Isti81

New York Giants USC Trojans

Isti81
Utoljára láttuk
5 napja
Regisztrált
több mint 9 éve
Fórum hozzászólások
190


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 2 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Legtöbb yardot passzolta egy PO alatt, azt azóta sem sikerült megdöntenie egyik SB MVP-nek sem azóta.
ozibozi
És ezt a statisztikát rajtad kívűl ki veszi komolyan/tartja számom drága barátom?
Megsúgom: senki.

Biztos fejből tudod az egy PO sorozatban legtöbb yardot futó/elkapó játékosok névsorát... követeljük őket is a Hall of Famebe 🤣
ZERO_L
Szerintem kezdj el megbarátkozni azzal, hogy Eli előbb lesz HOF tag mint Brady!

Szerkesztette: Isti81
több mint 2 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Trent Dilfer és Nick Foles hivatkozási alap legyen bárkinél is, Eli Manning jövőbeli HOF tagsága kapcsán?!

Nálam ez a legalja!

Szerkesztette: Isti81
több mint 2 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Vannak azért olyan Pats szurkolók is akik a két Giants ellen elvesztett Super Bowl miatt még jobban tisztelik Elit. A 19-0 elmaradása az soha be nem gyógyuló sebeket ejtett. Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, akkoriban még "csak" 3 SB győzelmük volt. A két Giants ellen elvesztett döntő 10 éves győzelem nélküli időszakot eredményezett. Akkor még nem tudhatták, hogy mi lesz később! Gondolom ezen egyesek még mindig nem tudtak túljutni!
több mint 3 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Oooops kinyírtam a topicot, sorry!
Helmut Zimmer
nyugi, a Tampa topikban újjáélednek.
Amadeus
Főnixekkel ne kekeckedj....
ThundersNFL
Elpusztíthatatlanok (They live).

Aki érti, érti.
Amadeus
Tudnék erre is válaszolni!
Isti81
Tudjuk nem tudsz színészkedni 😂😂😂
ThundersNFL
Javaslom inkább nézegesd ezt



és ezt, jó kis videók főleg az utóbbi

több mint 3 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Oooops kinyírtam a topicot, sorry!
Helmut Zimmer
nyugi, a Tampa topikban újjáélednek.
Amadeus
Főnixekkel ne kekeckedj....
ThundersNFL
Elpusztíthatatlanok (They live).

Aki érti, érti.
Amadeus
Tudnék erre is válaszolni!
több mint 3 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Én egyet nem értek. A Bucs (vagy korábban a Pats) topicban miért zavar bárkit, ha Brady-t "éltetjük"? Ő jelenleg a Tampa Bay irányítója. Ráadásul, valljuk be, itt a Brady-s bandwagon fanok nem nagyon fogták ki a szelet az elmúlt évek pezsgő párbeszédei elől..

Nem láttam egy posztot sem az elmúlt hetekben Brady-drukkertől a Saints, Packerts vagy Chiefs fórumon, hogy "jön/jött a GOAT", meg mennyivel nagyobb király mint Brees, Rodgers vagy Mahomes. Sőt, a 49esrsnél/Coltsnál sem jár(unk) állandóan azzal, hogy 6 gyűrű meg, ki az a Montana/Manning.

Tök jó, hogy van párbeszéd a témáról, az is jó, hogy van ellenvélemény, de miért fáj másnak, ha itt (vagy a Pats topicban) le van írva akár 10ezerszer, hogy Brady a legsikeresebb/legjobb/legnagyobb játékos?...
LordTamas
Tessék itt van, előző oldalon megtalálod.

Az a baj ezzel a megosztással, megint sikerült kihegyezni a GOAT vitára, pedig Brady ezeken a meccseken semmi extrát nem nyújtott, csapat W volt mindegyik.

Én nem akarom újra kezdeni a vitát mert úgy látszik sokan még nem érettek meg erre. Amúgy is tartom 10-15 év múlva majd amikor Mahomes-Reid páros vagy Lawrence-Meyer vagy insert any QB+HC, hozzák or not azokat amit Bradyék, sokkal reálisabban lehet majd ítéletet mondani. Lehet Brady nem lesz más csak az első fecske, aki megmutatta kimagasló versenyszellemmel, akaraterővel, elhivatottsággal meddig lehet eljutni ebben a ligában.

De azért ezt a funfact-et betenném mert éppen szembejött:



tudom csapatsport meg minden, de azért elég vicces amikor azzal jönnek egyesek, hogy "jaj könnyű abban a gyengeszar afc eastben lepofozni mindenkit aztán meg első kiemeltként nyerni 1 komoly meccset a SB-ért"

| igen-igen az első meccsen Bledsoe bejött irányítani... legyen 4,5 😀 |
ZERO_L
több mint 3 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Értem, szóval a pszichológiának semmi szerepe, minden játékos ugyanolyan erős mentálisan, és a playoffban nem az a legnagyobb különbség az alapszakaszhoz képest, hogy ha kikapsz, csomagolsz 🤣
Édes istenem, te melyik sportágat nézed?
Az összes játékos körberöhögne, ha ezt előadnád nekik 🤣🤣
Ök maguk mondták el már ezerszer ennek az ellenkezőjét.

