NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

51 feliratkozó

több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 465 — Expect the Best !
hát srácok azért eléggé elszomorító hogy milyen stílusban megy már az írogatás!
jó lenne összekapni magunkat mert a legalja topic cím az vitathatatlanul a miénk most... 😕
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 420
Sok az a 15 plus JPP ert .Megvolt a csapat nélküle is .Nem kell top defense el rendelkezned h super bowl t nyerj ,viszont ezzel az offense el sokáig nem jutsz .Sok tehetséges DE van drafton es FA re is kikerülhet pár olcsóbb es jo jatekos mint pl Jabaal Sheard vagy Nick Perry...Mind2 nek jobban orulnek mint JPP nek .Bar ha ugyanannyiba kerülnek mint JPP akkor maradjon Paul .
Gerixx
15millió sok 4 évre mert az 60 kb és pont. Nem jövőre sok a 15, hanem utána lesz az. De ezt már 100x elmondtuk...felesleges...😕
Ha nem érti, nem most fogja megérteni csórikám.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Egy 9 órával ezelőtti Jackrabbit tweet:

twitter.com/JjenkzLockdown/status/834258536217583616
Asbee
Ő nyilatkozta, hogy szerinte kulcs a védelem egybentartása, erre most jön ez... jó előjel. #SameSquad
Awesome88
Ahham...Akkor vszinu a kedvéért leszarjak h nincs ra penz es odavagnak neki egy hatalmas szerződést .Jelszo h szarjunk bele a jövőbe mert Jenkins szerint ez a kulcs a sikerhez 😂Semmi hír amugy erről az egészről ugyh ne eld bele magad .JPP ha kikerul a piacra akkor tavozik.Meg remenykedhetsz egy ideig
Gerixx
Ez Így van, de Ha én mondom akkor faszság/már Bocsi/...Ez a nylon szaki csak azt fogadja el amit magában részegen megálmodott... a tények torgyánjózsi szinten zavarják...
több mint 8 éve
Gerixx New York Giants 332

Asbee
Ő nyilatkozta, hogy szerinte kulcs a védelem egybentartása, erre most jön ez... jó előjel. #SameSquad
Awesome88
Ahham...Akkor vszinu a kedvéért leszarjak h nincs ra penz es odavagnak neki egy hatalmas szerződést .Jelszo h szarjunk bele a jövőbe mert Jenkins szerint ez a kulcs a sikerhez 😂Semmi hír amugy erről az egészről ugyh ne eld bele magad .JPP ha kikerul a piacra akkor tavozik.Meg remenykedhetsz egy ideig

Szerkesztette: Gerixx
több mint 8 éve
Gerixx New York Giants 332
Sok az a 15 plus JPP ert .Megvolt a csapat nélküle is .Nem kell top defense el rendelkezned h super bowl t nyerj ,viszont ezzel az offense el sokáig nem jutsz .Sok tehetséges DE van drafton es FA re is kikerülhet pár olcsóbb es jo jatekos mint pl Jabaal Sheard vagy Nick Perry...Mind2 nek jobban orulnek mint JPP nek .Bar ha ugyanannyiba kerülnek mint JPP akkor maradjon Paul .
több mint 8 éve
Meglátjuk hogy mi lesz, nem egyértelmű azért ez a szitu az látszik a kinti szakújságírók véleménye szerint is. Egy olyan csoportban, ahol a dallasi futójáték ellen (is)kell még pár évet szenvedni' ott kulcskérdés a futás elleni védelem megtartása. Ebben mindkét szabadügynöknek kulcsszerepe volt. Ha kikerül a piacra akkor vlsz nem fogjuk megtartani-ez nem olyan bonyolult- ezt továbbra is tartom.

