New York Giants
51 feliratkozó
több mint 8 éve
Latest Update (Mar. 21)10:30AM: The Giants deal with Keenan Robinson is for one year and is worth up to $4 million, according to Pat Leonard of the New York Daily News.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
www.nj.com/giants/index.ssf/2017/03/mark_herzlich_giants_free_agency_result.htmlwww.northjersey.com/story/sports/nfl/giants/2017/03/20/giants-re-sign-lb-robinson/99437064/
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
- Geno közben hivatalos (1év - 2 milla)Ez a Blake hatalmas vicc .Borzaszto szar jatekos,remelem sose fog pályára lépni .3x volt zsinorba a Come on Man be 😀 Egesz even rajta rohogtunk a haverokkal ..
- Coty Sensabaugh aláírt a Steelers-hez
- A helyére Valentino Blake (CB) érkezett
"Blake was ranked by Pro Football Focus as the No. 80 cornerback in the NFL last season out of 112 qualified players. His 62.5 score wasn’t great, but it was far ahead of Sensabaugh’s 48.4 posting."
Awesome88
Szerkesztette: Gerixx
több mint 8 éve
A 10-es listából 3-at mi viszünk... azért jobb a farok megfelelő oldálán elhelyezkedni...www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d81d77bb7/Top-10-playoff-upsets-in-NFL-history
több mint 8 éve
Coty Sensabaugh a játékosok év végi titkos szavazásán az öltözőben, mintha helyezett(3? talán) lett volna, mint legjobb igazolás vagy hasonló...
több mint 8 éve
- Geno közben hivatalos (1év - 2 milla)- Coty Sensabaugh aláírt a Steelers-hez
- A helyére Valentino Blake (CB) érkezett
"Blake was ranked by Pro Football Focus as the No. 80 cornerback in the NFL last season out of 112 qualified players. His 62.5 score wasn’t great, but it was far ahead of Sensabaugh’s 48.4 posting."
Szerkesztette: Awesome88
több mint 8 éve
OBJ miatt nem kell aggódni, gondolom úgy s lehívják az 5. éves opcióját. Amúgy cappel sem álltok rosszul, simán fogtok tudni szerződni a fontos játékosokkal, a keret is elég erős, így FA-ra sem kell majd annyit költeni.
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Vannak védhető logikus érvek mellette, ellene, az év végére kiderül mennyit fog játszani és megérte a pénzt vagy nem. Az hogy jó lesz az várható, kérdés hány meccsen keresztül, Jövőre lesz mellé egy OBJ minden idôk legnagyobb gigaszerződése, Pugh, esetleg a centerünk. Collins se fog keveset kérni. Az hogy a védelem egyben maradt az jó, ezzel mindig tudunk hozni egy pozitív szezont, de azt láttuk, hogy ennyi a max amit ilyen támadó fallal várhatunk.
Ott a draft meg a kukázás, a 6.blokkoló, meg az edzők is tehetnek csodát, de valaminek kell történnie ha komoly célokért szeretnének küzdeni, mert ahhoz a jó vèdelem az csak az alap, de a faltól is függő futójáték és úgy általában az O javulása elengedhetetlen.
Ezen dolgoznak is láthatóan, szerintem a draft után lehet mérleget vonni. Viszont nincs kapkodás, ez azért bizakodásra adhat okot.
több mint 8 éve
érdekes hogy nem kavart errefelé túl nagy hullámokat ez a JPP deal..nem igazán tudom eldönteni örülök-e neki vagy sem !vannak fenntartásaim a dologgal kapcsolatban, és lehet hogy én elengedtem volna...
rohadt sok pénzről van szó és hát elég jól elvoltunk azért nélküle is a szezon végén
kegyetlen jól ment a D
ha viszont már így lett eléggé tartok nála a sérülésveszéllyel
a snapp számait mindenképpen csökkenteni kellene mert ezt a terhelést amit kaptak tavaly is Vernonnal elég nehéz lesz kibírni egészségesen!
több mint 8 éve
Akit érdekel a Snacks kérdezz-felelek 'mélyinterjú': amiből az is kiderül, hogy kitől és miért kapta a becenevét.😊www.giants.com/news-and-blogs/LifeFitnessFeatured/article-1/Undrafted-QA-with-Damon-Snacks-Harrison/82be6e34-8585-48c1-b59a-7546bf20d9a0
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
én meg sose gondoltam, h ezt mondom egyszer, de most tudnék örülni egy első körös TE draftnak, persze csak Howard esetében, nagyon durva az a csávó. Más kérdés, h minimális az esély, hogy bent legyen 23-ra.En is d azert reménykedem !Én nagyon meglepődnék, ha így lenne.Ha a JPP szerződés valós, akkor egészen biztos, hogy nagyon offense centrikus draft várható, mert tele vagyunk nagy szerződésű védőkkel, nem nagyon lesz keret offense-be igazolgatni meghatározó embereket később se. Ezzel még nagyobb lett az esélye egy első körös OT-nek, de ha Howard esetleg bent lesz 23-ra, akkor simán elhozhatjuk őt is és akkor marad az OT második körre.Egy elso koros LB re van esély sztem ha a Foster ,Cunningham kettős bol elérhető lesz vmelyik.Es akkor évekre szerződés alatt van szinte az egesz vedelem .LB hatalmas need , es ez a 2 jatekos jobb értéket kepvisel bármelyik offensive jatekosnal akik 23 ra elérhető lesz .
Szesze
Gerixx
Szesze
Gerixx
több mint 8 éve
En is d azert reménykedem !Én nagyon meglepődnék, ha így lenne.Ha a JPP szerződés valós, akkor egészen biztos, hogy nagyon offense centrikus draft várható, mert tele vagyunk nagy szerződésű védőkkel, nem nagyon lesz keret offense-be igazolgatni meghatározó embereket később se. Ezzel még nagyobb lett az esélye egy első körös OT-nek, de ha Howard esetleg bent lesz 23-ra, akkor simán elhozhatjuk őt is és akkor marad az OT második körre.Egy elso koros LB re van esély sztem ha a Foster ,Cunningham kettős bol elérhető lesz vmelyik.Es akkor évekre szerződés alatt van szinte az egesz vedelem .LB hatalmas need , es ez a 2 jatekos jobb értéket kepvisel bármelyik offensive jatekosnal akik 23 ra elérhető lesz .
Szesze
Gerixx
Szesze
több mint 8 éve
Én nagyon meglepődnék, ha így lenne.Ha a JPP szerződés valós, akkor egészen biztos, hogy nagyon offense centrikus draft várható, mert tele vagyunk nagy szerződésű védőkkel, nem nagyon lesz keret offense-be igazolgatni meghatározó embereket később se. Ezzel még nagyobb lett az esélye egy első körös OT-nek, de ha Howard esetleg bent lesz 23-ra, akkor simán elhozhatjuk őt is és akkor marad az OT második körre.Egy elso koros LB re van esély sztem ha a Foster ,Cunningham kettős bol elérhető lesz vmelyik.Es akkor évekre szerződés alatt van szinte az egesz vedelem .LB hatalmas need , es ez a 2 jatekos jobb értéket kepvisel bármelyik offensive jatekosnal akik 23 ra elérhető lesz .
Szesze
Gerixx
több mint 8 éve
Ez a JPP szerződés odab@sz 😊 De tény, hogy ligaelit, és mostantól ilyen számok lesznek az NFL-ben. De érdekes, hogy Vernon után idén megint a Giants csinál precedenst ekkora pénzzel.De, ha meglesz az újabb gyűrű, amíg Eli itt van, egy szót nem fog senki szólni. Legalább egyértelmű a cél...sok csapatnál elképzelés sincs, nemhogy cél 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
JPP hez visszatérve kurva sok ez a penz erte .
több mint 8 éve
Ha a JPP szerződés valós, akkor egészen biztos, hogy nagyon offense centrikus draft várható, mert tele vagyunk nagy szerződésű védőkkel, nem nagyon lesz keret offense-be igazolgatni meghatározó embereket később se. Ezzel még nagyobb lett az esélye egy első körös OT-nek, de ha Howard esetleg bent lesz 23-ra, akkor simán elhozhatjuk őt is és akkor marad az OT második körre.Egy elso koros LB re van esély sztem ha a Foster ,Cunningham kettős bol elérhető lesz vmelyik.Es akkor évekre szerződés alatt van szinte az egesz vedelem .LB hatalmas need , es ez a 2 jatekos jobb értéket kepvisel bármelyik offensive jatekosnal akik 23 ra elérhető lesz .
Szesze
több mint 8 éve
NFL Network Insider Ian Rapoport reported Friday that the Giants have signed with their star pass-rusher to a four-year contract, per a source informed of the negotiations. The deal is for $62 million with a whopping $40 million guaranteed.The contract also includes a $20 million signing bonus, and he'll earn $34 million within 11 months and $49.5 million over the first three years, Rapoport added. The contract ranks No. 2 among NFL defensive ends in highest average annual value, per NFL Research. Only teammate Olivier Vernon's $17 million per season salary bests Pierre-Paul's $15.5 million.

