NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 8 éve
kolok1972 New England Patriots 2 670 — Pats fan
Abszolút nem bántó szándékkal mondom (kifejezetten bírom Revist) ,de az eddigi két meccs alapján azért idáig nincs túl jó szezonja ,nem?
kolok1972
Finoman fogalmaztál, borzalmasan játszik eddig.
Beki
Pecc drukkerként a Jets topikban azért nem mertem konkrétabban fogalmazni 😊

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Abszolút nem bántó szándékkal mondom (kifejezetten bírom Revist) ,de az eddigi két meccs alapján azért idáig nincs túl jó szezonja ,nem?
kolok1972
Finoman fogalmaztál, borzalmasan játszik eddig.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hát majdnem sikerült ezt is elbénáznunk.
Fitz 370 yard, Forte 100 yard, Decker+Marshall 100 yard felett, Enunwa 90 yard, jó lenne ezeket minden héten olvasni.
Szerencsétlen Gilmore azt sem tudta nagyon egész meccsen, hogy hol van, Darby legalább leütött 1-2 passzt.
Ami jobban aggaszt, hogy ettől a Bills offensetől 30 pont felett kaptunk.

Nagyon nem emelgetnék ki embereket negatív oldalon, de Revis megint kilógott, megint szívtunk egy nagy TD-t róla és a végén is az a szerelési kísérlet amit bemutott, hát kabaré.

Nyilván csak 2 meccsen vagyunk túl, de a statok Revis ellen:
15x vették célba
12 engedett elkapás 242 yardért, 2 TD-ért és tökéletes passer ratingért.

Sérülteknél Carpenter nem súlyos, míg Henderson esetében az MRI negatív lett még egy vár rá holnap NY-ban.
több mint 8 éve
kolok1972 New England Patriots 2 670 — Pats fan

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 8 éve
mzperx New York Jets 245
Forte nagyot játszott, nem sokon múlt.
több mint 8 éve
Pityu Gyor New York Jets 979
Jehhhh megvan a W!!

Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ikszes meccs lesz ez is, de mondjuk azt, hogy egészségesebbek vagyunk meg a futójátékuk ellen a matchup előnyünk megvan. 0:2 szopás lenne, de annyira nem aggódnék, mert a november-decemberünk meg kifejezetten könnyű. Kis kedvencem Mike Tanier-nél pl. úgy jelezte a csapatot előre 7-9-cel, hogy 0-6-tal kezdünk, neadjaazég 😕
toam
No igen, csak ha most 0:2, jön 4 nehezebb ellenfél és még a Pats 2x, a mumus Bills is és a Miami sem a tavalyi már. 😊
Jövőre meg aztán Big Macc-nek varázsolnia kell, mert 2 QB-nak lesz szerződése csak, kevés cap space stb. no de minden továbbit a meccs után. 😀
több mint 8 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Ikszes meccs lesz ez is, de mondjuk azt, hogy egészségesebbek vagyunk meg a futójátékuk ellen a matchup előnyünk megvan. 0:2 szopás lenne, de annyira nem aggódnék, mert a november-decemberünk meg kifejezetten könnyű. Kis kedvencem Mike Tanier-nél pl. úgy jelezte a csapatot előre 7-9-cel, hogy 0-6-tal kezdünk, neadjaazég 😕
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN
Bills best player has one good foot. Their left tackle is out. Their Pro Bowl nose tackle is out. .... Jets are not losing tonight.

Csak azért h Mehta is remélhetőleg nem jinxtriad szindrómában szenved.
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
S ha minden igaz, aki nem tudja tvn nézni annak twitteren élő stream lesz a holnapi meccsről.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Közben ha minden igaz, a jövő heti Chiefs elleni meccsünket adja a Sport TV.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Cordy Glenn nem, Watkins jó eséllyel játszik holnap, nálunk ismét 4 CB öltözik majd be.
több mint 8 éve
mzperx New York Jets 245
ez a W hiányozni fog a szezon végén :/
mzperx
Előbb verjük meg a Bills-t, mert utána durvul a sorsolás, ha 0-2-vel nyitunk...
Beki
egyetértek, 0:2-nél más a tészta, pánik is lehet + onnét durva 5 meccs jön. Bills elleni győzelem innét nagyon kell
Pityu Gyor
tavaly 10-6-al nem jutottunk be, idén húzósabb a sorsolás, azért azokat a meccseket jó lenne behúzni, ahol mi vagyunk az esélyesebbek
több mint 8 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
általam nagyon tisztelt Revis-ből csináltak bóhocot.
Pityu Gyor
 fuzovelkifele.com/wp-content/uploads/2016/09/CsGPbFbUAAAl5UT.jpg
XD 😂
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
szokás szerint lábon lőttük magunkat
Beki
the heritage of Plaxico Burress 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jordan Jenkins a mai edzést is kihagyta, így nem játszik csütörtökön.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Amúgy én vagyok egyedül azon véleményen, hogy hiába 2. meccs, de egy esetleges Bills elleni vereséggel lehúzhatjuk a szezont a WC-n már?
Beki
Azért ahhoz hosszú a szezon, ne írd le... Amúgy meg nyerünk és kész 😊)
Pityu Gyor
Nyilván nem írom le, de a Bengals ellen szokás szerint lábon lőttük magunkat (kihagyott FG+extra pont, egy szem valós célpontot nem tudtuk tartani), plusz ugye a Bills és Rex kombó, no meg utána 4 durva meccs ha jól emlékszem. 😀
több mint 8 éve
Amúgy én vagyok egyedül azon véleményen, hogy hiába 2. meccs, de egy esetleges Bills elleni vereséggel lehúzhatjuk a szezont a WC-n már?
Beki
Azért ahhoz hosszú a szezon, ne írd le... Amúgy meg nyerünk és kész 😊)

Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
mzperx
Beki
egyetértek, 0:2-nél más a tészta, pánik is lehet + onnét durva 5 meccs jön. Bills elleni győzelem innét nagyon kell

Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
mzperx
több mint 8 éve
mzperx New York Jets 245
több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 017
Csak tudnám mi a picsáért engedtük el Fortet... Nagyon jól járatok vele...

több mint 8 éve
kár érte, tipikus Jets-es meccs volt: alapból jó teljesítményeket nem sikerült győzelemmé alakítanunk (red zone-s leolvadások, kimaradt field goal/extra pont, utolsó perc). többen aggódtunk a secondary-ért, azonban bevallom én nem az első sortól féltem hanem a cseréktől, erre az általam nagyon tisztelt Revis-ből csináltak bóhocot. hihetetlen mennyi nagy játékot engedtünk a Bengalsnak. nagy lökés lett volna egy W-vel indulni, így marad az hogy támaszkodunk a jó dolgokra, főleg a Richardson nélkül is brutális D line-ra, meg Én nagyon örülök pl Forte bemutatkozásának.

Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
OL, DL, RB-knek jár a pacsi, Revis felé szálló összes labdát lehúzták ma ilyen fizuért ez rohadtul kevés.