New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
A belső hármas maradhat, Jerry azért felküzdötte magát és ő elég tartós is. Kérdés mi a tervünk Harttal, de egy OT tutira kell majd + egy rookie.JPP-nél rosszul fogalmaztam, inkább arról van szó h kissé meredek megtalálni az utódját azért mert a helyén valakinek volt egy jó meccse.
több mint 9 éve
Flowers egyértelműen visszafejlődik, Richburg is jobb volt tavaly. Egyedül Jerry mutat javulást, az emberek cserélgetésébenl sem látok semmi tervszerűséget.Az OL coach az egyik legjobb sztem a ligában .Jatekosokkal van itt a gond .hát igen, a jó OL embert nagy becsben tartja mindenki, érthetően.. remélem azért valamit kitalálunk erre majd, tőlem akár valami trade is szóba jöhetneEsetleg egy normális OL coach?
Szesze
vanek úr
Gerixx
több mint 9 éve
OL coach-al nincs gond, a vicces pont az, hogy az O-fal még így is jobban teljesít, mint azt 1-2 név kivételével a játékosanyag predesztinálná.hát igen, a jó OL embert nagy becsben tartja mindenki, érthetően.. remélem azért valamit kitalálunk erre majd, tőlem akár valami trade is szóba jöhetneEsetleg egy normális OL coach?
Szesze
vanek úr
több mint 9 éve
így van, szarból nem lehet várat építeniAz OL coach az egyik legjobb sztem a ligában .Jatekosokkal van itt a gond .hát igen, a jó OL embert nagy becsben tartja mindenki, érthetően.. remélem azért valamit kitalálunk erre majd, tőlem akár valami trade is szóba jöhetneEsetleg egy normális OL coach?
Szesze
vanek úr
Gerixx
több mint 9 éve
egy futó ezt a problémát nem oldja meg.. nyilván nem ártana egy fasza RB se, de ennél nagyobb a gond sajnos. Ez az OL így Pugh nélkül a liga legszarabbjai közt van.Az nem a mi műfajunk és a draft class sem lesz túl ütős, az amúgy is elég lutri falemberekből.hát igen, a jó OL embert nagy becsben tartja mindenki, érthetően.. remélem azért valamit kitalálunk erre majd, tőlem akár valami trade is szóba jöhetneIgen, csak az a baj, hogy minimum egy OT-re még nagyobb szükségünk lesz jövőre, sajnos nyilvánvaló most már, h Flowers nem lehet megoldás LT posztra. Márpedig kezdő OT-t csak drágán tudsz szerezni (ha egyáltalán tudsz..) Persze kár ezekről még beszélni most, mert egyrészt Okwaranak még nagyon sokat kell bizonyítania ahhoz, h reálisan beszélhessünk róla úgy, mint potenciális JPP utód, másrészt alakulhatnak úgy a dolgok még simán, h teljesen másfelé megyünk majd el a végén, de az biztos, hogy jövőre a legnagyobb prioritás az kell hogy legyen, h egy legalább közepes támadófalunk legyen 1-2 normális backuppal.A lejáró szerződésű falemberek, nem nagyon éri meg senkinek sem nagy pénzt adni
Szesze
Asbee
Szesze
Én 1 embert mindenképpen hoznék FA-ról, aki csak egy kicsit is erősítés lenne a falunknak, akár rotációban is, a maradékot pedig egy első körös futóval rendezném le. Az RB class baromi jónak tűnik idén, végre találhatnánk egy olyan futót, aki képes konstans jól teljesíteni, és levenni a terhet Manning-ről és a passzjátékról.
Awesome88
több mint 9 éve
Az OL coach az egyik legjobb sztem a ligában .Jatekosokkal van itt a gond .hát igen, a jó OL embert nagy becsben tartja mindenki, érthetően.. remélem azért valamit kitalálunk erre majd, tőlem akár valami trade is szóba jöhetneEsetleg egy normális OL coach?
Szesze
vanek úr
több mint 9 éve
hát igen, a jó OL embert nagy becsben tartja mindenki, érthetően.. remélem azért valamit kitalálunk erre majd, tőlem akár valami trade is szóba jöhetneEsetleg egy normális OL coach?
