NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 095
80
19-től, ARENA4
New York Giants
51 feliratkozó
több mint 8 éve
Breaking News : Cruz cut àldozata letthát akkor ez a "vita" gyorsan eldőlt.. hiába mentünk szembe a tényekkel😊 Egyértelmű és logikus lépés volt, még ha nyilván fájdalmas is, mert őt mindenki kedveli.
Taz
Valószínűleg megpróbáljuk majd visszahozni egyébként, de jelen helyzetünkben sajnos csak minimum körül ajánlhatunk neki, amit szinte biztos hogy lesz aki túllicitál, és ha még érdemben akar (és tud) játszani akkor sztem el is fog fogadni, nem is annyira a pénz miatt, hanem mert nálunk már csak epizodista lehetne, míg egy WR hiányos csapatban még akár meghatározó is lehet, ha egészségileg bírja.
Innentől sztem jönni fog King és Lewis (esetleg Harris), illetve FA-ról hozunk egy nem túl nagy nevű embert + középső körökben jöhet valaki draftról is. WR poszton megvagyunk, máshol kell erősíteni.
több mint 8 éve
pénzügyileg megértem, de akkor is szar ez az egész. egyik kedvenc játékosom lesz mindig is.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Köszi, így már érthető.Akkor eddig kerek +10M helyet csináltunk még idénre a fizetési sapka alatt, ha jól számolom...💰Még nem is jelentették be a pontos capszámot.
Tényleg tudja valaki mennyi lesz idénre a plafon, mert nem találok konkrét számot sehol sem 2017-re?!
nagir
empty taxi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Akkor eddig kerek +10M helyet csináltunk még idénre a fizetési sapka alatt, ha jól számolom...💰Még nem is jelentették be a pontos capszámot.
Tényleg tudja valaki mennyi lesz idénre a plafon, mert nem találok konkrét számot sehol sem 2017-re?!
nagir

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Akkor eddig kerek +10M helyet csináltunk még idénre a fizetési sapka alatt, ha jól számolom...💰Tényleg tudja valaki mennyi lesz idénre a plafon, mert nem találok konkrét számot sehol sem 2017-re?!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Jenningstől is megváltunk.... Ez is várható volt
több mint 8 éve
Hát ennyi...Jó lenne persze ha visszahoznánk de itt nálunk már tuti csak perem ember lenne!Az meg már mégis más..
Remélem még kap lehetőséget!Szerintem az igazi helyén i hasznos játékos tudna lenni valahol!!
több mint 8 éve
Egyik kedvencem ever, Ő meg Nicks nagyon vastagon benne volt, hogy a Giants lett a kedvenc csapatom. Komolyat küzdött, hogy még folytathassa, ezért is külön respect neki. Remélem jó helyen tudja majd folytatni és kijut még neki a sikerből!!!
több mint 8 éve
Remelem minimumert visszahozzuk mert nem kell senkinek es innen vonul majd vissza. Szimpatikus srac nagyon
You should know I bleed blue...
több mint 8 éve
Breaking News : Cruz cut àldozata lett
több mint 8 éve
Jaaa, hát én kicsire nem adok, meg a kuglit sem használom...😄Akkor én lecsapom ezt a labdát, helyesen Grétsy László 😊Meze-t ?Te kis Grétcsi László, te!!
Janek
nagir
Awesome88

több mint 8 éve
Akkor én lecsapom ezt a labdát, helyesen Grétsy László 😊Meze-t ?Te kis Grétcsi László, te!!
Janek
nagir
több mint 8 éve
Meze-t ?Te kis Grétcsi László, te!!
Janek

több mint 8 éve
ha már tények: snap számok (százalékos arány) az idényben:Ebből is látszik, hogy mennyire kihasználatlanul maradtak a WR-ek. Pont a draftolatlan rookie szerepelt a legtöbbet, nem az előszezon király King, vagy a tavaly jól szereplő Harris.
Cruz: 766 (72,1%)
Lewis: 209 (19,7%)
King: 76 (7,2%)
Harris: 58 (5,5%)
Cruz sajnos nem csak a fizetéséhez képest volt gyenge, hanem a pályán töltött idejéhez képest is (pár héttel a vége előtt 90% fölött volt még). Én szinte biztos vagyok benne, hogy cut lesz, aztán hogy visszahozzuk-e jóval kevesebbért az más kérdés, de sztem nem fogjuk. King és Lewis meg fogja kapni a lehetőséget, Harrist pedig idén nem érdemes elküldeni. Hozzájuk gondolom jön valaki draftról középső/hátsó körökben, esetleg kukázunk valakit FA-ról, de nagy név, sok pénzért tuti nem jön, mert nem is kell. Cruz ez utóbbi pozícióba elképzelhető, de sztem lesz olyan aki többet ad neki, mint amennyit mi adnánk.
