NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Jets WR Eric Decker's partially torn rotator cuff is worrisome enough that team considered putting him on IR. Robby Anderson could benefit.
több mint 8 éve
Pityu Gyor New York Jets 979
New York Jets ‏@nyjets
Bowles: Eric Decker, Jalin Marshall and Bryce Petty are out. Ryan Clady and Bruce Carter are questionable. Clady will play. #SEAvsNYJ

Jets WR Eric Decker has a partial tear in his rotator cuff.
Műtét jelenleg még nem opció.
Beki
Remek. Kesernyésen mondhatnánk hogy legalább nem tudjuk a Fitz féle passz játékot erőltetni... 😕 a Bengalst buktuk, a Chiefs sansztalan volt, vagy most vagy a Steelers ellen kell a győzelem ha tényleg playofft akarunk. Futásnak nagyon mennie kell, illetve gondolom nagyon erőltetni fogják a blitzeket hogy a nem 100as Wilsonon nyomás legyen

Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
New York Jets ‏@nyjets
Bowles: Eric Decker, Jalin Marshall and Bryce Petty are out. Ryan Clady and Bruce Carter are questionable. Clady will play. #SEAvsNYJ

Jets WR Eric Decker has a partial tear in his rotator cuff.
Műtét jelenleg még nem opció.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Decker, Petty és Jalin Marshall sem edzett tegnap.
Decker kapcsán még mindig nem volt meg az MRI, be sem öltözik edzeni, meg sem nézik pontosan, tudnám mi a viharnak húzzák az időt, majd egy nap alatt csoda történik?
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Jeremy Ross WR/KR érkezik Jalin Marshall sérülésének fényében.
Beki
Tavaly nálunk volt és nem vált be ...sok szerencsét vele
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Decker ma sem edz.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jeremy Ross WR/KR érkezik Jalin Marshall sérülésének fényében.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó

LIVE look-in at GM Mike Maccagnan on #NationalCoffeeDay ☕

Köcsögök. 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Érkeznek a csodálatos hírek:

Deckernek, ha minden igaz a lapockája sérült meg és MRI-re megy az edzésen részt sem vetz személyesen, kicsi az esély a játékára perpill.
Jalin Marshall és Lawrence Thomas pár hétre kiesett (shoulder), műtét sem kizárt.
Revis sem edzett ma, de semmi súlyos.
Beki
Hát ez sokat nem javít az amúgy is harmatos esélyeinken.
Lucifer
Pláne Decker kiesés fájna nagyon és a hírek szerint aggódnak a csapat háza táján h súlyos a sérülés, de Bowlesék csak tegnap szereztek tudomást róla, plusz Marshall sem teljesen egészséges ugye.
több mint 8 éve
Lucifer New York Jets 1 214

Deckernek, ha minden igaz a lapockája sérült meg és MRI-re megy az edzésen részt sem vetz személyesen, kicsi az esély a játékára perpill.
Jalin Marshall és Lawrence Thomas pár hétre kiesett (shoulder), műtét sem kizárt.
Beki
Hát ez sokat nem javít az amúgy is harmatos esélyeinken.

GO JETS!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mai edzések után végre okosabbak leszünk h Wilson játékára mennyi esély van.
Ami aggaszt h a SEA védelme 3 meccs után alig 163 passzolt yardot engedett csak és futás ellen sem rosszak és egyszer bekapcsol a turnover masina nálunk...
Offenseben van minden...deep target, gyors emberek, szép nagy TE, minden amit a D# nem komál és nem nagyon tud levédekezni mostanság.
Beki
A legtöbb hír optimista Wilsonnak kapcsolatban, de igen ma, max holnap okosabbak leszünk

Hyde a hétvégén vmi 35 yardnál yárt a 4.negyed közepén (37-3as állásnál), aztán kicsit leadták a srácok és lett belőle 100+yard (ami viszont ennek ellentmond h a védők dühösek voltak emiatt). de ebben az is benne van h nickelben volt fenn végig a D a 4.negyedben.

meccsről: Shermanre nem nagyon fog 6 intes meccs után dobálni Fitz, de a másik oldalon ill középre bátran mehetnek a rövid és középhosszú passzok, mert se Lane se Shead nem akkora ellenfél Deckernek és Marshallnak +Enunwanak. Vmint amivel nyerhettek azok az RB screenek, Forte és Powell is igen jó ebben, Seahawks D meg annyira nem.

A másik oldalon amig nem tudjuk h mivan Wilsonnal nem érdemes találgatni, de szerencsére Michael jó formában van és Grahamet, Baldwint, Lockettet a gyengébb QBk is meg tudják játszani ha az OL tartani fog. Na ott sokminden eldőlhet Jets DL v Seahawks OL. az ott nagyon nektek áll.

Ha Wilson játszik 60-40% az esély a Jetsnek. 7órás meccset keleti parton egy nyugati csapat se szeret.
Ha Boykin játszik kb 80-20
braxa88
Kérdés az h Sherman megy-e végig Marshallal esetleg, vagy csak adott oldalon lesz, de ha Deckert megint nem sikerül bevonnunk a passzjátékba, akkor se kép, se hang, Enunwa egyedül kevés hozzá.
Ha Wilson játszik fog menekülni majd az tuti, de lábon simán verhető a védelmünk.
Van 4 CB aki meccsekre beöltözik, közülük Burris nem kap sok snapet, TE-t meg S-el próbáljuk meg levédekezni, hát hétvégén láthattuk Pryor-nak hogy ment, Graham megint nem kisebb falat.
RB screenek mennek ez nem vitás, főleg a középsők mikor területet nyitnak az RB-nek.