Szesze
több mint 9 éve
Az nem a mi műfajunk és a draft class sem lesz túl ütős, az amúgy is elég lutri falemberekből.hát igen, a jó OL embert nagy becsben tartja mindenki, érthetően.. remélem azért valamit kitalálunk erre majd, tőlem akár valami trade is szóba jöhetneIgen, csak az a baj, hogy minimum egy OT-re még nagyobb szükségünk lesz jövőre, sajnos nyilvánvaló most már, h Flowers nem lehet megoldás LT posztra. Márpedig kezdő OT-t csak drágán tudsz szerezni (ha egyáltalán tudsz..) Persze kár ezekről még beszélni most, mert egyrészt Okwaranak még nagyon sokat kell bizonyítania ahhoz, h reálisan beszélhessünk róla úgy, mint potenciális JPP utód, másrészt alakulhatnak úgy a dolgok még simán, h teljesen másfelé megyünk majd el a végén, de az biztos, hogy jövőre a legnagyobb prioritás az kell hogy legyen, h egy legalább közepes támadófalunk legyen 1-2 normális backuppal.A lejáró szerződésű falemberek, nem nagyon éri meg senkinek sem nagy pénzt adni
Szesze
Asbee
Szesze
Én 1 embert mindenképpen hoznék FA-ról, aki csak egy kicsit is erősítés lenne a falunknak, akár rotációban is, a maradékot pedig egy első körös futóval rendezném le. Az RB class baromi jónak tűnik idén, végre találhatnánk egy olyan futót, aki képes konstans jól teljesíteni, és levenni a terhet Manning-ről és a passzjátékról.
több mint 9 éve
Hajnalban nem mertem felkelni, mert mindig kikaptunk ha közben kapcsolódtam be, viszont reggel fél hétkor ledöbbentett az eredmény. 7 pont az valami eszméletlen, akkor is, ha a Dallas nem égett 100%-on.mondtam, h higgy benne 😊 amúgy sztem 100%-on égett a Dallas, de nem tudtak mit kezdeni a D-vel akik gyakorlatilag hiba nélkül játszották végig az egész meccset, ami tényleg elképesztő kategória. Ezzel most már nem kell hallgatni végre, h csak gyenge csapatok ellen tudtak dominálni és talán belátja mindenki, h ez a D valóban elit szintű.
Amennyire fos az O az adott meccsen, a D annyira lesz jó. 10 pontra vagyunk képesek, akkor tartsuk a legjobb O-t alatta. Hihetetlen.
Pesszimista voltam a meccs előtt, sőt az egész szezon tekintve is, és hát az O igazolta is a félelmeimet, de hogy a D képes legyen ilyen szinten várakozáson felül teljesíteni, azt nem hittem volna.
Ha a D képes ezt a szintet tartani, akkor meg lesz a PO.
Csak az a szerencsétlen Oline javulna már valamelyest, azonnal contenderek lennénk.
gyurczi
több mint 9 éve
Hajnalban nem mertem felkelni, mert mindig kikaptunk ha közben kapcsolódtam be, viszont reggel fél hétkor ledöbbentett az eredmény. 7 pont az valami eszméletlen, akkor is, ha a Dallas nem égett 100%-on.Amennyire fos az O az adott meccsen, a D annyira lesz jó. 10 pontra vagyunk képesek, akkor tartsuk a legjobb O-t alatta. Hihetetlen.
Pesszimista voltam a meccs előtt, sőt az egész szezon tekintve is, és hát az O igazolta is a félelmeimet, de hogy a D képes legyen ilyen szinten várakozáson felül teljesíteni, azt nem hittem volna.
Ha a D képes ezt a szintet tartani, akkor meg lesz a PO.
Csak az a szerencsétlen Oline javulna már valamelyest, azonnal contenderek lennénk.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Most nézem az ismétlést. Nagyon bírom az ilyen statokat, hogy 2004 óta (miért pont 2004?) Eli, Brees és Palmer adta el a legtöbb labdát. Mégis ki még? Brady és Big Ben meccsek tucatjait hagyta ki sérülés és eltiltás miatt, legfeljebb Rivers jöhetne még szóba, de azt nem tudom ő mennyit játszott? Az ilyen baromságok célzottan valaki ellen készülnek.
