NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Dallas Cowboys - New York Giants
több mint 8 éve
Jughead
5 194
Mondjuk ez kb a harmadik, hogy Beasleynek olyan magasságban dobja, ami max Deznek lenne jó.. el kéne döntenie melyk WR-t akarja 😊Attól még illik elkapni ilyen szinten. Másodjára kapta kicsit magasan Beasley, és másodjára nem tudott vele mit kezdeni...
Igor
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
Ééés eli int
több mint 8 éve
Mondjuk ez kb a harmadik, hogy Beasleynek olyan magasságban dobja, ami max Deznek lenne jó.. el kéne döntenie melyik WR-t akarja 😊
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Harris most valamit tett hozzá.
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
nah, most elvileg jobb pozíciónk lesz, talán csinálunk vmit
több mint 8 éve
Pedig ott lett vna a momentum.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
De fogdmá meg 😕
több mint 8 éve
picsába már!!
több mint 8 éve
De kevésen múlott.
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
Ennek a drivenak kb annyi.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
jéé, ezt már nem tudták nem bedobni
több mint 8 éve
de a tiétek tényleg jó lesz, még így is 😊Like Pats...Most kezdek megnyugodni, sztem kikapunk, nem látom a fordítást a csapatban. Viszont ha így marad, nem sokat javultunk tavaly ótaKb. továbbra is az OL a gond, nincs futás, nincs idő passzra. Jó lesz ez a szezon...
gyurczi
balu10
ThundersNFL
több mint 8 éve
Like Pats...Most kezdek megnyugodni, sztem kikapunk, nem látom a fordítást a csapatban. Viszont ha így marad, nem sokat javultunk tavaly ótaKb. továbbra is az OL a gond, nincs futás, nincs idő passzra. Jó lesz ez a szezon...
gyurczi
balu10
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
Most kezdek megnyugodni, sztem kikapunk, nem látom a fordítást a csapatban. Viszont ha így marad, nem sokat javultunk tavaly ótaA védelem, konkrétan a fal sztem láthatóan erősebb, de ez a bèna, töketlen támadójáték...
gyurczi
több mint 8 éve
Int ret Td...Most kezdek megnyugodni, sztem kikapunk, nem látom a fordítást a csapatban. Viszont ha így marad, nem sokat javultunk tavaly ótaazért még bármi lehet, elég lehetne egy momentum
gyurczi
Szesze
Draft
több mint 8 éve
Most kezdek megnyugodni, sztem kikapunk, nem látom a fordítást a csapatban. Viszont ha így marad, nem sokat javultunk tavaly ótaKb. továbbra is az OL a gond, nincs futás, nincs idő passzra. Jó lesz ez a szezon...
gyurczi
több mint 8 éve
Ordibál a játékosával, szerintem nem ez kell most...
több mint 8 éve
McAdoo fuckol elég rendesen
Draft
több mint 8 éve
Most kezdek megnyugodni, sztem kikapunk, nem látom a fordítást a csapatban. Viszont ha így marad, nem sokat javultunk tavaly ótaazért még bármi lehet, elég lehetne egy momentum
gyurczi
több mint 8 éve
Omgclassic Cowboys - lenne, ha mi csináltuk volna
GiantsMLBhunter
több mint 8 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Omg
több mint 8 éve
Most kezdek megnyugodni, sztem kikapunk, nem látom a fordítást a csapatban. Viszont ha így marad, nem sokat javultunk tavaly óta
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!