több mint 8 éve
Awesome88 New York Giants 1 236

Asbee
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
Ha tudná az ember hogy végig játszik egy teljes szezont, lehet nem sajnálná a pénzt se rá. Úgy az elmúlt 2 szezonban vagy 10-12 meccset hagyott ki. (Ok, a tavaly előtti az nem egésznek számít) de idén is 3-1-et mentünk nélküle, az ő számai pedig a liga 2 leggyengébb csapata ellen nőttek meg. Azért ritkábban 30 felé kezd valaki vasemberré válni. Én csak azt mondom hogy azt a 14-15-öt nem éri meg amit más megad neki hosszútávon. Ha kevesebbel beérné, de nem fogja vlsz. Az ő pénzéből meg egy kis pluszból már megvan Hankins meg egy kipróbált. LT pár évre a piacról akár.
ozibozi
Háááát... a kéz lerobbantós esetéig a lehetséges 84 meccsből 79-en ott volt a pályán. A tavalyi éve nyilván ráment a sérülésére, de ez nem egy fociból eredő sérülés volt. Idén meg év végére esett ki, ez benne van a pakliban ha szinte a snap-ek 99%-ban a pályán van. De azért bőven nevezhető vasembernek, főleg azok után hogy majdnem elvesztette a kezét. Szóval tudjuk, hogy bírja a strapát.

Szerintem ha valaki, akkor ő igen is megéri a pénzét, amíg nem dőlt ki, addig top 5 DE volt. Kicsit olyan mint a Chiefs-nek Barry, és ő már tavaly is minket választott a nagy zsével szemben. Ilyen szintű, mentalitású és igazi Giant pass rusher-t elég nehéz lenne találni, és amíg ő és Vernon rohamozna, addig lenne félnivalója az ellenfeleknek. Én akkor sem engedném el ha 5m-val lennénk a sapka fölött, pláne nem így, hogy közel 40m-val leszünk alatta.

Szerkesztette: Awesome88
több mint 8 éve
Légyszi ne idézd be, nem akarom látni ezt a sok faszságot

több mint 8 éve
Ha tudná az ember hogy végig játszik egy teljes szezont, lehet nem sajnálná a pénzt se rá. Úgy az elmúlt 2 szezonban vagy 10-12 meccset hagyott ki. (Ok, a tavaly előtti az nem egésznek számít) de idén is 3-1-et mentünk nélküle, az ő számai pedig a liga 2 leggyengébb csapata ellen nőttek meg. Azért ritkábban 30 felé kezd valaki vasemberré válni. Én csak azt mondom hogy azt a 14-15-öt nem éri meg amit más megad neki hosszútávon. Ha kevesebbel beérné, de nem fogja vlsz. Az ő pénzéből meg egy kis pluszból már megvan Hankins meg egy kipróbált. LT pár évre a piacról.

több mint 8 éve
(Injury prone)JPP = komoly Veterán (1-2 évre) LT +Hankins (normál szerződés)...van kérdés? Az a pár milkó+ difi meg mindig összejön, ami a különbözet. Ha a Giants nem akarja magát lábon lőni, akkor nem ad 'hosszútávút' neki, és nem az idei év miatt, hanem a következő 2-3 év miatt.( Mert) Jön az OBJ giga szerződés, jön Pugh, a centerünk, Stb. Nem bírja el a csapat Eli szerződése lejártáig azt, ha a D line 3 Top fizut elvisz liga szinten+nálunk lesz a Top WR kereset is jövőre, de a Cb-k is viszik a pénzt. (DRC csak idén)Nem idén v jövőre nem jön ki-mert kijönne - JPP pénze... 3-4 éves távlatban nem tud működni sajnos. 😕
(Ez a JPP 14-15/év milkónál értendő amit máshol vlsz meg fog kapni)

ozibozi
Viszont ami meg a másik oldal, hogy most alig van epic contract-os emberünk. Jelenleg csupán Manning, DRC, Jenkins, Vernon és Harrison szerződése az ami nagynak mondható. Közülük DRC valószínűleg az utolsó évét fogja itt tölteni. Rajtuk kívül tele van fiatallal a csapat (Perkins, Tye, Shepard, Apple, Thompson, Andrew A., még Collins) és két olyan sorral, ahol egy marék szotyiért játszik mindenki (OL, LB sor).

