New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Mondjuk azt nem tudom minek állandóan elővenni Ricsit, hihetetlen h ez az egész ekkora problémát jelent "nekünk". Mondott néha fura dolgot, de az elmúlt időszakban annyira nem húzott le minket, korábban pedig azért többször megvolt rá az oka. Én inkább annak örülök, h nem kell állandóan a stream előtt görnyedni és szép számmal láthatjuk a meccseinket a sport tv-n is. Sztem ez jó még akkor is ha nem éri el az amcsi közvetítés színvonalát, de ez egyértelmű. Nem kell szeretni sem Ricsit sem senkit és én sem vagyok mindig elégedett a közvetítéssel, de az ilyen kicsinyes kommentektől az én pofám ég.
több mint 9 éve
Mit vártok a vasárnapi meccstől ? 😮
több mint 9 éve
2005 óta nézek NFL-t, láttam sok remek Giants meccset, benne 2 SB-t szóval nem lehetek elégedetlen, van ahol ennyi idő alatt nulla playoffot tudnak felmutatni. idén egy "sima" superbowl a Giants-szal már nem lenne akkora szám, szinte megszokott, így 4-5 évente 😀 ami viszont extra motiváció lenne, az egy Kansas - NYG döntő, minden idők legnagyobb Giants gyűlölőjének és Kansas imádójának, Hegyező Rikinek a közvetítésével, utolsó drive-os NYG győzelemmelÉs a sankó szagértésével.
vittore
több mint 9 éve
2005 óta nézek NFL-t, láttam sok remek Giants meccset, benne 2 SB-t szóval nem lehetek elégedetlen, van ahol ennyi idő alatt nulla playoffot tudnak felmutatni. idén egy "sima" superbowl a Giants-szal már nem lenne akkora szám, szinte megszokott, így 4-5 évente 😀 ami viszont extra motiváció lenne, az egy Kansas - NYG döntő, minden idők legnagyobb Giants gyűlölőjének és Kansas imádójának, Hegyező Rikinek a közvetítésével, utolsó drive-os NYG győzelemmel
több mint 9 éve
A szezonunk nem a secondaryn, hanem az O line-on mehet el, PFF-től függetlenül. Mire Alma (v Thompson) folyamatosan jobb lesz a mostani kezdőninknél , addigra sajna lehet már nem lesz QB-nk akivel nyerhetnénk...
több mint 9 éve
Bár PFF, de Hargreaves és Tunsil is gyengébb, mint Apple. Sőt Hargreaves-nek meg lehet az 1000 engedett yardja, bár sok snapnél volt a pályán. Azt gondolom jelenleg jó választásnak tűnik, remélem nem változik.www.profootballfocus.com/pro-how-every-2016-first-round-pick-has-played-this-season/
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Amellett, hogy az Oline vonatkozásában egyetértek, azért a cikk kissé elfogult Eli-jal. Az int-eknél írja, hogy ilyet veterán QB-nak nem kéne, meg "simply was fooled". Na ezért gondolom, hogy azért Eli nem játszik jól ebben a szezonban, amellett is hogy fos a fal előtte, mert ő is hibázik, többet mint kellene.
több mint 9 éve
Eli Manning is not the problem and it’s completely obviouselitesportsny.com/2016/12/23/new-york-giants-eli-manning-not-problem-completely-obvious/
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
2011-ben a Packers az utolsó heteket bár bőven tét nélkül játszotta le. Nálunk a fordulópont a Jets meccs volt, addig nagyon szenvedtünk. A legtöbbször Manning mentett meg minket vagy JPP, aztán akkor karácsonykor összeállt az egész. Persze előtte volt egy 38-35-ös vereségünk a GB ellen, ott láthattuk h meg tudjuk fogni őket.
több mint 9 éve
2011-ben még Kevésbé voltunk esélyesek, akkor a gb 15-1-gyel végzett az alapszakaszban, ha jól emlékszem. És akkor is volt előtte az alapszakasz vége felé nekünk egy értelmezhetetlen vereség nfc east csapat ellen.
több mint 9 éve
azt ne felejtsük azért hogy addigra 2 PO W-nel érkeztünk GB-be NFC döntőre!ezt most találtam, csak a mai meccs előtt aktuális sajna 😕Azért elég nagy meglepetés lenne, ha a Lions meg tudná verni a Packerst jelenleg, de persze nem lehet kizárni..