Most kissé elbizonytalanodtam, hogy akkor a már említett Rodgersnek, JJ Wattnak, a rakás többi aktív vagy korábbi NFL játékosnak, a szakmai portáloknak higgyek e (ugyanis ő szerintük Brady a legnagyobb), vagy Isti81-nek?

goboston
Személyeskedés, másik degradálása az írásom kiforgatása.
Örülök, hogy kiragadsz egy fél mondatot és úgy értelmezed ahogy neked tetszik

Nyilván sikerül kiragadni fél mondatot és kiforgatni.
Az egyértelműt nem kell bizonygatni, akik kiesnek mennek haza. DE ezek a játékosok akik az NFLbe bekerülnek azok már azért nem sza.rják magukat össze a téttől. Sok fontos meccsen túljutnak mire ide érnek. Az alapszakaszban is vannak vérre menő meccsek, ahol a PO a tét.

A fő problémám az, szeretitek leegyszerűsíteni Brady azért nyert többet, mert sokkal erősebb mentálisan , mint a többi nagy sztár.
Tudod a gond ott van. Szerintem ha 1-100. osztályozunk és abban bent van mindenki te is én is bárki,akkor az NFL játékosok szerintem 90 fölött kezdődnének, leszámítva azokat a játékosokat akik aztán kipotyognak, de itt most a legösszetettebb poszt legjobb játékosairól beszélünk. Ott szerinted mekkora a különbség?
Brady 100 legyen igazad és a többiek Manning 99nél szerinted rosszabb lehet, vagy Rodgers esetleg Brees? Esetleg 98 ?!
Ez szerinted akkora különbség?

Ezek a játékosok és a szakmai portálok is 1-2 év múlva majd Mahomes-t mondják ha így folytatja, mint ahogy 1-2 éve Manning-et mondták. Korábban meg mást. Nem tűnik fel, hogy el akarják adni magukat ezért nagyot kell mondani. Minél nagyobbat mondunk annál nagyobb a hírverés ennyi! Ha a GB jut a döntőben biztos előkerült volna a Rodgers GOAT is.

Sajnos a védelmekről írt értekezésed sem igaz, ehhez pedig tényszerű statok vannak. Manningnek és Rodgersnek pályafutásuk alatt semmivel sem voltak rosszabb védelmei, mint mondjuk Bradynek.

goboston
Néztél Patriots meccsen kívül mást is? Szerintem nem , mert akkor nem mondanál ilyen baromságot!
A Patriots védelme az elmúlt 2 évtizedben általában a liga élvonalába tartozott: engedett pontokban, engedett yardokban és turnoverekben is ÉS a redzone védekezésük mindig is átlag feletti volt.
Ezekben a statisztikákban, Manning, Rodgers és Brees csapatai rosszabbak voltak.
A kedvencem: Manning is vezetett rengeteg GW-t (egyébként ő tényleg vezetett sokat az alapszakaszban), de aztán az ellenfél megfordította. WTF? 🤣
Ez olyan, hogy lőttem egy győztes gólt, de sajnos utána kaptunk még kettőt. Lol.


goboston
Te jó ég! Komolyan ennyire futja? Szerinted ha valaki átveszi a vezetést, mondjuk 2 perccel a vége előtt.
Jöhet az ellenfél láss csodát, gyenge a védelmed, ezért fordít az ellenfél arról te tehetsz akkor ugye?
A Patriots védelme az elmúlt 2 évtizedben általában a liga élvonalába tartozott: engedett pontokban, engedett yardokban és turnoverekben is ÉS a redzone védekezésük mindig is átlag feletti volt.

Nem kis dilemma. Valami hasonlót éreztem, amikor először olvastam a laposföld elméletről 😄
goboston
Veled társalogni olyan az érzés, mint mikor azt kell elmagyaráznom valakinek hogy a föld gömbölyű!! 😀
több mint 3 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Ha nem tudsz különbséget tenni a két dolog között, az nem az én hibám, mondjuk nyilván a szemedben mégis az lesz, mert szerintem nem volt olyan év, hogy valamivel ne próbálkoztál volna be az irányomba, nem tudom, miért ez a kitüntetett szeretet, de köszönöm

Wyatt
Nem keresgetek olvasd vissza miket írtál az elmúlt pár hétben.
Elkezdesz személyeskedni és a másikon kérsz számon dolgokat.
Trófeaként vágtál be screenshotot Broncos szurkolóktól.
Ha valaki nem ért veled egyet akkor nekiugrassz ilyenből is volt bőven.
Mivel a Pats részlegen is te vagy a legaktívabb és legagresszívabb ezért nem olyan nehéz kitalálni miért pont veled volt a legtöbb vitám.


