New York Jets

30 feliratkozó

több mint 7 éve
Apex New York Jets 3 025
Am basszus hihetetlen h mennyire nem tudjuk lezárni a meccseket...CLE, TEN, HOU és GB elleni meccs mindegyik hozható lett volna...Titans és a tegnapi leolvadás az nagyon kegyetlen volt.
Kb 11 perc volt hátra és vezettünk 15 ponttal, így is sikerült kikapni...az offense és az ST nagyot játszott, viszont a védelmünknek sikerült 540 total yardot engedni (ami leírtak szerint 20 éve a legtöbb), ebből 220 yard jött 4. negyedtől számítva. 8 db 20 yardnál nagyobb playet engedtünk.
Ezek után TruJo barátunk szó nélkül elviharzott (az egyetlen, aki nem nyilatkozott).
Beki
Es elvileg a defense-nek kellett volna a legjobb egysegunknek lennie iden. Ahhoz kepest az utobbi meccsek utan kb. az a legszarabb. Hiaba van ott Avery, Jamal, Maye(ha egeszseges) harman kevesek ehhez, bar en siman eltudom kepzelni hogy fejben mar sokan leszarjak
Apex
Nyilván Maye és Lee hiánya érezhető vmennyire, de a 2. félidőre a nulla pass rush is hozzátette a magáét (bár nem nagyon figyeltem Rodgers mennyire gyorsan szabadult a labdától).
Viszont h továbbvigyem: évekkel ezelőtt volt egy elit DL, amit szépen sikerült leamortizálni egy darab Williamsre, 4 év alatt normális CB1et nem sikerült hozni Bowles-nak, sikerült 2. alkalommal is odaadni elképesztő pénzt egy CBnek, akit akk égetnek, mikor akarnak. 3. körben Shephard draftolása, aki jövőre 26 éves lesz már és eddig nem tudott szintet lépni NFL-re. Sorolhatnám még Maccagnan elcseszett lépéseit, de jövőre McLendon és Anderson is UFA, nincs pass rusher, CB sorban van egy túlfizetett veterán CB-d, CB2 és CB3 UFA.
Lehet megint túl negatív vagyok, de:
1. az elmúlt 4 évben nem csak Bowles volt itt a ludas, Maccagnan is szépen jó lenne, ha kávézgatás helyett előállna és BS duma helyett dolgozna végre
2. sokan várják és Maccagnan is arra célozgat h jövőre PO-ra esélyes lehet a csapat, hát ezzel a rosterrel vmi csoda lenne, mert 2 évnyi munka van még vele

Na és itt jön akkor a képbe a tulajaink döntése h mit kezdjenek Maccagnan-nal, mert ha marad, az min 4 éves szerződést jelent neki is, mint az új HCnak.
Beki
Igen ezt akartam is írni, hogy Leo hiánya azért durván érződött a 2. félidőben. Én azt mondom oda hozunk még egy pass rushert, mondjuk Clowneyt(habár én nem túlzottan kedvelem a fickót, de nem rossz játékos) vagy esetleg Fowlert továbbá Andersont és McLendont visszahozzuk, akkor szerintem a fal rendben lesz. LB sorral szerintem nincs nagy gáz, bár én szívem szerint cutolnám Lee-t a fenébe, mert idén sem bizonyította hogy miért volt ő anno első körös, de nem hiszem hogy nagyon lesz jó alternatíva FA-n, szóval lehet inkább visszahoznám, azt hátha. Safety páros adott. CB sorral már inkább vannak gondok, Skrine meglepően feljavult az utóbbi meccseken, esetleg még azon is elgondolkoznék, hogy visszahozzuk mint cb3. Claiborne-al kapcsolatban pedig arra jutottam hogy inkább draftoljunk valakit, vagy tradeljünk valakiért, mert baromira inkonzisztens a pali. TruJo meg hát...bízzunk benne hogy jövőre jobb lesz, nem tudom. xd Azért tud ő jól is játszani, bizonyította a Rams-nél. CB2-nek szerintem nem lesz olyan gáz jövőre. De sajnos tény, hogy kevés az utánpótlás a D-be, és azért ez egy D-minded HC-nál kurva gáz, érted legalább akkor a védelem legyen rendben, de nem...oké aláírom azért vannak hiányzók, de baszki 540 yard? Tényleg? Leszarom hogy Rodgers dobál, ez elfogadhatatlan, és akkor a büntiket nem is számoltam. Minden téren vicc ez a coaching staff. Az O is szerintem csak is kizárólag Darnold miatt működik most, mert Bates-nek ugyanolyan inkompetens, fos, kiszámítható hívásai vannak. PL. Fél meccsen keresztül decoy-nak használod Cannon-t, hogy majd jól megszívasd a defet, aztán amikor behívod, kurvára megleptél mindenkit, ja nem. De még lehetne sorolni. Na bocsi a hosszú kommentért, de valahogy jól esett most ezeket leírni. 😀

