NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefterJets WR Eric Decker's partially torn rotator cuff is worrisome enough that team considered putting him on IR. Robby Anderson could benefit.
több mint 8 éve
Pityu Gyor
979
New York Jets @nyjetsRemek. Kesernyésen mondhatnánk hogy legalább nem tudjuk a Fitz féle passz játékot erőltetni... 😕 a Bengalst buktuk, a Chiefs sansztalan volt, vagy most vagy a Steelers ellen kell a győzelem ha tényleg playofft akarunk. Futásnak nagyon mennie kell, illetve gondolom nagyon erőltetni fogják a blitzeket hogy a nem 100as Wilsonon nyomás legyen
Bowles: Eric Decker, Jalin Marshall and Bryce Petty are out. Ryan Clady and Bruce Carter are questionable. Clady will play. #SEAvsNYJ
Jets WR Eric Decker has a partial tear in his rotator cuff.
Műtét jelenleg még nem opció.
Beki
Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
New York Jets @nyjets Bowles: Eric Decker, Jalin Marshall and Bryce Petty are out. Ryan Clady and Bruce Carter are questionable. Clady will play. #SEAvsNYJ
Jets WR Eric Decker has a partial tear in his rotator cuff.
Műtét jelenleg még nem opció.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Decker, Petty és Jalin Marshall sem edzett tegnap.Decker kapcsán még mindig nem volt meg az MRI, be sem öltözik edzeni, meg sem nézik pontosan, tudnám mi a viharnak húzzák az időt, majd egy nap alatt csoda történik?
több mint 8 éve
malkav
2 468
Jeremy Ross WR/KR érkezik Jalin Marshall sérülésének fényében.Tavaly nálunk volt és nem vált be ...sok szerencsét vele
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Decker ma sem edz.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jeremy Ross WR/KR érkezik Jalin Marshall sérülésének fényében.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
LIVE look-in at GM Mike Maccagnan on #NationalCoffeeDay ☕
Köcsögök. 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Pláne Decker kiesés fájna nagyon és a hírek szerint aggódnak a csapat háza táján h súlyos a sérülés, de Bowlesék csak tegnap szereztek tudomást róla, plusz Marshall sem teljesen egészséges ugye.Érkeznek a csodálatos hírek:Hát ez sokat nem javít az amúgy is harmatos esélyeinken.
Deckernek, ha minden igaz a lapockája sérült meg és MRI-re megy az edzésen részt sem vetz személyesen, kicsi az esély a játékára perpill.
Jalin Marshall és Lawrence Thomas pár hétre kiesett (shoulder), műtét sem kizárt.
Revis sem edzett ma, de semmi súlyos.
Beki
Lucifer
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Érkeznek a csodálatos hírek:Hát ez sokat nem javít az amúgy is harmatos esélyeinken.
Deckernek, ha minden igaz a lapockája sérült meg és MRI-re megy az edzésen részt sem vetz személyesen, kicsi az esély a játékára perpill.
Jalin Marshall és Lawrence Thomas pár hétre kiesett (shoulder), műtét sem kizárt.
Beki
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Érkeznek a csodálatos hírek:Deckernek, ha minden igaz a lapockája sérült meg és MRI-re megy az edzésen részt sem vetz személyesen, kicsi az esély a játékára perpill.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Kérdés az h Sherman megy-e végig Marshallal esetleg, vagy csak adott oldalon lesz, de ha Deckert megint nem sikerül bevonnunk a passzjátékba, akkor se kép, se hang, Enunwa egyedül kevés hozzá.Mai edzések után végre okosabbak leszünk h Wilson játékára mennyi esély van.A legtöbb hír optimista Wilsonnak kapcsolatban, de igen ma, max holnap okosabbak leszünk
Ami aggaszt h a SEA védelme 3 meccs után alig 163 passzolt yardot engedett csak és futás ellen sem rosszak és egyszer bekapcsol a turnover masina nálunk...
