New York Giants
51 feliratkozó
több mint 8 éve
A draft után is voltak olyan hírek, hogy ettől függetlenül érkezhet, de állítólag szeretnénk comp picket és ezért offolnánk Blountot. De ettől függetlenül is a fiataloknak adnám inkább a játékidőt, nem egy 30-on felüli SB győzelem után érkező futónak.Blountról úgy néz ki lemondhatunk. Én azért nem sírom el magam ettől...Szerintem ettől még nem feltétlenül, csupán annyi, hogy beleszámít majd a kompenzációs pickekbe. Inkább a futódraftotok miatt mondtok le róla szerintem, Perkins és az újonc mellé nem is feltétlenül kell 😊
Asbee
Wyatt
több mint 8 éve
Blountról úgy néz ki lemondhatunk. Én azért nem sírom el magam ettől...Szerintem ettől még nem feltétlenül, csupán annyi, hogy beleszámít majd a kompenzációs pickekbe. Inkább a futódraftotok miatt mondtok le róla szerintem, Perkins és az újonc mellé nem is feltétlenül kell 😊
Asbee

több mint 8 éve
Blountról úgy néz ki lemondhatunk. Én azért nem sírom el magam ettől...
több mint 8 éve
Mark Herzlich a TE ekkel keszul iden😊még a végén kiderül hogy feleslegesen draftoltuk Engramet...😊
Gerixx
több mint 8 éve
Nagyon drukkolok Herzlichnek, hogy az 53-as roasteren legyen és tuti több TD-t szerez akkor, mint Donell tavaly... neki egy volt!😂

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
A végén veszek egy Herzlich mezt ha idén is rosterre kerül
több mint 8 éve
Mark Herzlich a TE ekkel keszul iden😊
több mint 8 éve
Állítólag a 4-7. körben választott játékosok max 20-25 %-a van a pályán ilyen sokat 3 évig folyamatosan. Devon Kennard 5. körös volt, és sérült is volt nemegyszer. Viszont jövőre már ő is szerződést szeretne.
Giants LB Devon Kennard earned a $1 million raise
www.nj.com/giants/index.ssf/2017/05/how_giants_lb_devon_kennard_earned_a_1_million_rai.html#incart_river_index
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
jó kis oldal, kösziaz utolsó helyre rangsoroltakEbbe a listába kicsit több energiát fektettek, itt 23. Nekem igazán csak a Davis Webb Pick tetszik, a többin látható a koncepció, hogy a kiszemelt játékosokrsa mennek, még ha nyújtózni is kell értük... vagy csak nagyon máshogy nézett ki a board.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000806196/article/2017-nfl-draft-class-power-rankings-teams-2932
ozibozi
truthgatefootball.wordpress.com/2017/05/05/nfl-draft-2017-overall-value-scores-for-all-32-teams/
gyeek
több mint 8 éve
az utolsó helyre rangsoroltakEbbe a listába kicsit több energiát fektettek, itt 23. Nekem igazán csak a Davis Webb Pick tetszik, a többin látható a koncepció, hogy a kiszemelt játékosokrsa mennek, még ha nyújtózni is kell értük... vagy csak nagyon máshogy nézett ki a board.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000806196/article/2017-nfl-draft-class-power-rankings-teams-2932
ozibozi
truthgatefootball.wordpress.com/2017/05/05/nfl-draft-2017-overall-value-scores-for-all-32-teams/
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
az utolsó helyre rangsoroltakwww.nfl.com/news/story/0ap3000000806196/article/2017-nfl-draft-class-power-rankings-teams-2932
több mint 8 éve
Szeintem győzzük meg Will Beatty-t, hogy tud ő még egy évet NFL szinten játszani, vagy hívjuk fel Jake Longot, hogy egy ilyen nagy múltú franchise hívására biztosan átgondolja azt a visszavonulás dolgot.Viccet félretéve van egy Ryan Clady, aki 2015-öt kihagyta, tavaly IR-en kötött ki és 31 lesz. Ott a 32 éves Sebastian Vollmer aki 2016-ot hagyta ki. King Dunlap szintén 32 lesz és neki sem volt teljes szezonja. Austin Pasztor fiatal, de ő nem hiszem, hogy bármi upgrade-et jelentene Harthoz/Flukerhez képest. Bár magyar vezetékneve van, szóval biztos jobb lenne... Értem én az aggodalmakat, de ne lógjon a bilibe a kezünk, reális erősítést ilyenkor már nem nagyon lehet szerezni. Ráadásul akárki is érkezne max csere lenne + szvsz egyértelmű, hogy az edzői stáb ennek a garnitúrának szavazott még egy évet. Egyébként sem szeretnék 30 feletti, sérülésből visszatérő játékosokat. Érdemes megnézni a 2013-as Panthers elleni meccset (főleg Snee-t és Baas-t), az igazán csúnya dolgok akkor történtek.
