráhívva, amit olvashatna a védelem, hanem csak akkor fut, ha megnyílik a terület v. ha nincs más opció. Erre max úgy készülhetnek ha ráállítanak 1 embert aki csak rá figyel, viszont akkor az meg utat nyithat más játékoknak. Egy biztos, egészen más dimenziók nyílnak vele a támadójátékban.
Amúgy oké futott két tdt mert kb 25 éve Dave Brown ota nem kellett qb futásra készülni ellenünk. Jövő héten már fognak erre számítani, kiváncsi leszek mi történik majd akkor. Egy biztos h a távoli labdaiban van élet, sajnos Eli távoli dobasai már elég gyengusnak tűntek, kb egy reklám is belefért volna mire odaért.
csebi
Awesome88
A mobilitása miatt mentek a bootlegek is, kifogások, valamint beleallt a QB hitekbe is. Itt azért az awareness skillt még fejleszteni kell, mert az egyik Fumble abból volt. De ahogy a közvetítés alatt is elmondtak ez az amit simán lehet tanulni.
Nekem Slayton is kellemes csalódás volt, 5.koroskent simán elvitte a WR2 szerepet, jó felépítése van és ahhoz képest gyors is, biztos a keze.
A védelem meg hat...na, itt már sokan elmondtatok a véleményt róluk. Nem értem, hogy a faszba lehet engedni 28 pontot egy felido alatt. Annyira soft coverageot játszunk az első két negyedben hogy alapból készen vannak a 10 yardos playek. Olyan mintha ki akarnánk ismerni az ellenfél játékát, és a második félidőre raknank össze a gameplant. Az tiszta látszott hogy sokkal agresszívabb a play hívás, mindenki ott állt az elkapo szemében és Baker is többször odaért a LOSra szerelni, és látszott is rajta, hogy jobban is fekszik neki.
Szóval tudunk váltani D oldalon is, csak rohadt kínkeservesen, és sokszor emiatt a meccsek is elmennek majd, na ezeket kene elfelejtenünk és az első perctől így játszani.
Viszont amíg több pontot dobunk mint kapunk Who cares nem? 😁😁
több mint 6 éve
High-ankle sprain, röntgen alapján nincs törés. Ma lesz MRI de ez minimum 4-6 hét, a lower ankle sprain nem lenne ennyire macerásBarkley-val mi a helyzet?semmi jó, komolyabbnak tűnő lábsérülése van
steelwolf
Szesze
több mint 6 éve
Jones lett az első újonc 1970 óta, aki egy meccsen legalább 300 passzolt yarddal, 2 futott TD-vel és 2 passzolt TD-vel zárt.bleacherreport.com/articles/2854859-giants-rookie-daniel-jones-has-historic-300-yard-4-td-performance
több mint 6 éve
Jones egészen elképesztő. Azok után mennyi kritikát kapott, kifütyülték, lenézték és egyenesen megutálták a kora pick miatt, ő nem hogy bizonyít, hanem egyenesen elit teljesítményt rak le az asztalra, élete első kezdő NFL meccsén. Persze nem hibátlan, voltak pontatlanságok, és a fumble veszély is állandó nála, de én is azt érzem, hogy végre megvan a kezdő QB-nk, és végre van fény az Eli utáni korszak alagútjának végén. A meccsről amúgy: a védelem az első félidőben hozta a szokásos átjáróház stílusát, viszont a 2. félidőre varázsütésre feljavultak. Nem tudom, hogy ez minek volt köszönhető, de tény, hogy az egész játékrészben mindössze 1db FG engedtek, holott az első félidőben minden egyes drive-ból pontokat szerzett a Tampa. Ehhez kellett az ellenfél is, akik inkább futkostak, ami ugyan működött náluk, de még így is jobb volt ez a forgatókönyv, mintha nagy játékokkal akartak volna haladni. A védőfal nem volt annyira rossz, és végre a sec is csinált pár játékot, de összességében azért még mindig egy nagy luk az egész. Jenkins pedig kritikán aluli volt, vicc hogy ő a legjobb és a legjobban fizetett corner-ünk, és egy tackle-t nem tud megcsinálni. Baker-nél (aki messze nem hibázott annyit mint a Bills ellen) még legalább van mire fogni, de nála...
A támadósor Jones-al szárnyakra kapott, öröm volt nézni majdnem az egész meccsen. Shepard és Engram hatalmasat játszott, remélem Tete is felér majd melléjük, mert akkor lesz kivel játszania DJ-nek. Ami kicsit aggasztó volt, az a 3. negyed végén és a 4. negyed elején látott teljes leolvadás a támadófaltól, amikor Barrett mindenkit bezabált vacsorára. Mindezt pont akkor amikor végre a D is elkezdett pályára lépni, és csak 3 pont volt a difi. Szerencsére a game winning drive-ra sikerült összeállniuk, és ott már többnyire minden klappolt, a TD előtti 2 értelmetlen passzjátékot leszámítva, ahol még az órát sem sikerült jó kezelni.
Hatalmas győzelem volt, és végre a szerencse is a mi pártunkon állt, mégha a zebrák nem is. Ez is fontos, hiszen az elmúlt években rendre mi szívtuk meg a sokszor lehetelen távolságról bevágott győztes FG-ok sokaságát. Ami pedig a legnagyobb erőt adhatja és hitet Jones-ban, hogy ezt a győzelem a legjobb játékosunk nélkül sikerült kiharcolni, hiszen Barkley még a 2. negyed elején lesérült. Örülök DJ-nek, megérdemelte, hogy ennyire pazarul kezdjen.
több mint 6 éve
jones mellett nekem kifejezetten tetszett ryan connelly második félidei játéka is. ő lesz majd az új chase blackburn? 😀
több mint 6 éve
Akkor olyan mint a különböző trükkös játékok. Nehéz rájuk készülni ha az ellefél csak 1x használja egy meccsen 😀Első Tdt egyértelműen rá hívták, Shurmur épp arra panaszkodott h ilyet Elira nem tudunk hivni.És tényleg lett vmien pass rush Jones beállításával.Pont ez a jó benne, hogy erre nem nagyon tudnak készülni, hiszen nincs direktbe futás ráhívva, amit olvashatna a védelem, hanem csak akkor fut, ha megnyílik a terület v. ha nincs más opció. Erre max úgy készülhetnek ha ráállítanak 1 embert aki csak rá figyel, viszont akkor az meg utat nyithat más játékoknak. Egy biztos, egészen más dimenziók nyílnak vele a támadójátékban.
csebi
Awesome88
csebi