NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
378
44
19-től, ARENA4
New York Giants
51 feliratkozó
több mint 8 éve
JPP megkapta a franchise tag-etIgy eleg vszinu h a 2 fel kozel all a megegyezeshez csak tobb ido kell.Maskent nem lenne ertelme ennek a tagnek sztem.Meglepetes szamomra,de ha jok lesznek a szamok akkor nem lesz egy szurkolo sem boldogtalan.
Taz
több mint 8 éve
uborkaszezon alatti ötletelések:Michael Lombardi of TheRinger believes the Giants should target Lions G Larry Warford in free agency, as he would give them a solid run blocker who’s also capable of protecting the inside of QB Eli Manning‘s pocket.
+10 szabadügynök rangsorolva:
nyg.247sports.com/ContentGallery/New-York-Giants-free-agent-offensive-tackle-options-51448678/2
+
a 130. helyett 140. helyen húzunk + meg egy kis pénzbünti a walkie talkie ügy miatt...
Due to the walkie-talkie use in the second Dallas game, we also now know the #NYGiants fourth round pick went from 130th to 140th.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Giants signed long snapper Zak DeOssie to a new two-year contract, according to a source
több mint 8 éve
Ha sokatAkkor se ment, most sem fog.hisz...veszekedtek itt, elvesszuk a ket legutobbi SB-gyozelmeteket!
Wyatt
Meg minek is.😊
A cicaharc vs. pöcsméregetés témában meg osztom G-men véleményét.
Ami meg az uborkaszezont illeti, mindenkinek vannak álmai, gondolatai kit tartana és kit hozna vagy cutolna.
Tartsuk meg ezt a döntést a Big bluenak.
Én is tippelek azért. Marad a komplett védelem és a draftról probálunk az offensebe húzni. Ma olvastam a rákból kigyógyult futó srácról. Na őt pont el tudom képzelni...
És egy össznépi GO GIANTS!!!!
több mint 8 éve
Ha sokat 
több mint 8 éve
1-2 cut nak megkell majd meg tortennie ha akarjak az ujjatlant.JT nek nem latok helyet a lb sorba,sot Vereen is mehetne isten hirevel.Par millio felszabadulna.JT biztos menni fog, egyszerűen nincs rá okunk ennyiért marasztalni. Vereen-t viszont nem tenném ki. Tavaly balszerencsés éve volt, de amíg nem sérült meg addig a legjobb futónk volt (ami persze nem nagy szó, de mutatja, hogy tud futni is azért) és amit elkapásoknál tud nyújtani Eli-nak, az nagyon hiányzott egész évben. Pay cut esetleg.
Gerixx
Szerintem pedig bárki reklamálhat, ha ilyen stílusban "hurrogják" le a véleményét ahogy te szoktad tenni.. Nem beszélve arról, h ha lenne időm/kedvem akkor oldalakat gyűjthetnék össze a korábbi "beszélgetéseinkről" amik során szintén ebben a stílusban próbáltad előadni a tuti véleményedet, de persze a tények végül nem téged igazoltak kb egyik esetben sem. Mondhatni "fogalmad nem volt, de megpróbáltad megmagyarázni a tutit". Remélem ilyenkor magaddal szemben is hasonlóan önkritikus vagy..+1
Szesze
több mint 8 éve
De akkor ha már itt tartunk, ez miért lenne lehurrogni való vélemény? Csak hogy gyakoroljuk a lehurrogás helyetti eszmecserét, és kicsit témát is váltsunk vissza az alapokhoz 😀az Offense tényleg nagy kérdés merre indul mert az eléggé egyértelmű hogy alulteljesítettek tavaly és mivel ez nálam is egy kicsit lehúzza a teljesítményét bízom abban hogy McAdoo fog akár jelentősen is változtatni a felálláson és nem csak annyi fog történni hogy egy kicsit más fallal , valamint Cruz helyén Lewis/King cserével ugrunk neki a szezonnak ugyanazzal a koncepcióval...nagy személyi változásokra a támadóknál nem számítok de a rendszert kell javítani!