több mint 8 éve
Csak kukázunk még valakit...nem lesz egyszerű ...
'whoever plays LT/RT has a tough year this season. Von Miller, Mack, Houston, Bosa, Michael Bennett, Brondon Graham, Solomon Thomas/Brooks, Jonathan Allen, Chandler Jones... Long road ahead'
ozibozi
addig is lehet ezt nézegetni biztatásul:
youtu.be/VehxtjQmIHQ
+ mondjuk a mi ellenfeleinknek meg minden héten a Pierre Paul és Vernon páros ellen kell készülniük! 😊
több mint 8 éve
www.bigblueunbiased.com/new-york-giants-sign-undrafted-free-agent-cb-dashaun-amos/

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Nekem ez a Gallman Pick is egyre jobban tetszik ...sokoldalú nagyon és még blokkolni is tud! Várom mit alkot majd!
több mint 8 éve
Közben próbálok kb minden meccsvideót megnézni az idei draft class-ról, aztán majd Lotus-szal csinálunk egy podcastet. Engramről előljáróban annyit, hogy a blokkolásra is rá lehet őt bírni, vannak play-ek amikor bizony ő is tisztította az utat. Tökéletes system fit lehet, nagyjából azt játszotta az egyetemen amit várunk egy tight endtől.
több mint 8 éve
Cruzra sztem sem lehet panaszunk, tőle a visszatérés is szép dolog. Gyakorlatilag minden egyes snap ajándék volt tőle. Alakulhatott volna jobban is rosszabbul is, de ettől függetlenül nagy sztori az övé 😊
több mint 8 éve
Így utólag belegondolva, tényleg nem is nagyon volt kivel kreatívkodni. Will Johnson pályát se látott, Vereen szinte egész évben sérült volt, TE poszton se jó blokkoló, se megbízható konzisztens elkapó nem volt, és Cruz sem tudott visszatérni régi önmagához. Na de majd most...igen !elég szegényes volt az O felhozatal tavaly...Én Cruzt azért továbbra is védeném , nem az igazi helyén játszott, slotban eredményesebb lett volna!
Az megvan, hogy Rappaport szerint a Falcons állítólag Engram-ért akart feljönni és cserélni a 49ers-el? Így még védhetőbb, hogy nem mozogtunk le, bár nem tudom, hogy ezek mennyire hiteles pletykák.
Awesome88
összességében eddig szerintem elég jó FA-t és draftot nyomtunk!mint tudjuk mindent nem lehet
megoldani egyetlen offseason alatt de azért a koncepció megint látható !akár benne van az is hogy most az O fog a béke segge alatti teljesítmény után egy nagyot robbantani mint tavaly a D.
nem hoztunk ugyan korai OL embert de tényleg nem is lett volna most ennek értelme a drafton.
Flukerben pedig jó áron megvan a kezdő potenciál RT poszton és Ellison is nagy upgrade lesz blokkolásban.szóval a fal is jobb lehet pláne a kulcsfontosságú futójáték javulásában.
én Blountot azért még nagyon eltudnám képzelni olcsóért de ha nem akkor talán Darkwa lehet a rövid yardos szerepekben!
