NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Bowles helyzete nagyon kérdése szerintem. Idén tény, h kicsit kicsúsztak a kezéből a dolgok, de a jelenlegi helyzet nem feltétlen az ő hibája. Fitz magától dobál INT-eket és a sacondary magától veszti el a matchupokat. Úgy gondolom Bowles alatt még nem kéne rezegtetni a padot, tavaly egy jól működő csapattal csak összehozott egy 10-6-ot és egy playoffot majdnem.Az a baj, hogy perpill magam sem tudom eldönteni h Bowles tud-e ezzel a helyzettel kezdeni valamit, mert ha látnék bármi fényt az alagút végén, de perpill nem igazán van így, de kivágni őt 2 év után megint és új HC-t keresni...
Lucifer
Igen, Fitz idióta INT-jeivel nem tud mit kezdeni és őszintén szólva számolni is lehetett vele h nem lesz még 1x olyan kiemelkedő szezonja, mint a tavalyi holott a célpontjai majdnem ugyanazok. Itt jár a pont Macc-nek h helyén kezelte Mr. Szakáll és ügynöke fizetési igényeit, de h fél felkészülést kihagyta emiatt és még jövőre is DM lesz miatta már kevésbé. Secondary papíron nevekből nem áll rosszul, de a teljesítmény...
Itt sztem annak a határán vagyunk h 2-3 éves átalakítást kezdjünk fiatalokra építeni, mert az OL-ben Mangold és Clady is idősödik, RT ügye megoldatlan, LB sorban Harris kora miatt lassul míg Henderson használhatatlan kb idén, secondary-t újra kell építeni mert Revis nem a régi önmaga már, MWilliams FA lesz, Skrine sokat keres teljesítményhez mérten és Burrist meg padoztatjuk Morris javára...Pryor és Gilchrist sem tündököl, Mauldin semmit nem fejlődött, a rettegett DLben MO elvegetál a nagy fizujával, Sheldon szerencsétlen már OLB majdnem...
Ha az egész csapatból kellene kiemelnem neveket akik jól teljesítenek az Marshall, Leonard Williams, Edwards és Folk,
Szóval el kell dönteni h hogyan tovább, de a jelenlegi helyzet nem ad sok optimizmusra okot.
több mint 8 éve
Szerintem Fitz szarik bele, a hercehurca miatt, és szerintem Revis is nagyjából. Sika-kasza-léc csapat lettetek, akik nagyon odaadóan, majd keményen tárgyalnak a másik oldalról meg köszönik szépen a garantáltat, azt le vagytok....Bowles helyzete nagyon kérdése szerintem. Idén tény, h kicsit kicsúsztak a kezéből a dolgok, de a jelenlegi helyzet nem feltétlen az ő hibája. Fitz magától dobál INT-eket és a sacondary magától veszti el a matchupokat. Úgy gondolom Bowles alatt még nem kéne rezegtetni a padot, tavaly egy jól működő csapattal csak összehozott egy 10-6-ot és egy playoffot majdnem.Nem hiszem h erre sor kerülne, ha igen akkor azt mutatja h Bowles még évekre be van betonozva, mint HC hozzánk.Most mindenki vonja le a maga következtetéseit, mert 2 év múlva megint rengeteg cap space lesz, de megint fontos pont elé nézünk hosszú távon, mert 2 fiatal QBnak van érvényes szerződése jövőre, idősebbek közül is sokan szerződésük utolsó évébe lépnek (pl. Mangold, Clady, Harris, Marshall stb.) és ugyanez érvényes Deckerre is.Igazából most hogy elúszott a szezon be lehetne dobni a két fiatal irányítót.
A két qb még nem igazán mutatott olyat amiért nagy pénzt kéne nekik adni.
Igaz még van két év.