(nem a Bradley-s rész,[color] az egyértelműen egy kritika volt McAdoo felé, sem mint valós elgondolás, hiszen az O-ja eléggé leszerepelt idén, amíg a védelem hozta a meccseket)
A másikban viszont bőven van igazság. Vernon 17m keres évente, ennyit akár JPP is kérhet. Hank legrosszabb esetben 7-ért megtartható lenne, még egy Withworth 2 évre olyan 10m-ért jöhente kipróbált LT-nek. Ez nagyjából kitenné JPP fizuját 2évre - majd a felét se.
Awesome88
több mint 8 éve
Nyilván a kenyér is miattam drágul. Nem voltak ott semmiféle beszélgetések, egy-egy komment volt csak szinte mindig. Ha ezek beszélgetésnek számítanak ám legyen.Szerintem pedig bárki reklamálhat, ha ilyen stílusban "hurrogják" le a véleményét ahogy te szoktad tenni.. Nem beszélve arról, h ha lenne időm/kedvem akkor oldalakat gyűjthetnék össze a korábbi "beszélgetéseinkről" amik során szintén ebben a stílusban próbáltad előadni a tuti véleményedet, de persze a tények végül nem téged igazoltak kb egyik esetben sem. Mondhatni "fogalmad nem volt, de megpróbáltad megmagyarázni a tutit". Remélem ilyenkor magaddal szemben is hasonlóan önkritikus vagy..
Amíg olyanokat írsz le, hogy Gus Bradley is 11-5-re zárt volna nálunk, amíg szerinted egy franchise LT + Hankins fizetése megegyezik JPP pénzével addig szerintem ne reklamálj amiatt, hogy lehurrogják a "véleményed".
Amennyire geci voltam mindenkivel én vittem jó ideig tippjátékot majd meglepő módon nem volt rá jelentkező, fantasy ligát indítottam (amiben ugyancsak 0 aktivitás volt, de mindenki engem nyaggatott h csináljak), a meccsnézések rajtam keresztül bonyolódnak. De innentől tényleg off, a főgonosz elhagyja a fedélzetet, visszajöhet mindenki akinek a lelkébe gázoltam!!!
Asbee
több mint 8 éve
1-2 cut nak megkell majd meg tortennie ha akarjak az ujjatlant.JT nek nem latok helyet a lb sorba,sot Vereen is mehetne isten hirevel.Par millio felszabadulna.Csak nyugalom. Itt nem arról van szó, hogy ő miat akar, hanem hogy mit tud. Mert lehet hogy ő már megtudott valamit, és arra jött ez a poszt. Ez csak ennyi, nem kell belelátni semmi olyat amit leírtál 😉Ahham...Akkor vszinu a kedvéért leszarjak h nincs ra penz es odavagnak neki egy hatalmas szerződést .Jelszo h szarjunk bele a jövőbe mert Jenkins szerint ez a kulcs a sikerhez 😂Semmi hír amugy erről az egészről ugyh ne eld bele magad .JPP ha kikerul a piacra akkor tavozik.Meg remenykedhetsz egy ideigEgy 9 órával ezelőtti Jackrabbit tweet:Ő nyilatkozta, hogy szerinte kulcs a védelem egybentartása, erre most jön ez... jó előjel. #SameSquad
twitter.com/JjenkzLockdown/status/834258536217583616
Asbee
Awesome88
Gerixx
Awesome88
több mint 8 éve
Ez egy igazi fideszes csúsztatás. Ha visszanézed soha nem mondtam olyat hogy JPP pénze elég egy LT + Hankins pénzére. Volt ott egy kis megjegyzés. Az hogy Majdnem...Semmi olyat nem mondtam , ami ne merülne fel, mint megbeszélhető probléma, amit ráadásul akkor fogunk tudni összegszerűen, ha már átutálták... kivéve a 'mindenttudótudorokat'...lehet mindig telóról nézed a netet, és sokszor azt olvasod amit szeretnél, nem pedig ami le van írva, vagy ami esetleg humorral van pántlikázva...nyugi... amúgy pedig az, hogy itt egy témáról előbb kezdünk el beszélni mint a kinti sajtó, az nem feltétlenül baj. Szvsz,A tévedés joga fenntartva*
Simán tévedhetünk, és?
több mint 8 éve
Nyilván a kenyér is miattam drágul. Nem voltak ott semmiféle beszélgetések, egy-egy komment volt csak szinte mindig. Ha ezek beszélgetésnek számítanak ám legyen.De akkor ha már itt tartunk, ez miért lenne lehurrogni való vélemény? Csak hogy gyakoroljuk a lehurrogás helyetti eszmecserét, és kicsit témát is váltsunk vissza az alapokhoz 😀
Amíg olyanokat írsz le, hogy Gus Bradley is 11-5-re zárt volna nálunk, amíg szerinted egy franchise LT + Hankins fizetése megegyezik JPP pénzével addig szerintem ne reklamálj amiatt, hogy lehurrogják a "véleményed".
