New York Giants

51 feliratkozó

több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 451 — Bla, bla, bla
 giantswire.usatoday.com/2017/03/13/giants-re-sign-rg-john-jerry-report/
Jerry újra igazolva 3 évre.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 841 — Giants fan
Szerintem Noway hogy Hankins megtartsuk. Első 3 körben igazulunk egy DT meg egy LB
GiantsMLBhunter
Hankins kb esélytelen kategória, nincs rá keret. Szerintem nem lesz LB első három körben, a DT nálam is esélyes. Ha tippelnem kéne most akkor: 1.OT, 2.DL, 3. CB/S lenne, persze baromira nem mind1, h kik lesznek még bent az adott ponton, BPA is simán bejátszhat.
több mint 8 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Szerintem Noway hogy Hankins megtartsuk. Első 3 körben igazulunk egy DT meg egy LB
több mint 8 éve
Robinson a Bengalsnál vizitál!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Érdemes elolvasni! Jerry munkája itt még nem érhet véget.
 www.nydailynews.com/sports/football/giants/jerry-reese-grade-incomplete-resolves-flowers-issue-article-1.2996576
több mint 8 éve
 www.nfl.com/videos/good-morning-football/0ap3000000792651/Rapoport-Geno-Smith-s-meeting-with-Giants-went-extremely-well
HHmmm

több mint 8 éve
 giantswire.usatoday.com/2017/03/13/new-york-giants-shane-vereen-500k
Számomra eddig sem volt kérdés, hogy Vereen marad!

több mint 8 éve
Zet New York Giants 2 000
Engem igazából egy kérdés foglalkoztat mostanában, mondjuk lehet a külföldi fórumokon lévő hangulatkeltés miatt, Mi lesz Big Hank-kel?
Remélem, meg tudjuk tartani akár 1 évre most, hogy a piac jelentősen beszűkült.
több mint 8 éve
Update: Fűzővelkifelé értékelés (már ha érdekel valakit)

D.J. Fluker, OT
1 év, $3 millió

Oké, Fluker nem a legjobb tackle a ligában, de ez az üzlet zseniális! A Giants támadófalán lehet így is segíthet, az 1 éves deal pedig szabadságot ad a Giantsnek. Az a 3 millió dolláros fizetés meg rablás kategória, akkor is, ha Fluker végül nem válik be, ennyi kockázatot röhögve megért.

Értékelés: A
Awesome88
Ez főleg azért pazar értékelés, mert Fluker minimum 2 szezon óta guard poszton játszik, nem tackle.
somoskovig
Nem mintha ez változtatna bármin. Tackle volt a draft-on, az volt első két évében is, ráadásul guard-ban rosszabbak is voltak a számai, mint OT-ben. Nálunk Newhouse helyét veszi majd át, aki szintén ebben a két szerepkörben játszott. Majd Hart-al eldöntik, hogy ki játszik RT-t és ki RG-t, de biztos, hogy még lesz érkező a falba.
több mint 8 éve

D.J. Fluker, OT
1 év, $3 millió

Oké, Fluker nem a legjobb tackle a ligában, de ez az üzlet zseniális! A Giants támadófalán lehet így is segíthet, az 1 éves deal pedig szabadságot ad a Giantsnek. Az a 3 millió dolláros fizetés meg rablás kategória, akkor is, ha Fluker végül nem válik be, ennyi kockázatot röhögve megért.

Awesome88
Ez főleg azért pazar értékelés, mert Fluker minimum 2 szezon óta guard poszton játszik, nem tackle.
somoskovig
igen, de mondjuk nálunk nagyobb valószínűséggel lesz tackle jelen állás szerint.
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 600 — Chiefs GM

D.J. Fluker, OT
1 év, $3 millió

Awesome88

több mint 8 éve
Itt van minden összeszedve pontról, pontra.

www.sny.tv/giants/news/five-giant-questions-heading-into-second-wave-of-free-agency/219021324
ozibozi
Hát jah, sok újdonság nincs benne, ahogy az is nyilvánvaló hogy az összes kérdésre biztosan nem lesz megfelelő válaszunk.
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 405
Itt van minden összeszedve pontról, pontra.

