New York Giants

51 feliratkozó

több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 451 — Bla, bla, bla
OT Beachum Jets!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Menelik Watson a Denveré! (3y / $18.3M)
Mondom én, a végén csak nekünk marad need az OT, így lesz kiből válogatni a drafton 😀 😀

D. J. Fluker az új név a kívánságlistán.

Szerkesztette: Awesome88
több mint 8 éve
 nfltraderumors.co/giants-express-intereste-ot-menelik-watson/
Raiders OT lehet a köv.???
nagir
Hmm, nem lenne rossz. A Raiders-be nem fért be, de a liga 2. legjobb falából a csere ember is upgrade lehetne nálunk. Sajnos nem ismerem annyira, de legalább próbálkoznánk valakivel, viszont a kórtörténete elég hosszú. Beachum-nak azért jobban örülnék én is.
Awesome88
Persze én is Beachum mellett lennék, de Watson talán olcsóbb és egyszerűbb lenne megszerezni...
nagir
Hááát, csak elöbbiről legalább tudjuk, hogy képes jól játszani. De félreértés ne essék, én egy Vollmer-el is ki lennék békülve ha jönne, mert egyrészt látnánk végre valami reményt, másrészt ha egészséges lenne... túl sok a ha. Persze olcsóért mert a pénz nagy úr, de azért furcsa, hogy így is azon spórolunk, ami amúgy is a legolcsóbb a keretben. Előbb jött egy 4. TE, mint egy OT. De a bizalmam töretlen, így sem dől össze a világ... csak Eli... már mint Manning 😀
több mint 8 éve
nagir
Hmm, nem lenne rossz. A Raiders-be nem fért be, de a liga 2. legjobb falából a csere ember is upgrade lehetne nálunk. Sajnos nem ismerem annyira, de legalább próbálkoznánk valakivel, viszont a kórtörténete elég hosszú. Beachum-nak azért jobban örülnék én is.
Awesome88
Persze én is Beachum mellett lennék, de Watson talán olcsóbb és egyszerűbb lenne megszerezni...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
nagir
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 771
Van meg azert guard es tackle a piacon ha vh szabadulna fel penz.Beachum megérne eg próbát .Steelersbe elfogadható volt .
Gerixx
Ha rendben van a térde, hatalmas nyereség...kérdés, hogy mit mondanak az orvosok. Nálunk tényleg nagyon ment neki, de a Jax-ben kutya volt. Gondolom sokat nem kér, úgyhogy egy próbát mindenképpen kellene tenni érte.
több mint 8 éve
Gerixx New York Giants 332
Van meg azert guard es tackle a piacon ha vh szabadulna fel penz.Beachum megérne eg próbát .Steelersbe elfogadható volt .
több mint 8 éve
Sztem tavaly is volt a terv h hasznalunk FB et a futashoz,csak mivel WJ kiesett nem volt ember a posztra.Az edzok vszinu visszaneztek es elemeztek a szezont ,tehat lathattak amit mi is lattunk.Tudjak vszinu h ennel a basic offense nel tobb kreativitas kell .Sztem jon meg drafton ember oline ba illetve egy elkapasban veszelyes TE.Reese sztem kihozta a maxot abbol a penzbol ami rendelkezesunkre allt .Hatha meg szabadit fel penzt vmi hasznalhato emberre a napokban .
Gerixx
csak mindenki Will J. visszatérésével számolt nem pedig egy új emberrel ezért a meglepetés!de nyilván úgy érezték hogy nem tud majd tartósan egészséges maradni és játszani ezért hoztunk Ellisont!
yooker
Giants cutting fullback Will Johnson
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 148 — Lájkold a zsűrit!
Sztem tavaly is volt a terv h hasznalunk FB et a futashoz,csak mivel WJ kiesett nem volt ember a posztra.Az edzok vszinu visszaneztek es elemeztek a szezont ,tehat lathattak amit mi is lattunk.Tudjak vszinu h ennel a basic offense nel tobb kreativitas kell .Sztem jon meg drafton ember oline ba illetve egy elkapasban veszelyes TE.Reese sztem kihozta a maxot abbol a penzbol ami rendelkezesunkre allt .Hatha meg szabadit fel penzt vmi hasznalhato emberre a napokban .
Gerixx
csak mindenki Will J. visszatérésével számolt nem pedig egy új emberrel ezért a meglepetés!de nyilván úgy érezték hogy nem tud majd tartósan egészséges maradni és játszani ezért hoztunk Ellisont!
yooker
Van más, sokkal egyértelműbb magyarázata is a dolognak.
ELI Manning
ELI Apple
ELIson