Szesze
Cruz 42 elkapás = 616y / 1TD -> 14,6 átlag
Harris 1 = 13y / 1TD -> 13
Lewis 7 = 97y / 2TD -> 13,8
King 5 = 123y/1TD -> 24,6
Szerintem végül maradni fog Cruz, mert kell a merítési lehetőség, és nem hiszem hogy ő maga is távozni akarna ennyi átélt kaland után. Ennél viszont jóval kevesebbért, abban pedig nem vagyok annyira biztos, hogy máshol agyon fizetnék vagy kapkodnának utána. Nálunk is az "élő legenda" státusza miatt van ott ahol, nem feltétlen a teljesítménye okán.
több mint 8 éve
ha már tények: snap számok (százalékos arány) az idényben:Cruz: 766 (72,1%)
Lewis: 209 (19,7%)
King: 76 (7,2%)
Harris: 58 (5,5%)
Cruz sajnos nem csak a fizetéséhez képest volt gyenge, hanem a pályán töltött idejéhez képest is (pár héttel a vége előtt 90% fölött volt még). Én szinte biztos vagyok benne, hogy cut lesz, aztán hogy visszahozzuk-e jóval kevesebbért az más kérdés, de sztem nem fogjuk. King és Lewis meg fogja kapni a lehetőséget, Harrist pedig idén nem érdemes elküldeni. Hozzájuk gondolom jön valaki draftról középső/hátsó körökben, esetleg kukázunk valakit FA-ról, de nagy név, sok pénzért tuti nem jön, mert nem is kell. Cruz ez utóbbi pozícióba elképzelhető, de sztem lesz olyan aki többet ad neki, mint amennyit mi adnánk.
több mint 8 éve
Már megint a szokásos fellengzős lenéző duma a nagy "szakértő" úrtól... Bohóckodjunk, meg szőke nős logika... beszélgessen veled a hóhér, bár biztos neki is megmondanád a tutit.Azt a 2-3 milliót megérné Cruz, de kérdés, hogy egyáltalán szükség lenne-e rá.Öhm oké, King... Valószínűleg nem véletlenül játszott annyit. Előszezonból kiindulni, azért ne bohóckodjunk már. Összesen van 4 alapszakasz elkapása. A Packers ellen pedig akkor jött előre amikor gyakorlatilag eldőlt az egész. Anno Ramses Bardennek is volt egy nagy meccse. Ha nem tudod kiről van szó akkor google 😊 Lewis azért kapott lehetőséget, de így sem volt 100 yardja sem. Rendben UDFA, rendben tanulnia kell, de egy olyan játékostól én többet várnék akit a kezdőben akarok látni. Harris-t csak returnerként használtuk már és azért ő elkapóként sosem volt kezdő kaliber. Ráadásul nem is ezeket a játékosokat alkalmaztuk főként, de McAdoo Cruzt utálja. Már bocs, de egy szőke nőben több logika van mint ebben 😀 Egyébként sem olyan head coach-nak tűnik ő aki bárkit is "utálna", mindenkiből igyekszik kihozni a maximumot még akkor is ha valakinek gyengébb periódusa van. Lehet bízni egy új tight endben és lehet bízni abban is, hogy a running backek bekapcsolódnak majd a passzjátékba is, de ez a 2. számú WR poszt megoldandó feladat (Shepardé a slot). A jelenlegi keretben pedig Cruz jön a sorban ha pedig nem neki adjuk meg a lehetőséget akkor a piacról vagy a draft 2. napjáról hozunk valakit. Nem egy helyen téma ez, kár szembemenni a tényekkel.
Idén volt 2-3 látványos megmozdulása, és 2 meccset is megnyert nekünk, de összességében nem mutatott túl sokat, ráaádsul év végére szinte teljesen eltűnt. Shepard átvette a 2. WR helyet a csapatban, Cruz helyére pedig még így is bőven van opció.
Ott van King, aki nagyszerű előszezont futott, majd teljesen elfelejtette McAdoo. Év végére eszébe jutott, a Skins ellen már jól is szerepelt, majd a PO egyetlen pozitívuma ő volt az O-ból. Ott van még Lewis és Harris is. Előbbi még szörnyen fiatal, bőven fejlődhet, és adott már életjelet magáról, míg utóbbi szintén teljesen kihasználatlan maradt, pedig egyetlen elkapásából TD-t szerzett.
