New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Szerintem a Lions ellen van a legnagyobb esélyünk. Ha nyitott stadionban játszottak (asszem 2x) mindig kikaptak. Stafford keze megsérült, gondolom azért rendben lesz vasárnapra.Egyik csapatnak sincs könnyű sorsolása, nagy harc lesz. Megszívhatjuk 10-6-tal is persze, de akkor kb minden meccsnek rosszul kell alakulnia a többi közül. Ha Lionst verjük és ők kikapnak a GBtől is a végén (bár otthon játszanak majd velük) akkor ők kiszálltak velünk szemben. A Packers nagyon jó formában van mostanában, de három csoportmeccse van vissza neki is, egyik sem lesz könnyű és ők már nem hibázhatnak. A Tampának is nagyon nehéz a sorsolása, most Dallas, utána meg Saints idegenben, egyiken se ők az esélyesek sztem, a végén pedig jön a Carolina, ami szintén nehéz meccs. Skinsnek a mostani Panthers meccs lesz nagy vízválasztó, ha ők most nyernek, akkor vszínű az utsó fordulóban a mi meccsünk lesz a ki-ki meccs a POért.
Viszont lehet, hogy nem lesz elég a 10-6. Úgy gondolom, hogy a Skinnek meg lesz a két győzelem, aztán 9-5-1-el fognak állni, amikor megyünk hozzájuk. A GB-nek meg lesz a winout 10-6, és a Tampa is esélyes a 10-6-ra, bár ott lesz egy dallasi, meg két csoportmeccsük. Szóval a 11-6 100% po. A 10-6-tal pedig a GB, a Tampa (az espn hozta ki nem tudom miért) és a Skins ellen is szívunk összevetésben és mindegyiknek meg lehet a 10 w. Ha a Philly felszívja magát, ott nehéz lesz nyerni, bár ha Dakot megzavartuk, akkor Wentz ellen is menni fog, csak hát a támadóink... A hétvégén nagyon kellett volna a győzelmük, nyerhettek volna, de sokat hibáztak,
gyurczi
Nagyon izgalmas lesz a vége, de egyelőre lépéselőnyben vagyunk és a többiek sorsolása se könnyebb a miénknél.
több mint 9 éve
10-6 nem lesz elég szerintem ezt írtam már korábban is... Most és jövő héten is nyerni kellene!
több mint 9 éve
Szerintem a Lions ellen van a legnagyobb esélyünk. Ha nyitott stadionban játszottak (asszem 2x) mindig kikaptak. Stafford keze megsérült, gondolom azért rendben lesz vasárnapra. Viszont lehet, hogy nem lesz elég a 10-6. Úgy gondolom, hogy a Skinnek meg lesz a két győzelem, aztán 9-5-1-el fognak állni, amikor megyünk hozzájuk. A GB-nek meg lesz a winout 10-6, és a Tampa is esélyes a 10-6-ra, bár ott lesz egy dallasi, meg két csoportmeccsük. Szóval a 11-6 100% po. A 10-6-tal pedig a GB, a Tampa (az espn hozta ki nem tudom miért) és a Skins ellen is szívunk összevetésben és mindegyiknek meg lehet a 10 w. Ha a Philly felszívja magát, ott nehéz lesz nyerni, bár ha Dakot megzavartuk, akkor Wentz ellen is menni fog, csak hát a támadóink... A hétvégén nagyon kellett volna a győzelmük, nyerhettek volna, de sokat hibáztak,
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Mondjuk remélem egy ilyen győzelem után nem zuhanunk vissza a "valóságba", pl. 2011-ben is azt hittük mikor megvertük a Dallas-t, hogy itt már nem jöhet meglepetés, aztán rá egy hétre megvertük magunkat a Redskins ellenNem hiszem, h azért annyira elszállna bárki, látva ezt az offense játékot amit hétről hétre bemutatunk 😊 Mindhárom hátralévő meccs simán bukható, zuhanást nekem az eredményezne csak, ha mondjuk becsődölne a védelem (is), de azt szinte kizártnak tartom. Ilyen védelemmel meg minimum egy meccset szinte tuti hozni fogunk a háromból.
Asbee
több mint 9 éve
Mondjuk remélem egy ilyen győzelem után nem zuhanunk vissza a "valóságba", pl. 2011-ben is azt hittük mikor megvertük a Dallas-t, hogy itt már nem jöhet meglepetés, aztán rá egy hétre megvertük magunkat a Redskins ellen
több mint 9 éve
Kandallóban tali!
több mint 9 éve
vasárnap megyünk innen a fórumról Giants szurkolók egy páran meccset nézni ha van kedve valakinek velünk tartani jelezzen!!Soma és palesz mennek.
helyszín valószínű a Kandalló Pub
yooker
több mint 9 éve
Nem tudom, kik írják ezeket a fantasy elemzéseket, de jó nagy barmok lehetnek. Ezt a gyöngyszemet Boldin (DET) elemzésében olvastam:He'll look to keep it going against a beatable Giants defense that hasn't fared much better against the pass when playing at home this season.
vagy az van, hogy még a tavalyi védelmünkre gondolt...
több mint 9 éve
amúgy végre egy meccs ahol az offense több snapet volt a pályán mint a védelem.Igen, de ezt is csak a védelem miatt.
