NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 7 éve
Pityu Gyor
979
Studesville marad Denverben. Jol mutatja mennyire kapos az OC poszt itt.Én ezzel nem is számoltam, hogy gond lesz egy ilyen menedzsment alá embereket hozni... nem jó kilátások
Beki
Green is green
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Cimini szerint KC-s Matt Nagy neve is ott van Bowles OC listáján, de valszeg őt sem engedik interjúra (sőt asszem más posztot kap KCben).
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Studesville marad Denverben. Jol mutatja mennyire kapos az OC poszt itt.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Eric Studesville, Broncos RB coach érkezik OC interjúra.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Leo W -> Pro Bowl Mack helyett.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
McCoy-ra sokan vadásznak új HC-k közül, míg Norv Turner neve Buffaloban merült fel McDermott esetében.Értelmes OC-t nem nagyon várnék, hülye lenne bárki is idejönni, főleg h Bowles állása eléggé ingatag lesz.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Jason La Canfora @JasonLaCanforaJets getting a very good coach in Dennard Wilson. Former Rams assistant coach joining Todd Bowles staff.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Alex Marvez @alexmarvez Confirmed: 2 sources tell @sn_nfl that Clint Hurtt leaving @ChicagoBears staff to become @nyjets OLB coach on 2-year deal.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Ohh igen Macc beszélt Petty + Haki kettősről is:On Bryce Petty: "I'm not going to speculate on what his ceiling may be. I think Bryce has a lot of potential. ... He has the physical ability to potentially develop into a starter. It's really up to him."
On Christian Hackenberg: "We like Christian as a prospect. He's a young player; he's only 21 years old. He has made progress and he does have potential that we're focused on trying to make him develop."
Nah szóval van 2 a jelenlegi stáb által draftolt fiatal QB és egyikük sincs mégkezdő szinten parádés kilátások.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefterEagles denied Jets permission to interview their QB coach John DeFilippo for offensive coordinator job, per league source.
Hasítunk...sok sikert Bowlesnak h találjon egy normális OC-t.
több mint 7 éve
xDD végülis Fitzmagic szerződésével amúgy sem tudnának sokat kezdeni, akkor már legalább dolgozzon is egy kicsit azért az 5 misiért ha már úgyis az övé 😀
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
No, mai BS rovatunkban alábbiak hangzottak el:- Woody szerint nincs nyomás Macc+Bowles duón 2017-es PO kapcsán, türelmes és van egy tervünk a jövőre nézve
- Draftról építkezünk, FA/tradek roster kiegészítésére használjuk
- Macc és Woody is okésnak érzi Revis és Fitz szerződéseket
- Macc szerint aktívak leszünk FA, mint mindig.
- Bízunk Wilkerson teljesítményének javulásában
- Macc nem válaszol egyetlen játékos jövőjét illető kérdésre sem
- Szeretnénk minél előbb győztes csapattá formálni a keretet, persze figyelve a részletekre is
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Woody és Maccagnan 20 perc múlva év végi sajtótájékoztatót tart.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Adam Caplan @caplannfl#Jets expected to request permission to interview #Eagles QBs coach John DeFilippo for their OC job, sources said.
több mint 7 éve
Chip Kelly als HC ist Tod imo, amúgy még nem 😊Ezeket a félmegoldásokat nem értem.. most vagy próbáljunk meg ugyanazzal a stábbal visszanyúlni ahhoz, ami 2015-ben működött, vagy köszönjünk el Bowlestól, de így meg a kecske sem meg a káposzta sem :SChip Kelly ist Tod
Football Outsiders böngészése közben ugrott be egy vad ötlet, rövid és velős reakciókat várok 😀
| Chip Kelly OC-nak? |
toam
Mongyuk ezt a Bóvli mentést se értem, max. 1 év
sutianap
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
szerintem kívülről nehéz megállapítani ki az igazi felelős. nekem is Bowles tűnik inkább annak, de el tudom képzelni hogy a tulajdonos hisz benne, hogy a csapatának átalakításával sikeres lesz. a headcoach egy komoly csapat vezetője, menedzsere. jó vezető megoldja hogy jó képességű csapatot hozzon össze 2017re, független attól hogy mi volt 2016ban.Pityu GyorNyilván nem látunk bele a dolgokba innen és a dolog sok tényezős, de a dolgok Bowles-on csattannak, hiszen ő a HC és a játékosok egymást ölik nyilatkozatokkal, mentalitásuk béka segge alatt, meccsen szar döntések stb ezek visszavezethetőek HC szintre is.