Janek
mzperx
Beki
Lucifer
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Bowles helyzete nagyon kérdése szerintem. Idén tény, h kicsit kicsúsztak a kezéből a dolgok, de a jelenlegi helyzet nem feltétlen az ő hibája. Fitz magától dobál INT-eket és a sacondary magától veszti el a matchupokat. Úgy gondolom Bowles alatt még nem kéne rezegtetni a padot, tavaly egy jól működő csapattal csak összehozott egy 10-6-ot és egy playoffot majdnem.Nem hiszem h erre sor kerülne, ha igen akkor azt mutatja h Bowles még évekre be van betonozva, mint HC hozzánk.Most mindenki vonja le a maga következtetéseit, mert 2 év múlva megint rengeteg cap space lesz, de megint fontos pont elé nézünk hosszú távon, mert 2 fiatal QBnak van érvényes szerződése jövőre, idősebbek közül is sokan szerződésük utolsó évébe lépnek (pl. Mangold, Clady, Harris, Marshall stb.) és ugyanez érvényes Deckerre is.Igazából most hogy elúszott a szezon be lehetne dobni a két fiatal irányítót.
Igaz még van két év.
Janek
mzperx
Beki
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Amúgy rossz nézni a bekapott 58 yardos futott TD során a védelmet.Mint egy birka banda fut egy mozgó játékos után, amit Revis csinált az még a kabaré szintjét sem üti meg.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Kevin Negandhi @KNegandhiESPN The Jets offense has scored 95 pts this season. Only the Bucs are worst (94) and they have played one fewer game than New York.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Amúgy Schefter a Cards elleni meccs előtt az ESPN-en azt mondta, hogy Woody eléggé ideges a szezonkezdést követően, hát akkor milyen lehetett a tegnapi meccs után? 😀Állítólag még a secondary coach-al is beszélt a pályán tegnap személyesen.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nem hiszem h erre sor kerülne, ha igen akkor azt mutatja h Bowles még évekre be van betonozva, mint HC hozzánk.Most mindenki vonja le a maga következtetéseit, mert 2 év múlva megint rengeteg cap space lesz, de megint fontos pont elé nézünk hosszú távon, mert 2 fiatal QBnak van érvényes szerződése jövőre, idősebbek közül is sokan szerződésük utolsó évébe lépnek (pl. Mangold, Clady, Harris, Marshall stb.) és ugyanez érvényes Deckerre is.Igazából most hogy elúszott a szezon be lehetne dobni a két fiatal irányítót.
Igaz még van két év.
Janek
mzperx
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Most mindenki vonja le a maga következtetéseit, mert 2 év múlva megint rengeteg cap space lesz, de megint fontos pont elé nézünk hosszú távon, mert 2 fiatal QBnak van érvényes szerződése jövőre, idősebbek közül is sokan szerződésük utolsó évébe lépnek (pl. Mangold, Clady, Harris, Marshall stb.) és ugyanez érvényes Deckerre is.2 fiatal QB érvénye szerződéssel részt azért írtam h megint odaérünk h nincs értelmes QBnk és a fiatalok lehetőséget sem kapnak még. 😊
Igaz még van két év.
Janek
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Sztem már idén is lehetett volna, de a gm a fitz sagaval totál elbaszta a felkészülését a csapatnak. Mentálisan legalábbis biztosan. Sajnos ennek is isszátok most a levét.Igen, de az a jövő évi 5M benyelt dead money még hozzá...
peach
több mint 8 éve
mzperx
245
Most mindenki vonja le a maga következtetéseit, mert 2 év múlva megint rengeteg cap space lesz, de megint fontos pont elé nézünk hosszú távon, mert 2 fiatal QBnak van érvényes szerződése jövőre, idősebbek közül is sokan szerződésük utolsó évébe lépnek (pl. Mangold, Clady, Harris, Marshall stb.) és ugyanez érvényes Deckerre is.Igazából most hogy elúszott a szezon be lehetne dobni a két fiatal irányítót.
Igaz még van két év.
Janek
több mint 8 éve
Most mindenki vonja le a maga következtetéseit, mert 2 év múlva megint rengeteg cap space lesz, de megint fontos pont elé nézünk hosszú távon, mert 2 fiatal QBnak van érvényes szerződése jövőre, idősebbek közül is sokan szerződésük utolsó évébe lépnek (pl. Mangold, Clady, Harris, Marshall stb.) és ugyanez érvényes Deckerre is.A két qb még nem igazán mutatott olyat amiért nagy pénzt kéne nekik adni.
