New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Thompson ha egészséges tud maradni, és hozza azt a szintet amit mutatott, akkor valóban találó az a megjegyzés, hogy idén két harmadik körös húzásunk lesz...elég érdekes mi is lesz ezzel a poszttal idén mert a mellett hogy nagy előny tényleg hogy egy 2. napos pickkel gazdagabbak vagyunk azért Adams csak lehozott egy olyan szezont UDFA-ként amit akár DT-től is aláírtunk volna sokan harmadik körösként .Sokat ő még nem bizonyíthatott de az 1 év tapasztalat meg Adamsnél nyom sokat a latban (lásd Collins esetében is pl.) Komoly camp battle várható kettőjük között ezek fényében amit kényelmes helyzetből nézhetünk végig mert bárki is lesz a befutó megfelelő backup lesz mögötte az biztos....
ozibozi
Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
Thompson ha egészséges tud maradni, és hozza azt a szintet amit mutatott, akkor valóban találó az a megjegyzés, hogy idén két harmadik körös húzásunk lesz...
több mint 8 éve
Sztem Bromleyt még ne írjuk le, az idén kiderül hogy tud-e kezdő szintet hozni.www.bigblueview.com/2017/4/3/15165172/owa-says-he-is-stepping-away-from-the-gameA harmadik körös pick Jerry Reese kriptonitja... Ramses Barden,Trevis Beckhum, Chad Jones,Jernigan,Hosley, Moore, Bromley, remélem Thompson azért felépül...
sokat nem láttunk belőle
jusssipekka
ironroy
Thompsonról meg még korai véleményt alkotni 😀
több mint 8 éve
www.bigblueview.com/2017/4/3/15165172/owa-says-he-is-stepping-away-from-the-gameA harmadik körös pick Jerry Reese kriptonitja... Ramses Barden,Trevis Beckhum, Chad Jones,Jernigan,Hosley, Moore, Bromley, remélem Thompson azért felépül...
sokat nem láttunk belőle
jusssipekka
több mint 8 éve
www.bigblueview.com/2017/4/3/15165172/owa-says-he-is-stepping-away-from-the-gamesokat nem láttunk belőle
több mint 8 éve
A PFF osztályzatait lehet szeretni vagy nem, ezzel nem vitatkozom, és nem is szeretnék belemenni (én pont csak az OL osztályzataikat tartom jobbnak, mint a többi oldal értékeléseit). De az elég objektív, hogy ha az irányítóra nyomás kerül, az kinek a felelőssége, csak azt nem adja vissza, hogy az a bizonyos nyomás 1 vagy 4 mp elteltével érkezett. Viszont jelenleg még így is bőven ez a legrelevánsabb statisztika arról, hogy meliyk OL ember mennyire eredményes (ami adott esetben más, mint a képességei) pass protectionben.Nekem más a véleményem. Mangol ligaelit center VOLT az elmúlt évtizedben, de ha az a kérdés, hogy jövőre kitől várnék jobb teljesítményt, akkor én Richburgre tennék egy egészséges Mangold ellen is. A 37 meccses sackmentes sorozat szép, de egy centert ritkán vernek meg pass protectionban, Richburgnek 30 meccsen 1 sackje volt, ráadásul a PFF szerint siettetésből kevesebbet engedett, mint Mangold.Richburg közel sem volt acélos tavaly es Mangold sérülésekkel tolja egy ideje.Nincs meg azon a szinten Richburg mint Mangold jobb napjain d vszinu ott lesz idovel.Senki sem cserélne le Richburgot .Jah ,a PFF egy hatalmas baromság.Azok a statok nem adják vissza a valós képet .Foleg nem egy olyan jatekos statjat aki az offensive line ba szerepel .Az a legkomplexebb unit a palyan .Plus a PFF az nem tudja h mi volt a jatekos feladata az adott playen.Kiindulasi pontnak jo de kb ennyi .
Baluba
Gerixx
több mint 8 éve
Ez csak megerősíti amit írtam. Még csak nem is kellett oda, középen nélküle is megvolt az a 2sec amíg a QB-t kinyírják a pass rusher-ek 😊www.youtube.com/watch?v=Kk2UT6jCfEcSőt, annyira rutinos az öreg róka, hogy ezen a meccsen már pályára se lépett, elintézte magának az IR-t. Így hozzatok össze sack-et rólam!