1. Cowgirls 2. Falcons 3. Seahawks 4. Lions 5. Giants 6. Packers
Giants win @ Lions and GB takes care of Sea so we avoid them
Giants face Falcons with lost momentum and we hopefully get a healthy JPP back. GB beats Dallas
Giants home playoff game vs Green Bay
😊
ozibozi
Nagy eséllyel ebből GB lesz idegenben és ott finoman szólva nem mi leszünk az esélyesek, de ugye 2007-ben se mi voltunk 😊
Szesze
szóval aktuális(!) forma alapján ha lehet még kevésbé lenne esélyünk...
persze a klasszik GB droppokban még lehet bízni...)
több mint 9 éve
ezt most találtam, csak a mai meccs előtt aktuális sajna 😕Azért elég nagy meglepetés lenne, ha a Lions meg tudná verni a Packerst jelenleg, de persze nem lehet kizárni..
1. Cowgirls 2. Falcons 3. Seahawks 4. Lions 5. Giants 6. Packers
Giants face Falcons with lost momentum and we hopefully get a healthy JPP back. GB beats Dallas
😊
ozibozi
Nagy eséllyel ebből GB lesz idegenben és ott finoman szólva nem mi leszünk az esélyesek, de ugye 2007-ben se mi voltunk 😊
több mint 9 éve
Jól értelmezem, ha a skins nyer ellenünk bejut a playoffba?És egy detoit győzelem esetén a packers meg kizúg.
Ez sem biztató, de egy det-grenbay döntetlen tenné csak színessé.
több mint 9 éve
ezt most találtam, csak a mai meccs előtt aktuális sajna 😕1. Cowgirls 2. Falcons 3. Seahawks 4. Lions 5. Giants 6. Packers
😊
több mint 9 éve
Érdekes statba futottam bele. Eli véleményem szerint nem valami jó szezont fut, sőt... Viszont statisztikailag nem rosszabb mint a 2007-es éve, kicsivel jobb is. Nagyon kiváncsi leszek, mit fog nyújtani, melyik arcát látjuk a PO-ban. Valószínűleg ez a tényező lesz a legnagyobb hatással a csapat szereplésére.Eli-nak nem tudom önállóan nézni a teljesítményét, csak az O fallal közösen, mert egyszerűen nem tud játszani a folyamatosság hiánya miatt, (látszik a rettegés rajta sokszor és a rossz döntéseinek is legtöbbször ez az oka...nem mindig de legtöbbször igen)
...........................2016.......2007
Passing TDs.........9th.......11th
Passing yards......13th......12th
Completion %......17th.......29th
Interceptions........4th.........1st
Passer rating.......22nd......25th
gyurczi
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Érdekes statba futottam bele. Eli véleményem szerint nem valami jó szezont fut, sőt... Viszont statisztikailag nem rosszabb mint a 2007-es éve, kicsivel jobb is. Nagyon kiváncsi leszek, mit fog nyújtani, melyik arcát látjuk a PO-ban. Valószínűleg ez a tényező lesz a legnagyobb hatással a csapat szereplésére............................2016.......2007
Passing TDs.........9th.......11th
Passing yards......13th......12th
Completion %......17th.......29th
Interceptions........4th.........1st
Passer rating.......22nd......25th
több mint 9 éve
Szerintem meg a rájátszás más kávéház. Jöjjön egy verhető csapat és szoros meccsen menjük át rajtuk. Utánna egy seatle vagy dallas akik pont akkora lesznek(újból) verhetőek.Na és azután kell a szerencse és az ima. De addig el tudunk jutni!!