Igaz még van két év.
több mint 8 éve
Sztem már idén is lehetett volna, de a gm a fitz sagaval totál elbaszta a felkészülését a csapatnak. Mentálisan legalábbis biztosan. Sajnos ennek is isszátok most a levét.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nézegetve azon játékosok cap számait, akiknek élő szerződésük akad jövőre:Wilkerson - 18M - kabaré a teljesítményéhez képest
Revis - 15.3M - hagyjuk
Clady - 10.5M - kicsit faraghatunk rajta és közel az igazság
Mangold - 9.1M - rendben
Decker - 8.75M - OK
Skrine - 8.5M - marha messze a teljesítményhez képest és 3.5M szabadulna fel a kivágásával
Sheldon - 8.1M - 5. éves opció, nem segít neki h OLB-ként játszatjuk
Marshall - 7.5M - OK
Carpenter - 6.8M - OK
Gilchrist - 6.6M - sok és 5.4M szabadulna fel cuttal
Harris - 6.5M - nincs benne garantált tartalom
Giacomini - 5.1M - 4.5M szabadulna fel cut esetén
Easy cut kategória nálam Jarvis Jenkins 3.75M-el jövőre, 3 misi szabadulna fel. Folk 3.6M, Henderson 2.75M-et foglal a capből. Plusz, hála Macc zseniális szerződéskialakításának h idén beférjünk a cap alá, Fitz 12 misis szerződéséből benyelünk 5 misit jövőre csak úgy.
Most mindenki vonja le a maga következtetéseit, mert 2 év múlva megint rengeteg cap space lesz, de megint fontos pont elé nézünk hosszú távon, mert 2 fiatal QBnak van érvényes szerződése jövőre, idősebbek közül is sokan szerződésük utolsó évébe lépnek (pl. Mangold, Clady, Harris, Marshall stb.) és ugyanez érvényes Deckerre is.
Nyilván ki lehetne vagdalni fél csapatot több cap space reményében de h itt h lesz PO csapat megint rövid időn belül hát ez jó kérdés... 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Amondó vagyok, rá kéne menni az 1/1-reFelesleges sztem és sincs pénzünk offseasonra hát még h minél előbb húzzunk és nagyobb fizut kelljen perkálni. 😀
Wester
Meg aztán BPA lesz megint nem need alapú draft, meg egy QBt megint tuti húzunk, meg 1-2 W-t összekalapálunk így top10 lesz a vége max sztem.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom, tegnap DL, OLB és ILB-ként is játszott. Nem egyszer látni h ő teker a futók után is.Jets blitzed Palmer on 67.6 pct (23-of-34) of his dropbacks, their 2nd-highest blitz pct in a game in 5 yrs, per @ESPNStatsInfo. #NYJvsAZez a Richardson féle használat ez mi?
0 sack.
Fitz marad a kezdő jövő héten is, Sheldon ILB-t is tolt tegnap, 3 feltett pont a táblára, szezonnak annyi ha még nem lett volna kérdéses, kabaré októberben...
Beki
braxa88
több mint 8 éve
Amondó vagyok, rá kéne menni az 1/1-re
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Jets blitzed Palmer on 67.6 pct (23-of-34) of his dropbacks, their 2nd-highest blitz pct in a game in 5 yrs, per @ESPNStatsInfo. #NYJvsAZez a Richardson féle használat ez mi?
0 sack.
Fitz marad a kezdő jövő héten is, Sheldon ILB-t is tolt tegnap, 3 feltett pont a táblára, szezonnak annyi ha még nem lett volna kérdéses, kabaré októberben...
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jets blitzed Palmer on 67.6 pct (23-of-34) of his dropbacks, their 2nd-highest blitz pct in a game in 5 yrs, per @ESPNStatsInfo. #NYJvsAZ0 sack.
több mint 8 éve
mzperx
245
Nah kíváncsi vagyok, hogy ezek után mit nyilatkozik Bowles és Maccagan....igaz hogy a Browns 0-6-al áll, de még nekik is 20-al több pontjuk van.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tökéletes eredmények Jets szempontból az este folyamán....ohh wait...NE, MIA és BUF mind nyert.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mangold, ASJ, Revis Q besorolást kapott injury reporton holnapi meccsre, míg Harris doubtful.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Egyedül Harris nem edzett pénteken, Revis és Mangold limitáltan.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nem edzett tegnap Revis, Mangold és David Harris.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
www.nj.com/jets/index.ssf/2016/10/sheldon_richardson_ok_playing_linebacker_again_for.htmlGyorsan be kellene fejezni h OLB-nek használjuk, de sok mindent elmond Mauldin fejlődéséről sajnos.