Innentől kezdve pedig a mondanivalód további része igazából tárgytalan, mivel továbbra sem zavar, ha valaki mást tart a legjobbnak, szimplán azt vetettem fel, hogy vajon azok után, hogy eljött a liga történetének legrosszabb győzelmi mutatójával álló csapathoz, amely 13 éve nem volt PO-ban, 18 éve nem nyert ott meccset, nem BB az edzője | (1. kísérlet Fournette, 2. kísérlet Fournett, 3. és hosszúra oldd meg) | , idegenben játszik playoffmeccseket, nyer a csapata Brees ellen dome-ban, Rodgers ellen tundrán, hogy akkor vajon milyen kifogások jönnek majd, amivel degradálni akarják az elmúlt 20 év teljesítményét, mert hiába minden, mindig jön valaki valamivel, hogy akkor is csak egy mákos mókus, akinek csalnak, vagy ő csal, vagy csak a védelem miatt nyer, amúgy lófaszt sem csinált, etc.
Wyatt
Most is leírod téged az nem zavar ha valaki nem tartja Brady-t GOAT-nak, DE durcás kisgyerek módjára vagdalkozol és kötekszel.
Nem kellene kiforgatni az írásomat.
Leírtam már sokszor, hogy TB jó, de ha valaki azt mondja lehet nem ő legjobb, neked az olyan mint a bikának a vörös posztó!

Innentől kezdve pedig a mondanivalód további része igazából tárgytalan, mivel továbbra sem zavar, ha valaki mást tart a legjobbnak, szimplán azt vetettem fel, hogy vajon azok után, hogy eljött a liga történetének legrosszabb győzelmi mutatójával álló csapathoz, amely 13 éve nem volt PO-ban, 18 éve nem nyert ott meccset


Wyatt
Úgy azért nehéz PO meccset nyerni ha be se jutsz oda! 😀
Isti81
Aham, te állítasz valamit, amit én rendszeresen csinálok, de én keressem vissza, hogy cáfoljam. Logikusan hangzik.

Trófeaként? Tényleg ennyit sikerült kihozni ebből? Ünnepelten fröcsögünk rohadt és csürhe jelzőket dobálva egy 18 éve PO-ban nyeretlen csapattal kapcsolatban, ez rendben van, ha valaki megemlíti, hogy oké, akkor remélem, hogy a döntő előtt is lesz majd valakinek ilyen gondolata (gyengébbek kedvéért: tehát, hogy nyer a csapat Green Bayben), az jó lenne (összefoglalva: örülnék, ha megint lehetne haterkedni, mert azt jelenti, hogy nyert a csapat Green Bayben, és van még esély). Én nem tudom, ebben mi a trófea, de felőlem aztán legyen

Nem az a bajom továbbra sem, ha valaki nem ért velem egyet (elég szar lenne, mert azért bőven van mindenkivel olyan téma, amivel nem ért egyet a másik), hanem ha valaki nem képes felfogni, mit mondok. Mint például most, amikor ezt kell megint leírnom. Ezt nem szeretem, mert felőlem lehet jönni bármivel, mivel miért nem ért egyet az ember, legfeljebb én meg vele nem értek egyet (lehet ez akár Ulpi vagy Helmut is, akivel meg az esetek túlnyomó többségében igen, de miért ne lehetne valamiben más a vélemény), hanem ha valami olyat akarnak megmagyarázni nekem, amiről nem beszélek, mert nem értik, hogy mit írok.

Na most ahhoz meg sajnos elég sokáig volt szerencsétlenségem, hogy hiába mondok valamit, ebből a másik meghall 2-3 szót, és full mást magyaráz be magának, aztán álljak neki magyarázni, hogy nem ezt mondtam, és áh. Szóval hagyjuk inkább az egészet, ha nem megy.

Akkor raktározd el magadnak, hogy engem zavar, ha valaki szerint nem ő a legjobb és én forgatok ki mindent. Most hiába írnám le negyvennyolcadik alkalommal is, hogy mit írtam | (gy. k.: továbbra is leszarom, kinek ki a legjobb, szimplán azt nem értem, hogy Bradynek mit kellene még csinálnia ebben az NFL nevű ligában ahhoz, hogy ne az legyen a default beállítás, hogy megyünk a nagy győzelmek után mindenhova magyarázni azt, hogy most épp miért mákos, csalt, bírók, edzők, sámánok, kiskutyák, csillámpóni) | , egyeseknek ebből még mindig csak annyit sikerülne felfogniuk, hogy szerintem hülye, aki szerint nem ő a legjobb evör. Meg sem kell próbálni felfogni, amit írok, ez így sokkal egyszerűbb, valóban.

Ha ez már a személyeskedés fogalmát kimerítené, akkor sajnálom, szimplán egyszerűen már nincs türelmem ahhoz, amikor folyton ugyanazokat a köröket futjuk, amikor x. alkalommal is kénytelen vagyok leírni ugyanazt, és még mindig nem megy át, amit írok.
Wyatt
Félreértések elkerülése végett értettem, hogy azt szeretnéd, hogy bemásolgassak, de ezt nem tartom szükségesnek, mert nincs kedvem kommentháborút indítani, azért pár tippet adtam mire gondolok és tudtad is miről van szó.

