NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

51 feliratkozó

több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 784 — Apu ökölbeszorított keze
Ugy már érthető.
Csak furcsa volt hogy ket evig amig szinte nem jatszott keretben tartottatok.

több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 845 — Giants fan
Cruz cut?

nem erős az egy kicsit?
Janek
9,4M a cap hitje a jövő szezonra. Szerinted? 😊
több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 451 — Bla, bla, bla
Cruz cut?

nem erős az egy kicsit?
Janek
Tényleg elcserélitek Jason Petersre!?😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 784 — Apu ökölbeszorított keze
Cruz cut?

nem erős az egy kicsit?

több mint 8 éve
Teljesen így gondolom én is... a támadókhoz én Withworthot hoznám és draftolnék mellé 1-3.körben tackelt. Az Offensbe még kell (FA függvényében) RB és/vagy WR/TE ami a másik választás lenne az 1-3.körben, blokkolni tudó persze!
A D-t együtt kéne tartani, de JPP, DRC, Big Hank hármasból max. csak kettő fér bele a keretben, de az is szűkösen! Szvsz kell három top CB és Coty lehet csere. Collins mellé még így is kéne, hogy Thompson/Adams/Berhe megoldja a kezdőt.
A Drafton talán a secondary a legmélyebb, ennek ellenére a legolcsóbb az lenne, ha egy DE hoznánk még 1-3-ba és Romeóval megoldanák Vernon párját a kezdőben, de ehhez J.T. helyére kellene egy jó MLB Sheppard mellé, az talán megoldható pénzügyileg.
Cut, nálam: Cruz, Jenning, J.T.
Túl sok a feltételes mód és a buktató abban amit írta, de talán nem akkora hülyeség, plussz a roaster mélyítése még a habokban...
nagir
szerintem RB WR/TE nem kell és nem is fog jönni első 3 körben
Berhenek annyi !nem bírja a saját maga által diktált tempót a feje...
D. Thompson visszatérése kb azt jelenti hogy kaptunk egy + 3. körös picket idénre 😊 ez nem rossz

MLB-ben én nem vagyok igazán elégedett Shapparddal de egyenlőre tényleg ő a legjobb megoldás !nem hinném hogy FA-ról igazolnánk ide .. bízzunk benne hogy Goodson robbantani fog...
yooker
Valóban Goodsont majd elfeljetettem, én is várom, hogy egy(vagy több) szinttel feljebb lépjen de én ezt várom Sheppardtól is sőt a többi rookietól is ez a minimum.
A TE poszt meg a mániám, amennyiben 1/23nál BPA már nem lesz RB vagy OT akkor O.J. Howard vagy David Njoku is jöhetne. (vagy LB, de ez már függ attól kik maradnak bennt)...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 475 — Expect the Best !
Teljesen így gondolom én is... a támadókhoz én Withworthot hoznám és draftolnék mellé 1-3.körben tackelt. Az Offensbe még kell (FA függvényében) RB és/vagy WR/TE ami a másik választás lenne az 1-3.körben, blokkolni tudó persze!
A D-t együtt kéne tartani, de JPP, DRC, Big Hank hármasból max. csak kettő fér bele a keretben, de az is szűkösen! Szvsz kell három top CB és Coty lehet csere. Collins mellé még így is kéne, hogy Thompson/Adams/Berhe megoldja a kezdőt.
A Drafton talán a secondary a legmélyebb, ennek ellenére a legolcsóbb az lenne, ha egy DE hoznánk még 1-3-ba és Romeóval megoldanák Vernon párját a kezdőben, de ehhez J.T. helyére kellene egy jó MLB Sheppard mellé, az talán megoldható pénzügyileg.
Túl sok a feltételes mód és a buktató abban amit írta, de talán nem akkora hülyeség, plussz a roaster mélyítése még a habokban...
nagir
szerintem RB WR/TE nem kell és nem is fog jönni első 3 körben
Berhenek annyi !nem bírja a saját maga által diktált tempót a feje...
D. Thompson visszatérése kb azt jelenti hogy kaptunk egy + 3. körös picket idénre 😊 ez nem rossz