több mint 9 éve
hát igen, a jó OL embert nagy becsben tartja mindenki, érthetően.. remélem azért valamit kitalálunk erre majd, tőlem akár valami trade is szóba jöhetneIgen, csak az a baj, hogy minimum egy OT-re még nagyobb szükségünk lesz jövőre, sajnos nyilvánvaló most már, h Flowers nem lehet megoldás LT posztra. Márpedig kezdő OT-t csak drágán tudsz szerezni (ha egyáltalán tudsz..) Persze kár ezekről még beszélni most, mert egyrészt Okwaranak még nagyon sokat kell bizonyítania ahhoz, h reálisan beszélhessünk róla úgy, mint potenciális JPP utód, másrészt alakulhatnak úgy a dolgok még simán, h teljesen másfelé megyünk majd el a végén, de az biztos, hogy jövőre a legnagyobb prioritás az kell hogy legyen, h egy legalább közepes támadófalunk legyen 1-2 normális backuppal.A lejáró szerződésű falemberek, nem nagyon éri meg senkinek sem nagy pénzt adni
Szesze
Asbee
több mint 9 éve
Egyedül a Cap miatt került szóba. Végső soron 2-3 cut-al, és pár átstruktúrálással meg tudnánk tartani JPP-t és Hank-et is, de gondolni kell a jövőre is. Van rá esély, hogy csak az egyikőjükre lesz pénz, ezért került egyáltalán szóba, hogy ha Okwara domborítana, akkor inkább a DT megtartását preferálnánk. Szó sincs róla hogy itt bárki ki akarná tenni bármelyiket is.Már miért kéne lemondani JPP-ről Romeo miatt? Akkor megint nem maradna egy értelmes ember sem a rotációban. Szabaduljunk meg inkább a limlomtól (Bromley, Wynn, Owa, Wade, stb.). Ezek helyére nyugodtan jöhet bárki minimálbérért is, gyengülni nem fogunk.Amúgy Okwara most óriási lehetőség előtt áll a következő 3+X meccsen. JPP és Hank szerződése is lejár, és bár szerintem meg lehetne tartani akár mind a kettőt, de jó eséllyel csak az egyik fog maradni. Eddig ez 1000%-ig JPP volt, de ha most Rómeó képes villantani és feledtetni őt, akkor lehet más lesz a leányzó fekvése. Messze van ez még, és egy meccsből kár is kiindulni, de azért érdemes eljátszani a gondolattal. Hank olcsóbb lenne, így több pénz is maradna erősítésekre. De abba is hagyom mielőtt valaki (általában Asbee) leszól, hogy nagyon kezd elszaladni velem a ló. 😊 megesik...pedig többek között nagyon is erről fognak szólni a következő meccsek, én is erre utaltam korábban vele kapcsolatban
Awesome88
Szesze
vanek úr
Azért oké, hogy jó volt Okwara, de nem kell rögtön leírni JPP-t sem. Sőt korábban 3, de volt hogy 4 jó pass rusherünk is volt. Emlékezzünk vissza JPP-t is úgy hoztuk h itt volt Tuck, Osi, Kiwanuka, senki sem gondolt arra, h DE fog érkezni a draft 1. körében. Ráadásul ez olyan poszt ahol kettőnél több játékos is komoly szerepet kaphat, szóval szvsz szükség lesz a jövőben mindkettejükre.Az ég világon senki nem írta le JPP-t, nem tudom ez honnan jött, de tuti nem innen 😊
Asbee
több mint 9 éve
Igen, csak az a baj, hogy minimum egy OT-re még nagyobb szükségünk lesz jövőre, sajnos nyilvánvaló most már, h Flowers nem lehet megoldás LT posztra. Márpedig kezdő OT-t csak drágán tudsz szerezni (ha egyáltalán tudsz..) Persze kár ezekről még beszélni most, mert egyrészt Okwaranak még nagyon sokat kell bizonyítania ahhoz, h reálisan beszélhessünk róla úgy, mint potenciális JPP utód, másrészt alakulhatnak úgy a dolgok még simán, h teljesen másfelé megyünk majd el a végén, de az biztos, hogy jövőre a legnagyobb prioritás az kell hogy legyen, h egy legalább közepes támadófalunk legyen 1-2 normális backuppal.A lejáró szerződésű falemberek, nem nagyon éri meg senkinek sem nagy pénzt adni