Pokemon Go - ELI edition! 😊
Awesome88
ELIt roster.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Gerixx
yooker
Van más, sokkal egyértelműbb magyarázata is a dolognak.
ELI Manning
ELI Apple
ELIson

Pokemon Go - ELI edition! 😊
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 465 — Expect the Best !
Gerixx
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 841 — Giants fan
eddig számomra kizárólag meglepő húzások történtek! kényszerpályán mozgunk és ezek félmegoldások (maximum) de jelenleg ez a helyzet.futásblokkolás nyilván javulni fog ezekkel a lépésekkel de passzjátékoknál mi lesz? persze BM jobb lesz mint Cruz de marad a "szokásos" 11 personnel?? persze még történhetnek dolgok de az 5 emberes falat szétszedik majd továbbra is szóval furcsa...JPP dologra egyre kíváncsibb vagyok, nem hinném (lehet nem is akarnám) hogy meg tudjuk rendesen fizetni...
yooker
Hát jah, egyelőre még nagyon korai értékelni, majd a draft után lehet látni nagyjából hogy mire jutottunk. Igazából én egy JPP szerződést és egy kezdeni tudó OT (esetleg OG) igazolást szerettem volna az idei FA-n, ehelyett egyelőre JPP tag van ami nem túl szerencsés, de a nagyobb fájdalmam, h az OL-el egyelőre semmit nem csináltunk, pedig az a JPP szerződésnél is fontosabb lenne.
több mint 8 éve
Okung szerződését láttátok? 12m-t nem ért meg a vacak Denver falnak, erre most több mint 13-at kap. Matt Kalil nem éppen jó tackle erre ő is kapott 11m-t. Whitworth 12m, 13 alatt esélyünk se lett volna megszerezni (de ő legalább elit a posztján). Tényleg durván elszálltak az árak, remélem legalább Jerry-t vissza tudjuk majd hozni.

Egyébként a fal nem volt olyan rossz Pugh visszatérése után. Nem is miattuk estünk ki, hanem a WR teljesítmény miatt. Én sem bízom Flowers-ben, hogy sokkal jobb lesz, de még valóban nagyon fiatal, az esélye megvan rá, főleg ha Ellison ott lesz mellette segíteni. Márpedig ennyi pénzért tuti kezdő lesz, kiegészítve Tye-al jó páros lehet és segíthet megvédeni Manning-et. Ki tudja, még a végén kiderül, hogy elkapni is tud, csak ugye a run heavy Vikings-ban, Rudolph mögött, Teddy és Bradford mellett nem tudott érvényesülni 😊
(ja, és 196 cm magas)