Nem Mangold volt annyira elit, csak a többiek voltak annyira bénák, hogy mire a belső nyomás elérte volna az irányítót addigra már rég ketten ültek a QB nyakában. 😊
Awesome88
tomi-tomi
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=Kk2UT6jCfEcSőt, annyira rutinos az öreg róka, hogy ezen a meccsen már pályára se lépett, elintézte magának az IR-t. Így hozzatok össze sack-et rólam!
Nem Mangold volt annyira elit, csak a többiek voltak annyira bénák, hogy mire a belső nyomás elérte volna az irányítót addigra már rég ketten ültek a QB nyakában. 😊
Awesome88
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=Kk2UT6jCfEcNem Mangold volt annyira elit, csak a többiek voltak annyira bénák, hogy mire a belső nyomás elérte volna az irányítót addigra már rég ketten ültek a QB nyakában. 😊
több mint 8 éve
Nekem más a véleményem. Mangol ligaelit center VOLT az elmúlt évtizedben, de ha az a kérdés, hogy jövőre kitől várnék jobb teljesítményt, akkor én Richburgre tennék egy egészséges Mangold ellen is. A 37 meccses sackmentes sorozat szép, de egy centert ritkán vernek meg pass protectionban, Richburgnek 30 meccsen 1 sackje volt, ráadásul a PFF szerint siettetésből kevesebbet engedett, mint Mangold.Richburg közel sem volt acélos tavaly es Mangold sérülésekkel tolja egy ideje.Nincs meg azon a szinten Richburg mint Mangold jobb napjain d vszinu ott lesz idovel.Senki sem cserélne le Richburgot .Jah ,a PFF egy hatalmas baromság.Azok a statok nem adják vissza a valós képet .Foleg nem egy olyan jatekos statjat aki az offensive line ba szerepel .Az a legkomplexebb unit a palyan .Plus a PFF az nem tudja h mi volt a jatekos feladata az adott playen.Kiindulasi pontnak jo de kb ennyi .
Baluba
Szerkesztette: Gerixx
több mint 8 éve
Szerintem itt mindenki szereti, és elismeri Richburg mestert, senki nem akarja lecserélni.Pusztán felvetődött egy sajtókacsa v komoly érdeklődés. Van aki szerint 1 évre upgrade , és van aki szerint nem az ...idén lejár a szerződése. Nem ez valóban a legnagyobb gondunk, csak pro-kontra felmerültek érvek. Nem vlsz, hogy e miatt kell aggódnunk.
több mint 8 éve
Nekem más a véleményem. Mangol ligaelit center VOLT az elmúlt évtizedben, de ha az a kérdés, hogy jövőre kitől várnék jobb teljesítményt, akkor én Richburgre tennék egy egészséges Mangold ellen is. A 37 meccses sackmentes sorozat szép, de egy centert ritkán vernek meg pass protectionban, Richburgnek 30 meccsen 1 sackje volt, ráadásul a PFF szerint siettetésből kevesebbet engedett, mint Mangold.
több mint 8 éve
Sokmindenrol beszélnek Mangold esetleges leigazolásával kapcsolatban,de arról h Richburg ot tennék más posztra arról biztos h nem .Guard pozícióban kellene küzdenie a csapatba kerülésért ,ha érkezne .Na mar pedig Mangold meg college ban sem jatszott soha Guardot,tehát iszonyat kérdéses h mi jönne ki belőle ..Amit hallani h RG v LG es hamarabb menne Pugh RT be mint Richburg G ba.Mangold ligaelit center ha egészséges es a Giantsnel Richburg al terveznek ezen a poszton szóval vszinu semmi nem lesz ebből az egészből .Csak arra értettem, hogy nem lesz elég pénz mindenkire, meg OBJ mega deal-je és hogy Rich-et a draft-ról is lehet majd pótolni... na ezeknek nem sok köze van ahhoz, hogy Mangold-ot elhozzuk-e vagy sem. Vagy szerinted ezekhez mi köze van egy új center igazolásnak? Mert akkor nem értem 😊nem mondtam, hogy jöjjön, csak azt gondoltam tovább, mi lenne ha mégis jönne, és akkor vlsz nem cserének jönne az, aki 37 mérkőzés óta nem engedett sack-ot--et. Nem értem ennek miért nincs köze a témához, ez csak egy vélemény egy olyan dologhoz, ami nem történt meg.Amiket leírsz azoknak nem sok köze van a témához.egy jó formában lévő Mangold 1 évre? én simán minőségi upgrade-nek gondolom a SB-ért menetelő, tackle-k nélküli csapatban... Richburg jó, de csak jó... akit jövőre szerződés helyett akár drafttal is pótolhatsz... mindenkit nem lehet megtartani jövőre: Pugh? OBJ GIGA, stb, a mostani Dline számai sem lesznek egyszerűek-- a cap szerint-- jövőre. Nem mondom,hogy így lesz, de lenne benne ráció, még ha nem is prioritás.(amúgy guardnak tényleg szar volt)Kezdőbe? Most látom, Mangold 37 pályára lépés óta nem engedett sack-et.És lecserélnéd érte Richburg-öt?