Felesleges bemásolgatnom hozzászólásokat, mert elég csak visszaolvasni amit nekem írtál ahogy ráugrottál a témára amit írtam. Nem is te voltál a fő címzett sokkal inkább ZERO_L, de jó szokásodhoz híven egyből bevágtad a durcit, nálad leginkább ez a folyamatos hittérítős rész amit soknak tartok és mondjuk az, hogy átvinnéd a beszélgetést személyeskedésbe az is zavaró.

Szerkesztette: Isti81
több mint 3 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Ha nem tudsz különbséget tenni a két dolog között, az nem az én hibám, mondjuk nyilván a szemedben mégis az lesz, mert szerintem nem volt olyan év, hogy valamivel ne próbálkoztál volna be az irányomba, nem tudom, miért ez a kitüntetett szeretet, de köszönöm

Wyatt
Nem keresgetek olvasd vissza miket írtál az elmúlt pár hétben.
Elkezdesz személyeskedni és a másikon kérsz számon dolgokat.
Trófeaként vágtál be screenshotot Broncos szurkolóktól.
Ha valaki nem ért veled egyet akkor nekiugrassz ilyenből is volt bőven.
Mivel a Pats részlegen is te vagy a legaktívabb és legagresszívabb ezért nem olyan nehéz kitalálni miért pont veled volt a legtöbb vitám.


Innentől kezdve pedig a mondanivalód további része igazából tárgytalan, mivel továbbra sem zavar, ha valaki mást tart a legjobbnak, szimplán azt vetettem fel, hogy vajon azok után, hogy eljött a liga történetének legrosszabb győzelmi mutatójával álló csapathoz, amely 13 éve nem volt PO-ban, 18 éve nem nyert ott meccset, nem BB az edzője | (1. kísérlet Fournette, 2. kísérlet Fournett, 3. és hosszúra oldd meg) | , idegenben játszik playoffmeccseket, nyer a csapata Brees ellen dome-ban, Rodgers ellen tundrán, hogy akkor vajon milyen kifogások jönnek majd, amivel degradálni akarják az elmúlt 20 év teljesítményét, mert hiába minden, mindig jön valaki valamivel, hogy akkor is csak egy mákos mókus, akinek csalnak, vagy ő csal, vagy csak a védelem miatt nyer, amúgy lófaszt sem csinált, etc.
Wyatt
Most is leírod téged az nem zavar ha valaki nem tartja Brady-t GOAT-nak, DE durcás kisgyerek módjára vagdalkozol és kötekszel.
Nem kellene kiforgatni az írásomat.
Leírtam már sokszor, hogy TB jó, de ha valaki azt mondja lehet nem ő legjobb, neked az olyan, mint a bikának a vörös posztó!

Innentől kezdve pedig a mondanivalód további része igazából tárgytalan, mivel továbbra sem zavar, ha valaki mást tart a legjobbnak, szimplán azt vetettem fel, hogy vajon azok után, hogy eljött a liga történetének legrosszabb győzelmi mutatójával álló csapathoz, amely 13 éve nem volt PO-ban, 18 éve nem nyert ott meccset


Wyatt
Úgy azért nehéz PO meccset nyerni ha be se jutsz oda! 😀

Szerkesztette: Isti81
több mint 3 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Én csak a Tampa drukkereket sajnálom, mert sajnos Bradyvel jöttek ZERO_L és Wyatt féle hittérítők is akik megmondják mit kell gondolni. Köszönjük szépen! Mi is el tudjuk dönteni! Soha sem szerettem Brady-t, jó játékosnak tartom, de nekik minden hozzászólásban 2X le kell írniuk, hogy Brady a GOAT. Ez tette baromira ellenszenvessé a Patriotsot. Megérti szerintem mindenki, hogy nektek ő a GOAT, de fogjátok már fel másnak nem. Miért baj az nektek ha egy 9ers szurkolónak Montana vagy Rice, Giants Eli vagy LT, Packers Favre vagy Rodgers, Colts Peyton Manning, egy denverinek Elway vagy Manning, Chiefs Mahomes, Saints Brees és így tovább. Miért fáj ez nektek annyira.

Az NFL csapatsport, arról nem beszélve , hogy egy bonyolult stratégiai játék ahol ha jó vagy az nem elég, az csak az alap. Az edzők szerepe a játékra és az eredményre legalább olyan hatással van, mint az F1-ben milyen autót kapsz. Csapatsportként a csapatársak minősége sem mindegy. Bradynek egész karrierje alatt szerencséje volt ebben is . Azok akikkel általában összehasonlítják, Montana jó csapat volt körülötte és az edzői kar is hasonlóan jó volt. Manning és Rodgers már nem ilyen szerencsés! Ők megszokták azt, néha még az sem elég ha jól játszanak(ez azért Montana és Brady esetében ritkán nem szokott elég lenni), mert akkor vereség a vége. Nekik mindig úgy kell/kellett egy meccshez hozzáállni, muszáj ma jónak lennem, mert különben kikapunk és így ugye könnyebb hibázni is. Rodgers és Manning is jó esetben átlagos vezetőedzőkkel dolgozott. Dungy-t én speciel nagyra tartom, de azért az sem véletlen, hogy a Tampa azután lett bajnok, hogy eljött onnan, pedig Gruden, hát ő abból a bajnoki címből él még ma is.

