New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jets signed LBs Victor Ochi and Julian Stanford from practice squad. They placed LB Erin Henderson on reserve - non football injury list + TE Braedon Bowman IR.Hendersonnal mi a vihar van? 😮
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Wilkerson, Clady and Mangold all listed as questionable. Bowles did say he was hopeful for Clady and Mangold.Darron Lee, Braedon Bowman, Brent Qvale and Austin-Seferian Jenkins all out for SUN.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
PFF cikkből:20. The Jets are the only team whose guards and center have not been charged with a sack this season.
While the Ravens’ interior pass-rush might get the best of the Jets’ line in the run game, it will be difficult for Baltimore to also win in the passing game. The trio of James Carpenter, Nick Mangold, and Brian Winters have allowed a combined 14 pressures on the year, but none of those pressures have converted into sacks or hits. That will be a big help for Geno Smith in his first start of the season
több mint 8 éve
Pityu Gyor
979
a gond csak az, hogy az első héten POW volt, aztán mélyrepülés. Igazából az volt a gondom, hogy még a Card utáni meccsen is azt mondta bízik Fritzben. Szerencsére valaki szólt neki, hogy nem kéne.Ebben igazad van félig-meddig. Azt, hogy Fitz-et erőlteti/erőltette, valószínű azért volt, mert a tavalyi szezon fényében reménykedett, hogy megjön az áttörés, lepereg róla a rozsda és visszatér abba a formába, amire már idén is volt példa (a Buffalo ellen). Valamint azért is kezdette Fitz-et az utolsó utáni pillanatig, mert tudta, hogy van egy Gino backupban. Azt meg már tudjuk, h ő mire képes. De az ARI elleni meccs után már Bowles is kénytelen volt belátni, hogy muszáj lépni. És az is hozzátartozik, h Geno a 2. számú. Addig nem tudja berakni a fiatalokat, amíg Smith nem járatja le magát ismét. Mert akkor miért G a 2. számú, ha az első után egyből a 3. v a 4. jön. (De ez csak az én teóriám). Viszont én is azon vagyok, hogy ha már van 4 QB-nk rosteren, az első 2 már besült, a szezonnak már mindegy, akkor tét nélkül miért ne dobálhatnának a fiatalok, esetleg a következő szezonra fejlődhetnének is.Ok, de az Bowles felelőssége, hogy berakja az igen csak alulteljesítő Revist vagy Fitzpatricket a kezdőbe, miközben nyilvánvaló hogy ez a szezon elment, illetve, hogy nem Fitz a jövőnk.Bowles helyzete nagyon kérdése szerintem. Idén tény, h kicsit kicsúsztak a kezéből a dolgok, de a jelenlegi helyzet nem feltétlen az ő hibája. Fitz magától dobál INT-eket és a sacondary magától veszti el a matchupokat. Úgy gondolom Bowles alatt még nem kéne rezegtetni a padot, tavaly egy jól működő csapattal csak összehozott egy 10-6-ot és egy playoffot majdnem.Nem hiszem h erre sor kerülne, ha igen akkor azt mutatja h Bowles még évekre be van betonozva, mint HC hozzánk.Most mindenki vonja le a maga következtetéseit, mert 2 év múlva megint rengeteg cap space lesz, de megint fontos pont elé nézünk hosszú távon, mert 2 fiatal QBnak van érvényes szerződése jövőre, idősebbek közül is sokan szerződésük utolsó évébe lépnek (pl. Mangold, Clady, Harris, Marshall stb.) és ugyanez érvényes Deckerre is.Igazából most hogy elúszott a szezon be lehetne dobni a két fiatal irányítót.
A két qb még nem igazán mutatott olyat amiért nagy pénzt kéne nekik adni.
Igaz még van két év.
Janek
mzperx
Beki
Lucifer
Hogy tényleg jó legyen minden még Decker is kiesik min 1évre.
Már unalmas hogy a csapat "minden második évben" silány teljesítményt nyújt....megcélozzuk a 4-12-t megint?
mzperx
Revist meg kb muszáj játszatni. nincs minőségi csere mögötte, és mégiscsak hatalmas név, hatalmas karrier. Nehéz azt mondani neki, h mától nem te kezdesz.