Ti vagytok az esélyesebbek ez nem vitás.
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Ami aggaszt h a SEA védelme 3 meccs után alig 163 passzolt yardot engedett csak és futás ellen sem rosszak és egyszer bekapcsol a turnover masina nálunk...
Offenseben van minden...deep target, gyors emberek, szép nagy TE, minden amit a D# nem komál és nem nagyon tud levédekezni mostanság.
Beki
A legtöbb hír optimista Wilsonnak kapcsolatban, de igen ma, max holnap okosabbak leszünk

Hyde a hétvégén vmi 35 yardnál yárt a 4.negyed közepén (37-3as állásnál), aztán kicsit leadták a srácok és lett belőle 100+yard (ami viszont ennek ellentmond h a védők dühösek voltak emiatt). de ebben az is benne van h nickelben volt fenn végig a D a 4.negyedben.

meccsről: Shermanre nem nagyon fog 6 intes meccs után dobálni Fitz, de a másik oldalon ill középre bátran mehetnek a rövid és középhosszú passzok, mert se Lane se Shead nem akkora ellenfél Deckernek és Marshallnak +Enunwanak. Vmint amivel nyerhettek azok az RB screenek, Forte és Powell is igen jó ebben, Seahawks D meg annyira nem.

A másik oldalon amig nem tudjuk h mivan Wilsonnal nem érdemes találgatni, de szerencsére Michael jó formában van és Grahamet, Baldwint, Lockettet a gyengébb QBk is meg tudják játszani ha az OL tartani fog. Na ott sokminden eldőlhet Jets DL v Seahawks OL. az ott nagyon nektek áll.

Ha Wilson játszik 60-40% az esély a Jetsnek. 7órás meccset keleti parton egy nyugati csapat se szeret.
Ha Boykin játszik kb 80-20
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 850 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az eredménykövetős topikokban szerepelt ez kétszer, azt meg nem olvassa senkit az éredénykövetés után. Itt jobban szem előtt van. Elnézését azoktól, mint te, akik már harmadszor olvassák.
iktriad
Engem hasonlóért 2008-ban bannoltak 😛 😀
Rataxes
Ouch.
több mint 8 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 176 — Eagles fan
Az eredménykövetős topikokban szerepelt ez kétszer, azt meg nem olvassa senkit az éredénykövetés után. Itt jobban szem előtt van. Elnézését azoktól, mint te, akik már harmadszor olvassák.
iktriad
Engem hasonlóért 2008-ban bannoltak 😛 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 8 éve
ASJ-t claimeltuk.
Beki
Mennyire változtathat Ő a TE játékon?
Lucifer
a nullánál biztos többet ér, de ha alapvetően TE-mentes a séma, akkor tök mindegy.
a cumberlandi számokat fel kéne, hogy pumpálja, ha fejben rendben lesz.
Höri
Igen, ezért kérdeztem, mert a TE játék nálunk szinte csak blokkolásra megy. De én is valami hasonló véleményen vagyok.

GO JETS!!!
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ASJ-t claimeltuk.
Beki
Lucifer
a nullánál biztos többet ér, de ha alapvetően TE-mentes a séma, akkor tök mindegy.
a cumberlandi számokat fel kéne, hogy pumpálja, ha fejben rendben lesz.

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
ASJ-t claimeltuk.
Beki
Lucifer
Ezzel maximálisan egyetértek:
 twitter.com/AlbertBreer/status/780523320408244228

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
ASJ-t claimeltuk.
Beki

GO JETS!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
ASJ-t claimeltuk.
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
legalább már most megvolt Fizt mélypontja

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Én 17-3 nál és 3 TO-nál hagytam ott a 4. negyed legelején, de sejtettem, h a KC tesz majd még fel pontokat. És ezek szerint Fitz szempontból az utolsó negyedben volt a tűzijáték 😀

GO JETS!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Azért, hogy a rengeteg TO ellenére elég sokáig meccsben voltatok, az a védelmet dicséri. Azt viszont nem értem, Fitzet a harmadik, de legkésőbb negyedik INT-nél mi a bréért nem cserélték le? Bárki jön be helyette, rosszabb nem lett volna......
csi77
Csak Geno volt aktív mellette. 😀
Beki
Katasztrófa volt. A vicc az, hogy az Interception-ktől független is homály volt a legtöbb dobása, erőből vágta majd minden passzát. Nagyon rossz napja volt, le kellett volna cserélni szerintem is, mert a 6 INT kimondva is demolarizáló. Gyorsan el kéne felejteni, de most a sorsolásnak köszönhetően nagyon rossz spirálba kerülhetünk. És én hülye végignéztem....
Pityu Gyor
Gondolhatod mikor reggel ránéztem a statokra és 3 INT-nél kapcsoltam ki a meccset... 😀
több mint 8 éve
Pityu Gyor New York Jets 979
Azért, hogy a rengeteg TO ellenére elég sokáig meccsben voltatok, az a védelmet dicséri. Azt viszont nem értem, Fitzet a harmadik, de legkésőbb negyedik INT-nél mi a bréért nem cserélték le? Bárki jön be helyette, rosszabb nem lett volna......
csi77
Csak Geno volt aktív mellette. 😀
Beki
Katasztrófa volt. A vicc az, hogy az Interception-ktől független is homály volt a legtöbb dobása, erőből vágta majd minden passzát. Nagyon rossz napja volt, le kellett volna cserélni szerintem is, mert a 6 INT kimondva is demolarizáló. Gyorsan el kéne felejteni, de most a sorsolásnak köszönhetően nagyon rossz spirálba kerülhetünk. És én hülye végignéztem....

Green is green