Brady-nek és szerintem Montaná-nak is bár őt nem sokat láttam játszani, nekik azért elég volt az, kimegyünk a meccsre, de ha véletlen nem megy jól akkor vannak remek edzők és jó védelem! Ilyen biztonsági hálóval azért könnyebb játszani, mint azzal a teherrel , hogy minden rajtad múlik. Szerintem Manning és akár Rodgers(mondjuk ARod azért ritkán fordít nagy hátrányból, de akkor sem hiszem, hogy azért mert fejben gyenge lenne) semmivel sem gyengébb fejben mint Brady vagy Montana volt. Az alapszakasz és a rájátszás között nem az a legfőbb különbség, hogy kikapsz és csomagolsz. Az ellenfelek minősége ott már többségénél jó edzői kar van , jó formában lévő játékosokkal. Mit kell kitalálni ezeknek a csapatoknak? Egy szem Manning-et és Rodgers-t minél jobban ki kell venni a játékból és már van is esély a győzelemre.

Manning nagyon sok GW drive-ot vezetett csak ugye utána jött az ellenfél és a védelem asszisztált a fordításhoz.

Szerkesztette: Isti81

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Legtöbb yardot passzolta egy PO alatt, azt azóta sem sikerült megdöntenie egyik SB MVP-nek sem azóta.
ozibozi
És ezt a statisztikát rajtad kívűl ki veszi komolyan/tartja számom drága barátom?
Megsúgom: senki.

Biztos fejből tudod az egy PO sorozatban legtöbb yardot futó/elkapó játékosok névsorát... követeljük őket is a Hall of Famebe 🤣
ZERO_L
Szerintem kezdj el megbarátkozni azzal, hogy Eli előbb lesz HOF tag mint Brady!

Szerkesztette: Isti81
több mint 6 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Szerintem a Steelers szurkolók már nagyon várják a SB-t, ha vmi csoda folytán nyer az Eagles akkor biztos nem lesz kedve majd Wyattnek itt okoskodni és 50000szer leírni ugyanazt, mert talán majd azt elemezgeti, hogyan sikerült kikapniuk!
több mint 6 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Mielőtt a Pats székházban tomboló vitákról beszélgetnénk, egy pillanatra elgondolkodnék azon a lehetőségen, hogy JMC most kapta meg Luck orvosi aktájáról a saját szakértője véleményét.
tomi-tomi
1/3-on kihúzhatná a saját QB-ját akár Luck helyett, ha ez igaz lenne, szerintem ez nem elég érv.
somoskovig
Nem persze. Nem egy tényező döntötte el. (Azért Luck minőséget nem találsz minden bokorban.)

Elfogadom, hogy a Pats oldaláról is voltak olyan események, amelyek a visszamondás irányába tolták JMC-t. De szvsz a Colts oldaláról is kellett lennie valaminek. (Mit tudom én, most kapta meg a hivatalos munkaköri leírását, felelősségi területeit és ez nem egyezett 100%-ig a szóban megállapodottakkal.)
tomi-tomi
Valszeg ez lehet a háttérben😊. A Colt csúnyán megvezette őt és így nem maradt más választása, mint fájó szívvel marad nálatok😊. Csak el jutunk oda nemsokára, hogy végül is áldozat ebben a történetben😊.
pfefe8
Hát igen-igen sajnálom, hogy minden második mondatot olvasod el.


"the Krafts send their regards"
Eddy
Szerintem inkább:

 images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51DRjTHlLtL.jpg
tomi-tomi
Csak mondom, ti ebben a történetben a Lannisterek vagytok és nem a Starkok!

Szerkesztette: Isti81
több mint 5 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Eli megint vert egy jó nagy szöget a karrierjének a koporsójába. Oline ide edzők oda.
gyurczi
Miért is, erre azért kíváncsi lennék?
Isti81
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000977617/article/ryan-falcons-defeat-giants-keep-playoff-hopes-alive

3. pont. Tökéletesen megfogalmazza.
gyurczi
Szerintem meg a cikk írója nem látta a meccset.
Vicces felhozni azt a 4&1et, mert akihez ment a labda elkaphatta volna.
Mitől vagy Te és a cikk írója olyan biztos abban , h OBJ elkapta volna később volt egy 2pontos kísérlet ami nem sikerült neki. Nem kéne úgy beállítani ezt a játékot úgy mintha sehol senki nem lett volna Beckham közelében, mert ott volt a védő rajta. Az meg , hogy az edző a play előtt azt mondja, h dobd a labdát Beckhamnek ez így baromság, mert mi van ha jól fogják és Int lesz akkor most ugyanúgy Elit szidnád , mert eladta a labdát. Azért rajta volt a védő Beckhamen, bár ez így nem helyes , mert 2 védő volt rajta csak a 2. kiváltott később és ment Elira. Nem volt szerintem ez egy tuti play megpróbálhatta volna Eli kis előnye volt talán Beckhamnek de közel sem biztos , h elkapja és sikerül a TD.
Szóval nem értem, h ez a play miért lenne jó arra, hogy ledöntse a szobrát.

