New York Giants

51 feliratkozó

több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 451 — Bla, bla, bla
Mellékesen Josh Johnson backup QB maradt a csapatnál még két évre!

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ncvqw3xhfthveuby4es8
Jason Pierre-Paul signs 4-year, $62M deal with Giants
Defensive end Jason Pierre-Paul signs a four-year deal with the New York Giants that includes a base salary of $62 million and a whopping $40 million guaranteed, Ian Rapoport reports.
több mint 8 éve
Zet New York Giants 2 000
JPP!
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 465 — Expect the Best !
Egy ellenvélemény az eddigi igazolások értelméről.

www.bigblueunbiased.com/offseason-dumpster-fire-new-york-giants/
ozibozi
Mindig vannak negativ irasok d sztem nagyon leaves can ebbol iden.Reese limitalt penzbol csinalt egy jo offseasont.Lehet h a TE et tulfizette d mindenki latja a tudatossagot abban amit Reese csinal. Kivevetelek mindig vannak mint ez is.
Gerixx
első pillanatban eléggé elcsodálkoztam én is de már barátkozom az Ellison igazolással.
azt hogy megért-e ennyi pénzt azt év végére fogjuk igazán megtudni de most elég magas árfolyamon mentek el a hasonló játékosok.Amennyiben csak a most elképzelt (szerepkörében tudja hozni amit elvárunk már okés, de szerintem az sem kizárt hogy azért megpróbáljuk a passzjátékba is többet bevonni mint a Vikesnál...
yooker
Ezen a téren nem várok tőle sokat, bár tény, hogy Minnesota-ban inkább szaladgálni szerettek a labdával 😊

Ha a futójátékot és a falat megsegíti, akkor már bőven megérte. Amúgy azért is annyira biztató ez az Ellison igazolás, mert konzekvensen ugyan azt akarják mint ami WJ-vel is lett volna a terv. Szóval tényleg fontos szerepet szánnak neki, ennyi pénzért pedig bőven kezdő is lehet.

El is kél egy igazán hasznos TE a csapatban, mert valahogy Tye-al mindig az volt az érzésem, hogy eltékozoljuk ezt a posztot, és egyúttal egy embert is a kezdőből. Hiszen blokkolásban nem volt valami jó, emellett pedig Manning sem bízott benne túlzottan, így az elkapásoknál sem volt annyira hasznos mint lehetett volna. 2 driveonként volt egy-egy 5-6 yardos játéka és nagyjából ennyi. Most pedig felcsillant a remény, hogy végre lesz egy olyan TE a pályán, aki minden egyes játéknál hasznos lehet.
Awesome88
nem gondolom hogy Gronk lesz belőle nálunk , de jó lenne ha mégsem totál egyoldalú lenne mint a Vikesnál !hátha van benne némi passz potenciál még meglátjuk...
Tyeról meg teljesen hasonlót gondolok én is!
több mint 8 éve
Awesome88 New York Giants 1 236

ozibozi
Mindig vannak negativ irasok d sztem nagyon leaves can ebbol iden.Reese limitalt penzbol csinalt egy jo offseasont.Lehet h a TE et tulfizette d mindenki latja a tudatossagot abban amit Reese csinal. Kivevetelek mindig vannak mint ez is.
Gerixx
első pillanatban eléggé elcsodálkoztam én is de már barátkozom az Ellison igazolással.
azt hogy megért-e ennyi pénzt azt év végére fogjuk igazán megtudni de most elég magas árfolyamon mentek el a hasonló játékosok.Amennyiben csak a most elképzelt (szerepkörében tudja hozni amit elvárunk már okés, de szerintem az sem kizárt hogy azért megpróbáljuk a passzjátékba is többet bevonni mint a Vikesnál...
yooker
Ezen a téren nem várok tőle sokat, bár tény, hogy Minnesota-ban inkább szaladgálni szerettek a labdával 😊

Ha a futójátékot és a falat megsegíti, akkor már bőven megérte. Amúgy azért is annyira biztató ez az Ellison igazolás, mert konzekvensen ugyan azt akarják mint ami WJ-vel is lett volna a terv. Szóval tényleg fontos szerepet szánnak neki, ennyi pénzért pedig bőven kezdő is lehet.

El is kél egy igazán hasznos TE a csapatban, mert valahogy Tye-al mindig az volt az érzésem, hogy eltékozoljuk ezt a posztot, és egyúttal egy embert is a kezdőből. Hiszen blokkolásban nem volt valami jó, emellett pedig Manning sem bízott benne túlzottan, így az elkapásoknál sem volt annyira hasznos mint lehetett volna. 2 driveonként volt egy-egy 5-6 yardos játéka és nagyjából ennyi. Most pedig felcsillant a remény, hogy végre lesz egy olyan TE a pályán, aki minden egyes játéknál hasznos lehet.
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 465 — Expect the Best !

ozibozi
Gerixx
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 405
ezt már csak 1 jó/szerencsés draft tudja megkoronázni
több mint 8 éve
Gerixx New York Giants 332

ozibozi
több mint 8 éve

több mint 8 éve
szerencse hogy lecsúszott

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
1, 4 sec után

ozibozi
És ez 2x olyan jól működhet idén, mint tavaly 😊
több mint 8 éve
1, 4 sec után

több mint 8 éve
Damon Harrison: Once I got the opportunity to come here, it was a no-brainer.”