több mint 9 éve
Én a Packers-t szeretném. Ők vannak most talán a legjobb formában, így ők talán a legerősebbek most az NFC-ben. Ha őket ki tudjuk ejtetni idegenben, akkor a határ a csillagos ég. Ha pedig ki kell esni, akkor inkább ott vérezzünk el, mint egy olyan meccsen ahol még esélyesnek is gondolnnak minket (bármilyen kis esélyel is). Az esélyeket nézve, szerintem a Hawks ellen lenne a legtöbb sanszunk. Ha a Lions veri a Packers-t, akkor őket sem gondolnám gyengébb ellenfélnek mint a sajtfejűeket (az Atlanta pedig túl nagy kérdőjel lenne amúgy is). Viszint a Seattle a sok sérülés miatt eléggé meggyengült így év végére, mind védő, mind az amúgy is sokszor szenvedő támadó oldalon.
Viszont nekünk a rájátszás már önmagában ajándék, innentől csak szurkolni kell, és reménykedni hogy a csapat kihozza magából amit tud. Utána nagy baj már nem érhet 😊
több mint 9 éve
tudatos pihentetés sztem nem lesz, de akkora motivációs különbség lesz a két csapat között, h max akkor húzzuk be ezt a meccset, ha a Redskins elgörcsöli. (amire persze van némi reális esély 😊)Akkor az utolsó fordulóban jöhet a pihentetés. Mondtam én h elég lesz a 10-6... 😀Semmi esély rá, hogy beleálljon a csapat a meccsbe ezáltal kiejtve a csoportriválist?
Asbee
Bazzani
több mint 9 éve
Én a Packers-nél én nem a hidegtől félek hanem attól, hogy iszonyat módon belejöttek.Semmi esély rá, hogy beleálljon a csapat a meccsbe ezáltal kiejtve a csoportriválist?Bármi lehet, a Panthers is okozott némi meglepetést + simán lehet begörcsölnek megint. Viszont a mi oldalunkon remélem a 2. félidőben már a B sor áll ki, Manningtől is elég lenne egy félidő. Persze a fiatalok jobban meghajtanák, de szvsz max egy-egy fellángolásra lehetnek képesek.
Bazzani
több mint 9 éve
lehet ez még Seahawks is simán akár!de ahogy nézem ha nyer holnap a Lions akkor szinte tuti Packers... de csak gyorsan néztem
több mint 9 éve
Azt gondolom, hogy a Skins idegenbeli legyőzéséhez kellene a full D. Viszont Vernon, Snacks, Jackrabbit, Hank, nem kéne, hogy sok snappet lásson. Ezzel ellentétben remélem, hogy az O megy végig ezerrel. Bár lehet, hogy a tegnapi kulcs sérülések megfontoltabbá teszik az edzőket.A Skinsnek élethalál lesz a meccs, nekünk meg nem számít, nem sok reményt fűznék hozzá.
A Dallasban inkább bíznék, hogy elengedik holnap a meccset. Nagyon drukkolok a Lionsnak, megérdemelnék, főleg Stafford.
több mint 9 éve
Akkor az utolsó fordulóban jöhet a pihentetés. Mondtam én h elég lesz a 10-6... 😀Semmi esély rá, hogy beleálljon a csapat a meccsbe ezáltal kiejtve a csoportriválist?
Asbee
több mint 9 éve
hát én is nagyon fogok szurkolni a Lionsnak az utsó meccsen 😊 persze velük szemben is max egál körüliek az esélyek idegenben, de a Packers ellen jóval nehezebb lenne.As long as DAL beats DET + SEA beats SF in Wk 17, Giants will play NFC North winner (DET or GB) in first round. - per Art Stapletona Detroit is kemény dió lenne a Ford Fielden nagyon de még mindig jobb mint a GB a tundrán.
ozibozi
ott azért nagy eséllyel szétrúgnák a fagyott seggünket Rogersék
yooker