New York Giants

51 feliratkozó

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 409
Csak legyen ideje passzolni is Eli-nak két sack vagy labda földhöz vágás között 😊 -vicc volt--. Kíváncsian várom mi lesz a fallal. Tuti hogy készülnek ott is valamire, különben nem hozták volna. Szerintem a tag sem fog maradni, így v úgy.
De legalább történnek a dolgok, nem a pletykák mennek.
Marshall jó játékos
több mint 8 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Ah. Flowers-be bízunk 😀 majd 2. körben húzunk egy RT-t és kész.... Nem tudom miért gondolom így 😀 persze több OT lehetőség is lesz a 23. picknél ez fix
több mint 8 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Mennyire éreztem, hogy big body tapasztalt WR-re rádurranunk.

Aki pl Packers ellen PO-ba se fog droppolni.

Ha igaz, akkor 2 éves szerződés király, amíg itt van Eli is kb.

Eskü én védelembe várok drafton valakit 1. körben.
GiantsMLBhunter
Pedig ezek után nem sok pénzünk marad FA-ra, ergo Jerry-n kívül nem nagyon lesz érkező az O-falba, vagyis akkor megint érik egy első körös tackle húzás.

Nekem hatalmas meglepetés Marshall, életemben nem gondoltam volna, hogy nálunk köt ki, amikor ennyi a WR need-es csapat a ligában. Persze hozzánk is kellett egy elkapó, különösen egy "magas gyerek" de ez akkor is meglepetés. Örülök is, meg nem is. Semmi bajom Brandon-al, de azt vártam volna, hogy most már tényleg a támadófalat kezdjük el befoltozni, és ha csak 1 név is jön, az oda fog. Na majd meglássuk merre tovább, de ezzel gyakorlatilag kizárt, hogy TE-et húzzunk első körben.
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 465 — Expect the Best !
máris itt egy következő hír...

Giants seeking to restructure Pro Bowl special teamer and WR Dwayne Harris – absent agreement he could be released, per source.

— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 8, 2017
több mint 8 éve
Mennyire éreztem, hogy big body tapasztalt WR-re rádurranunk.

Aki pl Packers ellen PO-ba se fog droppolni.

Ha igaz, akkor 2 éves szerződés király, amíg itt van Eli is kb.

Eskü én védelembe várok drafton valakit 1. körben.
több mint 8 éve
Adam Schefter‏ @AdamSchefter
Brandon Marshall and NY Giants reach agreement on a two-year deal, per source. Marshall doesn’t have to move, now plays with Eli and OBJ.

2 év 12 misi.
Beki
hoppá...
számomra a ( JPP tag után) itt a második meglepetés!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter‏ @AdamSchefter
Brandon Marshall and NY Giants reach agreement on a two-year deal, per source. Marshall doesn’t have to move, now plays with Eli and OBJ.

2 év 12 misi.
több mint 8 éve
Igazoljuk vissza akit lehet (Jerry, Robinson, esetleg Hall és Gould) és érkezzen egy normális kezdőszintű tackle v. guard. A többi már csak hab lenne a tortán, bár amíg JPP szerződése nincs meg, és JT Thomas sincs kivágva v. 1-2 embernek a szeződése átstruktúrálva, addig nem sok költőpénzünk marad...
Awesome88
 www.bigblueview.com/2017/3/7/14844382/ny-giants-rumors-news-kerry-wynn-contract-tender-nfl-free
DE Wynn újra szerződtetve $1.797M/Year.
nagir
JT T kivágás' pénz 60%-át megérheti vlsz 😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 451 — Bla, bla, bla
Igazoljuk vissza akit lehet (Jerry, Robinson, esetleg Hall és Gould) és érkezzen egy normális kezdőszintű tackle v. guard. A többi már csak hab lenne a tortán, bár amíg JPP szerződése nincs meg, és JT Thomas sincs kivágva v. 1-2 embernek a szeződése átstruktúrálva, addig nem sok költőpénzünk marad...
Awesome88
 www.bigblueview.com/2017/3/7/14844382/ny-giants-rumors-news-kerry-wynn-contract-tender-nfl-free
DE Wynn újra szerződtetve $1.797M/Year.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 841 — Giants fan
Alig esett szó eddig Marshall-ról, pedig az eddigi legkomolyabb pletyka 😀 Igazából sok pro-kontra van.

