NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Dallas Cowboys - New York Giants
több mint 8 éve
alap 😊igen, de azért más csapatok ellen ezek fordítva lesznek vélhetően 😊rushing yards: 113-101 ide, azért az komoly!pass rush helyett futás lett! 😊
az átlag meg magasan sokkal jobb nálunk
Szesze
yooker
Szesze
több mint 8 éve
Mikor máskor tört volna meg a fos Giants átok, mint akkor amikor én fogadok. És nem érdemeltétek meg a győzelmet, pont.a steelers biztos sokkal jobban megérdemelte volna
Cypress
több mint 8 éve
Mikor máskor tört volna meg a fos Giants átok, mint akkor amikor én fogadok. És nem érdemeltétek meg a győzelmet, pont.Szerintem meg megérdemelték.
Cypress
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
igen, de azért más csapatok ellen ezek fordítva lesznek vélhetően 😊rushing yards: 113-101 ide, azért az komoly!pass rush helyett futás lett! 😊
Szesze
yooker
több mint 8 éve
rushing yards: 113-101 ide, azért az komoly!pass rush helyett futás lett! 😊
Szesze
több mint 8 éve
Isti81
190
Mikor máskor tört volna meg a fos Giants átok, mint akkor amikor én fogadok. És nem érdemeltétek meg a győzelmet, pont.persze, h nem
Cypress
több mint 8 éve
Alastor
214
Kúpolt a lyukam de meglett 😊
több mint 8 éve
Mikor máskor tört volna meg a fos Giants átok, mint akkor amikor én fogadok. És nem érdemeltétek meg a győzelmet, pont.Ki szidta itt Crosbyt? 😀
Cypress
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
Grat a Dallasnak. Jó éjt ,szevasztok!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
Na ott van 7 másodpercet fejlődtünk 😀 van még itt gond, de lehet még jóha az összes olyat megnyerjük idén, akkor sima PO 😊
A Dallasnak gratulálok, Prescott és Ze nagy játékosok lesznek, sajna 😛
Kösz srácok, szép estét a továbbiakban is
Mazzu
több mint 8 éve
Jerico
279
Azért valljuk be ez Romoval sima zakóRomo dobott volna két Int-et😊
balu10
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Mikor máskor tört volna meg a fos Giants átok, mint akkor amikor én fogadok. És nem érdemeltétek meg a győzelmet, pont.
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
Na ott van 7 másodpercet fejlődtünk 😀 van még itt gond, de lehet még jóA Dallasnak gratulálok, Prescott és Ze nagy játékosok lesznek, sajna 😛
Kösz srácok, szép estét a továbbiakban is
több mint 8 éve
NightBoY
616
Azért valljuk be ez Romoval sima zakóEzzel nem ertek egyet. Ez nem Dakon mult
balu10
You should know I bleed blue...
több mint 8 éve
Azért valljuk be ez Romoval sima zakótavaly se volt sima 😊
balu10
több mint 8 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Nyertünk, de van hova fejlődni...
több mint 8 éve
Nyertünk, de ez egy dühös szezon lesz megint!
több mint 8 éve
NFC East én ígyszeretlek
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
basszus 1 óra lesz mire elalszom...😊de MEGVAN!!!!!