Amennyire geci voltam mindenkivel én vittem jó ideig tippjátékot majd meglepő módon nem volt rá jelentkező, fantasy ligát indítottam (amiben ugyancsak 0 aktivitás volt, de mindenki engem nyaggatott h csináljak), a meccsnézések rajtam keresztül bonyolódnak. De innentől tényleg off, a főgonosz elhagyja a fedélzetet, visszajöhet mindenki akinek a lelkébe gázoltam!!!
Asbee
(nem a Bradley-s rész, az egyértelműen egy kritika volt McAdoo felé, sem mint valós elgondolás, hiszen az O-ja eléggé leszerepelt idén, amíg a védelem hozta a meccseket)
A másikban viszont bőven van igazság. Vernon 17m keres évente, ennyit akár JPP is kérhet. Hank legrosszabb esetben 7-ért megtartható lenne, még egy Withworth 2 évre olyan 10m-ért jöhente kipróbált LT-nek. Ez nagyjából kitenné JPP fizuját 2évre - majd a felét se.
több mint 8 éve
Nyilván a kenyér is miattam drágul. Nem voltak ott semmiféle beszélgetések, egy-egy komment volt csak szinte mindig. Ha ezek beszélgetésnek számítanak ám legyen.Amíg olyanokat írsz le, hogy Gus Bradley is 11-5-re zárt volna nálunk, amíg szerinted egy franchise LT + Hankins fizetése megegyezik JPP pénzével addig szerintem ne reklamálj amiatt, hogy lehurrogják a "véleményed".
több mint 8 éve
Nem engem sértegetsz, hanem évek óta mindenkit akinek véleménye van/volt. A saját blogod a legjobb példa, ahol évekkel ezelőtt remek kommenteken keresztüli beszélgetések voltak, amiket kinyirtál a sértegetéseiddel. Ezt itt is folytatod...Ezek a puszta tények. Innen is elmartál már sokakat, akik nem merik elmondani a véleményüket, mert azonnal lehülyézed őket. (De ha legalább igazad lenne... de nincs vazek...ha számonkérné vlk azt a pár száz kis apró tévedésedet, jóslásodat amit te egyszerűen "faszságnak" hívsz, ha mások tévednek egy hasonló szituációval kapcsolatban. Vlsz magadat szidnád itt reggelig. (De sajnos nem magadat szidod.)Befejeztem ezt a 'faszságot', mert ez már tényleg szánalmas.
Pici tisztelet és tolerancia másokkal szemben, akik nem olyan okosok, okoskák, okoskodóak mint te. Ennyi. Kevesebb sértegetést kívánok.
Sajnálom hogy belementem ebbe az egészbe, de már qvára, rohadtul unalmas volt...
több mint 8 éve
Nem tudtam jönni pár napig, erre látom, h van vagy 50 új hozzászólás, gondoltam biztos igazoltunk egy komplett OL-t, de minimum felrobbantotta vagy lábon lőtte magát valaki... hát ennél még az is jobb lett volna
több mint 8 éve
Nem azzal van bajom mikor valaki nem ért egyet, csak mikor olyan dolog jön fel amiről az illetőnek fogalma sincs, de mégis próbálja megmagyarázni a tutit, akkor jogos ha az ember felemeli a hangját. Egy idő után pedig belefárad abba az ember, hogy megmagyarázza a valóságot, inkább azonnal meghúzza a ravaszt. Eddig ez egy olyan fórum volt ahol inkább a haladóbb dolgok kerültek előtérbe, de ez a trend alaposan változóban van. Ha olyan a téma amiről érdemes vitázni és olyan a partner akivel lehet is azzal nincs probléma és el is fogadom a másik véleményét, de általában nem teljesül a két feltétel. Nem egyszer hanyagoltam napokra a topic-ot és folytatni is fogom ezt a jó vagy rossz szokásom. Aki akarja tudja hol találja az írásaim, aki el akar küldeni a halál faszára megteheti pm-ben.