Eli nem fél sztem csak, ugye a szar falunk mögött nincs idő teázgatni és megvárni míg lesz tiszta célpont messzebb is ezért megy sok labda Barkleyhoz. Pont a mai meccsen lehetett látni, hogy ha kap kis időt akkor tud ő jól és pontosan passzolni messzire is. Ma éjjel ezt láthattuk is.

Azt sem értem miért Eli a felelős azért, hogy a RZban olyan rosszak voltunk. Ott már kell a jó futójáték és a jó passzjáték, és ezekhez mi kell hát jó fal. Ez szerinted rendelkezésre áll? Szerintem nem.

Érdekelne , hogy van ez most már mindent varrjunk Eli nyakába? Szar edzői döntések nem létező O fal?
Azért minden irányító hoz ám meccsenként olyan döntést aminél lehetne jobbat találni. Éjjel Elinak nem sok ilyen volt és azok sem olyanok voltak amire azt lehet mondani, hogy ezt így kellett volna csinálni, mert akkor sokkal jobb lett volna.

Az is félrevezető ám, hogy ez a Falcons védelem szar, mert az előző meccseken tényleg az volt , de többen is visszatértek náluk úgy tudom ami azért jelenthet valamit. Nézd meg nálunk visszajött Vernon és egész jól sikerült ezt a Falcons Ot megfogni.

Ez a meccs csak arra volt bizonyíték, hogy Shurmur nem olyan edző aki a problémákat jól kezelné, hibás döntések sorát hozta meg ami miatt vereség lett. Miért kellett 10-3nál 4.-re nekimenni ha ott belőjük akkor lehet nyertünk volna. Na és arra is ha Eli elé csak egy közepes falat tennének akkor nem 1-6al állnánk hanem akár lehetne ez 4-3 is könnyedén, bár igazság szerint ha kicsit mindenki jobban tenné a dolgát Edzők Eli, OBJ főleg az Ofal a TEek és a védelem is akkor akár még ezzel az állománnyal is lehetne 4-3.

Sajnálatos, hogy Eli utolsó évei és OBJ legjobb évei is kárba mennek azért mert az előző vezetés sem a legjobban állt az O fal kérdéshez és az új rezsim pedig meg sem próbálta Pught, Richburgöt v Flukert itt tartani Fluker nem is lett volna drága. Nem mondom, hogy nem próbálkoztak, de Solder ennyi pénzért nagy csalódás, Hernandez pedig újonc és a PFF túlértékeli , a többiektől meg mit lehetne várni még pályát sem láttak az NFLben.

Nyilván ha sikerülne rendbe tenni az O falat akkor Shurmur is jobban tudná megvalósítani az elképzeléseit, de itt csak visszalépés volt a korábbi évekhez képest sajnos.
több mint 6 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Viszont a sérülésekről nem esett szó, pedig Beckhamet és Marshallt is ma tesztelik majd még egyszer. Nagyon remélem visszatérhetnek már az első héten.
Asbee
Csak én láttam úgy, hogy OBJ nem is igazán a lábát fájlalja, hanem agyrázkódása volt?
Élő kép alapján csúnyán bevágta a kokit, csak a visszajátszásból láttam, hogy milyen csúnyán hajlott a lába. De nekem a földre térdeléséknél is inkább úgy tűnt, hogy nem a lába fáj neki igazán, hanem a föld forog vele.
Pari
Tesztelték azzal is, szerencsére nem kapott agyrázkódást. Az volt a szerencse, h nem támasztott ki a lábával, különben IR
Asbee
Szimplán (nem a tüzet szítva) ha objektíven nézzük a dolgokat:

- egy csodálatos szerelés volt, így tanítják. Persze, lehetett volna szebb is ha épp nem ér földet a lába, de gondoljunk bele, mennyi idő is az, míg felugrik valaki, majd leérkezik. Pont határeset volt. Szerintem szép szerelés volt.
- biztos voltak/vannak fájdalmai, de az egoja egy picit jobban sérült, mint a teste. De ez amerikai foci, itt kemények a játékosok, az meg nem megy, hogy bárki lesérülhet, csak a kis kedvenc csapatom játékosai ne. Az élet ugye nem ilyen.

Ismétlem magam. Objektíven tekintve a dolgot. Ezzel a sráccal ez a fajta nagy szenvedés együtt jár. Jól menedzseli magát. Az öltöző (ahova a kamerák nem mehetnek be) csak egy pár lépésre volt, de előtte még kicsit megmutatta a nagy világnak, hogy, fáj. Hipe. De igaza van, így kell ezt csinálni. Ugye az nem olyan látványos, ha bevonul az öltözőbe és nem látja senki ahogy kínlódik. Pedig mennyi játékos tartja magát a kamerák és a közönség előtt, hogy "jól" van. Ő nem.

A teljesítményét elismerem.

Ezt a show műsorozást (kapu ütögetés, majd bocsánatot kér tőle, az egykezes elkapások facebookon, twitteren, mindenhol, ez a haj is :–D ... stb. ) kevésbé. Beteg a srác. Cseppet túltolja magát és ha nem megy neki, akkor Eli a hibás, mert nem kap elég labdát, trállálá...