MLB-ben én nem vagyok igazán elégedett Shapparddal de egyenlőre tényleg ő a legjobb megoldás !nem hinném hogy FA-ról igazolnánk ide .. bízzunk benne hogy Goodson robbantani fog...
több mint 8 éve
 www.nydailynews.com/sports/football/giants/giants-re-sign-defensive-coordinator-steve-spagnuolo-article-1.2967599
nagir
nem meglepetés de mindenképpen jó hír!
kíváncsi vagyok mi lesz az stratégia D oldalon azért
JPP szerintem tuti megy , Hankinst jó lenne megtartani mert 2 kezdő falembert nem kellene elveszíteni azért.DRC ( mert több helyen láttam felmerülni esetleges cutot nála ..brrr..) nálam nem kérdés hogy maradjon ! drafton pedig 1-2 körben kell egy DE...

az O már bonyolultabb azért de OL-be indításképpen mindenképpen kellene hozni FA-ról egy T-t ! jobban nem is szaladnék előre! 😊
yooker
DRC nyilván fontos láncszem, de Jenkins és Apple mellé egy 9 millás 31 éves CB azért elég nagy luxus, szóval nem lenne meglepő ha cutolnánk.
Szesze
részemről nagyon kiakadnék ha így lenne...
nagyon jól tolta idén pályán és pályán kívül is stb , dead money is lenne szépen illetve ott lennénk megint hogy ha valaki kiesik összeomolhat hátul minden kb...
yooker
Jah, 4M dead money lenne utána. Ettől függetlenül sztem benne van a lapok közt a cut vagy a trade, bár én sem örülnék neki. Mondjuk nyilván több egyéb dologtól is függ ez, meglátjuk.
Szesze

több mint 8 éve
 www.nydailynews.com/sports/football/giants/giants-re-sign-defensive-coordinator-steve-spagnuolo-article-1.2967599
nagir
JPP szerintem tuti megy , Hankinst jó lenne megtartani mert 2 kezdő falembert nem kellene elveszíteni azért.DRC ( mert több helyen láttam felmerülni esetleges cutot nála ..brrr..) nálam nem kérdés hogy maradjon ! drafton pedig 1-2 körben kell egy DE...

az O már bonyolultabb azért de OL-be indításképpen mindenképpen kellene hozni FA-ról egy T-t ! jobban nem is szaladnék előre! 😊
yooker
DRC nyilván fontos láncszem, de Jenkins és Apple mellé egy 9 millás 31 éves CB azért elég nagy luxus, szóval nem lenne meglepő ha cutolnánk.
Szesze
nagyon jól tolta idén pályán és pályán kívül is stb , dead money is lenne szépen illetve ott lennénk megint hogy ha valaki kiesik összeomolhat hátul minden kb...
yooker
Jah, 4M dead money lenne utána. Ettől függetlenül sztem benne van a lapok közt a cut vagy a trade, bár én sem örülnék neki. Mondjuk nyilván több egyéb dologtól is függ ez, meglátjuk.
több mint 8 éve
nagir

