New York Giants
51 feliratkozó
több mint 8 éve
giantswire.usatoday.com/2017/03/09/new-york-giants-jason-pierre-paul-not-close-on-a-long-term-contract/Na ez itt a baj...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Giants ellen mennyire helytálló ez a idézet? "When you have two corners in this league, you’re short one"
több mint 8 éve
Darkwa is marad még egy évig.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Jóval előbb álltak össze a dolgok Dallasban mint itt, de amikor beindult a szekér már a csoportgyőzelem lehetősége is fel-fel villant. Lesz ez még jobb is.És pont a Dallast le is nyomták így tavaly..csak a többi meccset hozni kellett volnaMeg ugye PO-ba jutni csoportgyőztesként a legegyszerűbb --> ehhez a Dallast kell lenyomni --> ehhez ki kell venni Zeke-t --> legyen brutál futásgyilkos DLminek kell nektek Brandon Williams?Hankinst valszeg kiengedik a piacra, bár logikusabb volna UT-t hozni a helyére, de 2 NT-vel is elég faszányos funkcionált ez a D az elmúlt szezonban.
braxa88
empty taxi
somoskovig
Chargers LT
Viszont Williams-t én sem értem. A draft-ról kellene DT-hozni, nem a piacról túlfizetni valakit. Benettért is harcban állunk, ami már logikusabb, de továbbra sem értem, hogy honnan lett hirtelen ennyi pénzünk (sehonnan?) és hogy miért nem az igazi problémára öszpontosítunk, ami ráadásul a draft-ról elég nehezen lesz megoldható. Ellenben a TE és DT posztokkal.
De én nem vagyok semmi jó elrontója, biztos tudják Reese-ék mit csinálnak. Gondolom... remélem... meglátjuk...
több mint 8 éve
És pont a Dallast le is nyomták így tavaly..csak a többi meccset hozni kellett volnaMeg ugye PO-ba jutni csoportgyőztesként a legegyszerűbb --> ehhez a Dallast kell lenyomni --> ehhez ki kell venni Zeke-t --> legyen brutál futásgyilkos DLminek kell nektek Brandon Williams?Hankinst valszeg kiengedik a piacra, bár logikusabb volna UT-t hozni a helyére, de 2 NT-vel is elég faszányos funkcionált ez a D az elmúlt szezonban.
braxa88
empty taxi
somoskovig
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Meg ugye PO-ba jutni csoportgyőztesként a legegyszerűbb --> ehhez a Dallast kell lenyomni --> ehhez ki kell venni Zeke-t --> legyen brutál futásgyilkos DLminek kell nektek Brandon Williams?Hankinst valszeg kiengedik a piacra, bár logikusabb volna UT-t hozni a helyére, de 2 NT-vel is elég faszányos funkcionált ez a D az elmúlt szezonban.
braxa88
empty taxi
több mint 8 éve
minek kell nektek Brandon Williams?Hankinst valszeg kiengedik a piacra, bár logikusabb volna UT-t hozni a helyére, de 2 NT-vel is elég faszányosan funkcionált ez a D az elmúlt szezonban.
braxa88
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
minek kell nektek Brandon Williams?
több mint 8 éve
Én is azért írtam OL-t, mert az LT-ben nem vagyok biztos, pedig nyilván az lenne a legjobb megoldás. Mondjuk én egy jó RT-t is aláírnék, de akkor viszont húzni kéne drafton LT posztra az első két kör valamelyikén.nem hagyjuk így a falat ,lesz igazolás a kezdőbe de nem LT jön és Flowers megy át szerintem hanem a jobb oldalra jön valaki kezdőbe.. ő lehet hogy mondjuk markáns név lesz ,Nekem nagyon nagy csalódás lenne, ha nem lenne legalább egy markáns igazolásunk az OL-be. Biztos vagyok benne, hogy nem fogjuk így hagyni a falat.Nekem Marshall mellett legalább olyan jó hír, hogy Garcon távozik Washingtonból. Eddig a csoportban ők voltak a legerősebbek a levegőben, most már nem biztos. Bár értelmes OL nélkül sokra nem mennénk Julio Jones-al sem.már ha ezen kívül semmi nem változik is jobb lesz tőle az O ha csak simán Cruzzal cseréljük..😊
vanek úr
+azért olyan óriási OL változás most úgy érzem nem lesz!...szerintem marad Flowers is a helyén és max a jobb oldalra hozunk 1 embert FA-ról de nem lesz nagy név! nem kavarjuk fel nagyon a dolgokat és bízni fognak abban hogy ezzel összeállunk! + kieg a draftról érkezőkkel (használható TE,WR,RB,OL bőven esélyes még O-ba ...)