Érdekes a faszi. De örülök, hogy nem az én "kedvenc csapatomban" van. Nekem a sportág a kedvencem.
Wong
Mi is örülünk, h nálunk van OBJ és nem nálatok, na kb ebben egyet értünk 😊

A Te kedvenc csapatodban csak a legnemesebb jellemmel rendelkező emberek játszanak.

 www.facebook.com/MEMES.of.the.NFL/photos/a.333078710072157.76242.332968243416537/1586409854739030/?type=3&theater

Szerkesztette: Isti81
több mint 3 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Én csak a Tampa drukkereket sajnálom, mert sajnos Bradyvel jöttek ZERO_L és Wyatt féle hittérítők is akik megmondják mit kell gondolni. Köszönjük szépen! Mi is el tudjuk dönteni! Soha sem szerettem Brady-t, jó játékosnak tartom, de nekik minden hozzászólásban 2X le kell írniuk, hogy Brady a GOAT. Ez tette baromira ellenszenvessé a Patriotsot. Megérti szerintem mindenki, hogy nektek ő a GOAT, de fogjátok már fel másnak nem. Miért baj az nektek ha egy 9ers szurkolónak Montana vagy Rice, Giants Eli vagy LT, Packers Favre vagy Rodgers, Colts Peyton Manning, egy denverinek Elway vagy Manning, Chiefs Mahomes, Saints Brees és így tovább. Miért fáj ez nektek annyira.

Az NFL csapatsport, arról nem beszélve , hogy egy bonyolult stratégiai játék ahol ha jó vagy az nem elég, az csak az alap. Az edzők szerepe a játékra és az eredményre legalább olyan hatással van, mint az F1-ben milyen autót kapsz. Csapatsportként a csapatársak minősége sem mindegy. Bradynek egész karrierje alatt szerencséje volt ebben is . Azok akikkel általában összehasonlítják, Montana jó csapat volt körülötte és az edzői kar is hasonlóan jó volt. Manning és Rodgers már nem ilyen szerencsés! Ők megszokták azt, néha még az sem elég ha jól játszanak(ez azért Montana és Brady esetében ritkán nem szokott elég lenni), mert akkor vereség a vége. Nekik mindig úgy kell/kellett egy meccshez hozzáállni, muszáj ma jónak lennem, mert különben kikapunk és így ugye könnyebb hibázni is. Rodgers és Manning is jó esetben átlagos vezetőedzőkkel dolgozott. Dungy-t én speciel nagyra tartom, de azért az sem véletlen, hogy a Tampa azután lett bajnok, hogy eljött onnan, pedig Gruden, hát ő abból a bajnoki címből él még ma is.

Brady-nek és szerintem Montaná-nak is bár őt nem sokat láttam játszani, nekik azért elég volt az, kimegyünk a meccsre, de ha véletlen nem megy jól akkor vannak remek edzők és jó védelem! Ilyen biztonsági hálóval azért könnyebb játszani, mint azzal a teherrel , hogy minden rajtad múlik. Szerintem Manning és akár Rodgers(mondjuk ARod azért ritkán fordít nagy hátrányból, de akkor sem hiszem, hogy azért mert fejben gyenge lenne) semmivel sem gyengébb fejben mint Brady vagy Montana volt. Az alapszakasz és a rájátszás között nem az a legfőbb különbség, hogy kikapsz és csomagolsz. Az ellenfelek minősége ott már többségénél jó edzői kar van , jó formában lévő játékosokkal. Mit kell kitalálni ezeknek a csapatoknak? Egy szem Manning-et és Rodgers-t minél jobban ki kell venni a játékból és már van is esély a győzelemre.

Manning nagyon sok GW drive-ot vezetett csak ugye utána jött az ellenfél és a védelem asszisztált a fordításhoz.

Szerkesztette: Isti81
több mint 5 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Minden meccsen van legalább 5-6 olyan passz, amit nem dob meg, pedig kurvára OPEN.

Minden meccsen van másik 2-5 olyan passza, ahol ha nem dobja felül / alul, akkor TD.

Mai NFL-ben egy ennyire POCKET QB-nak, (aki ZERO dual threat) az a minimum ha pontos. Nos Manning ennek ellenére nem pontos/veszélyes.

GiantsMLBhunter
Akkor most szerinted több mint 30 TDvel kellene állnia Elinak?

Én azért azt is megemlíteném ha lehet, hogy pár TDt és 1st downt és volt 2 pontos is amit nem kaptak el az elkapók pedig odadobta.

69% a passzpontossága. Az meg, hogy nem veszélyes az már bőven edzői hiba is és mint előbb írtam az elkapóknál azért sok a drop.
Isti81
Oké, te full azt látod benne, hogy nyert 2 SB és emberileg ő a példakép, ezzel igazad is van. De a jelenben ő egy hatalmas fék ennek a fiatal dinamikus csapatnak.

