NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

51 feliratkozó

több mint 8 éve
Vobox New York Giants 654
Egyrészt hál'Istennek nincs ordító hiányposztunk amiért egyértelmű az első kör,másrészt mindig BPAra húzunk,lásd mindenki OLbe várt embert és jött OBJ,tavaly várt valaki CBt??...nem rémlik!!Én egyébként tradelném az első kört és inkább húznék 2-3ban többet elsősorban DL,OL-be mert persze tök jó a D de ha nem lesz minőségi rotáció nem fogják bírni azt a szintet hozni!
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 841 — Giants fan
Én kb sosem tudnék örülni egy első körös TE húzásnak, egész egyszerűen nem tartom azt a posztot olyan fontosnak, h megérje ott húzni. Ettől még nem lenne rossz egy jó TE, de tényleg ugyanez igaz az MLB posztra is sok év óta. Ezekre a posztokra csak akkor fogunk hozni jó FA-t, első körös embert, ha kb minden más nagyjából klappol a csapatban. Jelenleg ez most nincs így, de tulképp az OL rendberakása (és a DL kérdések megválaszolása) után már közel lennénk hozzá.. (és persze egy jól blokkoló TE félig a falhoz is tartozik).
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 420
szvsz ha lesz fal Eli előtt akkor tökmind1 ki a TE nálunk(kb Giantes' MLB a szitu😊) mert egy fallal megvigasztalt 3-as WR corp mellett azért elkaristolnának ott sokan... Amíg nem lett fumble king az öreg Larry D, addig rendben volt még ő is... (Az a + 3TD-s Wash meccs volt a csúcs), de utána/közben azért előjöttek a hiányosságai szép lassan. Nekünk azért vlsz egy blokkolmi (is)tudó TE lesz a megoldás...

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 465 — Expect the Best !
LaCosse-nak volt pár elkapása + szép blokkja az előszezonban ő tuti kezdő!!!!!!!!!!!
Asbee
akár még az is lehet majd igen, de ne legyél türelmetlen! 😉
csak arra próbálok utalni hogy (bár én is írtam többször is hogy elkélne egy brutál TE nálunk ) azzal hogy van egy ígéretes Adams, egy használható Tye és most már ismét Lacosse (akiben igenis van fantázia , nem véletlenül tartottuk meg ismét)
így mondhatjuk hogy nem igazán a legnagyobb need ez a poszt ...
tehát szerintem (!) most kisebb az esélye annak hogy rámegyünk itt egy nagyobb névre a drafton
hanem majd DT,DE,OL, RB, stb posztok kerülnek elő az elején...
de persze nem fogok törni zúzni akkor sem ha Reesek máshogy látják és végül beesik valamelyik top TE
yooker
Az ERFA játékosokat általában megtartjuk, kivéve ha totál reménytelenek. Egy évig megtarthatsz valakit minimum összegért, ez azért nem rossz dolog. A FB/TE hibrid szerepkörben próbálgattuk őt főleg, egy ilyen stílusú játékos nem lenne rossz, de Will Johnson is ott van még a keretben, neki rutinja is van és minőségben sem a leggyengébb, az idei tight end játékba ráadásul illeszkedett is volna. Jerell Adams engem még nem győzött meg, az oké hogy van upside-ja, de kb ez az egyetlen dolog amiben bízhatunk, a pályán jóval többet kell mutatnia. A szezon végére ő lett inaktív és inkább Donnell került a helyére. Szép dolog amikor a legkisebb testvér győz, de ezekkel a 3. napos pickekkel és az UDFA játékosokkal már tele a padlás ezen a poszton, Shockey óta nem volt olyan tight endünk aki több évre megoldotta volna a kezdő szerepét. Tye egy jó 2. számú, de kell valaki elé. Pont te panaszkodtál PO-s meccsnézésen, ezzel kapcsolatban. Elbohóckodhatunk a noname emberekkel, de ezek nem sűrűn váltak be, ennyi erővel bemehetünk lottózni is hátha. A draftról pedig kár még agyalni, egyrészt BPA-zunk, másrészt sok dolog változni fog még addig.
Asbee
Kevin Bossnak azért még volt 3-4 jó éve... de amúgy tényleg semmi!
bár a gyűrűket pont a "noname" TE-kkel hoztuk!
és persze panaszkodtam de még hogy !
de az nem számít Reeseknek szerintem! 😊
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
LaCosse-nak volt pár elkapása + szép blokkja az előszezonban ő tuti kezdő!!!!!!!!!!!
Asbee
csak arra próbálok utalni hogy (bár én is írtam többször is hogy elkélne egy brutál TE nálunk ) azzal hogy van egy ígéretes Adams, egy használható Tye és most már ismét Lacosse (akiben igenis van fantázia , nem véletlenül tartottuk meg ismét)
tehát szerintem (!) most kisebb az esélye annak hogy rámegyünk itt egy nagyobb névre a drafton
de persze nem fogok törni zúzni akkor sem ha Reesek máshogy látják és végül beesik valamelyik top TE
yooker
Az ERFA játékosokat általában megtartjuk, kivéve ha totál reménytelenek. Egy évig megtarthatsz valakit minimum összegért, ez azért nem rossz dolog. A FB/TE hibrid szerepkörben próbálgattuk őt főleg, egy ilyen stílusú játékos nem lenne rossz, de Will Johnson is ott van még a keretben, neki rutinja is van és minőségben sem a leggyengébb, az idei tight end játékba ráadásul illeszkedett is volna. Jerell Adams engem még nem győzött meg, az oké hogy van upside-ja, de kb ez az egyetlen dolog amiben bízhatunk, a pályán jóval többet kell mutatnia. A szezon végére ő lett inaktív és inkább Donnell került a helyére. Szép dolog amikor a legkisebb testvér győz, de ezekkel a 3. napos pickekkel és az UDFA játékosokkal már tele a padlás ezen a poszton, Shockey óta nem volt olyan tight endünk aki több évre megoldotta volna a kezdő szerepét. Tye egy jó 2. számú, de kell valaki elé. Pont te panaszkodtál PO-s meccsnézésen, ezzel kapcsolatban. Elbohóckodhatunk a noname emberekkel, de ezek nem sűrűn váltak be, ennyi erővel bemehetünk lottózni is hátha. A draftról pedig kár még agyalni, egyrészt BPA-zunk, másrészt sok dolog változni fog még addig.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
Asbee

Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
Lacosse ha nem sérül le simán játszott volna sokat, Az Ofalba a két kezdő kell min. Egy a FA egy pedig a második v harmadik kör kb. Első kör a D line ba jön szerintem, de bármi lehet

több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
Ma, egy évvel hosszabbítottunk három ERFA játékossal:
TE Will Tye ($615000/y), TE Matt LaCosse ($465000/y), DT Robert Thomas ($540000/y)!
Viszont kettővel biztos nem fogunk, Ők: FB Nikita Whitock és WR Ben Edwards
nagir
gyanús hogynem lesz itt TE draft..
yooker
Mert? LaCosse nem az, Tye pedig ennyiért ajándék. Donell-t viszont pótolni kell... vagyis, inkább azt írom, hogy egy normálsi kezdő TE viszont kellene.
Awesome88
úgy tudom LaCosse TE...és nagyon láthatunk benne valamit ha kap még egy újabb esélyt!
szerintem (helyesen) tartani fogjuk magunkat a jól megszokott stratégiához és nem megyünk rá egyik "sztár" TE-re sem hanem a legfontosabb pozíciókat fogjuk erősíteni pláne a korai körökben...

szerk: bár elismerem tényleg nagyon csábító egy jó TE számomra is ...😊
yooker
Persze, papíron. De mind tudjuk, hogy igazából azért van roster-en, mert ő a long snapper, az O-ban nem sokat szerepel.

Egyébiránt én TE húznék az első körben. Olyan sok hiányposztunk szerencsére nincsen, a támadófalat FA-ról kellene erősíteni, így igazán hiányposzt csak egy TE és az OL-ben lenne. Utóbbi hiányposzt pedig a 2. körben is bőven betölthető lenne, mert elég bő a class védőfalemberek téren. Főleg akkor ha Hank-et kellene pótolni, mert jó DT azért könnyebb találni, mint JPP pótlására pass rushert. O.J. Howard (6'6) nagyon jó lenne, de én David Njoku-val (6'4) is kiegyeznék, a párosából pedig az egyik szinte biztosan lecsúszik hozzánk, jó esetben mind2.
Awesome88
nem kevered esetleg Zak Deossieval? mert akkor már más a helyzet picit!
Lecosse amennyiben egészséges tudna végre maradni egy teljesen használható TE lehetne..
több mint 8 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
TE Will Tye ($615000/y), TE Matt LaCosse ($465000/y), DT Robert Thomas ($540000/y)!
nagir
yooker
Mert? LaCosse nem az, Tye pedig ennyiért ajándék. Donell-t viszont pótolni kell... vagyis, inkább azt írom, hogy egy normálsi kezdő TE viszont kellene.
Awesome88
úgy tudom LaCosse TE...és nagyon láthatunk benne valamit ha kap még egy újabb esélyt!
szerintem (helyesen) tartani fogjuk magunkat a jól megszokott stratégiához és nem megyünk rá egyik "sztár" TE-re sem hanem a legfontosabb pozíciókat fogjuk erősíteni pláne a korai körökben...

yooker
Persze, papíron. De mind tudjuk, hogy igazából azért van roster-en, mert ő a long snapper, az O-ban nem sokat szerepel.

