New York Giants

51 feliratkozó

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 387
a mai nap így még izgalmasabb lesz
több mint 8 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Hát meglepő választás volt az biztos. Ma vagy holnap szerintem is jön majd támadófalember biztos, de Ellison és Fluker leigazolásával már megtettük amit lehet épeszű keretek között Eli megvédéséért, az idei OL class nem jó, ezért én is örülök, hogy nem OL lett az 1. kör. Jó lenne ma azért Dalvin Cookot behúzni feltrade nélkül, de az szinte esélytelen. Valamelyik DT is várható mára(remélem). Lampnek én is tudnék örülni, de őt biztos viszi valaki, csoda, hogy még bent van.
több mint 8 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Pár stat:
Engram 40 yardosa gyorsabb, mint amilyen OBJ-nek volt.
Több yardot szerzett, mint OJ Howard és Njoku
Több TD-t szerzett, mint OJ Howard
több mint 8 éve
Mai nap jönne Lamp vagy Robinson, akkor MÁR örülnék nekik, ma már jó értékek lennének (Feltrade nélkül) 😀 Igaz erre semmi esély. Még mindig tartom, hogy egyébként OL kérdést nem tartom égető dolognak inkább a védelembe húznék.

Pár név ma, akiknek örülnék, de persze még 50x változni fog a szitu 😀 Biztos, ami biztos írtam vagy 10 játékost, hátha beletalálok, de szerintme még írni kéne még 20 db játékost, hogy eltaláljam 😀
Budda Baker (S)
Obi Melifonwu (S)
Malik McDowell (DL)
Zach Cunningham (LB)
D'Onta Foreman (RB)
Antonio Garcia (OT)
Dan Feeney (OG)
Chris Wormley (személyi problémák?)
Joe Mixon (személyi problémák?)
több mint 8 éve
gyurczi New York Giants 2 561 — Giants fan
OBJ slotból nagyon hatékony, ha a két szélre megvan az elkapó, akkor nehéz lesz őt megállítani

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Még emésztem Engram pick, de csak mert vagy előzetes elvárásom fejben és ettől másképpen alakult. De odakint sokkal jobban értenek hozzá és azért a lehetőséget látom a dolgokban.

Eszembe jut tavaly, hogy néhány milyen játékot hívtunk Raineyre és hogy TE poszt mennyire nem volt jelentős, aztán Packers ellen voltak droppok és mennyire minden OBJ hárult stb stb.

Most azért ez a 4-es, hogy OBJ-Bmars-Shep-Engram nem olyan rossz. (Azért nem mondanám a legerősebb 4-esnek a legiában mert pl Tampánál is erős a felhozatal)

OBJ--> OBJ marad
Cruz--> Bmarshal +10 cm nyertünk (+teljesen más stílus, más formában vannak, Cruz már nem a régi volt)
Shepard --> Reméljük nem lesz második évi visszaesés, hanem jótékonyan hatnak majd rá az új társak és a tapasztalat
Tye+Donnel -->Ellison + Engram. Azért jobb minőség jóval

Érdekes lesz, hogy-hogy fogjuk variálni Engramet és Ellison-t. Lesz-e 2 TE-s felállás? Alap esetben 3 WR 1 TE 1 RB lesz-e?

A második napon posztok, amiket várok: DT, LB, RB, OL. De nem érzem giga égetőnek a dolgokat, szóval hadd szóljon a BPA.
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
És még valami: Brandon Marshall 1, de legfeljebb 2 évre érkezett. Engramet a pálya bármely részén be lehet vetni, akár az oldalvonal mellé is fel lehet állítani. Méretben, combine eredményekben pedig nagyon sok hasonlóság van. Szvsz illik a szisztémába és nem lenne nagy meglepetés, ha a snapjei nagy részét nem klasszikus tight endként, hanem a pálya különböző részein töltené el. A slot cornereket és a legtöbb safety-t dominálni tudná, a linebackereknél pedig gyorsabb. Nagyon remélem, hogy visszakerül a fantázia a hívásokba, mert papíron alaposan meg tudnánk keverni a védelmeket.