Szóval nem látom miért lenne szükség Cruz-ra, főleg ha McAdoo nem is kedveli túlzottan, és amúgy sem rotálja a csapatot. Van aki a helyére lépjen és akkor még a visszatérő Vereen-ről nem is beszéltünk. Szóval célpontokból Cruz nélkül sem lesz hiány, de ha már mindenképp fegyvereket akarunk adni Manning-nek, akkor inkább invesztáljunk egy TE-be.
Awesome88
Asbee
több mint 8 éve
Öhm oké, King... Valószínűleg nem véletlenül játszott annyit. Előszezonból kiindulni, azért ne bohóckodjunk már. Összesen van 4 alapszakasz elkapása. A Packers ellen pedig akkor jött előre amikor gyakorlatilag eldőlt az egész. Anno Ramses Bardennek is volt egy nagy meccse. Ha nem tudod kiről van szó akkor google 😊 Lewis azért kapott lehetőséget, de így sem volt 100 yardja sem. Rendben UDFA, rendben tanulnia kell, de egy olyan játékostól én többet várnék akit a kezdőben akarok látni. Harris-t csak returnerként használtuk már és azért ő elkapóként sosem volt kezdő kaliber. Ráadásul nem is ezeket a játékosokat alkalmaztuk főként, de McAdoo Cruzt utálja. Már bocs, de egy szőke nőben több logika van mint ebben 😀 Egyébként sem olyan head coach-nak tűnik ő aki bárkit is "utálna", mindenkiből igyekszik kihozni a maximumot még akkor is ha valakinek gyengébb periódusa van. Lehet bízni egy új tight endben és lehet bízni abban is, hogy a running backek bekapcsolódnak majd a passzjátékba is, de ez a 2. számú WR poszt megoldandó feladat (Shepardé a slot). A jelenlegi keretben pedig Cruz jön a sorban ha pedig nem neki adjuk meg a lehetőséget akkor a piacról vagy a draft 2. napjáról hozunk valakit. Nem egy helyen téma ez, kár szembemenni a tényekkel.micsoda??? ne hülyéskedj már... 14:13 lett az állás azzal a TD-vel!!!
Asbee
3 negyedben!! kár szembe menni a tényekkel...😉
több mint 8 éve
Azt a 2-3 milliót megérné Cruz, de kérdés, hogy egyáltalán szükség lenne-e rá.Öhm oké, King... Valószínűleg nem véletlenül játszott annyit. Előszezonból kiindulni, azért ne bohóckodjunk már. Összesen van 4 alapszakasz elkapása. A Packers ellen pedig akkor jött előre amikor gyakorlatilag eldőlt az egész. Anno Ramses Bardennek is volt egy nagy meccse. Ha nem tudod kiről van szó akkor google 😊 Lewis azért kapott lehetőséget, de így sem volt 100 yardja sem. Rendben UDFA, rendben tanulnia kell, de egy olyan játékostól én többet várnék akit a kezdőben akarok látni. Harris-t csak returnerként használtuk már és azért ő elkapóként sosem volt kezdő kaliber. Ráadásul nem is ezeket a játékosokat alkalmaztuk főként, de McAdoo Cruzt utálja. Már bocs, de egy szőke nőben több logika van mint ebben 😀 Egyébként sem olyan head coach-nak tűnik ő aki bárkit is "utálna", mindenkiből igyekszik kihozni a maximumot még akkor is ha valakinek gyengébb periódusa van. Lehet bízni egy új tight endben és lehet bízni abban is, hogy a running backek bekapcsolódnak majd a passzjátékba is, de ez a 2. számú WR poszt megoldandó feladat (Shepardé a slot). A jelenlegi keretben pedig Cruz jön a sorban ha pedig nem neki adjuk meg a lehetőséget akkor a piacról vagy a draft 2. napjáról hozunk valakit. Nem egy helyen téma ez, kár szembemenni a tényekkel.
Idén volt 2-3 látványos megmozdulása, és 2 meccset is megnyert nekünk, de összességében nem mutatott túl sokat, ráaádsul év végére szinte teljesen eltűnt. Shepard átvette a 2. WR helyet a csapatban, Cruz helyére pedig még így is bőven van opció.
Ott van King, aki nagyszerű előszezont futott, majd teljesen elfelejtette McAdoo. Év végére eszébe jutott, a Skins ellen már jól is szerepelt, majd a PO egyetlen pozitívuma ő volt az O-ból. Ott van még Lewis és Harris is. Előbbi még szörnyen fiatal, bőven fejlődhet, és adott már életjelet magáról, míg utóbbi szintén teljesen kihasználatlan maradt, pedig egyetlen elkapásából TD-t szerzett.