Szesze
több mint 9 éve
nincs most (még) kedvem számolgatni a capet 😊 Ha belefér akkor úgyis meg fogjuk tartani, de ha Okwara esetleg beválik akkor nem lenne akkora prioritás, mint egyébként ami a csapat szempontjából nagy előny (lenne).Már miért kéne lemondani JPP-ről Romeo miatt? Akkor megint nem maradna egy értelmes ember sem a rotációban. Szabaduljunk meg inkább a limlomtól (Bromley, Wynn, Owa, Wade, stb.). Ezek helyére nyugodtan jöhet bárki minimálbérért is, gyengülni nem fogunk.Amúgy Okwara most óriási lehetőség előtt áll a következő 3+X meccsen. JPP és Hank szerződése is lejár, és bár szerintem meg lehetne tartani akár mind a kettőt, de jó eséllyel csak az egyik fog maradni. Eddig ez 1000%-ig JPP volt, de ha most Rómeó képes villantani és feledtetni őt, akkor lehet más lesz a leányzó fekvése. Messze van ez még, és egy meccsből kár is kiindulni, de azért érdemes eljátszani a gondolattal. Hank olcsóbb lenne, így több pénz is maradna erősítésekre. De abba is hagyom mielőtt valaki (általában Asbee) leszól, hogy nagyon kezd elszaladni velem a ló. 😊 megesik...pedig többek között nagyon is erről fognak szólni a következő meccsek, én is erre utaltam korábban vele kapcsolatban
Awesome88
Szesze
vanek úr
több mint 9 éve
Már miért kéne lemondani JPP-ről Romeo miatt? Akkor megint nem maradna egy értelmes ember sem a rotációban. Szabaduljunk meg inkább a limlomtól (Bromley, Wynn, Owa, Wade, stb.). Ezek helyére nyugodtan jöhet bárki minimálbérért is, gyengülni nem fogunk.Amúgy Okwara most óriási lehetőség előtt áll a következő 3+X meccsen. JPP és Hank szerződése is lejár, és bár szerintem meg lehetne tartani akár mind a kettőt, de jó eséllyel csak az egyik fog maradni. Eddig ez 1000%-ig JPP volt, de ha most Rómeó képes villantani és feledtetni őt, akkor lehet más lesz a leányzó fekvése. Messze van ez még, és egy meccsből kár is kiindulni, de azért érdemes eljátszani a gondolattal. Hank olcsóbb lenne, így több pénz is maradna erősítésekre. De abba is hagyom mielőtt valaki (általában Asbee) leszól, hogy nagyon kezd elszaladni velem a ló. 😊 megesik...pedig többek között nagyon is erről fognak szólni a következő meccsek, én is erre utaltam korábban vele kapcsolatban
Awesome88
Szesze
több mint 9 éve
Azért oké, hogy jó volt Okwara, de nem kell rögtön leírni JPP-t sem. Sőt korábban 3, de volt hogy 4 jó pass rusherünk is volt. Emlékezzünk vissza JPP-t is úgy hoztuk h itt volt Tuck, Osi, Kiwanuka, senki sem gondolt arra, h DE fog érkezni a draft 1. körében. Ráadásul ez olyan poszt ahol kettőnél több játékos is komoly szerepet kaphat, szóval szvsz szükség lesz a jövőben mindkettejükre.Igen, csak az a baj, hogy minimum egy OT-re még nagyobb szükségünk lesz jövőre, sajnos nyilvánvaló most már, h Flowers nem lehet megoldás LT posztra. Márpedig kezdő OT-t csak drágán tudsz szerezni (ha egyáltalán tudsz..) Persze kár ezekről még beszélni most, mert egyrészt Okwaranak még nagyon sokat kell bizonyítania ahhoz, h reálisan beszélhessünk róla úgy, mint potenciális JPP utód, másrészt alakulhatnak úgy a dolgok még simán, h teljesen másfelé megyünk majd el a végén, de az biztos, hogy jövőre a legnagyobb prioritás az kell hogy legyen, h egy legalább közepes támadófalunk legyen 1-2 normális backuppal.