csebi
több mint 9 éve
amúgy végre egy meccs ahol az offense több snapet volt a pályán mint a védelem.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Igen, gondoltam hogy valami ilyesmi oka lehet, persze semmi meglepő nincs benne, de mostanában már tényleg nagyon "szembeötlő" ez a hangulattalanság/(kussolás😊), főleg sok másik stadionhoz képest.egyébként most, h nézem az ismétlést, megint meg kell, h állapítsam, h azért a mi közönségünk meg az egész szurkolás amit előadnak kb olyan szinten van, mint az OL-ünk.. nagyon gázPedig a szurkolás a defense miatt kezdte tegnap az old meadowlands hangulatát idézni .Sajnos igazad van h lehetne hangosabb a stadion .Regebben jobb volt ez .Az az érzésem h a magas jegyárak miatt nem jutnak be azok a szurkolok mint régen .Sajnos 200-300 plus adó körül mozognak azok a jegyek ahova érdemes ülni .Es azert az nem kevés főleg ha meg inni,enni akarsz ,márpedig akarsz .Annyi a sörnek az ára mint Browns meccsre a jegy 😊
Szesze
Gerixx
több mint 9 éve
be kell baszni meccs előtt
több mint 9 éve
egyébként most, h nézem az ismétlést, megint meg kell, h állapítsam, h azért a mi közönségünk meg az egész szurkolás amit előadnak kb olyan szinten van, mint az OL-ünk.. nagyon gázPedig a szurkolás a defense miatt kezdte tegnap az old meadowlands hangulatát idézni .Sajnos igazad van h lehetne hangosabb a stadion .Regebben jobb volt ez .Az az érzésem h a magas jegyárak miatt nem jutnak be azok a szurkolok mint régen .Sajnos 200-300 plus adó körül mozognak azok a jegyek ahova érdemes ülni .Es azert az nem kevés főleg ha meg inni,enni akarsz ,márpedig akarsz .Annyi a sörnek az ára mint Browns meccsre a jegy 😊
Szesze
több mint 9 éve
Flowers egyértelműen visszafejlődik, Richburg is jobb volt tavaly. Egyedül Jerry mutat javulást, az emberek cserélgetésébenl sem látok semmi tervszerűséget.nem lehet, hogy csak ész nélkül tippmixelnek?
több mint 9 éve
Most néztem meg a meccset, és köszönöm a védelmünknek + a special teamnek hogy összehozták ezt a W-t.
több mint 9 éve
Vereenről valami friss?agyrázkódás, gondolom 1-2 hétre out
Nagyot kapott csóri ember?
ThundersNFL
több mint 9 éve
Vereenről valami friss?Nagyot kapott csóri ember?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
A belső hármas maradhat, Jerry azért felküzdötte magát és ő elég tartós is. Kérdés mi a tervünk Harttal, de egy OT tutira kell majd + egy rookie.Látod, pont erre az esetre írtam is, hogy:
JPP-nél rosszul fogalmaztam, inkább arról van szó h kissé meredek megtalálni az utódját azért mert a helyén valakinek volt egy jó meccse.
Asbee
De abba is hagyom mielőtt valaki (általában Asbee) leszól, hogy nagyon kezd elszaladni velem a ló. 😊 megesik...
Awesome88
több mint 9 éve
egyébként most, h nézem az ismétlést, megint meg kell, h állapítsam, h azért a mi közönségünk meg az egész szurkolás amit előadnak kb olyan szinten van, mint az OL-ünk.. nagyon gáz
több mint 9 éve
A belső hármas maradhat, Jerry azért felküzdötte magát és ő elég tartós is. Kérdés mi a tervünk Harttal, de egy OT tutira kell majd + egy rookie.JPP-nél rosszul fogalmaztam, inkább arról van szó h kissé meredek megtalálni az utódját azért mert a helyén valakinek volt egy jó meccse.
több mint 9 éve
Flowers egyértelműen visszafejlődik, Richburg is jobb volt tavaly. Egyedül Jerry mutat javulást, az emberek cserélgetésébenl sem látok semmi tervszerűséget.Az OL coach az egyik legjobb sztem a ligában .Jatekosokkal van itt a gond .hát igen, a jó OL embert nagy becsben tartja mindenki, érthetően.. remélem azért valamit kitalálunk erre majd, tőlem akár valami trade is szóba jöhetneEsetleg egy normális OL coach?
Szesze
vanek úr
Gerixx
több mint 9 éve
OL coach-al nincs gond, a vicces pont az, hogy az O-fal még így is jobban teljesít, mint azt 1-2 név kivételével a játékosanyag predesztinálná.hát igen, a jó OL embert nagy becsben tartja mindenki, érthetően.. remélem azért valamit kitalálunk erre majd, tőlem akár valami trade is szóba jöhetneEsetleg egy normális OL coach?
Szesze
vanek úr
több mint 9 éve
így van, szarból nem lehet várat építeniAz OL coach az egyik legjobb sztem a ligában .Jatekosokkal van itt a gond .hát igen, a jó OL embert nagy becsben tartja mindenki, érthetően.. remélem azért valamit kitalálunk erre majd, tőlem akár valami trade is szóba jöhetneEsetleg egy normális OL coach?
Szesze
vanek úr
Gerixx