+Engrammal és BM -val nem kétség hogy a passzjáték is jobb lesz.
a védelem pusztított már tavaly is papíron velük sem lesz gond !Tomlinson igazi jó munkásembernek tűnik remek választás és akkor ott van még Bromley és Thomas is rotációba. ahogy már pár hete is írtam 3. körösnek ott lesz idén Darian T. ha csak simán kicseréljük a Webb választással..😊 tehát S poszton is tovább erősödtünk!
szóval ha a kulcs sérülések elkerülik a csapatot szép szezonunk lehet !
több mint 8 éve
Így utólag belegondolva, tényleg nem is nagyon volt kivel kreatívkodni. Will Johnson pályát se látott, Vereen szinte egész évben sérült volt, TE poszton se jó blokkoló, se megbízható konzisztens elkapó nem volt, és Cruz sem tudott visszatérni régi önmagához. Na de majd most...Az megvan, hogy Rappaport szerint a Falcons állítólag Engram-ért akart feljönni és cserélni a 49ers-el? Így még védhetőbb, hogy nem mozogtunk le, bár nem tudom, hogy ezek mennyire hiteles pletykák.
több mint 8 éve
Sullivan szvsz bábnak van itt McAdoo mögött. Pozíciós edzőnek rendben van, de OC-ként nem biztos, h kellően erős. Mondjuk ettől függetlenül én is átadnám neki a játékhívásokat. Az is igaz, h tavaly az emberanyag sem vált be 109%-ban és ezért is volt a kevés kreativitás, de az edzői stáb is hibás. Szinte mindenki benne volt a gyenge játékban.Az viszont szvsz nagyon pozitív, h head coach-ként helytállt McAdoo. Uralja az öltözőt, a játékosok hisznek benne és a kulcspillanatokból rendre ő jött ki jól. A hibázás eddig belefért, mindenki aláírna egy 11-5-ös szezont + PO-t egy rookie HC-tól. Annyiban tuti bízhatunk abban amit mond, h az első két évében mikor OC volt hozott pár jó elemet, Beckhammel csináltunk pár őrült dolgot is és '14-ben a red zone-ban is elég jól teljesítettünk.
több mint 8 éve
Amíg több mint 90%-ban 11 personnelt használunk shotgunból addig jöhet ide akárki nagy előrelépés nem lesz. Nagyobb probléma volt az offense kiszámíthatósága a játékosok minőségénél, 2015-ben papíron gyengébbek voltunk mint tavaly, mégsem ezt mutatta a játék képe.Ettol nem hiszem h tartanunk kell.Ezert volt a Marshall,Ellison es Engram pick up.Vszinu tavaly sem ez volt a cel d serulesek miatt igy alakult.Egyebkent pont a mai napon hazafele hallottam radioba h McAdoo szinte megigerte egy nyilatkozataban h tobb formation be fogjuk latni az offense t.A multiple formation jol hangzik d sztem sok volt a baj a play call okkal is .Tovabbra sem biztos h ki fogja hivni a playeket.Tavaly sztem kicsit sok volt neki a HC Es OC feladata egyutt.En orulnek ha atadna a lehetoseget Sull nak.Keves edzo tudja ellatni mind2 ot tokeletesen.Keves Sean Payton van a ligaban.Tovabbra is kodosit McAdoo ebben Az ugyben d minden jel arra utal h megtartja ezt a "jo" szokasat es hivja majd a playeket.En azert kiprobalnam mit tud Sull es ha nem sul meg mindig visszalehet venni a lehetoseget.Sull radasul nem a west coast offensen nott fel igy vmi mast is be lehetne dobni a playbookba de legalabb a jatekhivas kicsit masabb lenne.Mondjuk nem biztos h jobb,mert Tampan szinte ugyanazt a playbookot használta mint amit Gilbridge a Giantsnel.Es hat az elején jól is ment neki d a szezon végére csak a legrosszabb offense lett az övek,amivel kiérdemelte h kivágják ..Szoval nem lehet tudni mivel lenne az jobb, de tény h sokkal több kreativitás kell .
Asbee
Szerkesztette: Gerixx
több mint 8 éve
én is így voltam vele... de összeségében nem bánom, hogy elolvastam... mikor a vége felé jártam már egész tetszett, majd hirtelen vége lett...Ha valakit érdekel Nate Jackson, Kelj fel és járj ! c. könyve, annak elpóstázhatom...Ha már itt járunk, neked hogy tetszett? Én olvastam, én kicsit többet vártam az egész könyvtől
ozibozi
GiantsMLBhunter