yooker
Szesze
de a lényeg amit akartam hogy nagy csere-beréket poszt kevergetéseket nem várok!
yooker
több mint 8 éve
Ha Pugh marad volna T, most vlsz őt is szidnánk kicsit, mert nem oda való.(legalábbis nem dicsérnénk),m...Guardnak viszont hirtelen Pro lett.Ez még pár évig vlsz így is marad.. Remélem a virág doktor' (Flowers) is bemegy guardba, mert idén, és még jövőre is elvisz kb 2x 4M+ USD-t, és lehetetlen addig kibaszni.Remek guard lesz, vlsz, de a szélére ő is kevés. Nem az ő hibája az, hogy kicsit többet néztek ki belőle, mint ami benne van. Simán lehet még egy király G az, aki T soha
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
nem hagyjuk így a falat ,lesz igazolás a kezdőbe de nem LT jön és Flowers megy át szerintem hanem a jobb oldalra jön valaki kezdőbe.. ő lehet hogy mondjuk markáns név lesz ,Nekem nagyon nagy csalódás lenne, ha nem lenne legalább egy markáns igazolásunk az OL-be. Biztos vagyok benne, hogy nem fogjuk így hagyni a falat.Nekem Marshall mellett legalább olyan jó hír, hogy Garcon távozik Washingtonból. Eddig a csoportban ők voltak a legerősebbek a levegőben, most már nem biztos. Bár értelmes OL nélkül sokra nem mennénk Julio Jones-al sem.már ha ezen kívül semmi nem változik is jobb lesz tőle az O ha csak simán Cruzzal cseréljük..😊
vanek úr
+azért olyan óriási OL változás most úgy érzem nem lesz!...szerintem marad Flowers is a helyén és max a jobb oldalra hozunk 1 embert FA-ról de nem lesz nagy név! nem kavarjuk fel nagyon a dolgokat és bízni fognak abban hogy ezzel összeállunk! + kieg a draftról érkezőkkel (használható TE,WR,RB,OL bőven esélyes még O-ba ...)
yooker
Szesze
de a lényeg amit akartam hogy nagy csere-beréket poszt kevergetéseket nem várok!
több mint 8 éve
Nekem nagyon nagy csalódás lenne, ha nem lenne legalább egy markáns igazolásunk az OL-be. Biztos vagyok benne, hogy nem fogjuk így hagyni a falat.Nekem Marshall mellett legalább olyan jó hír, hogy Garcon távozik Washingtonból. Eddig a csoportban ők voltak a legerősebbek a levegőben, most már nem biztos. Bár értelmes OL nélkül sokra nem mennénk Julio Jones-al sem.már ha ezen kívül semmi nem változik is jobb lesz tőle az O ha csak simán Cruzzal cseréljük..😊
vanek úr
yooker
több mint 8 éve
Nekem Marshall mellett legalább olyan jó hír, hogy Garcon távozik Washingtonból. Eddig a csoportban ők voltak a legerősebbek a levegőben, most már nem biztos. Bár értelmes OL nélkül sokra nem mennénk Julio Jones-al sem.már ha ezen kívül semmi nem változik is jobb lesz tőle az O ha csak simán Cruzzal cseréljük..😊
vanek úr
több mint 8 éve
Nekem Marshall mellett legalább olyan jó hír, hogy Garcon távozik Washingtonból. Eddig a csoportban ők voltak a legerősebbek a levegőben, most már nem biztos. Bár értelmes OL nélkül sokra nem mennénk Julio Jones-al sem.
több mint 8 éve
Nyugi, jó lépés volt. Tudatos. Boom or bust. Vagy nagyon szar lesz öltözőbe meg pályán is, vagy kurva nagy help Shepnek és OBJ-nek. Eli is 2 év még kb, addig egy nagy termetű WR.Nem nagyobb need a DT, mint az OT, de sokkal jobb lenne drafton védőfalba húzni első körben és FA-ról hozni egy kezdeni képes OT-t.. ha ezt megoldja Reese, akkor két év alatt helyrehozná az összes korábbi hibáját.