Decker sérülése meg már csak pont az i-re.
Lucifer
Ha nem is Hack kezd...miért is kezdene, azért egy-két snapet kaphatna mostantól. Így legalább nem csak a padról szerezne tapasztalatot. Egy ilyen kezdet után, lehet hogy drasztikusan bele kellene nyúlni a csapatba. Nekem is pont az jutott eszembe, hogy vajon Marshall mikor dobja be a törülközőt. El kéne cserelni, mielőtt nyilvánosan el nem kezdi kritizálni a csapatot....persze akkor egy értelmes célpont sem marad :/
mzperx
Tovàbbra is szakaszokban gondolkodnék qb frontin: most jön egy 4 meccses elvileg könnyebb szakasz a byeig, ezt odaadnám Genonak. Es utána váltanék.
Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Todd Bowles: ASJ (ankle), Lee (ankle), Qvale (neck), Bowman (knee) & Richardson (personal issue) DNP. Sheldon expected to play SUN.Lee és Qvale nem játszik vasárnap.
több mint 8 éve
mzperx
245
a gond csak az, hogy az első héten POW volt, aztán mélyrepülés. Igazából az volt a gondom, hogy még a Card utáni meccsen is azt mondta bízik Fritzben. Szerencsére valaki szólt neki, hogy nem kéne.Ebben igazad van félig-meddig. Azt, hogy Fitz-et erőlteti/erőltette, valószínű azért volt, mert a tavalyi szezon fényében reménykedett, hogy megjön az áttörés, lepereg róla a rozsda és visszatér abba a formába, amire már idén is volt példa (a Buffalo ellen). Valamint azért is kezdette Fitz-et az utolsó utáni pillanatig, mert tudta, hogy van egy Gino backupban. Azt meg már tudjuk, h ő mire képes. De az ARI elleni meccs után már Bowles is kénytelen volt belátni, hogy muszáj lépni. És az is hozzátartozik, h Geno a 2. számú. Addig nem tudja berakni a fiatalokat, amíg Smith nem járatja le magát ismét. Mert akkor miért G a 2. számú, ha az első után egyből a 3. v a 4. jön. (De ez csak az én teóriám). Viszont én is azon vagyok, hogy ha már van 4 QB-nk rosteren, az első 2 már besült, a szezonnak már mindegy, akkor tét nélkül miért ne dobálhatnának a fiatalok, esetleg a következő szezonra fejlődhetnének is.Ok, de az Bowles felelőssége, hogy berakja az igen csak alulteljesítő Revist vagy Fitzpatricket a kezdőbe, miközben nyilvánvaló hogy ez a szezon elment, illetve, hogy nem Fitz a jövőnk.Bowles helyzete nagyon kérdése szerintem. Idén tény, h kicsit kicsúsztak a kezéből a dolgok, de a jelenlegi helyzet nem feltétlen az ő hibája. Fitz magától dobál INT-eket és a sacondary magától veszti el a matchupokat. Úgy gondolom Bowles alatt még nem kéne rezegtetni a padot, tavaly egy jól működő csapattal csak összehozott egy 10-6-ot és egy playoffot majdnem.Nem hiszem h erre sor kerülne, ha igen akkor azt mutatja h Bowles még évekre be van betonozva, mint HC hozzánk.Most mindenki vonja le a maga következtetéseit, mert 2 év múlva megint rengeteg cap space lesz, de megint fontos pont elé nézünk hosszú távon, mert 2 fiatal QBnak van érvényes szerződése jövőre, idősebbek közül is sokan szerződésük utolsó évébe lépnek (pl. Mangold, Clady, Harris, Marshall stb.) és ugyanez érvényes Deckerre is.Igazából most hogy elúszott a szezon be lehetne dobni a két fiatal irányítót.
Igaz még van két év.
Janek
mzperx
Beki
Lucifer
Már unalmas hogy a csapat "minden második évben" silány teljesítményt nyújt....megcélozzuk a 4-12-t megint?
mzperx
Revist meg kb muszáj játszatni. nincs minőségi csere mögötte, és mégiscsak hatalmas név, hatalmas karrier. Nehéz azt mondani neki, h mától nem te kezdesz.
