NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
2 027
53
01:47 CFB ELŐDÖNTŐ - Ole Miss vs Miami (tv: ARENA4)
New York Giants
51 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem lettem szomorú .Puss rusher is kellett es hat a piac ezen szakaszaba nem is lehetett volna jobb játékost szerezni.2015 ben igen jól jatszott ,tavalyról nem sokat hallottam a nevet ,bár akkor volt kezdo DE .Van most mar depth a poszton szerencsere,frissebb lehet Vernon es JPP ha nem kell állandóan palyan lenni.Jo igazolás .Ihenacho minek kellett azt nem ertem .Taylor lettDevin Taylor és Gerald Hodges jön/jött látogatóba.Mind2 elférne ,d lehet Hodges nak jobban orulnek.Semmi extra skills d jo jatekos.
Holnap pedig jövök egy kis videóelemzéssel.
Asbee
Gerixx
ozibozi
több mint 8 éve
Taylor lettDevin Taylor és Gerald Hodges jön/jött látogatóba.Mind2 elférne ,d lehet Hodges nak jobban orulnek.Semmi extra skills d jo jatekos.
Asbee
Gerixx
The Giants had nearly $10 million in 2017 salary cap space before signing Taylor. Details on Taylor's contract have not yet been announced.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Rashad Jennings meg megnyerte a dancing with the stars-t 😀
több mint 8 éve
Giants' Odell Beckham Jr. lands historic deal with NIKEMegérdemli. Szvsz a legnagyobb marketing értékkel rendelkező játékos most a ligában, nike-nak meg bagó az a 25 millió, az ilyen Lebron meg Durant féle endorsement dealekhez képest.
giantswire.usatoday.com/2017/05/23/new-york-giants-odell-beckham-jr-lands-historic-deal-nike/
ozibozi
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Devin Taylor és Gerald Hodges jön/jött látogatóba.Mind2 elférne ,d lehet Hodges nak jobban orulnek.Semmi extra skills d jo jatekos.
Asbee
több mint 8 éve
Giants' Odell Beckham Jr. lands historic deal with NIKEgiantswire.usatoday.com/2017/05/23/new-york-giants-odell-beckham-jr-lands-historic-deal-nike/
több mint 8 éve
Film room: Landon Collins sackjei
több mint 8 éve
Devin Taylor és Gerald Hodges jön/jött látogatóba.Holnap pedig jövök egy kis videóelemzéssel.
több mint 8 éve
Én az Eagles-t nem becsülném le. Tavaly többször is a várakozásokhoz képest jobban teljesítettek és idén sem lettek gyengébbek, sőt. Wentz személyében pedig szvsz találtak egy franchise QB-t. Nála is ott voltak a rookie hibák és próbálták minél jobban óvni, de benne vannak azok a vonások amiket egy klasszis irányítóban keresek.Az mondjuk igaz, hogy nem nekünk kell félni. Kemény kezű edzőnk van aki uralja az öltözőt és tud hatni a játékosaira, végre sikerült a győztes mentalitást beléjük verni. 11-5-tel zártunk tavaly, a csapat egyben van, egy olyan útra tértünk rá amiből bármit ki lehet hozni.
több mint 8 éve
Akkor se félek kicsit se Philiy-től. Bízok a védelmünkben, és majd a másod éves átok visszaveti Wentz-etÉn azt olvastam, hogy az ígilsz tavaly a 3rd down (meg a rövid yardok akár 2.-ra) szitukban volt utolsó, nem kell ahhoz 75 yard, de 50 se, hogy megoldja azt, amit tavaly nem sikerült.Ez mind igaz, de nem lett volna baj, ha nem az Ígilszbe landol--ahol azt írták-- akik tavaly a rövid yardos szituknál voltak a legrosszabbak között...idén vlsz nem lesznek ott...Pont nem félek, hogy mondjuk 75 yard felett fut majd ellenünk 😀
ozibozi
GiantsMLBhunter
ozibozi
több mint 8 éve
Én azt olvastam, hogy az ígilsz tavaly a 3rd down (meg a rövid yardok akár 2.-ra) szitukban volt utolsó, nem kell ahhoz 75 yard, de 50 se, hogy megoldja azt, amit tavaly nem sikerült.Ez mind igaz, de nem lett volna baj, ha nem az Ígilszbe landol--ahol azt írták-- akik tavaly a rövid yardos szituknál voltak a legrosszabbak között...idén vlsz nem lesznek ott...Pont nem félek, hogy mondjuk 75 yard felett fut majd ellenünk 😀
ozibozi
GiantsMLBhunter
több mint 8 éve
de 40 yard és 2TD az lehet..Ez mind igaz, de nem lett volna baj, ha nem az Ígilszbe landol--ahol azt írták-- akik tavaly a rövid yardos szituknál voltak a legrosszabbak között...idén vlsz nem lesznek ott...Pont nem félek, hogy mondjuk 75 yard felett fut majd ellenünk 😀
ozibozi
GiantsMLBhunter
Azért vitték !