Egyébiránt én TE húznék az első körben. Olyan sok hiányposztunk szerencsére nincsen, a támadófalat FA-ról kellene erősíteni, így igazán hiányposzt csak egy TE és az OL-ben lenne. Utóbbi hiányposzt pedig a 2. körben is bőven betölthető lenne, mert elég bő a class védőfalemberek téren. Főleg akkor ha Hank-et kellene pótolni, mert jó DT azért könnyebb találni, mint JPP pótlására pass rushert. O.J. Howard (6'6) nagyon jó lenne, de én David Njoku-val (6'4) is kiegyeznék, a párosából pedig az egyik szinte biztosan lecsúszik hozzánk, jó esetben mind2.
több mint 8 éve
nagir
yooker
Awesome88

Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 451 — Bla, bla, bla
nagir
yooker
Awesome88
Nincs igazán magas célpontja Elinak az elkapásoknál, hisz a WR szekciónk sem az! Idén muszáj lesz valakit hozni!! (Igaz Adams 6'5", de Ő még nem kezdő szint).

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
nagir
yooker
több mint 8 éve
nagir
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
De 64-ben aztán ez véget ért

Szerkesztette: Wyatt

több mint 8 éve
Nikita körül 1 időben hatalmas hype ment.
több mint 8 éve

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
lehet h azért írnak Qb-t hozzánk, mert a szakik' szerint 3 komoly van idén,de szerintük egyik se Top 10-es szintű, és ezért lecsúszhatna valamelyik akiből pár év alatt majd lehet valami. Személy szerint a sok Qb need-es csapat miatt sem gondolnám hogy így lesz, és első kört se fogunk vlsz elpazarolni rájuk, (max ha "beleszerelmesednének" vlmelyikbe. 😊

több mint 8 éve
Jennings és Cruz cut-ja is várható volt. 10 milliót spóroltunk, és már a roster-en van Perkins és Shepard, akik a helyükre léptek. Doni-t már nem hozzuk vissza szerencsére, így már csak JT.Thomas kivágását várnám.
----------
Közben érdekes draft elmélkedéseket lehet olvasni. A mock-ok felében QB-t várnak hozzánk az első körben, míg van ahol felmozgást várnak Ramczyk-ért.

Persze mindkettőben van logika, de nagyon meglepne ha valóban így történne. OL-ba sokkal inkább várnék erősítést a piacról, valakit aki tényleg segíthet megvédeni Manning-et már az első perctől, nem csak egy újabb ígéret. Míg irányítóválasztásra én is számítok a draft-on, de biztos nem az első körben, és pláne nem a hype-olt nevek közül, mint Watson, Trubisky v. Kizer. Szerintem ők úgyis kimennek mind a top15-ben. Projekt QB kell ide, mert amíg Manning játszik, addig nem fog a padon ülni, le pedig soha sem sérül. 3 dolog biztos az életben, a halál, az adók, és az hogy Eli nem hagy ki meccset (csak tartsa meg jó szokását) 😊

Egy Patrick Mahomes szivesen látnék, de lehet próbálkozni egy Dak / Russel W. féle belenyúlással is, csak az ugye nyílván nem fog összejönni.

Szerkesztette: Awesome88
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 841 — Giants fan
Breaking News : Cruz cut àldozata lett
Taz
hát akkor ez a "vita" gyorsan eldőlt.. hiába mentünk szembe a tényekkel😊 Egyértelmű és logikus lépés volt, még ha nyilván fájdalmas is, mert őt mindenki kedveli.
Valószínűleg megpróbáljuk majd visszahozni egyébként, de jelen helyzetünkben sajnos csak minimum körül ajánlhatunk neki, amit szinte biztos hogy lesz aki túllicitál, és ha még érdemben akar (és tud) játszani akkor sztem el is fog fogadni, nem is annyira a pénz miatt, hanem mert nálunk már csak epizodista lehetne, míg egy WR hiányos csapatban még akár meghatározó is lehet, ha egészségileg bírja.
Innentől sztem jönni fog King és Lewis (esetleg Harris), illetve FA-ról hozunk egy nem túl nagy nevű embert + középső körökben jöhet valaki draftról is. WR poszton megvagyunk, máshol kell erősíteni.
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 053 — Lucas Scott
pénzügyileg megértem, de akkor is szar ez az egész. egyik kedvenc játékosom lesz mindig is.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Akkor eddig kerek +10M helyet csináltunk még idénre a fizetési sapka alatt, ha jól számolom...💰
Tényleg tudja valaki mennyi lesz idénre a plafon, mert nem találok konkrét számot sehol sem 2017-re?!
nagir
Még nem is jelentették be a pontos capszámot.
empty taxi
Köszi, így már érthető.

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 148 — Lájkold a zsűrit!
Akkor eddig kerek +10M helyet csináltunk még idénre a fizetési sapka alatt, ha jól számolom...💰
Tényleg tudja valaki mennyi lesz idénre a plafon, mert nem találok konkrét számot sehol sem 2017-re?!
nagir
Még nem is jelentették be a pontos capszámot.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Taz New York Giants 350
Jenningstől is megváltunk.... Ez is várható volt