Lucifer
Ha nem is Hack kezd...miért is kezdene, azért egy-két snapet kaphatna mostantól. Így legalább nem csak a padról szerezne tapasztalatot. Egy ilyen kezdet után, lehet hogy drasztikusan bele kellene nyúlni a csapatba. Nekem is pont az jutott eszembe, hogy vajon Marshall mikor dobja be a törülközőt. El kéne cserelni, mielőtt nyilvánosan el nem kezdi kritizálni a csapatot....persze akkor egy értelmes célpont sem marad :/
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mindegy kiről nyeli a secondary a yardokat. 😀Bowles is bejelentette közben h Geno no1, Fitz no2 QB lesz vasárnap.Antonio Allen beáll CB-nek 😀 #régiszépidők
Azt is mondta h védelemben is lesznek változások, de nem akarta megosztani a médiával. Csak azt tudnám h mi a viharra gondolhat? DL kapcsán nincs variálási lehetőség, OLB-ben nincs depth max Mauldin több snapet kap, ILB négyen vannak és Carter is nyomta hétfőn ott, CB-ben 5 emberünk van, max safetyknél lehet variálni, ergo marha nagy dolgot nem árult el, bravó.
Mai edzés:
Wilkerson, Lee (sprained ankle), Qvale, Skrine (excused), Clady, Mangold DNP. Forte, Harris, Bowman LP #Jets
Giacomini és Devin Smith ma kezdték el az edzéseket, de vasárnap tuti nem játszanak.
Beki
Wester
több mint 8 éve
Bowles is bejelentette közben h Geno no1, Fitz no2 QB lesz vasárnap.Antonio Allen beáll CB-nek 😀 #régiszépidők
Azt is mondta h védelemben is lesznek változások, de nem akarta megosztani a médiával. Csak azt tudnám h mi a viharra gondolhat? DL kapcsán nincs variálási lehetőség, OLB-ben nincs depth max Mauldin több snapet kap, ILB négyen vannak és Carter is nyomta hétfőn ott, CB-ben 5 emberünk van, max safetyknél lehet variálni, ergo marha nagy dolgot nem árult el, bravó.
Mai edzés:
Wilkerson, Lee (sprained ankle), Qvale, Skrine (excused), Clady, Mangold DNP. Forte, Harris, Bowman LP #Jets
Giacomini és Devin Smith ma kezdték el az edzéseket, de vasárnap tuti nem játszanak.
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Bowles is bejelentette közben h Geno no1, Fitz no2 QB lesz vasárnap.Azt is mondta h védelemben is lesznek változások, de nem akarta megosztani a médiával. Csak azt tudnám h mi a viharra gondolhat? DL kapcsán nincs variálási lehetőség, OLB-ben nincs depth max Mauldin több snapet kap, ILB négyen vannak és Carter is nyomta hétfőn ott, CB-ben 5 emberünk van, max safetyknél lehet variálni, ergo marha nagy dolgot nem árult el, bravó.
Mai edzés:
több mint 8 éve
Pityu Gyor
979
Futunk a pénzünk után, szó szerint. Fitzről ennyit, Geno kap egy utolsó esélyt, amivel nem fog élni, majd valamelyik fiatal a végén még örököl egy széteső csapatot... Rexszel legalább tudtam hogy ilyen helyzetből is lesz pár jó meccsünk amire felszívják magukat, most ez sem biztos. Minél több fiatalt kell mélyvízbe dobni, hogy megtudjuk milyen mélyre kell vágnunk jövőre. Az öregek közül sajnálom de Revis ideje lejárt, az általam nagyon kedvelt Mangoldnak meg valószinű pechje lesz ,a benne lévő még 1-2 jó évet felesleges átalakuló csapatban töltenie sok pénzért. Decker sérülése aggasztó, félek hogy Marshall besértődik hisztizek majd. "Sztárjaink" közül marad Leonard, a pénztől talán elkényelmesedő Wilkerson, az uccsó éves sok-eltiltott Sheldon. Nomeg a sok, soha nem bizonyitott talentum az elmúlt pár év draftjaiból. Ez így nagyon gáz, remélem csak pesszimista vagyok....