Szerkesztette: Apex

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Am basszus hihetetlen h mennyire nem tudjuk lezárni a meccseket...CLE, TEN, HOU és GB elleni meccs mindegyik hozható lett volna...Titans és a tegnapi leolvadás az nagyon kegyetlen volt.
Kb 11 perc volt hátra és vezettünk 15 ponttal, így is sikerült kikapni...az offense és az ST nagyot játszott, viszont a védelmünknek sikerült 540 total yardot engedni (ami leírtak szerint 20 éve a legtöbb), ebből 220 yard jött 4. negyedtől számítva. 8 db 20 yardnál nagyobb playet engedtünk.
Ezek után TruJo barátunk szó nélkül elviharzott (az egyetlen, aki nem nyilatkozott).
Beki
Es elvileg a defense-nek kellett volna a legjobb egysegunknek lennie iden. Ahhoz kepest az utobbi meccsek utan kb. az a legszarabb. Hiaba van ott Avery, Jamal, Maye(ha egeszseges) harman kevesek ehhez, bar en siman eltudom kepzelni hogy fejben mar sokan leszarjak
Apex
Nyilván Maye és Lee hiánya érezhető vmennyire, de a 2. félidőre a nulla pass rush is hozzátette a magáét (bár nem nagyon figyeltem Rodgers mennyire gyorsan szabadult a labdától).
Viszont h továbbvigyem: évekkel ezelőtt volt egy elit DL, amit szépen sikerült leamortizálni egy darab Williamsre, 4 év alatt normális CB1et nem sikerült hozni Bowles-nak, sikerült 2. alkalommal is odaadni elképesztő pénzt egy CBnek, akit akk égetnek, mikor akarnak. 3. körben Shephard draftolása, aki jövőre 26 éves lesz már és eddig nem tudott szintet lépni NFL-re. Sorolhatnám még Maccagnan elcseszett lépéseit, de jövőre McLendon és Anderson is UFA, nincs pass rusher, CB sorban van egy túlfizetett veterán CB-d, CB2 és CB3 UFA.
Lehet megint túl negatív vagyok, de:
1. az elmúlt 4 évben nem csak Bowles volt itt a ludas, Maccagnan is szépen jó lenne, ha kávézgatás helyett előállna és BS duma helyett dolgozna végre
2. sokan várják és Maccagnan is arra célozgat h jövőre PO-ra esélyes lehet a csapat, hát ezzel a rosterrel vmi csoda lenne, mert 2 évnyi munka van még vele

Na és itt jön akkor a képbe a tulajaink döntése h mit kezdjenek Maccagnan-nal, mert ha marad, az min 4 éves szerződést jelent neki is, mint az új HCnak.
több mint 7 éve
Apex New York Jets 3 025
Beki

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
 twitter.com/uSTADIUM/status/1077032404865478656?s=19 Hmm Erdekes
Apex
Na ezt már támogatnám. Ha kell Maccagnant is nyugodtan ki lehet vágni, ha esetleg másik GM-el szeretne csak jönni Haribó.
több mint 7 éve
Apex New York Jets 3 025
 twitter.com/uSTADIUM/status/1077032404865478656?s=19 Hmm Erdekes

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Há mireeeeee

twitter.com/PFF_Sam/status/1076944537082318848?s=20
alatriste
Erre asszem mindenki azt írta eredménykövetőben h BS flag volt, de pár yard múlott ezen csak. Igaz utána nagy nehezen szenvedtétek csak be a labdát TDre. 😀
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 834 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Há mireeeeee

twitter.com/PFF_Sam/status/1076944537082318848?s=20

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 034
Boldog Karácsonyt minden Jetses sorstársnak!!!