Kreatív megoldás, várjuk meg mi sül ki belőle. Egyébként Ramczyk-re v. Bolles-ra (aki egyre jön feljebb a listákon) lehet esélyünk most hogy sok OT hiányos csapat túlfizetett előttünk pár játékost. Lehet pont ezért lapítunk, hogy végül valaki lecsússzon hozzánk XD
több mint 8 éve
eddig számomra kizárólag meglepő húzások történtek! kényszerpályán mozgunk és ezek félmegoldások (maximum) de jelenleg ez a helyzet.futásblokkolás nyilván javulni fog ezekkel a lépésekkel de passzjátékoknál mi lesz? persze BM jobb lesz mint Cruz de marad a "szokásos" 11 personnel?? persze még történhetnek dolgok de az 5 emberes falat szétszedik majd továbbra is szóval furcsa...JPP dologra egyre kíváncsibb vagyok, nem hinném (lehet nem is akarnám) hogy meg tudjuk rendesen fizetni...
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 841 — Giants fan
Hát nemtom.. Én nem hiszek Flowers feltámadásában, ezzel együtt abban sem, hogy ha a tavalyi OL-el vágunk neki a szezonnak akkor bármi komoly előrelépés várható offense oldalon. Sajnos nagyon sok csapatnál volt probléma az OL-el idén, ezért kurvára túl lett fizetve kb az összes OL ember a piacon, nyilván az se lett volna sokkal jobb, ha sérült/bust játékosokért kiszórunk egy csomó pénzt.
Másik irányba indultunk, ebből Marshall igazolása nagyon tetszik (főleg, h az egyik kedvenc WR-em), de ez az Ellison szerződés.. értem én hogy hasznos ember lehet, de ennyi pénzért elhozni egy gyakorlatilag FB-t eléggé gáz, mert azért nálam egy TE elkapásokra is használható szokott lenni, neki meg összesen van pályafutása során 50 elkapása 5 év alatt.
A drafton mindenképp hozni kell majd az OL-be embert az elején, de olyant nem tudunk aki azonnal kezdeni tud majd, főleg hogy eleve gyenge az idei felhozatal.
Sajnálom, hogy úgy néz ki nem tudtuk (akartuk?) megoldani az egyértelműen legnagyobb problémát a csapatnál, így nem maradt más, mint bízni az eddigi emberek javulásában. (én, mint írtam korábban nem bízom benne túlságosan)
több mint 8 éve
Elegge elszallt a piac G/T poszton is.Nem hiszem h partiban kellett volna lennunk ennyi penzert.Az az erzesem h korai lenne meg lemondani az eddig borzalmasan teljesito Flowersrol.Tobbet kell inkabb kihozniuk az edzoknek beloluk.2 hatalmas need et megoldottunk keves penzbol ha ez a TE valoban tud blokkolni.Vmi guardot meg majd intezni kell drafton,illetve kukazunk hasznalhatot a napokban..Eleg sok play ment el azon h a TE unk nem tudott blokkolni,nem csak a fal volt a hibas.LT t meg sajnos latjuk nem FA n kell szerezni.Bizni kell Flowers fejlodesebe es az edzoi stabba.Eleg sok csapat szenved ugyanebbe a problemaba ,ugyh nem vagyunk egyedul.JPP tagelese es esetleges megtartasa sem segit az ugyon.En jobban orulok Marshall es ennek a TE erkezesenek mint egy 10 millios guardnak vagy RTnek.
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Peterson szerette 😊

több mint 8 éve
Külföldi fórumról olvastam a jövő évi taktikánkat Ellison-al kiegészülve.

"I think Flowers will continue to be our LT. There just don't seem to be realistic alternatives to that for this year. They should park this guy next to Flowers and let him help with pass protection."

Működhet! Előbb elhoztuk Marshall-t, aki TE/WR egy az egyben, így Ellison mehet 6. falembernek. Sima liba 😀

több mint 8 éve
Az igen:
Ex Viking FB Rhett Ellison 4-yr $18M deal with Giants with $8M fully guaranteed at signing
Klaci79
Hát ő meg kicsoda? És miért kap ilyen sok pénzt??
yooker
Hogy is mondjam, egy "blokkoló állat". Ennyi. Szóval lényegében vele a falat erősítjük és persze a futójátékot. Kissé feleslegesnek érzem 4. TE-nek - ráadásul ott van Will Johnson is, bár lehet nem bíznak a visszatérésében(?) - mindenesetre ő legalább tényleg tud is blokkolni, és lehet segítség lesz, de honnan ez a sok pénz?

több mint 8 éve
Az igen:
Ex Viking FB Rhett Ellison 4-yr $18M deal with Giants with $8M fully guaranteed at signing
Klaci79
yooker
Vikes FB/TE volt, de a második kérdésre nem tudom a választ...biztos ennyit kért 😊
több mint 8 éve
Az igen:
Klaci79
több mint 8 éve
Az igen:
több mint 8 éve
Brandon Marshall's contract

Here’s a detailed look at the contract:

Years: 2

Total value: $11 million

Guarantee: $5 million (includes 2017 base salary and signing bonus)

Signing Bonus: $2 million

Potential Per Game Roster Bonus: $500K each season

Projected Salary Cap Charge:

2017: $4.5 million

2018: $6.5 million

(Note: The deal was reported as two years for $12 million because Marshall can earn another $500K each season based on a receiving yards incentive)