Persze bőven van kockázat ebben a pickben is, de a többiben is lett volna. Robinson megítélése alapból kérdőjeles, Ramczyknél pedig ott a csípőműtét. Ez a pick sem nagyobb risk mint az övüké lett volna. Persze Njokut sajnálom, de ebből is jól jöhetünk ki, egy ilyen célpont megszerzése miatt mindenképp izgatottak lehetünk.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Tökösek Reese-ék azt meg kell hagyni, és nem macskáznak szembe menni a népakarattal. Tavaly is ott volt Apple esete, és idén is sikerült meghúzni a váratlant Engram-el. A posztra nem lehet panasz, sőt.. emberemlékezet óta nem húztunk TE-et ennyire magasan, így végre megoldódhat egy szinte örök probléma a támadósorban. Engram-el sem lehet gond, Ellison-al tökéletesen lefedhetik a posztot, és már alig várom, hogy lássam ezt a levédekezhetetlen támadó szörnyet, ami létrejött a Nagy Almában.

Egyedül a fallal lehet gond, de láttuk, hogy mennyire gyenge a class, sokáig arra is megvolt az esély, hogy senki nem megy ki az első körben az OT-k közül. Már leírtam, hogy bízok a meglévő állományban, szerencsére elég fiatal srácokról van szó, akiknek még van is lehetőségük fejlődni. Ezek után viszont nem is nagyon erőltetném a támadófalember húzást, 2. v. 3.körben, hacsak nem csúszik le odáig Lamp v. Robinson, de erre semmi esély sincs.

Ma az LB, DT, RB hármasra kell ráfeküdni. Vannak bent még nagy nevek bőven, reméljük marad is még valaki a kör végéig.

www.cincyjungle.com/2017/4/28/15464872/nfl-draft-2017-best-players-available-for-round-2
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 465 — Expect the Best !
de ja vu!
Hargreaves vs Apple
Njoku vs Engram

de legalább izgalmas pick! 😊
yooker
Asbinak ugyan ez volt az első mondatom! Tavaly is csóváltuk a fejünket (bár 1/23-ra rengeteg egál értékű játékos van, top10-ben azért más), aztán már a holtszezon alatt megbarátkoztunk vele, a szezon pedig végülis minket igazolt. Remek elkapó TE, WR atletikussággal/sebességgel/kezekkel, blokkolni meg ott lesz Ellison.
szviko
szó sincs róla!
akkor nagyon , de most már bőven nem bánom Applet !
és nyilván Engram is lehet jobb döntés !Reedet amúgy is nagyon irigyeltem a Skinstől...
csak a párhuzam miatt jegyeztem meg hogy a bejelentés pillanatában azért lefagytam megint egy kicsit..😊
több mint 8 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
de ja vu!
Hargreaves vs Apple
Njoku vs Engram

yooker
Asbinak ugyan ez volt az első mondatom! Tavaly is csóváltuk a fejünket (bár 1/23-ra rengeteg egál értékű játékos van, top10-ben azért más), aztán már a holtszezon alatt megbarátkoztunk vele, a szezon pedig végülis minket igazolt. Remek elkapó TE, WR atletikussággal/sebességgel/kezekkel, blokkolni meg ott lesz Ellison.
több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 450 — Bla, bla, bla
Végre egy TE az első körben. Sokat számított, szvsz hogy Mississipiről jött. Kicsit még bele izmosodik a ligába, úgy fogunk Neki örülni, mint Appelnek a szezon végén. Támadó falba jön még ember a második napon, most úgy gondolom...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Lampen kívül akárkit húztunk volna a falba nem lett volna kezdő. Tavaly Pugh több meccset is kihagyott és Richburg majdnem végig sérülten játszott. Jerry szvsz elfér egy vagy két évig, vele nincs igazi probléma. Jobb tackle-be Fluker upgrade Newhouse-hoz képest és Hart fejlődhet még. Flowers lesz a nagy kérdés, de mikor ott volt mellette Pugh, akkor átlagosan szerepelt + Ellisontól is kaphat segítséget, nem kell majd islanden hagyni a pass rusherrel. Viszont akárkit húztunk volna senki nem lett volna azonnali upgrade még hozzá képest sem. Alapból Ramczyk és Robinson is szvsz RT lesz a jövőben és nem látom jelenleg miben lennének jobbak Flowers-nél. Ha pedig az 1. körben kiválasztassz valakit, akkor csak extrém esetben mondassz le róla egy vagy két év után. De kár hisztizni, van még 6 kör, fog érkezni valaki a falba is.