Szóval nem látom miért lenne szükség Cruz-ra, főleg ha McAdoo nem is kedveli túlzottan, és amúgy sem rotálja a csapatot. Van aki a helyére lépjen és akkor még a visszatérő Vereen-ről nem is beszéltünk. Szóval célpontokból Cruz nélkül sem lesz hiány, de ha már mindenképp fegyvereket akarunk adni Manning-nek, akkor inkább invesztáljunk egy TE-be.
Awesome88
több mint 8 éve
Cruz nagyon jól jöhet még valakinek slotban.. Nekünk tényleg nem szükséges csak azért megtartani hogy ha esetleg Shapparddel történik valami!egy fasza TE nagyon jól jönne tényleg! Én Tyetol nem vagyok elajulva egyáltalán pl. Itt egy igeretesebb rookie is sokat jelentene!
több mint 8 éve
Egyetértek, annyi kiegészítéssel, hogy...Teljesen így gondolom én is... a támadókhoz én Withworthot hoznám és draftolnék mellé 1-3.körben tackelt. Az Offensbe még kell (FA függvényében) RB és/vagy WR/TE ami a másik választás lenne az 1-3.körben, blokkolni tudó persze!Jah, 4M dead money lenne utána. Ettől függetlenül sztem benne van a lapok közt a cut vagy a trade, bár én sem örülnék neki. Mondjuk nyilván több egyéb dologtól is függ ez, meglátjuk.részemről nagyon kiakadnék ha így lenne...DRC nyilván fontos láncszem, de Jenkins és Apple mellé egy 9 millás 31 éves CB azért elég nagy luxus, szóval nem lenne meglepő ha cutolnánk.www.nydailynews.com/sports/football/giants/giants-re-sign-defensive-coordinator-steve-spagnuolo-article-1.2967599nem meglepetés de mindenképpen jó hír!
nagir
kíváncsi vagyok mi lesz az stratégia D oldalon azért
JPP szerintem tuti megy , Hankinst jó lenne megtartani mert 2 kezdő falembert nem kellene elveszíteni azért.DRC ( mert több helyen láttam felmerülni esetleges cutot nála ..brrr..) nálam nem kérdés hogy maradjon ! drafton pedig 1-2 körben kell egy DE...
az O már bonyolultabb azért de OL-be indításképpen mindenképpen kellene hozni FA-ról egy T-t ! jobban nem is szaladnék előre! 😊
yooker
Szesze
nagyon jól tolta idén pályán és pályán kívül is stb , dead money is lenne szépen illetve ott lennénk megint hogy ha valaki kiesik összeomolhat hátul minden kb...
yooker
Szesze
A D-t együtt kéne tartani, de JPP, DRC, Big Hank hármasból max. csak kettő fér bele a keretben, de az is szűkösen! Szvsz kell három top CB és Coty lehet csere. Collins mellé még így is kéne, hogy Thompson/Adams/Berhe megoldja a kezdőt.
A Drafton talán a secondary a legmélyebb, ennek ellenére a legolcsóbb az lenne, ha egy DE hoznánk még 1-3-ba és Romeóval megoldanák Vernon párját a kezdőben, de ehhez J.T. helyére kellene egy jó MLB Sheppard mellé, az talán megoldható pénzügyileg.
Cut, nálam: Cruz, Jenning, J.T.
Túl sok a feltételes mód és a buktató abban amit írta, de talán nem akkora hülyeség, plussz a roaster mélyítése még a habokban...
nagir
- DRC szerintem nem téma, ilyen szezon után megéri az árát, nem kell hozzányúlni a szerződéséhez, pláne nem kivágni.
- WR nem kell, még Cruz kivágása esetén sem. Így sem használtuk ki Harris-t és King-et idén, és akkor még Lewis-ból is lehet valami.
- Én JPP-t tartanám meg, DT-t azért könnyebb találni 2.-3. körben.
- FA-ról kell hozni egy OL játékost, a draft-ról - különsen az elején - felesleges. Amúgy is lutri az OL-be húzni, idén pedig még a class is gyenge lesz.
- Ezen felül "csak" TE és LB kellene a szokásos kiegészítő embereken, és egy projekt QB-n kívül, de ez a draft-ról megoldhatónak tűnik.
- Az RB trükkös kérdés. Szerintem Darkwa maradni fog, így mennyiségre rendben lennénk Perkins-el (Johnson-al) és Vereen-el együtt. Ha az első körben bent marad egy sztárjelölt akkor érdemes megfontolni, különben ráérünk hátrébb húzni valakit. Egy erő futónak örülnék, aki a nyakában 2 védővel is tud haladni 2-3y-ot.