ozibozi
Awesome88
ozibozi
Szerintem nem Richburg-el van a gond, és azzal, hogy jönne Mangold és esetleg még 1 fokkal jobb lenne vele a center poszt (amire nem tudom mennyi esély van, elég sérülékeny és 34 lesz), még nem nyernénk SB-t. Luxus vétel lenne minden szempontból. Cserének túl OP lenne, kezdőbe felesleges mert akkor csak eltékozolnánk egy kezdő embert... Vannak ennél égetőbb need-ek is (mondjuk bármelyik másik a punter-en kívül), a pénzben pedig amúgy sem dúskálunk.
Awesome88
ozibozi
Awesome88
több mint 8 éve
Csak arra értettem, hogy nem lesz elég pénz mindenkire, meg OBJ mega deal-je és hogy Rich-et a draft-ról is lehet majd pótolni... na ezeknek nem sok köze van ahhoz, hogy Mangold-ot elhozzuk-e vagy sem. Vagy szerinted ezekhez mi köze van egy új center igazolásnak? Mert akkor nem értem 😊nem mondtam, hogy jöjjön, csak azt gondoltam tovább, mi lenne ha mégis jönne, és akkor vlsz nem cserének jönne az, aki 37 mérkőzés óta nem engedett sack-ot--et. Nem értem ennek miért nincs köze a témához, ez csak egy vélemény egy olyan dologhoz, ami nem történt meg.Amiket leírsz azoknak nem sok köze van a témához.egy jó formában lévő Mangold 1 évre? én simán minőségi upgrade-nek gondolom a SB-ért menetelő, tackle-k nélküli csapatban... Richburg jó, de csak jó... akit jövőre szerződés helyett akár drafttal is pótolhatsz... mindenkit nem lehet megtartani jövőre: Pugh? OBJ GIGA, stb, a mostani Dline számai sem lesznek egyszerűek-- a cap szerint-- jövőre. Nem mondom,hogy így lesz, de lenne benne ráció, még ha nem is prioritás.(amúgy guardnak tényleg szar volt)Kezdőbe? Most látom, Mangold 37 pályára lépés óta nem engedett sack-et.És lecserélnéd érte Richburg-öt?
ozibozi
Awesome88
ozibozi
Szerintem nem Richburg-el van a gond, és azzal, hogy jönne Mangold és esetleg még 1 fokkal jobb lenne vele a center poszt (amire nem tudom mennyi esély van, elég sérülékeny és 34 lesz), még nem nyernénk SB-t. Luxus vétel lenne minden szempontból. Cserének túl OP lenne, kezdőbe felesleges mert akkor csak eltékozolnánk egy kezdő embert... Vannak ennél égetőbb need-ek is (mondjuk bármelyik másik a punter-en kívül), a pénzben pedig amúgy sem dúskálunk.
Awesome88
ozibozi
több mint 8 éve
nem mondtam, hogy jöjjön, csak azt gondoltam tovább, mi lenne ha mégis jönne, és akkor vlsz nem cserének jönne az, aki 37 mérkőzés óta nem engedett sack-ot--et. Nem értem ennek miért nincs köze a témához, ez csak egy vélemény egy olyan dologhoz, ami nem történt meg, és vlsz nem is fog.Amiket leírsz azoknak nem sok köze van a témához.egy jó formában lévő Mangold 1 évre? én simán minőségi upgrade-nek gondolom a SB-ért menetelő, tackle-k nélküli csapatban... Richburg jó, de csak jó... akit jövőre szerződés helyett akár drafttal is pótolhatsz... mindenkit nem lehet megtartani jövőre: Pugh? OBJ GIGA, stb, a mostani Dline számai sem lesznek egyszerűek-- a cap szerint-- jövőre. Nem mondom,hogy így lesz, de lenne benne ráció, még ha nem is prioritás.(amúgy guardnak tényleg szar volt)Kezdőbe? Most látom, Mangold 37 pályára lépés óta nem engedett sack-et.És lecserélnéd érte Richburg-öt?