Drafton erősíthetjük a falat, de meg van rá az esély, hogy akit hozunk az első évében nem lesz jobb megoldás LT-ként mint Flowers. Ramczyzik, Bolles, Robinson hármas esélyes, de nem vagyok elájulva tőlük.
Mivel Hankins nem valószínű, hogy marad, az ő pótlása lehet nagyobb need, mint egy OT...
GiantsMLBhunter
több mint 8 éve
Nyugi, jó lépés volt. Tudatos. Boom or bust. Vagy nagyon szar lesz öltözőbe meg pályán is, vagy kurva nagy help Shepnek és OBJ-nek. Eli is 2 év még kb, addig egy nagy termetű WR. Drafton erősíthetjük a falat, de meg van rá az esély, hogy akit hozunk az első évében nem lesz jobb megoldás LT-ként mint Flowers. Ramczyzik, Bolles, Robinson hármas esélyes, de nem vagyok elájulva tőlük.
Mivel Hankins nem valószínű, hogy marad, az ő pótlása lehet nagyobb need, mint egy OT...
több mint 8 éve
Ejjha, Marshall.. nem semmi! Ha valahogy rendbe rakjuk az OL-t akkor egyértelműen SB esélyesek leszünk.
több mint 8 éve
Ja értem DRC pl.sokat nem spórolnánk de igen...Harris szerződése átsruktúrálásra vár, ha nem megy bele kívánhatjuk!?Marshall kb. TE méretekkel rendelkezik 190cm magasabb és 100kg több, azt mondjuk nem néztem soha, hogy tud blokkolni, de mivel nem mai csirke gondolom már ragadt rá némi rutin 10 szezon alatt...meglesz az is , meg még 1-2 további meglepő húzás is sztem ezek után!
Azt nem értem miért várunk JTT kivágásával, hát ha kell még, mert nem lesz miből igazolni!?
nagir
yooker
nagir
de nagy cap trükközések is lehetnek még , mások szerződéseivel is pl!
yooker

több mint 8 éve
sokat nem spórolnánk de igen...Harris szerződése átsruktúrálásra vár, ha nem megy bele kívánhatjuk!?Marshall kb. TE méretekkel rendelkezik 190cm magasabb és 100kg több, azt mondjuk nem néztem soha, hogy tud blokkolni, de mivel nem mai csirke gondolom már ragadt rá némi rutin 10 szezon alatt...meglesz az is , meg még 1-2 további meglepő húzás is sztem ezek után!
Azt nem értem miért várunk JTT kivágásával, hát ha kell még, mert nem lesz miből igazolni!?
nagir
yooker
nagir
de nagy cap trükközések is lehetnek még , mások szerződéseivel is pl!
több mint 8 éve
Nagyon örülök magának a játékosnak, de a koncepciót a csapat erősítésére még nem látom, pont az általatok hiányolt lépések miatt.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Harris szerződése átsruktúrálásra vár, ha nem megy bele kívánhatjuk!?Marshall kb. TE méretekkel rendelkezik 190cm magasabb és 100kg több, azt mondjuk nem néztem soha, hogy tud blokkolni, de mivel nem mai csirke gondolom már ragadt rá némi rutin 10 szezon alatt...meglesz az is , meg még 1-2 további meglepő húzás is sztem ezek után!
nagir
yooker

több mint 8 éve
Marshall kb. TE méretekkel rendelkezik 190cm magasabb és 100kg több, azt mondjuk nem néztem soha, hogy tud blokkolni, de mivel nem mai csirke gondolom már ragadt rá némi rutin 10 szezon alatt...meglesz az is , meg még 1-2 további meglepő húzás is sztem ezek után!
nagir
Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
Marshall kb. TE méretekkel rendelkezik 190cm magasabb és 100kg több, azt mondjuk nem néztem soha, hogy tud blokkolni, de mivel nem mai csirke gondolom már ragadt rá némi rutin 10 szezon alatt...Azt nem értem miért várunk JTT kivágásával, hát ha kell még, mert nem lesz miből igazolni!?