több mint 8 éve
JPP hivatalos, aláírt csak nem sikerült az instagramját beágyaznom telefonról62M/4y - 40M garantált
Szerkesztette: nagir

több mint 8 éve
Ha a JPP szerződés valós, akkor egészen biztos, hogy nagyon offense centrikus draft várható, mert tele vagyunk nagy szerződésű védőkkel, nem nagyon lesz keret offense-be igazolgatni meghatározó embereket később se. Ezzel még nagyobb lett az esélye egy első körös OT-nek, de ha Howard esetleg bent lesz 23-ra, akkor simán elhozhatjuk őt is és akkor marad az OT második körre.
több mint 8 éve
Szerintem csak az eszét játssza. Annyi helyen lehozták az üzletet, összeggel, évvel stb. valami biztos van a háttérben, csak JPP ködösít / viccel / még próbál valamit kiharcolni. Mind1, fogjuk fel ezt a hosszabbítás első jelének 😀 Geno elvileg hétfőn aláír, nekem nincs vele különösebb bajom. Ha valami váratlan fordulat következtében Manning nem tudna játszani (ne legyen ilyen), inkább számítanék rá kezdőként, mint egy rookie-ra. Persze ettől még egy projekt QB jöhet valamikor a draft végén. Próbálkozni nem árthat 😊
több mint 8 éve
és tényleg nem 😊twitter.com/UDWJPP/status/842763414334332928
twitter.com/UDWJPP/status/842763723660038144
több mint 8 éve
JPP meg még nem írt alá semmit...😤

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Geno Smith is érkezik.