yooker
Szesze
több mint 8 éve
nagir

yooker
több mint 8 éve
nagir

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
most néztem asz ismétlést, az ominózus playben elsőre futottak balra, asszem negatív 1-2 yardra. másodikra kellett volna futniuk, de ebből lett a passzkísérlet , sack és a 3&23.
vittore
Aztán megint passz, ebből lett a bünti, és a 3&33.
több mint 8 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
most néztem asz ismétlést, az ominózus playben elsőre futottak balra, asszem negatív 1-2 yardra. másodikra kellett volna futniuk, de ebből lett a passzkísérlet , sack és a 3&23.
több mint 8 éve
Pedig Julio megcsinálta a szükséges, meccset megnyerő, űr elkapást Tyree és MM után szabadon.
gyurczi
Jah. Épp az a röhej az egészben, h a játékosok mindent megtettek, a D addig tartotta magát amíg kellett, az offense az első félidőben gálázott, a második félidőben amikor picit melegedett a helyzet megcsinálta a meccsnyerő drive-ot, erre jönnek az edzők és tönkreteszik az egészet a baromságukkal.
(én nem is tudom mit csinálnék, ha ez velünk történik, még így is megviselt, h semmi kötődésem a Falconshoz 😊 - mondjuk hasonló érzés volt nekünk az ominózus Philly meccs, de ez ráadásul SB..)
Szesze
azért azon az ominózus Philly meccsen TC kiadta a punternek, hogy rúgd ki a stadionból, mindegy hova csak ne Jackson kezébe. ő meg odarúgta neki.
ott nagyon komoly egyéni hibák és leolvadás volt, itt meg egyszerűen hihetetlen játékhívások, ami nem ilyen szinten hanem Madden online meccs szinten érthetetlen lenne.
csebi
hát igen.. itt elég lett volna térdelni, ott meg elég lett volna kirúgni oldalra a picsába. Szép emlékek lesznek ezekből..
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 088 — Lucas Scott
Pedig Julio megcsinálta a szükséges, meccset megnyerő, űr elkapást Tyree és MM után szabadon.
gyurczi
Jah. Épp az a röhej az egészben, h a játékosok mindent megtettek, a D addig tartotta magát amíg kellett, az offense az első félidőben gálázott, a második félidőben amikor picit melegedett a helyzet megcsinálta a meccsnyerő drive-ot, erre jönnek az edzők és tönkreteszik az egészet a baromságukkal.
(én nem is tudom mit csinálnék, ha ez velünk történik, még így is megviselt, h semmi kötődésem a Falconshoz 😊 - mondjuk hasonló érzés volt nekünk az ominózus Philly meccs, de ez ráadásul SB..)
Szesze
azért azon az ominózus Philly meccsen TC kiadta a punternek, hogy rúgd ki a stadionból, mindegy hova csak ne Jackson kezébe. ő meg odarúgta neki.
ott nagyon komoly egyéni hibák és leolvadás volt, itt meg egyszerűen hihetetlen játékhívások, ami nem ilyen szinten hanem Madden online meccs szinten érthetetlen lenne.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 244
Nahh hat akkor meg mindig csak mi tudjuk megverni 😊
NightBoY
azért most nem irigylem a Falcons szurkolókat, szép feladat lesz ezt megemészteni
Szesze
Nekünk meg hogy talán Tyree elkapasat is tudta Edelman uberelni... ☺️
yooker
A két eset nagyjából egy kategória, de Tyree elkapása előtt Eli menekülése már magában is különleges volt.
több mint 8 éve
nfc northosokkal még nem sb-oztak , amúgy meg tök unalmas lehet miami, jets, bills szurkernek lenni
több mint 8 éve
Palesz76 New York Giants 524
Geci petc ,olyan mint a német fociválogatott. A végén mindig ők nyernek.
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 426
ezen most már lehet a SF feje fő... 😊 😕
több mint 8 éve
gyurczi

Szerkesztette: Szesze
több mint 8 éve
gyurczi New York Giants 2 563 — Giants fan

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 350 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Azért 7 SB után elmondhatjátok magatokról, hogy az egyetlen csapat, amelyik Bradyt és Belichicket le tudta győzni a Super Bowlban - kétszer is. Ez Coughlin apoteózisa is, nem is akármekkora.
több mint 8 éve
gaga előtt léptem aludni, ma du megnézem ismétlésben a 2. félidőt

nem tudom, kell készülni, volt visítozás a közvetítőállásban? 😀

tyree és edelman meg dobjon a piacra egy közös márkájú kesztyűt

Szerkesztette: vittore
több mint 8 éve
Nahh hat akkor meg mindig csak mi tudjuk megverni 😊
NightBoY
azért most nem irigylem a Falcons szurkolókat, szép feladat lesz ezt megemészteni
Szesze
Nekünk meg hogy talán Tyree elkapasat is tudta Edelman uberelni... ☺️