www.sny.tv/giants/news/five-giant-questions-heading-into-second-wave-of-free-agency/219021324
több mint 8 éve
Gerixx New York Giants 332
Hát nem ő volt az álomerősítés az OL-be, de jobb oldalra mindenképp kellett ember, főleg hogy Jerry is FA.
Szesze
hát markánsnak semmiképp sem mondanám 😊 de még vele is javulhatunk mindenképp
én valami ilyesmire számítottam amúgy..
yooker
hát igen, sajnos nem lesz más választás, mint bízni benne, h Flowers bejavul.. de azért nagy csalódás nekem, h úgy néz ki a köv szezonnak is nekimegyünk úgy, h semmi érdemit nem fejlesztettünk az OL-en, amin egyértelműen elment az előző két év. Persze draftról jöhet még ember, de akárki is jön, első évében nem valószínű, h markáns erősítés lesz.
Szesze
Van azert 2-3 Jatekos aki akar azonnal kezdo lehet .Bolles es Lamp ra gondolok legfokeppen.Bar ha nem igazoljuk ujra Robinson t akkor azt sem bannam ha LB et szerezne a csapat elso korben.
több mint 8 éve
Eddig nem találtam, h mennyit kapott Fluker. 3 millióért mondjuk tényleg nagyon jó igazolás volt.
több mint 8 éve
Hát nem ő volt az álomerősítés az OL-be, de jobb oldalra mindenképp kellett ember, főleg hogy Jerry is FA.
Szesze
yooker
hát igen, sajnos nem lesz más választás, mint bízni benne, h Flowers bejavul.. de azért nagy csalódás nekem, h úgy néz ki a köv szezonnak is nekimegyünk úgy, h semmi érdemit nem fejlesztettünk az OL-en, amin egyértelműen elment az előző két év. Persze draftról jöhet még ember, de akárki is jön, első évében nem valószínű, h markáns erősítés lesz.
Szesze
Én is szerettem volna ha sikerül megerősíteni a falat, de azért így sem vagyok csalódott. Ha megnézzük 3 játékos érkezett 1 Whitworth áráért.

- Marshall-al jött egy közel elit elkapó aki ráadásul egy személyben oldotta meg a WR és TE gondokat is, ha csak a magasságát vesszük (blokkolásban sem utolsó).

- Ellison érkezésével végre van egy blokkoló TE/FB a csapatban, ami már tavaly is kellett volna, csak ugye WJ IR-en volt. Arról nem is beszélve, hogy azért mégis csak Peterson-nak blokkolt aki elég szép számokat hozott ezelőtt. Vele a fal is jobb lehet, és a futójáték is.

- DJ Fluker-t sem írnám le, a falunkba ő is erősítés lehet, a futójátéknak mindenképp. 1 éves szerződést kapott, ergo hajtania is kell majd. Érdekesség hogy 2013-ban a 11. helyen vitte ki a Chargers, a következő falember azon a drafton aki kiment, Justin Pugh volt.

Szóval azért nem hiszem, hogy annyira csalódottnak kellene lenni. Van még idő a piacból, lesz még egy draft is, és szerencsére akiktől várjuk a fejlődést azok mind-mind fiatalok és van is lehetőségük szintetlépni.

D.J. Fluker, OT
1 év, $3 millió

Szerkesztette: Awesome88
több mint 8 éve
Szesze
yooker
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 465 — Expect the Best !
Szesze

Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 405
A mai helyzetet jól jellemzi, hogy egy Jerry is elférne nálunk, bízom benne hogy backup-nak hoznánk, és a tartósságát tekintve meg is lenne oldva egy csere emberünk, bár a futást elősegíteni nem fogja, de legalább a passzoknál korrektül ott volt. Ismeri a rendszert, de vlsz egy --nem hátsó körös-- rookie simán kiszorítaná.
több mint 8 éve
Szesze
Remélem azért sikerül Jerry-t is visszahozni, és ez nem azt jelenti, hogy lemondunk róla.

Mi szól Fluker mellett? Elsősorban az, hogy mindössze 4 meccset hagyott ki 4 év alatt, és hogy mellettünk Belichick volt az aki a leginkább érdeklődött utána. 😀
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Gerixx New York Giants 332
DJ Fluker a fedelzeten .Remelem nalunk raszolgal arra h par eve elso koros pick volt ,mert a rookie evet nem figyelve kimagasloan nem teljesitett.Mi mar akkor erosodtunk amikor a Raiders bejelentette h szerzodteti Newhouse t .Jobban belegondolunk tele lesz a Oline elso es korai koros jatekosokkal.Ideje lenne h vmit lassunk is belole.
több mint 8 éve
Baluba New York Giants 65
Former Jets quarterback Geno Smith is visiting the cross-town Giants on Saturday, Rapoport reported, per a source. Rapoport noted that Smith has requests for visits from others as well.

Minek?
nagir
Nassib FA. Ha minimális pénzt kap, én nem bánnám, nyugodtabb lennék vele, mint egy 5. körös rookieval, vagy akár Nassibbal.
több mint 8 éve
Former Jets quarterback Geno Smith is visiting the cross-town Giants on Saturday, Rapoport reported, per a source. Rapoport noted that Smith has requests for visits from others as well.

Minek?

több mint 8 éve
OT Newhouse Raiders