NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

51 feliratkozó

több mint 8 éve
Gerixx New York Giants 332
Devin Taylor és Gerald Hodges jön/jött látogatóba.

Holnap pedig jövök egy kis videóelemzéssel.
Asbee
Mind2 elférne ,d lehet Hodges nak jobban orulnek.Semmi extra skills d jo jatekos.
Gerixx
Taylor lett
ozibozi
Nem lettem szomorú .Puss rusher is kellett es hat a piac ezen szakaszaba nem is lehetett volna jobb játékost szerezni.2015 ben igen jól jatszott ,tavalyról nem sokat hallottam a nevet ,bár akkor volt kezdo DE .Van most mar depth a poszton szerencsere,frissebb lehet Vernon es JPP ha nem kell állandóan palyan lenni.Jo igazolás .Ihenacho minek kellett azt nem ertem .
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 379

Asbee
Mind2 elférne ,d lehet Hodges nak jobban orulnek.Semmi extra skills d jo jatekos.
Gerixx
Taylor lett
The Giants had nearly $10 million in 2017 salary cap space before signing Taylor. Details on Taylor's contract have not yet been announced.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Rashad Jennings meg megnyerte a dancing with the stars-t 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 237 — Big Dick Nick
Giants' Odell Beckham Jr. lands historic deal with NIKE

giantswire.usatoday.com/2017/05/23/new-york-giants-odell-beckham-jr-lands-historic-deal-nike/
ozibozi
Megérdemli. Szvsz a legnagyobb marketing értékkel rendelkező játékos most a ligában, nike-nak meg bagó az a 25 millió, az ilyen Lebron meg Durant féle endorsement dealekhez képest.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Gerixx New York Giants 332

Asbee
több mint 8 éve
Giants' Odell Beckham Jr. lands historic deal with NIKE

giantswire.usatoday.com/2017/05/23/new-york-giants-odell-beckham-jr-lands-historic-deal-nike/
több mint 8 éve
Film room: Landon Collins sackjei

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Én az Eagles-t nem becsülném le. Tavaly többször is a várakozásokhoz képest jobban teljesítettek és idén sem lettek gyengébbek, sőt. Wentz személyében pedig szvsz találtak egy franchise QB-t. Nála is ott voltak a rookie hibák és próbálták minél jobban óvni, de benne vannak azok a vonások amiket egy klasszis irányítóban keresek.

Az mondjuk igaz, hogy nem nekünk kell félni. Kemény kezű edzőnk van aki uralja az öltözőt és tud hatni a játékosaira, végre sikerült a győztes mentalitást beléjük verni. 11-5-tel zártunk tavaly, a csapat egyben van, egy olyan útra tértünk rá amiből bármit ki lehet hozni.

több mint 8 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Ez mind igaz, de nem lett volna baj, ha nem az Ígilszbe landol--ahol azt írták-- akik tavaly a rövid yardos szituknál voltak a legrosszabbak között...idén vlsz nem lesznek ott...
ozibozi
Pont nem félek, hogy mondjuk 75 yard felett fut majd ellenünk 😀
GiantsMLBhunter
Én azt olvastam, hogy az ígilsz tavaly a 3rd down (meg a rövid yardok akár 2.-ra) szitukban volt utolsó, nem kell ahhoz 75 yard, de 50 se, hogy megoldja azt, amit tavaly nem sikerült.
ozibozi
Akkor se félek kicsit se Philiy-től. Bízok a védelmünkben, és majd a másod éves átok visszaveti Wentz-et
több mint 8 éve
Ez mind igaz, de nem lett volna baj, ha nem az Ígilszbe landol--ahol azt írták-- akik tavaly a rövid yardos szituknál voltak a legrosszabbak között...idén vlsz nem lesznek ott...
ozibozi
GiantsMLBhunter
Én azt olvastam, hogy az ígilsz tavaly a 3rd down (meg a rövid yardok akár 2.-ra) szitukban volt utolsó, nem kell ahhoz 75 yard, de 50 se, hogy megoldja azt, amit tavaly nem sikerült.