több mint 8 éve
Én már leírtam, hogy Sorry... 😕Sajnálom hogy lerántott erre a pronyó' szintre...sorryMi sajnáljuk a legjobban, hogy ez történt!
ozibozi
Többségünk, aki kívülről figyeli a fröcsögéseteket (párbeszédet akartam írni, de az nem ilyen), akaratlanul is képet alkot rólatok. Egy idő után pedig nem a lényeg, az érvekkel alátámasztott vélemény lesz a meghatározó, hanem a stílus.
Márpedig "a stílus maga az ember".
Azért is sajnálom, mert asbee hasznos dolgokat szedsz össze az olyanok számára, akik nem követik percről percre a csapat körüli dolgokat, hanem max naponta 1-2-szer kattintanak a Giants-re, de azt sajnos én is úgy látom, hogy nem nagyon tudod elfogadni, ha valaki nem ért veled egyet. A személyeskedés pedig, amikor már nem a másik véleményét támadod, hanem magát az embert, ritkán eredményez kulturált választ.
ozibozi, te pedig ugyancsak nem tudtad magad visszafogni, ugyanolyan ordenáré stílusban minősíted le a másikat.
És tök mindegy, hogy ki kezdte - az az óvoda
Fejezzétek be, kérlek!
G-men
több mint 8 éve
Sajnálom hogy lerántott erre a pronyó' szintre...sorryMi sajnáljuk a legjobban, hogy ez történt!
ozibozi
Többségünk, aki kívülről figyeli a fröcsögéseteket (párbeszédet akartam írni, de az nem ilyen), akaratlanul is képet alkot rólatok. Egy idő után pedig nem a lényeg, az érvekkel alátámasztott vélemény lesz a meghatározó, hanem a stílus.
Márpedig "a stílus maga az ember".
Azért is sajnálom, mert asbee hasznos dolgokat szedsz össze az olyanok számára, akik nem követik percről percre a csapat körüli dolgokat, hanem max naponta 1-2-szer kattintanak a Giants-re, de azt sajnos én is úgy látom, hogy nem nagyon tudod elfogadni, ha valaki nem ért veled egyet. A személyeskedés pedig, amikor már nem a másik véleményét támadod, hanem magát az embert, ritkán eredményez kulturált választ.
ozibozi, te pedig ugyancsak nem tudtad magad visszafogni, ugyanolyan ordenáré stílusban minősíted le a másikat.
És tök mindegy, hogy ki kezdte - az az óvoda
Fejezzétek be, kérlek!
több mint 8 éve
Neked biztos nem szól, mert nem te írsz becsmérlően, másokat leugatva ha nem tetszik a véleménye. Ne vedd magadra. (Nem is értem miért tetted) Nézd vissza ki érvel úgy hogy ne másolj be faszságokat stb. Elég visszamenni pár kommentet. Ez megy itt évek óta...Legitim, megvitatható --csak más--véleményekre reagál így vlk folyamatosan. Ugat, fröcsög, de nem vagy csak ritkán érvel... Majd sokszor előjönnek/megtörténnek az előre felvetett problémák, és ugyanazt elmondja okoskodva, amit leugatott előtte. Itt a stílus undorító és valóban gáz lemenni a szintjére. Sajnálom hogy lerántott erre a pronyó' szintre...sorryMost akkor ezt mind nekem szánod? Mert szerintem én semmi rosszat nem mondtam, csak leírtam a véleményem és az álláspontom az ügyben, mindezt normális hangnemben.Sok az a 15 plus JPP ert .Megvolt a csapat nélküle is .Nem kell top defense el rendelkezned h super bowl t nyerj ,viszont ezzel az offense el sokáig nem jutsz .Sok tehetséges DE van drafton es FA re is kikerülhet pár olcsóbb es jo jatekos mint pl Jabaal Sheard vagy Nick Perry...Mind2 nek jobban orulnek mint JPP nek .Bar ha ugyanannyiba kerülnek mint JPP akkor maradjon Paul .15millió sok 4 évre mert az 60 kb és pont. Nem jövőre sok a 15, hanem utána lesz az. De ezt már 100x elmondtuk...felesleges...😕
Gerixx
Ha nem érti, nem most fogja megérteni csórikám.