Jövőre "csak" Richburg és Pugh szerződése jár le azok közül, akiknek nagy pénzt kéne adni és azért sem a center (kb. 8m), sem a guard (kb. 10m) poszt nem tartozik a megfizethetetlen kategóriába. Persze ott van még OBJ szuper szerződése, de összességében szerintem bele kell férjen JPP hosszabbítása.

Egyébként sem gondolnék most annyira a jövőre. Jelenleg Super Bowl esélyesnek gondolom magunkat. A védelem megvan hozzá, csak egyben kell tartani, a támadósorba pedig csak 1-2 láncszem hiányzik (fal, TE). Manning sem lesz már sokkal jobb, és neki sincs sok hátra, így én inkább win now üzemmódba kapcsolnék. Ha pedig JPP szerződése azt jelentené, hogy jövőre el kellene engednünk Richburg-öt, azzal még együtt tudnék élni. Eli már kevésbé 😊 bár egy 3. gyűrűvel valószínűleg visszavonulna.
több mint 8 éve
JPP következő szerződése

Az ESPN-nél írtak egy összeget, ez alapján csináltam egy bejegyzést arról, hogy ez mennyire reális és kigazdálkodható-e
Asbee
Örülök, hogy így összeraktad, mert bevallom, a sok elemzés-cikk-számháború között én már nem láttam a fától az erdőt... Jó lenne tudni, mit akar JPP vagy az ügynöke, de gondolom minél többet (jó lenne ha maradna, mert az az egyszerűbb és könnyebb is). Amennyiben nem marad, akkor szvsz a Draftról kell egy DE, az tuti és szerintem egy top10 MLB is kelleni fog az FA piacról és az se olcsó ugye...
nagir
Mondjuk defensive end valószínű így is kelleni fog. Okwara ott lesz a rotációban, de Wynn szerintem kevés őt elfelejthetjük és Odighizuwa is az utolsó esélyét kapja. Persze őt én még nem írom le, egy teljesen új rendszert kellett megtanulnia és az első évében sokat volt sérült, ráadásul ez szerintem egy olyan poszt ahol mindenképp kell egy-két év a játékosoknak, hogy fizikálisan is javuljanak. Linebacker nem nagyon fog érkezni és igazából ha így teljesít a védőfal akkor nem is olyan égető kérdés ez, én hosszabbítanék Robinsonnal, a többit Casillas és Kennard megoldja, meg láthatunk majd valamit Goodsonból is.

több mint 8 éve
(Injury prone)JPP = komoly Veterán (1-2 évre) LT +Hankins (normál szerződés)...van kérdés? Az a pár milkó+ difi meg mindig összejön, ami a különbözet. Ha a Giants nem akarja magát lábon lőni, akkor nem ad 'hosszútávút' neki, és nem az idei év miatt, hanem a következő 2-3 év miatt.( Mert) Jön az OBJ giga szerződés, jön Pugh, a centerünk, Stb. Nem bírja el a csapat Eli szerződése lejártáig azt, ha a D line 3 Top fizut elvisz liga szinten+nálunk lesz a Top WR kereset is jövőre, de a Cb-k is viszik a pénzt. (DRC csak idén)Nem idén v jövőre nem jön ki-mert kijönne - JPP pénze... 3-4 éves távlatban nem tud működni sajnos. 😕
(Ez a JPP 14-15/év milkónál értendő amit máshol vlsz meg fog kapni)

több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 451 — Bla, bla, bla
JPP következő szerződése