ozibozi
Awesome88
ozibozi
Awesome88
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Amiket leírsz azoknak nem sok köze van a témához.egy jó formában lévő Mangold 1 évre? én simán minőségi upgrade-nek gondolom a SB-ért menetelő, tackle-k nélküli csapatban... Richburg jó, de csak jó... akit jövőre szerződés helyett akár drafttal is pótolhatsz... mindenkit nem lehet megtartani jövőre: Pugh? OBJ GIGA, stb, a mostani Dline számai sem lesznek egyszerűek-- a cap szerint-- jövőre. Nem mondom,hogy így lesz, de lenne benne ráció, még ha nem is prioritás.(amúgy guardnak tényleg szar volt)Kezdőbe? Most látom, Mangold 37 pályára lépés óta nem engedett sack-et.És lecserélnéd érte Richburg-öt?
ozibozi
Awesome88
ozibozi
több mint 8 éve
egy jó formában lévő Mangold 1 évre? én simán minőségi upgrade-nek gondolom a SB-ért menetelő, tackle-k nélküli csapatban... Richburg jó, de csak jó... akit jövőre szerződés helyett akár drafttal is pótolhatsz... mindenkit nem lehet megtartani jövőre: Pugh? OBJ GIGA, stb, a mostani Dline számai sem lesznek egyszerűek-- a cap szerint-- jövőre. Nem mondom,hogy így lesz, de lenne benne ráció, még ha nem is prioritás.(amúgy guardnak tényleg szar volt)Kezdőbe? Most látom, Mangold 37 pályára lépés óta nem engedett sack-et.És lecserélnéd érte Richburg-öt?
ozibozi
Awesome88
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Remélem nem akarják visszarakni a régi posztjára. Minőségi center, de legjobb esetben is csak egy átlagos guard. Meg kicsi is oda.Kezdőbe? Most látom, Mangold 37 pályára lépés óta nem engedett sack-et.És lecserélnéd érte Richburg-öt?
ozibozi
Awesome88
Mara szerint jó lesz Flowers. Ha mégsem, akkor jövőre kirúgja saját magát is majd?
több mint 8 éve
Kezdőbe? Most látom, Mangold 37 pályára lépés óta nem engedett sack-et.És lecserélnéd érte Richburg-öt?
ozibozi
több mint 8 éve
Féld a Giants-t, mert közeledik Eli harmadik eljövetele 😀fuzovelkifele.com/2017/03/kraft-szerint-a-giants-megverte-volna-a-patriotsot/Sportszerűen inkább nem is jutottatok be a döntőbe, tartsátok meg jó szokásotokat 😊)
Ezt mi eddig is tudtuk, de jól esik az Ő szájából hallani...😄
nagir
Wyatt
több mint 8 éve
fuzovelkifele.com/2017/03/kraft-szerint-a-giants-megverte-volna-a-patriotsot/Sportszerűen inkább nem is jutottatok be a döntőbe, tartsátok meg jó szokásotokat 😊)
Ezt mi eddig is tudtuk, de jól esik az Ő szájából hallani...😄
nagir

több mint 8 éve
fuzovelkifele.com/2017/03/kraft-szerint-a-giants-megverte-volna-a-patriotsot/Ezt mi eddig is tudtuk, de jól esik az Ő szájából hallani...😄

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
2 centeres felállás 😀 Amúgy nem sok értelme lenne, cserének erős lenne, kezdőbe nem férne be, és gondolom nem is szotyiért jönne.Giants interested in former Jets center Nick Mangold...nem pont centerre van a legnagyobb szükségünk, de ha egészséges akkor ő még mindig az egyik legjobb a posztján
www.nydailynews.com/sports/football/giants/giants-interested-jets-center-nick-mangold-source-article-1.3010547
nagir
Szesze
több mint 8 éve
Giants interested in former Jets center Nick Mangold...nem pont centerre van a legnagyobb szükségünk, de ha egészséges akkor ő még mindig az egyik legjobb a posztján
www.nydailynews.com/sports/football/giants/giants-interested-jets-center-nick-mangold-source-article-1.3010547
nagir