A korábban leírtakhoz hozzá jön az, hogy a teljesítményéhez képest nagyon nagy fizetése van. (amiből kijönne még 1 hasznos player)

A 69% még gáz is, tekintve hogy ezekből mennyi 0-3 yardos, meg checkdown passz volt, plusz ahhoz képest hogy ezt egy OBJ, Shep, Barkley-val hozza össze. Ez a 69% ha letisztanánk, akkor szerintem más képet kapnánk.

Amúgy ja min 10-12 TD-nél kéne járnia...

De kár firtatni, majd az idő megmondja a szitut.
GiantsMLBhunter
A fék az egyértelműen nem Eli hanem az O fal szerintem, de én nem akarok senkit erről itt meggyőzni csak leírtam a véleményem.

Igen látom benne azt is nyilván. Nincs már karrierje csúcsán,de nem kell mindent Eli nyakába varrni, mert itt mindenki kiveszi a részét az 1-6ból. A mai meccsen hány rövid passza volt sokkal kevesebb, mint a korábbi meccseken, ennyit számít ha nincs rajta akkora nyomás. Olyan irányító meg nincsen aki ne hibázna párszor minden meccsen. Olyan meccs, hogy tökéletes nincsen vagy csak nagyon ritkán. Az a 4&1 azt pedig ami miatt itt most sokan szidják sztem meg se kellett volna próbálni. A FG se lett volna rossz lehetőség. Mint a meccs végén kiderült a 3 pont nagyon is hiányzott.
több mint 5 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Jó, hogy végre megkapta az új szerződését, bár nálunk azért nem az a helyzet, mint Macknél vagy Donaldnál , Odell itt volt az edzéseken és a holdoutra 0% volt az esély. Nekem korábban is az egyik kedvenc játékosom volt és a hozzáállása példaértékű lehetne sok játékosnak. Nem hisztizett és fenyegetőzött az új szerződésért.
Tőle szerintem senki nem sajnálja ezt a pénzt!
több mint 6 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Érdekesnek találom, hogy Wyatt fórumtársunk a Broncos topikban éppen a pontok fontosságáról tart előadást!
Furcsának találom ezt azután, hogy JJ szerinte jobb, mint AB, mert pár yarddal többet átlagol!
Arról nem is beszélve, hogy JJ képes akár egész meccsekre is eltűnni!
A TD számai Jonesnak meglepően alacsonyak, pedig nagydarab elkapó és elvileg könnyű lenne megtalálni, ellenben AB apró mégis sok TDt szerez akárcsak OBJ aki sajnos idény elején megsérült ezért a rekorddöntögetéseket fel kellett függesztenie!
több mint 6 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Erdekes h JMD nek sokan nem orulnenek,pedig vele garantalt lenne h mozdulna az offense elore es talan ettol jobban semmi sem hianyzik nekunk.En mindharom jeloltet kerdes nelkul elfogadnam,m upgrade Mcadoo utan
Gerixx
Azért ez a garantált lenne az előrelépés sajnos egyáltalán nem biztos! Kérdezzük meg a Denver szurkolókat, ligaelit offenseük volt és JMD teljesen leamortizálta őket és az egyik legrosszabb lett és a Rams offense se szárnyalt vele. Itt szerintem biztosra nem lehet menni és persze nem azt mondom, hogy JMD nem tanult a hibáiból és most esetleg ne válna be, de azért nála nagyon sok a kérdőjel . Remélem nem őt nevezzük ki, nekem az arrogáns stílusa sem tetszik nem is olyan rég volt egy ilyen arrogáns főedzőnk! Kösz nem én nem kérek belőle remélem nem hozzánk jön essen ki a Pats minél előbb és írjon alá Indybe vagy akárhová csak ne hozzánk!
Isti81
Amúgy McAaddohoz képest ki nem upgrade? 😊
Tomcsik
Mindig van lejjebb és én nem mondom, hogy nem válhat be, mert biztos tanult a hibáiból és sok olyan edző van aki ha nem kap 2. esélyt akkor az nagy hiba lett volna, de a mi keretünk azért nem rossz egy jó FA és egy jó draft és újra a POban találhatjuk magunkat viszont még 1 kókler HC és az már esetleg avval járhat, hogy évekig nem lesz jó a csapat!
Isti81
Azert lehet h tobbre van szuksegunk mint egy jo
FA Es Draft.Az h kitudunk allitania talan 11 jo jatekost mind2 oldalon meg nem jelenti azt h PO ra eselyesek vagyunk.Jelenleg az NFC East pincejeben vagyunk.Rotacioba is kellene par solid player,mert 22 ember nem fogja vegigtolni az evet.Jelenleg talan az a legfontosabb h megtalalja a csapat a megfelelo edzot,Qb t a drafton a kov 10 + evre es hosszabbitani a fiatal kulcsjatekosokkal.Az evek ota kesobbi korokben szarul draftolo Reese miatt sztem levagyunk maradva a csoportrivalisainkkal szemben,szoval bator kijelentes a playoff.Legyen
azert igazad!
Gerixx
Amennyiben jól sikerül kiválasztani a megfelelő edzői gárdát akkor azért jobban fog majd ez a keret is kinézni.