Emellett a defense egy szezon alatt kb darabokra esett, egy olyan védelem, amelyet 1. évben Bowles sémájára lett felépítve, holott az emberanyag alig változott, de itt is hiába van egy agresszív szemlélete, ha:
- Sheldon baszik az egészre és inkább az értékét gyilkolja kb szándékosan
- Wilkerson sem teljesít jól, amiben van némi szerepe a törött lábának is és lehet a nagy zsének is
- Kiesett Snack (bár McLendon nem tolja rosszul azért)
- David Harris marha sokat lassult, coverage-ben hagyjuk
- Revis baszik a világra, nem szerel csak a szöveget tolja h miért szivatja meg az 5. számú WR is
Stb.
Bowles playcall terén picivel visszafogottabb idén, de egyszerűen alig értek oda a védők a QB-ra, nem volt nyomás. Tehát úgy a védelem minden pontja visszaesett, se nyomás, se turnoverek.
Se 1000 yardos WR/RB, se 10 sackes védő, ST még mindig liga legalja, szóval nem egy oka van az egésznek, de Bowles is benne van nyakig. Lehetne ezt hosszabbra is nyújtani, de nem érdemes.
több mint 7 éve
mzperx
245
A staff összeállításában nagy szerepe van egy HC-nek, gondolom itt inkább érvényesül egy HC szakmai akarata, mint a játékosok igazolásánál, és jelen állás szerint Bowles alól 5 azaz öt embert rúgtak ki. 5 olyan embert akiket ő (is) választott , OC-val 6-ot, az edzői stáb 1/4-ét. Így azért nehéz hiteles HC-nek maradni, nem?szerintem kívülről nehéz megállapítani ki az igazi felelős. nekem is Bowles tűnik inkább annak, de el tudom képzelni hogy a tulajdonos hisz benne, hogy a csapatának átalakításával sikeres lesz. a headcoach egy komoly csapat vezetője, menedzsere. jó vezető megoldja hogy jó képességű csapatot hozzon össze 2017re, független attól hogy mi volt 2016ban.Ezeket a félmegoldásokat nem értem.. most vagy próbáljunk meg ugyanazzal a stábbal visszanyúlni ahhoz, ami 2015-ben működött, vagy köszönjünk el Bowlestól, de így meg a kecske sem meg a káposzta sem :SEz nem csak félmegoldás, de nem is elegáns. Kvázi a kirúgott edzők nyakába varták az egészet, miközben az ő munkájukért Bowles tartozik felelősséggel. Ha én egy jóképességű DL edző lennék, biztos szóba sem állnék a Jets-szel ezután. Az igazi felelős megússza, az alatt lévőket meg kipicsázzák? Más csapatoknál nem szaroztak, kbszták a HC-ket (is) és már lassan a jelöltekkel interjúznak. Nem hiszem hogy Bowles még egy teljes szezont kap, és ha ez így lesz, csak elvesztegetünk még egy szezont.