több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 465 — Expect the Best !
ozibozi
GiantsMLBhunter
de 40 yard és 2TD az lehet..
Azért vitték !
több mint 8 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
ozibozi
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Állítólag vet minimumot ajánlottunk Blountnak. Még mindig nem vágom fel miatta az ereim, inkább abban bízom, hogy Vereen egészséges tud maradni.
Asbee
eret nem vágok én sem , de szívesen láttam volna!
eléggé hiányzik az ilyen típusú futó a keretből!Igazából Darkwa lehetne az de
egészség terén ő sem a legtartósabb
yooker
De nem biztos, hogy ebbe a rendszerbe szükség van egy ilyen futóra, inkább olyan valaki kell aki pl. elkapni is tud. Ráadásul elmúlt 30 is és SB győzelem után van. Nem valószínű, hogy ő lett volna a legmotiváltabb.
Asbee
persze, nem biztos..meglátjuk fognak-e hiányozni azok az 1-2 yardok!
motivációs kérdést sem tudhatjuk előre!mondjuk ha megvillantja a vadiúj gyűrűjét majd a Philly öltözőbe és mesél egy kicsit lehet ez önmagában is sokat jelent majd!
több mint 8 éve
Állítólag vet minimumot ajánlottunk Blountnak. Még mindig nem vágom fel miatta az ereim, inkább abban bízom, hogy Vereen egészséges tud maradni.
Asbee
yooker
De nem biztos, hogy ebbe a rendszerbe szükség van egy ilyen futóra, inkább olyan valaki kell aki pl. elkapni is tud. Ráadásul elmúlt 30 is és SB győzelem után van. Nem valószínű, hogy ő lett volna a legmotiváltabb.

több mint 8 éve
Asbee
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Elköszöntünk egy potenciális Flowers utódtól, szomorú😕

több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 450 — Bla, bla, bla
Közben voltak kisebb változások és érkezett egy rookie WR Kevin Snead személyében aki nagyon gyorsan tud futni, aztán majd kiderül van-e más előnye is.
Asbee
Volt aki viszont hamar távozott, nálunk sem váltja meg a világot...waive OL Martin Wallace.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Közben voltak kisebb változások és érkezett egy rookie WR Kevin Snead személyében aki nagyon gyorsan tud futni, aztán majd kiderül van-e más előnye is.

több mint 8 éve
most látom, hogy Lynch mester madárnak (macinak) akarta nézni Reese-t, és ajánlott az első körért, egy másodikat, meg 2 negyedik kört.
(to trade your pick here, 23, for 34, 111 and 143?")

nyg.247sports.com/Bolt/Giants-turned-down-lowball-2017-NFL-Draft-trade-offer-from-49ers-52727930

több mint 8 éve
David Diehl: Adam Bisnowaty has 'everything' Giants want in a lineman

www.nj.com/giants/index.ssf/2017/05/david_diehl_adam_bisnowaty_has_everything_giants_w.html
több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 450 — Bla, bla, bla
 www.bigblueunbiased.com/new-york-giants-tryout-veterans-michael-brewster-nick-haag-report/

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Blountról úgy néz ki lemondhatunk. Én azért nem sírom el magam ettől...
Asbee
Szerintem ettől még nem feltétlenül, csupán annyi, hogy beleszámít majd a kompenzációs pickekbe. Inkább a futódraftotok miatt mondtok le róla szerintem, Perkins és az újonc mellé nem is feltétlenül kell 😊
Wyatt
A draft után is voltak olyan hírek, hogy ettől függetlenül érkezhet, de állítólag szeretnénk comp picket és ezért offolnánk Blountot. De ettől függetlenül is a fiataloknak adnám inkább a játékidőt, nem egy 30-on felüli SB győzelem után érkező futónak.