ozibozi
Awesome88
(Ha vlk visszanézi az pont láthatja miről van itt valójában szó)
A tények makacs dolgok, véleménye pedig mindenkinek lehet, amíg kultúráltan másokat nem megbántva írja le. (+ vannak az antiszociális marhák) elég volt...
több mint 8 éve
Nekem konkrétan azzal van bajom, hogy a focihoz való hozzáértés sokszor fk és nso szintre esett vissza és nem egyszer olyan kommentet olvasok (más topic-ban is) ami az alap dolgokkal megy szembe. Ha valakinek nincs meg a kellő tudása az adott témához akkor ne írjon róla. Én sem teszem mindenhez. Egy idő után pedig felmegy az emberben a pumpa és a legkisebb hülyeségre ugrik. Itt is olvasok a fizetésekről mindenfélét, aztán ha pár embert megkérdeznénk szerintem azt sem tudná mi az a signing bonus vagy a base salary vagy a cap hit. Abba már bele se mennék, hogy sz egyes posztokon milyen pénzt kapnak a top emberek. És már alapból le is szarom az egészet, az ömlő szart amúgy sem lehet megállítani, inkább lereagálom úgy mint a kis Józsika anyukája azt amikor Józsika hülyeséget beszélt, de csak megsimogatja a fejét, hogy "okos vagy kisfiam". Amit nem írok le ide azt inkább leírom blogra, akit érdekel az elolvassa ott is + az aktivitás is javul. Én meg csak nyerek a dologgal 😀
több mint 8 éve
Mondjuk ez nem is vicces inkább szomorú,hogy ez a stílus terjed és nincs rá hajlandóság megfékezni.Bízva benne,hogy a forumhasznalok nagy többsége ugy is helyreteszi az ilyen igénytelen embereket
több mint 8 éve
jó lenne összekapni magunkat mert a legalja topic cím az vitathatatlanul a miénk most... 😕Azért akad erre még néhány kandidáns 😀
yooker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Csak nyugalom. Itt nem arról van szó, hogy ő miat akar, hanem hogy mit tud. Mert lehet hogy ő már megtudott valamit, és arra jött ez a poszt. Ez csak ennyi, nem kell belelátni semmi olyat amit leírtál 😉Ahham...Akkor vszinu a kedvéért leszarjak h nincs ra penz es odavagnak neki egy hatalmas szerződést .Jelszo h szarjunk bele a jövőbe mert Jenkins szerint ez a kulcs a sikerhez 😂Semmi hír amugy erről az egészről ugyh ne eld bele magad .JPP ha kikerul a piacra akkor tavozik.Meg remenykedhetsz egy ideigEgy 9 órával ezelőtti Jackrabbit tweet:Ő nyilatkozta, hogy szerinte kulcs a védelem egybentartása, erre most jön ez... jó előjel. #SameSquad
twitter.com/JjenkzLockdown/status/834258536217583616
Asbee
Awesome88
Gerixx
több mint 8 éve
Most akkor ezt mind nekem szánod? Mert szerintem én semmi rosszat nem mondtam, csak leírtam a véleményem és az álláspontom az ügyben, mindezt normális hangnemben.Sok az a 15 plus JPP ert .Megvolt a csapat nélküle is .Nem kell top defense el rendelkezned h super bowl t nyerj ,viszont ezzel az offense el sokáig nem jutsz .Sok tehetséges DE van drafton es FA re is kikerülhet pár olcsóbb es jo jatekos mint pl Jabaal Sheard vagy Nick Perry...Mind2 nek jobban orulnek mint JPP nek .Bar ha ugyanannyiba kerülnek mint JPP akkor maradjon Paul .15millió sok 4 évre mert az 60 kb és pont. Nem jövőre sok a 15, hanem utána lesz az. De ezt már 100x elmondtuk...felesleges...😕
Gerixx
Ha nem érti, nem most fogja megérteni csórikám.
ozibozi
Szerkesztette: Awesome88