Green is green
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Úgy nézem Tankathon oldalon, hogy ha vmi isteni csodával el is verjük a Pats-et, akk sem húzunk 5. helynél hátrébb drafton.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Az az igazság, hogy én is negatívkodok meccsek során, hogy Robby így backupokat vert sok esetben stb, de azért örülök h ő, Darnold és Herndon azért odateszi magát, mert jövőre mindhárman itt lesznek és kellenek is.
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 834 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Darnoldot továbbra is nagyon szeretem, Adams kedvenc. 😊 A sok zászló miatt kicsit vegyesek az érzelmeim, de ezen a meccsen isten igazából az a csapat nyert aki kikapott. Bár ahogy Apex is írta a sajátok ellen drukkolni még ennek tudatában sem igazán tud a szurkoló. 😊
Fényes jövőt!

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Apex New York Jets 3 025
Ismét ugyanaz volt, mint a legutóbbi meccsen, jó szoros meccs, Darnold jól játszott, de azért kiszoptunk. Amúgy nem tudom így meccs után örülök, hogy az történt ami, de meccs közben nem tudok azért szurkolni, hogy kikapjunk. 😀 Boldog Karácsonyt mindenkinek!

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Jó kis szórakoztató meccs volt, Darnoldot nagyon sajnálom.
Mindenkinek Boldog Karácsonyt! Egyetek és igyatok (Bowles miatt ezt főleg) és a jó hírem h már csak egy nagyob vereség kövi héten és Bowles repül. 😊
több mint 7 éve
Apex New York Jets 3 025
 youtu.be/TUD5zDmGBGU

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Ez kész. 😀

www.youtube.com/watch?v=1be4c8tOtB8
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Shell, Attaochu -> IR
Wint jött fel PS-ről.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Todd Bowles said he doesn’t know the specifics of RT Brandon Shell’s knee injury but that it’s “pretty bad” and will likely require surgery. Shell’s season is done.

4 nap alatt nem tudták kideríteni mi szakadt, mi nem?!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Philbin rendesen lerázta a kérdéseket h Áronka kezd-e vasárnap. Sztem Kizer lesz az emberünk.
Beki
Viszlát harmadik pick! 😀
Apex
Áronka azt mondja, hogy játszik vasárnap és edzett is ma.
több mint 7 éve
Apex New York Jets 3 025
Philbin rendesen lerázta a kérdéseket h Áronka kezd-e vasárnap. Sztem Kizer lesz az emberünk.
Beki
Viszlát harmadik pick! 😀

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
több mint 7 éve
Apex New York Jets 3 025
HÁROM Jets játékos is mehet Orlandóba.
Jason Myers Pro Bowler lett! Na ezt se gondoltam volna. És Andre Roberts révén lesz még egy Jets játékos az ST-ben
 twitter.com/nyjets/status/1075194126277246976
Melléjük még Jamal Adams is bekerült
 twitter.com/nyjets/status/1075194118706470913
Avery Williamson meg tartalék.
 twitter.com/nyjets/status/1075194809550323712
iktriad
Mondtam en hogy iden jol tolta Myers ba!

több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
 twitter.com/PFF_Jets/status/1074758617356795905?s=19
Apex
2 hete Allen, múlthéten Mayfield, most meg Darnold. Nem rossz ez a class eddig. *kopp-kopp*
Muffalo_Bafia
Ráadásul Rosen sem tűnik világtalannak, csak szegény Cards OL sincs a toppon. Maradjon is így. Ráfér 4 friss kiváló irányító a ligára 😊
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
 twitter.com/PFF_Jets/status/1074758617356795905?s=19
Apex
2 hete Allen, múlthéten Mayfield, most meg Darnold. Nem rossz ez a class eddig. *kopp-kopp*

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 728 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
HÁROM Jets játékos is mehet Orlandóba.
Jason Myers Pro Bowler lett! Na ezt se gondoltam volna. És Andre Roberts révén lesz még egy Jets játékos az ST-ben
 twitter.com/nyjets/status/1075194126277246976
Melléjük még Jamal Adams is bekerült
 twitter.com/nyjets/status/1075194118706470913
Avery Williamson meg tartalék.
 twitter.com/nyjets/status/1075194809550323712

Szerkesztette: iktriad