Az ESPN-nél írtak egy összeget, ez alapján csináltam egy bejegyzést arról, hogy ez mennyire reális és kigazdálkodható-e
Asbee
Örülök, hogy így összeraktad, mert bevallom, a sok elemzés-cikk-számháború között én már nem láttam a fától az erdőt... Jó lenne tudni, mit akar JPP vagy az ügynöke, de gondolom minél többet (jó lenne ha maradna, mert az az egyszerűbb és könnyebb is). Amennyiben nem marad, akkor szvsz a Draftról kell egy DE, az tuti és szerintem egy top10 MLB is kelleni fog az FA piacról és az se olcsó ugye...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 451 — Bla, bla, bla
 giantswire.usatoday.com/2017/02/21/ex-new-york-giants-geoff-schwartz-announces-retirement-nfl/

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
JPP következő szerződése

több mint 8 éve
Victor Cruz – Once A Giant Always a Giant!

www.bigblueunited.com/2017/02/victor-cruz-giant-always-giant.html
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 053 — Lucas Scott
Egyrészt hál'Istennek nincs ordító hiányposztunk amiért egyértelmű az első kör,másrészt mindig BPAra húzunk,lásd mindenki OLbe várt embert és jött OBJ,tavaly várt valaki CBt??...nem rémlik!!Én egyébként tradelném az első kört és inkább húznék 2-3ban többet elsősorban DL,OL-be mert persze tök jó a D de ha nem lesz minőségi rotáció nem fogják bírni azt a szintet hozni!
Vobox
azért én tudnék ordítani pár hiányposztot.

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Azért van fantáziájuk az újságíróknak. Albert idősebb DRC-nél. Ugyanannyi lenne a fizetése. A Miami szurkolók szerint nemcsak drága de még rossz is. Reese nem sűrűn cserél és szinte biztos nem áldozná fel az egyik kezdő cornerbacket mikor irtó nagy fiatalításba kezdtünk és nagyon kevés 30 feletti játékos van a keretben. Ráadásul lenyilatkozta, hogy kell 3 jó cornerback a ligába és ki tudjuk gazdálkodni így is a fizetéseket.

több mint 8 éve
vlsz csak kacsa az Albert- DRC trade, ott is spekulálnak unalmukban 😊
ozibozi
Logika annyi lenne benne, hogy a CB class nagyon jó idén, így CB-t lehetne pótolni, míg minőségi OT a piacon sem nagyon van, pláne nem a drafton. Az más kérdés, hogy Albert mennyire minőségi, és hogy DRC nem csak egy pótolható CB, szóval ez esélytelen... bár ha Joe Thomas... áhh, mind1.

Szerkesztette: Awesome88
több mint 8 éve
vlsz csak kacsa az Albert- DRC trade, ott is spekulálnak unalmukban 😊
több mint 8 éve
Vobox New York Giants 654
Nyilván kell partner,nem is prognosztizáltam hanem úgy kezdtem,hogy "én egyébként..."
több mint 8 éve
Egyrészt hál'Istennek nincs ordító hiányposztunk amiért egyértelmű az első kör,másrészt mindig BPAra húzunk,lásd mindenki OLbe várt embert és jött OBJ,tavaly várt valaki CBt??...nem rémlik!!Én egyébként tradelném az első kört és inkább húznék 2-3ban többet elsősorban DL,OL-be mert persze tök jó a D de ha nem lesz minőségi rotáció nem fogják bírni azt a szintet hozni!
Vobox
Tavaly azért elsősorban a védelembe várhattunk új embert, az tűnt az első számú prioritásnak + előtte évekig az offense-be húztunk az 1. körben. Reese nagyon nem szokott trade-elni és egy letrade-hez partner is kell, az nem úgy megy, hogy én le akarok mozogni és akkor megteszem. Kell valaki aki bejelentkezik a pickért és a megfelelő ellenérték esetén viheti. De olyan áprilisig egyébként is felesleges agyalni a draftos needeken, addig csak a leendő rookie-kat érdemes megismerni, a piac átírhat mindent.

több mint 8 éve
Vobox
Vártunk CB-t tavaly, csak nem Apple-t, hanem Hargraves-t 😊