Football Outsiders böngészése közben ugrott be egy vad ötlet, rövid és velős reakciókat várok 😀
| Chip Kelly OC-nak? |
toam
mzperx
Pityu Gyor
több mint 7 éve
Pityu Gyor
979
szerintem kívülről nehéz megállapítani ki az igazi felelős. nekem is Bowles tűnik inkább annak, de el tudom képzelni hogy a tulajdonos hisz benne, hogy a csapatának átalakításával sikeres lesz. a headcoach egy komoly csapat vezetője, menedzsere. jó vezető megoldja hogy jó képességű csapatot hozzon össze 2017re, független attól hogy mi volt 2016ban.Ezeket a félmegoldásokat nem értem.. most vagy próbáljunk meg ugyanazzal a stábbal visszanyúlni ahhoz, ami 2015-ben működött, vagy köszönjünk el Bowlestól, de így meg a kecske sem meg a káposzta sem :SEz nem csak félmegoldás, de nem is elegáns. Kvázi a kirúgott edzők nyakába varták az egészet, miközben az ő munkájukért Bowles tartozik felelősséggel. Ha én egy jóképességű DL edző lennék, biztos szóba sem állnék a Jets-szel ezután. Az igazi felelős megússza, az alatt lévőket meg kipicsázzák? Más csapatoknál nem szaroztak, kbszták a HC-ket (is) és már lassan a jelöltekkel interjúznak. Nem hiszem hogy Bowles még egy teljes szezont kap, és ha ez így lesz, csak elvesztegetünk még egy szezont.
| Chip Kelly OC-nak? |
toam
mzperx
Green is green
több mint 7 éve
mzperx
245
Ezeket a félmegoldásokat nem értem.. most vagy próbáljunk meg ugyanazzal a stábbal visszanyúlni ahhoz, ami 2015-ben működött, vagy köszönjünk el Bowlestól, de így meg a kecske sem meg a káposzta sem :SEz nem csak félmegoldás, de nem is elegáns. Kvázi a kirúgott edzők nyakába varták az egészet, miközben az ő munkájukért Bowles tartozik felelősséggel. Ha én egy jóképességű DL edző lennék, biztos szóba sem állnék a Jets-szel ezután. Az igazi felelős megússza, az alatt lévőket meg kipicsázzák? Más csapatoknál nem szaroztak, kbszták a HC-ket (is) és már lassan a jelöltekkel interjúznak. Nem hiszem hogy Bowles még egy teljes szezont kap, és ha ez így lesz, csak elvesztegetünk még egy szezont.
| Chip Kelly OC-nak? |
toam
több mint 7 éve
Ezeket a félmegoldásokat nem értem.. most vagy próbáljunk meg ugyanazzal a stábbal visszanyúlni ahhoz, ami 2015-ben működött, vagy köszönjünk el Bowlestól, de így meg a kecske sem meg a káposzta sem :SChip Kelly ist Tod
| Chip Kelly OC-nak? |
toam
Mongyuk ezt a Bóvli mentést se értem, max. 1 év
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Ezeket a félmegoldásokat nem értem.. most vagy próbáljunk meg ugyanazzal a stábbal visszanyúlni ahhoz, ami 2015-ben működött, vagy köszönjünk el Bowlestól, de így meg a kecske sem meg a káposzta sem :SFootball Outsiders böngészése közben ugrott be egy vad ötlet, rövid és velős reakciókat várok 😀
| Chip Kelly OC-nak? |
több mint 7 éve
Pityu Gyor
979
No akkor a változások a coaching stábban:Komoly takaritás
- Gailey hivatalosan visszavonult
- Repült Patullo QB, Pepper Johnson DL, Marcel Shipp RB, Mark Collins OLB és Joe Danna DB coach repült
Beki
Green is green
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
2 OC jelöltet említettek eddig:- Mike McCoy
- John DeFilippo Eagles QB coach
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
No akkor a változások a coaching stábban:- Gailey hivatalosan visszavonult
- Repült Patullo QB, Pepper Johnson DL, Marcel Shipp RB, Mark Collins OLB és Joe Danna DB coach repült
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Várható volt, csak azt se felejtsük el, hogy Bowles is felelős volt a D# playcall-ért nem csak Rodgers, kérdés h jövőre Bowles szeretné-e, hogy a playcall az övé legyen. Mindenesetre DC, DL és DB coach aggódhat rendesen.Lesznek változások a coaching staffban, Gailey lesz a legfőbb áldozat.Lehet nem csak ő:
Beki
twitter.com/AdamSchefter/status/816313284848709632
empty taxi