Offenseben van minden...deep target, gyors emberek, szép nagy TE, minden amit a D# nem komál és nem nagyon tud levédekezni mostanság.
Beki
Hyde a hétvégén vmi 35 yardnál yárt a 4.negyed közepén (37-3as állásnál), aztán kicsit leadták a srácok és lett belőle 100+yard (ami viszont ennek ellentmond h a védők dühösek voltak emiatt). de ebben az is benne van h nickelben volt fenn végig a D a 4.negyedben.
meccsről: Shermanre nem nagyon fog 6 intes meccs után dobálni Fitz, de a másik oldalon ill középre bátran mehetnek a rövid és középhosszú passzok, mert se Lane se Shead nem akkora ellenfél Deckernek és Marshallnak +Enunwanak. Vmint amivel nyerhettek azok az RB screenek, Forte és Powell is igen jó ebben, Seahawks D meg annyira nem.
A másik oldalon amig nem tudjuk h mivan Wilsonnal nem érdemes találgatni, de szerencsére Michael jó formában van és Grahamet, Baldwint, Lockettet a gyengébb QBk is meg tudják játszani ha az OL tartani fog. Na ott sokminden eldőlhet Jets DL v Seahawks OL. az ott nagyon nektek áll.
Ha Wilson játszik 60-40% az esély a Jetsnek. 7órás meccset keleti parton egy nyugati csapat se szeret.
Ha Boykin játszik kb 80-20
braxa88
Ha Wilson játszik fog menekülni majd az tuti, de lábon simán verhető a védelmünk.
Van 4 CB aki meccsekre beöltözik, közülük Burris nem kap sok snapet, TE-t meg S-el próbáljuk meg levédekezni, hát hétvégén láthattuk Pryor-nak hogy ment, Graham megint nem kisebb falat.
RB screenek mennek ez nem vitás, főleg a középsők mikor területet nyitnak az RB-nek.
Ti vagytok az esélyesebbek ez nem vitás.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Mai edzések után végre okosabbak leszünk h Wilson játékára mennyi esély van.A legtöbb hír optimista Wilsonnak kapcsolatban, de igen ma, max holnap okosabbak leszünk
Ami aggaszt h a SEA védelme 3 meccs után alig 163 passzolt yardot engedett csak és futás ellen sem rosszak és egyszer bekapcsol a turnover masina nálunk...
Offenseben van minden...deep target, gyors emberek, szép nagy TE, minden amit a D# nem komál és nem nagyon tud levédekezni mostanság.
Beki
Hyde a hétvégén vmi 35 yardnál yárt a 4.negyed közepén (37-3as állásnál), aztán kicsit leadták a srácok és lett belőle 100+yard (ami viszont ennek ellentmond h a védők dühösek voltak emiatt). de ebben az is benne van h nickelben volt fenn végig a D a 4.negyedben.
meccsről: Shermanre nem nagyon fog 6 intes meccs után dobálni Fitz, de a másik oldalon ill középre bátran mehetnek a rövid és középhosszú passzok, mert se Lane se Shead nem akkora ellenfél Deckernek és Marshallnak +Enunwanak. Vmint amivel nyerhettek azok az RB screenek, Forte és Powell is igen jó ebben, Seahawks D meg annyira nem.
A másik oldalon amig nem tudjuk h mivan Wilsonnal nem érdemes találgatni, de szerencsére Michael jó formában van és Grahamet, Baldwint, Lockettet a gyengébb QBk is meg tudják játszani ha az OL tartani fog. Na ott sokminden eldőlhet Jets DL v Seahawks OL. az ott nagyon nektek áll.
Ha Wilson játszik 60-40% az esély a Jetsnek. 7órás meccset keleti parton egy nyugati csapat se szeret.