több mint 8 éve
Ez mind igaz, de nem lett volna baj, ha nem az Ígilszbe landol--ahol azt írták-- akik tavaly a rövid yardos szituknál voltak a legrosszabbak között...idén vlsz nem lesznek ott...Pont nem félek, hogy mondjuk 75 yard felett fut majd ellenünk 😀
ozibozi
több mint 8 éve
persze, nem biztos..meglátjuk fognak-e hiányozni azok az 1-2 yardok!De nem biztos, hogy ebbe a rendszerbe szükség van egy ilyen futóra, inkább olyan valaki kell aki pl. elkapni is tud. Ráadásul elmúlt 30 is és SB győzelem után van. Nem valószínű, hogy ő lett volna a legmotiváltabb.Állítólag vet minimumot ajánlottunk Blountnak. Még mindig nem vágom fel miatta az ereim, inkább abban bízom, hogy Vereen egészséges tud maradni.eret nem vágok én sem , de szívesen láttam volna!
Asbee
eléggé hiányzik az ilyen típusú futó a keretből!Igazából Darkwa lehetne az de
egészség terén ő sem a legtartósabb
yooker
Asbee
motivációs kérdést sem tudhatjuk előre!mondjuk ha megvillantja a vadiúj gyűrűjét majd a Philly öltözőbe és mesél egy kicsit lehet ez önmagában is sokat jelent majd!
több mint 8 éve
De nem biztos, hogy ebbe a rendszerbe szükség van egy ilyen futóra, inkább olyan valaki kell aki pl. elkapni is tud. Ráadásul elmúlt 30 is és SB győzelem után van. Nem valószínű, hogy ő lett volna a legmotiváltabb.Állítólag vet minimumot ajánlottunk Blountnak. Még mindig nem vágom fel miatta az ereim, inkább abban bízom, hogy Vereen egészséges tud maradni.eret nem vágok én sem , de szívesen láttam volna!
Asbee
yooker
több mint 8 éve
Állítólag vet minimumot ajánlottunk Blountnak. Még mindig nem vágom fel miatta az ereim, inkább abban bízom, hogy Vereen egészséges tud maradni.eret nem vágok én sem , de szívesen láttam volna!
Asbee
több mint 8 éve
Állítólag vet minimumot ajánlottunk Blountnak. Még mindig nem vágom fel miatta az ereim, inkább abban bízom, hogy Vereen egészséges tud maradni.
több mint 8 éve
Elköszöntünk egy potenciális Flowers utódtól, szomorú😕
több mint 8 éve
Közben voltak kisebb változások és érkezett egy rookie WR Kevin Snead személyében aki nagyon gyorsan tud futni, aztán majd kiderül van-e más előnye is.Volt aki viszont hamar távozott, nálunk sem váltja meg a világot...waive OL Martin Wallace.
Asbee

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Közben voltak kisebb változások és érkezett egy rookie WR Kevin Snead személyében aki nagyon gyorsan tud futni, aztán majd kiderül van-e más előnye is.
több mint 8 éve
most látom, hogy Lynch mester madárnak (macinak) akarta nézni Reese-t, és ajánlott az első körért, egy másodikat, meg 2 negyedik kört. (to trade your pick here, 23, for 34, 111 and 143?")
nyg.247sports.com/Bolt/Giants-turned-down-lowball-2017-NFL-Draft-trade-offer-from-49ers-52727930
több mint 8 éve
David Diehl: Adam Bisnowaty has 'everything' Giants want in a linemanwww.nj.com/giants/index.ssf/2017/05/david_diehl_adam_bisnowaty_has_everything_giants_w.html
több mint 8 éve
www.bigblueunbiased.com/new-york-giants-tryout-veterans-michael-brewster-nick-haag-report/

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
A draft után is voltak olyan hírek, hogy ettől függetlenül érkezhet, de állítólag szeretnénk comp picket és ezért offolnánk Blountot. De ettől függetlenül is a fiataloknak adnám inkább a játékidőt, nem egy 30-on felüli SB győzelem után érkező futónak.Blountról úgy néz ki lemondhatunk. Én azért nem sírom el magam ettől...Szerintem ettől még nem feltétlenül, csupán annyi, hogy beleszámít majd a kompenzációs pickekbe. Inkább a futódraftotok miatt mondtok le róla szerintem, Perkins és az újonc mellé nem is feltétlenül kell 😊
Asbee
Wyatt