nyg.247sports.com/Bolt/Damon-Harrison-knew-right-away-he-would-join-the-Giants-51759166
több mint 8 éve
Chargers Release T King Dunlap
2 zsák szotyiért egy szezon 10 kb meccsére biztos elférne... Amúgy is hagyományosan szeretik a balhés játékosokat nálunk... 😊
lázálmok'
több mint 8 éve
Gerixx New York Giants 332
nem is az a baj hogy leigazoltuk, mert egy ilyen elnyűhetetlen swing backup minden csapatba kell, hanem az, hogy ha kezdö lesz netalán...
ozibozi
pedig per pillanat elég komoly esély van rá, h kezdő lesz RG poszton
Szesze
guardunk van is már vagy 5-6 db, de 1 tackle sincs kezdő szinten 😊))
ozibozi
Attól függ mit veszel annak. Fluker kezdő RT volt, csak bemozgatták guard-ba, míg Hart tavaly kezdő lett nálunk. Persze a szinttel már lenne probléma 😊

Viszont én jó 80% esélyt látok rá, hogy OT jön majd első körben. Szóval valami hasonlóra készülhetünk jövőre: Ramczyk - Pugh - Richburg - Jerry / Fluker - Flowers / Hart. Attól függően Fluker hol válik be 😀 (ha beválik valahol)
Awesome88
Kicsit sok az a 80 szazalek arra h G/T erkezik elso korbe .Elegge megvan a fal darabra.Lb corp viszont igen karcsu.Nem lepodnek meg ha 84 utan eloszor lb posztra hoznank embert elso korbe.Pass rushert vagy lb t varok.Mind2 vel kiegyeznek.Offense re feleslegesnek erzem h elso korost aldozzunk.
több mint 8 éve
a júniúsi cut-tal, meg pár szerződés átstruktúrálásával pont nem a pénz (csak) a probléma, ha kell még pár millió, és akár Eli szerződése is tolható előre ha nagyon akarunk vlk-t... A JPP tag meg egy saját lábon lövés, már ha így marad...Amiben bízhatunk, hogy még NEM ismerjük a draft stratégiát, amiből vlsz sok minden következik most. (gondolom)

több mint 8 éve
Szerintem Noway hogy Hankins megtartsuk. Első 3 körben igazulunk egy DT meg egy LB
GiantsMLBhunter
Hankins kb esélytelen kategória, nincs rá keret. Szerintem nem lesz LB első három körben, a DT nálam is esélyes. Ha tippelnem kéne most akkor: 1.OT, 2.DL, 3. CB/S lenne, persze baromira nem mind1, h kik lesznek még bent az adott ponton, BPA is simán bejátszhat.
Szesze
Jelen pillanatban szerintem sincs rá sok esély, de ha nem kell senkinek, akkor olcsón visszaigazolható lesz, 5-6M max, annyit pedig bőven elő lehet teremteni Thomas cut, Harris cut v. szerződés módosítás. Amit pedig még taglal a cikk, hogy elcserélni JPP ha nem sikerül megegyezni vele. Na erre nagyjából 0 esélyt látok, de valahogy alá kellene íratni vele egy hosszútávú deal-t, mert így sokat foglal a sapkából, ráadásul nem görgethetjük át jövőre ezt a problémát.
több mint 8 éve
igen, sokan játszottak már ott, ezért a kérdés csak annyi, hogy mi az elvárt szint. Nálunk pl újházi is T volt tavaly, ezt a szintet idén sok G-nk megugorhatja a mostani felhozatalból, szóval a fejlődés megkérdőjelezhetetlen... 😊)))))

több mint 8 éve
nem is az a baj hogy leigazoltuk, mert egy ilyen elnyűhetetlen swing backup minden csapatba kell, hanem az, hogy ha kezdö lesz netalán...
ozibozi
Szesze
ozibozi
Attól függ mit veszel annak. Fluker kezdő RT volt, csak bemozgatták guard-ba, míg Hart tavaly kezdő lett nálunk. Persze a szinttel már lenne probléma 😊

Viszont én jó 80% esélyt látok rá, hogy OT jön majd első körben. Szóval valami hasonlóra készülhetünk jövőre: Ramczyk - Pugh - Richburg - Jerry / Fluker - Flowers / Hart. Attól függően Fluker hol válik be 😀 (ha beválik valahol)

Szerkesztette: Awesome88
több mint 8 éve
ozibozi
Szesze

több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 841 — Giants fan
ozibozi
több mint 8 éve
nem is az a baj hogy leigazoltuk, mert egy ilyen elnyűhetetlen swing backup minden csapatba kell, hanem az, hogy ha kezdő lesz netalán...

több mint 8 éve
 giantswire.usatoday.com/2017/03/13/giants-re-sign-rg-john-jerry-report/
Jerry újra igazolva 3 évre.
nagir
10M, 4,25M garantált, korrekt és szükséges igazolás volt, főleg hogy jelen állás szerint kezdő lehet jövőre is..
[/quote
nem is az a baj hogy leigazoltuk, mert egy ilyen swing backup minden csapatba kell, hanem az hogy ha kezdö lesz netalán...Szesze
több mint 8 éve
Robinson a Bengalsnál vizitál!
nagir
ez is az érdekes kategória, a többi mellett. Ezek(se) pl nem pénz kérdések lennének...

több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 841 — Giants fan
 giantswire.usatoday.com/2017/03/13/giants-re-sign-rg-john-jerry-report/
Jerry újra igazolva 3 évre.
nagir
10M, 4,25M garantált, korrekt és szükséges igazolás volt, főleg hogy jelen állás szerint kezdő lehet jövőre is..