Ha tényleg jönne nálunk lenne a legnagyobb rinya WR duónk a világon 😀

Egyébként jó fit lenne, a sok alacsony WR-ünk mellé. Na majd alakul valahogy.
GiantsMLBhunter
azért kontrából jóval több van.. például, h nincs rá pénzünk 😊
több mint 8 éve
szerintem meg inkább a 2.-3.körben hozzunk 1 magas WR-t, (ha már nagyon kell nekik WR, de NE PÉNZÉRT + vlsz 1 TE is jön még valamikor)... és inlább azt a kevéske kis pénzünket meg az 1-(2) --kezdő szintű-- falemberre költsük, akkor Eli pár évet végre halálfélelem nélkül paszolgathat a wr corps-nak, persze csak mikor nem a futás működik éppen (a falunktól...😊 ... de ez túl szép, hogy igaz legyen...

csak ezek az uborkaszezon hírek érnének már véget 😊

több mint 8 éve
Alig esett szó eddig Marshall-ról, pedig az eddigi legkomolyabb pletyka 😀 Igazából sok pro-kontra van.

GiantsMLBhunter
szerintem ez marad pletyka! nem olcsón jönne úgy meg nem fér bele!
+ ahogy látjuk interjúztunk is Wr-kel szépen! valaki tud konkrétabb infót amúgy róluk?
van köztük olyan akit szívesen látnátok?
több mint 8 éve

több mint 8 éve
GIANTS NFL COMBINE 2017 INTERVIEWS:

nem apróztuk el az OL ,TE és WR posztokat azért....nyilván nem véletlenül! 😊nagir
több mint 8 éve
Érdekes időpont az irányító kritizálására a főedzönktől..(.főleg egy ilyen fal mögött.)

www.foxsports.com/nfl/story/new-york-giants-ben-mcadoo-wrong-to-criticize-eli-manning-030417?amp=true
több mint 8 éve
 nyg.247sports.com/Bolt/Report-Giants-not-likely-to-re-sign-Johnathan-Hankins-51581252
több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 451 — Bla, bla, bla
GIANTS NFL COMBINE 2017 INTERVIEWS:

QUARTERBACKS:
Virginia Tech QB Jerod Evans (confirmed formal meeting)
Texas Tech QB Patrick Mahomes (confirmed formal meeting)

RUNNING BACKS:
USC RB Justin Davis
Tennessee RB Alvin Kamara

OFFENSIVE LINEMEN:
Utah OT Garett Bolles
TCU OT Aviante Collins
Utah OT J.J. Dielman
Troy OT Antonio Garcia (confirmed formal meeting)
Miami OG Danny Isidora
Illinois State OG Cameron Lee
UCLA OT Conor McDermott
Wisconsin OT Ryan Ramczyk
Alabama OT Cam Robinson (confirmed formal meeting)
Florida OG David Sharpe

TIGHT ENDS:
Michigan TE Jake Butt
South Alabama TE Gerald Everett (confirmed formal meeting)
Virginia Tech TE Bucky Hodges
Alabama TE O.J. Howard (confirmed formal meeting)
Clemson TE Jordan Leggett
Miami TE David Njoku (confirmed formal meeting)

WIDE RECEIVERS:
LSU WR Malcolm Dupre
LSU WR Travin Duval
Stanford WR Michael Rector
USC WR Darreus Rogers
Louisville WR Jamari Staples
Oklahoma WR DeDe Westbrook

LINEBACKERS:
Vanderbilt LB Zach Cunningham (confirmed formal meeting)

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Remélem sikerül megegyezni JPP-vel időben, mert ez a 17m cap hit így eléggé behatárolná a mozgásterünket. Viszont bízom benne hogy így lesz, hiszen ez jelenleg sem a csapatnak, sem a játékosnak nem jó üzlet.
több mint 8 éve
 www.sny.tv/giants/news/giants-free-agency-scoreboard/216940938
több mint 8 éve
Jason Pierre-Paul and the franchise tag: What happens now?

www.bigblueview.com/2017/2/27/14756710/jason-pierre-paul-franchise-tag-analysis-what-happens-now-ny-giants-free-agency

több mint 8 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
JPP megkapta a franchise tag-et
Taz
JPPvel remélem még July 4 előtt meg lesz a hosszútávú!
több mint 8 éve
Updated Numbers: Antonio Brown deal: 4-year extension worth $68 million - 17M per year over 4 years, and $18.5M over 3 years. Tied to Steelers through 2021. - per Adam Schefter
That is now the starting $$ figure when the Giants discuss a contract extension with Odell Beckham Jr, whenever that time comes.
(2018.- cca 20-21M/years-)

több mint 8 éve
Gerixx New York Giants 332
Taz
Igy eleg vszinu h a 2 fel kozel all a megegyezeshez csak tobb ido kell.Maskent nem lenne ertelme ennek a tagnek sztem.Meglepetes szamomra,de ha jok lesznek a szamok akkor nem lesz egy szurkolo sem boldogtalan.
több mint 8 éve
Taz New York Giants 350

Szerkesztette: Taz