Blount jöhetne egy marék szotyiért, egy próbát legalábbis megérne, bár egy ilyen év után ez amúgy is lehetetlen küldetésnek tűnik. Én Peterson-nak is örülnék ha a veterán minimum minimumjáért jönne, mert neki már a neve is elég lenne ahhoz, hogy az ellenfelek odafigyeljenek a futójátékunkra. Persze amilyen a formánk 2 snap után már IR-en lenne...
(tudom-tudom... egyik sem fog jöni és nem is kell, hogy jöjjenek, csak kacérkodtam a gondolattal 😊 )
Szerkesztette: Awesome88
több mint 8 éve
Azt a 2-3 milliót megérné Cruz, de kérdés, hogy egyáltalán szükség lenne-e rá.Ugy már érthető.Egy éve elég komoly fizetéscsökkentést kapott, bebizonyíthatta, hogy újra egészséges tud lenni. Idén 9,4 milliós lesz a cap hitje, ebből 1,9 millió a garantált. Ha ismét lemond kb. 4-5 millió dollárról akkor meggondolandó a maradása. Az az 1,9 millió mindenképp ott lesz a fizetési plafon alatt, évi 2-3 millió dollárért pedig biztosan találnánk jobb elkapót nála? Voltak erős meccsei, de nagyon hullámzó volt úgy ahogy az egész offense. Nem game changer játékos már, de a rutinja sokat érhet. A tapasztalatlanabb cornerbackeket nem egyszer verte meg a vertikális útvonalaknál a kézhasználatával, ez pedig pl. egy olyan elem ami egy újoncnál közel sem biztos hogy jelen van + neki új playbookot sem kellene tanulnia. A baj az, hogy nem használtuk ki jól, a slotba szinte egyszer sem állt fel, pedig van 3 olyan elkapónk akiknek a helyeit folyamatosan rotálva komoly káoszt lehetett volna okozni néhány védelemben.
Csak furcsa volt hogy ket evig amig szinte nem jatszott keretben tartottatok.
Janek
Az is kérdés mi a cél, ha nem akarunk neki adni újabb paycutot vagy ő nem menne bele (ami szinte kizárt) akkor tuti a távozása. Könnyen lehet, hogy más irányba indulunk el, de amellett, hogy ez üzlet szerintem tett annyit a csapatért, hogy azt a 2-3 milliót rá költsük minthogy túlfizessünk valakit a piacról. Reese egyébként is szeret elkapót draftolni, a 3. körtől lehetnek WR-k akikben látunk fantáziát.
Asbee
Szerkesztette: Awesome88
több mint 8 éve
Ugy már érthető.Egy éve elég komoly fizetéscsökkentést kapott, bebizonyíthatta, hogy újra egészséges tud lenni. Idén 9,4 milliós lesz a cap hitje, ebből 1,9 millió a garantált. Ha ismét lemond kb. 4-5 millió dollárról akkor meggondolandó a maradása. Az az 1,9 millió mindenképp ott lesz a fizetési plafon alatt, évi 2-3 millió dollárért pedig biztosan találnánk jobb elkapót nála? Voltak erős meccsei, de nagyon hullámzó volt úgy ahogy az egész offense. Nem game changer játékos már, de a rutinja sokat érhet. A tapasztalatlanabb cornerbackeket nem egyszer verte meg a vertikális útvonalaknál a kézhasználatával, ez pedig pl. egy olyan elem ami egy újoncnál közel sem biztos hogy jelen van + neki új playbookot sem kellene tanulnia. A baj az, hogy nem használtuk ki jól, a slotba szinte egyszer sem állt fel, pedig van 3 olyan elkapónk akiknek a helyeit folyamatosan rotálva komoly káoszt lehetett volna okozni néhány védelemben.
Janek
Az is kérdés mi a cél, ha nem akarunk neki adni újabb paycutot vagy ő nem menne bele (ami szinte kizárt) akkor tuti a távozása. Könnyen lehet, hogy más irányba indulunk el, de amellett, hogy ez üzlet szerintem tett annyit a csapatért, hogy azt a 2-3 milliót rá költsük minthogy túlfizessünk valakit a piacról. Reese egyébként is szeret elkapót draftolni, a 3. körtől lehetnek WR-k akikben látunk fantáziát.
több mint 8 éve
Ugy már érthető.Jó volt az ügynöke 😉
Janek
Amúgy kb azt a pénzt kapta vissza, mikor még draftolatlanul ingyért játszott a SB-ért (is). Ez egy Win-Win volt idáig. Idáig.
Szerkesztette: ozibozi