Ha Boykin játszik kb 80-20
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mai edzések után végre okosabbak leszünk h Wilson játékára mennyi esély van.Ami aggaszt h a SEA védelme 3 meccs után alig 163 passzolt yardot engedett csak és futás ellen sem rosszak és egyszer bekapcsol a turnover masina nálunk...
több mint 8 éve
Ouch.Az eredménykövetős topikokban szerepelt ez kétszer, azt meg nem olvassa senkit az éredénykövetés után. Itt jobban szem előtt van. Elnézését azoktól, mint te, akik már harmadszor olvassák.Engem hasonlóért 2008-ban bannoltak 😛 😀
iktriad
Rataxes
több mint 8 éve
Az eredménykövetős topikokban szerepelt ez kétszer, azt meg nem olvassa senkit az éredénykövetés után. Itt jobban szem előtt van. Elnézését azoktól, mint te, akik már harmadszor olvassák.Engem hasonlóért 2008-ban bannoltak 😛 😀
iktriad
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Igen, ezért kérdeztem, mert a TE játék nálunk szinte csak blokkolásra megy. De én is valami hasonló véleményen vagyok.a nullánál biztos többet ér, de ha alapvetően TE-mentes a séma, akkor tök mindegy.ASJ-t claimeltuk.Mennyire változtathat Ő a TE játékon?
Beki
Lucifer
a cumberlandi számokat fel kéne, hogy pumpálja, ha fejben rendben lesz.
Höri
GO JETS!!!
több mint 8 éve
a nullánál biztos többet ér, de ha alapvetően TE-mentes a séma, akkor tök mindegy.ASJ-t claimeltuk.Mennyire változtathat Ő a TE játékon?
Beki
Lucifer
a cumberlandi számokat fel kéne, hogy pumpálja, ha fejben rendben lesz.
több mint 8 éve
Ezzel maximálisan egyetértek:ASJ-t claimeltuk.Mennyire változtathat Ő a TE játékon?
Beki
Lucifer
twitter.com/AlbertBreer/status/780523320408244228
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
ASJ-t claimeltuk.Mennyire változtathat Ő a TE játékon?
Beki
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
ASJ-t claimeltuk.
több mint 8 éve
legalább már most megvolt Fizt mélypontja
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Én 17-3 nál és 3 TO-nál hagytam ott a 4. negyed legelején, de sejtettem, h a KC tesz majd még fel pontokat. És ezek szerint Fitz szempontból az utolsó negyedben volt a tűzijáték 😀
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Gondolhatod mikor reggel ránéztem a statokra és 3 INT-nél kapcsoltam ki a meccset... 😀Katasztrófa volt. A vicc az, hogy az Interception-ktől független is homály volt a legtöbb dobása, erőből vágta majd minden passzát. Nagyon rossz napja volt, le kellett volna cserélni szerintem is, mert a 6 INT kimondva is demolarizáló. Gyorsan el kéne felejteni, de most a sorsolásnak köszönhetően nagyon rossz spirálba kerülhetünk. És én hülye végignéztem....Azért, hogy a rengeteg TO ellenére elég sokáig meccsben voltatok, az a védelmet dicséri. Azt viszont nem értem, Fitzet a harmadik, de legkésőbb negyedik INT-nél mi a bréért nem cserélték le? Bárki jön be helyette, rosszabb nem lett volna......Csak Geno volt aktív mellette. 😀
csi77
Beki
Pityu Gyor
több mint 8 éve
Pityu Gyor
979
Katasztrófa volt. A vicc az, hogy az Interception-ktől független is homály volt a legtöbb dobása, erőből vágta majd minden passzát. Nagyon rossz napja volt, le kellett volna cserélni szerintem is, mert a 6 INT kimondva is demolarizáló. Gyorsan el kéne felejteni, de most a sorsolásnak köszönhetően nagyon rossz spirálba kerülhetünk. És én hülye végignéztem....Azért, hogy a rengeteg TO ellenére elég sokáig meccsben voltatok, az a védelmet dicséri. Azt viszont nem értem, Fitzet a harmadik, de legkésőbb negyedik INT-nél mi a bréért nem cserélték le? Bárki jön be helyette, rosszabb nem lett volna......Csak Geno volt aktív mellette. 😀
csi77
Beki
Green is green