több mint 8 éve
Engram Pick sztem igen jóféle .Legjobb elkapo a TE k közül .Majdnem h inkabb receiver mint TE .Ha lesz ideje Elinak ez az elkapo allomany remalom lesz minden vedelemnek.
Gerixx
"ha lesz ideje... " tavaly sem volt fegyvertelen... ha idén nem lesz 100 siettetés a két oldalról, meg besegítenek a falba az újak, akkor szarban lehet bárki ezek után...
ozibozi
Azert tavaly nem volt se WR se TE Odell en kivul.Shepard rookie volt ,Cruz meg halvany.Jon meg a falba ember kesobbi korokben sztem.Egy Jordan Reed sztem nalunk is jol jon.
Gerixx
nem kérdés hogy kell TE, csak idő is kell, hogy Eli ne a földre dobálja a lasztit. Lehet ez jó...(kicsit reménykedtem egy blokkolni is tudó TE Howardban, de nem mentünk érte)

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Gerixx New York Giants 332
Engram Pick sztem igen jóféle .Legjobb elkapo a TE k közül .Majdnem h inkabb receiver mint TE .Ha lesz ideje Elinak ez az elkapo allomany remalom lesz minden vedelemnek.
Gerixx
"ha lesz ideje... " tavaly sem volt fegyvertelen... ha idén nem lesz 100 siettetés a két oldalról, meg besegítenek a falba az újak, akkor szarban lehet bárki ezek után...
ozibozi
Azert tavaly nem volt se WR se TE Odell en kivul.Shepard rookie volt ,Cruz meg halvany.Jon meg a falba ember kesobbi korokben sztem.Egy Jordan Reed fele jatekos nalunk is jol jon.

Szerkesztette: Gerixx
több mint 8 éve
Gerixx
"ha lesz ideje... " tavaly sem volt fegyvertelen... ha idén nem lesz 100 siettetés a két oldalról, meg besegítenek a falba az újak, akkor szarban lehet bárki ezek után... (ha)

több mint 8 éve
több mint 8 éve
ma is lesz draft még
több mint 8 éve
de ja vu!
Hargreaves vs Apple
Njoku vs Engram

több mint 8 éve
...annyi variációt olvastam idáig, hogy nekem már lassan mindegy kit húzunk, csak az első 2 kört, ne projekt játékosokra lőjük el, bármennyire tehetséges, ha lehetséges...😊

több mint 8 éve
Mike Mayock mockjában Hooker 1/19-ig csúszik. Ha valóban ilyesmi történne, én örülnék egy kisebb felmozgsnak, hogy behúzzuk. Tökéletes lehetne Collins box stílusához egy igazi single high FS, gyakorlatilag a liga legjobb secondaryje lenne a mienk. Mt gondoltok egy ilyen forgatókönyvről?
Baluba
Hooker egyszerűen túl jó ahhoz, hogy 19ig csússzon.
gyeek
Skinsen biztosan nem jutna tovabb d sztem Chargers en se fog ha van eszuk.
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 610 — Grady Judd fan
Mike Mayock mockjában Hooker 1/19-ig csúszik. Ha valóban ilyesmi történne, én örülnék egy kisebb felmozgsnak, hogy behúzzuk. Tökéletes lehetne Collins box stílusához egy igazi single high FS, gyakorlatilag a liga legjobb secondaryje lenne a mienk. Mt gondoltok egy ilyen forgatókönyvről?
Baluba
Hooker egyszerűen túl jó ahhoz, hogy 19ig csússzon.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Baluba New York Giants 65
több mint 8 éve
New York Giants: Jerry Reese’s 5 Biggest Steals In the NFL Draft

elitesportsny.com/2017/04/26/new-york-giants-jerry-reese-5-biggest-steals-in-the-nfl-draft/
több mint 8 éve
Empty közreműködésével:

25. Podcast - 2017-es Draft
Asbee
jó lett !nagyon jó áttekintés!
marha nehéz konkrét tippet adni mert elég hátul húzunk ,nem lehet tudni mi történik előttünk majd , óriási nagy need sincs ahová bármi áron (!) kellene ember!mondjuk OL első két napból szinte biztos lesz 1
tehát valszeg a boardon legelöl szereplő olyan játékos fog jönni aki a legtöbb snappet töltheti a pályán és a leghasznosabb lehet a csapat számára az elejétől!

Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
Empty közreműködésével:

25. Podcast - 2017-es Draft