Asbee
több mint 9 éve
Azért oké, hogy jó volt Okwara, de nem kell rögtön leírni JPP-t sem. Sőt korábban 3, de volt hogy 4 jó pass rusherünk is volt. Emlékezzünk vissza JPP-t is úgy hoztuk h itt volt Tuck, Osi, Kiwanuka, senki sem gondolt arra, h DE fog érkezni a draft 1. körében. Ráadásul ez olyan poszt ahol kettőnél több játékos is komoly szerepet kaphat, szóval szvsz szükség lesz a jövőben mindkettejükre.
több mint 9 éve
Ahhoz képest, hogy év elején azon agyaltunk, hogy hol lehet a pass rush, most már az is szóba kerül, hogy egy reborn JPP akár mehetne is, ha Okwara ennyi jó. 😊😊😊Csak annyit akartam ezzel, hogy Spags iszonyat jól rakja össze őket menet közben is. Emlékszem 2007-ben az első két és fél meccsen már 97 kapott pontnál jártunk, mikor valami megmozdult...
több mint 9 éve
spangli kurva nagy meccset hívott, amellett, hogy a secondary és pl. okwara is nagyon jól játszott, az ő kreatív védőhívásain múlt a győzelem, mert az offense-ből most sem jött ki semmi, ami nagy részt persze az ementáli o-line-nak köszönhető
több mint 9 éve
Amúgy Okwara most óriási lehetőség előtt áll a következő 3+X meccsen. JPP és Hank szerződése is lejár, és bár szerintem meg lehetne tartani akár mind a kettőt, de jó eséllyel csak az egyik fog maradni. Eddig ez 1000%-ig JPP volt, de ha most Rómeó képes villantani és feledtetni őt, akkor lehet más lesz a leányzó fekvése. Messze van ez még, és egy meccsből kár is kiindulni, de azért érdemes eljátszani a gondolattal. Hank olcsóbb lenne, így több pénz is maradna erősítésekre. De abba is hagyom mielőtt valaki (általában Asbee) leszól, hogy nagyon kezd elszaladni velem a ló. 😊 megesik...pedig többek között nagyon is erről fognak szólni a következő meccsek, én is erre utaltam korábban vele kapcsolatban
Awesome88
több mint 9 éve
Amúgy Okwara most óriási lehetőség előtt áll a következő 3+X meccsen. JPP és Hank szerződése is lejár, és bár szerintem meg lehetne tartani akár mind a kettőt, de jó eséllyel csak az egyik fog maradni. Eddig ez 1000%-ig JPP volt, de ha most Rómeó képes villantani és feledtetni őt, akkor lehet más lesz a leányzó fekvése. Messze van ez még, és egy meccsből kár is kiindulni, de azért érdemes eljátszani a gondolattal. Hank olcsóbb lenne, így több pénz is maradna erősítésekre. De abba is hagyom mielőtt valaki (általában Asbee) leszól, hogy nagyon kezd elszaladni velem a ló. 😊 megesik...
több mint 9 éve
Ez igen D! 😊 élőben nem láttam ( nem bírtam ki hogy megnézzem az eredményt) este pótolom! ahogy látom az O-t 1 play kivételével jobb lesz áttekerni..de én is hiszek benne hogy Pugh visszatérésével tud 10 pont fölé is menni ez az O !! 😊
több mint 9 éve
Per pill mézes teát, mert fáj a torkom. 😊mit iszol? 😀Innen meg kell lennie a Playoffnak, de én is azon a véleményen vagyok, hogy ott nem sok labdába fogunk rúgni (vagy szó szerint de...).Hát nem tom. Ha most tippelnem kéne, hogy ki jut SB-ba az NFC-ből, rátok tennék.
szviko
empty taxi
Szesze

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Technikailag UDFA rookie, mindegy minek hívjuk. Mindenesetre hálát adhatunk Reese bácsinak érte. Pugh visszatérése sokat fog dobni az egységen, de nem tudom, hogy Flowers technikáján ez segíte-e.
azért Okwarára nem teljesen jó jelző, hogy UDFA rookie. ő nagyon jó volt az ND-n is, imádtam már ott is, nagyon meglepődtem, hogy legkésőbb az 5. kör végén nem vitték el. mikor láttam, hogy UDFA reménykedtem, hogy mi igazoljuk le, és minket is választott. nagyon komoly kiegészítő ember lehet, és spec teamben is szokott játszani.
csebi
Szerkesztette: szviko