Green is green
több mint 8 éve
Gailey alatt még nem kezdett, őt is meg kell nézni mit tud. Tavaly azért nem sok választás volt Enemkellpali miatt, idén pedig Fitz tavalyi teljesítménye után meglincselték volna őket ha nem ő kezd. Én bizakodó vagyok, Geno sztem jó lesz 😀. Aztán max majd mégsem.Hmm, úgy fest talán Bowles fejére koppantottak fentről, ugyanis tegnapi nyilatkozatában teljesen visszakozott h Fitz kezd BAL ellen:Fő az egyetértés 😛 A kérdés itt az, hogy kukázzuk-e a szezont, és próbáljuk ki Pettyt(/Hackit? 😮 ), vagy örüljünk, hogy a 2 Pats meccsen kívül kb. mindegyik nehéz meccsen túlvagyunk, és akkor marad Fitz. De ez, hogy Geno kezd, akiről egyszer tavaly, másodszor az idei edzőtáborban mondtak le, ezt így sehogy sem értem #jetworldproblem
Dennis Waszak Jr. @DWAZ73
Bowles says #Jets "still have some stages to go" before they turn to Petty/Hackenberg at QB. However, adds that it's "definitely possible"
Chris Lopresti @CLoprestiWFAN
After that Bowles call, sure sounds like Fitz is FAR from a guarantee to start vs. BAL. Big staff meeting coming up now in FloP. #NYJ
Bowles says, in general, there could be personnel changes after talking with staff tonight. That includes the QB position. #NYJ
Beki
toam
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Hmm, úgy fest talán Bowles fejére koppantottak fentről, ugyanis tegnapi nyilatkozatában teljesen visszakozott h Fitz kezd BAL ellen:Fő az egyetértés 😛 A kérdés itt az, hogy kukázzuk-e a szezont, és próbáljuk ki Pettyt(/Hackit? 😮 ), vagy örüljünk, hogy a 2 Pats meccsen kívül kb. mindegyik nehéz meccsen túlvagyunk, és akkor marad Fitz. De ez, hogy Geno kezd, akiről egyszer tavaly, másodszor az idei edzőtáborban mondtak le, ezt így sehogy sem értem #jetworldproblem
Dennis Waszak Jr. @DWAZ73
Bowles says #Jets "still have some stages to go" before they turn to Petty/Hackenberg at QB. However, adds that it's "definitely possible"
After that Bowles call, sure sounds like Fitz is FAR from a guarantee to start vs. BAL. Big staff meeting coming up now in FloP. #NYJ
Bowles says, in general, there could be personnel changes after talking with staff tonight. That includes the QB position. #NYJ
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Geno kezdetése jó döntés, a fiatalokról annyit hogy Pettyt be lehet rakni, de Hack-nek sztem inkább ártanaÉn azon a véleményen vagyok h Geno talán rosteren sem lenne, ha Petty sem sérült volna meg presezlony uccsó meccsén hosszabb időre.
Wester
Petty pedig nem kaphatta meg a karmesteri pálcát még mert múlt héten kezdett edzeni csak.
Haki kapcsán maximálisan egyetértek...gondolj bele ha kezdene 2-3 meccsen és szarul tolná, pikkpakk kikezdené a média, így legalább nyugton hagyják és van ideje fejlődni.
több mint 8 éve
Geno kezdetése jó döntés, a fiatalokról annyit hogy Pettyt be lehet rakni, de Hack-nek sztem inkább ártana
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nah Genyó kapitány újabb esélyt kap és szinte tuti h vki fentről leszólt h hanyagoljuk Fitz-et.Ezt meg úgy lábjegyzetnek itt hagyom és szezon végén meglátjuk.
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Ebben igazad van félig-meddig. Azt, hogy Fitz-et erőlteti/erőltette, valószínű azért volt, mert a tavalyi szezon fényében reménykedett, hogy megjön az áttörés, lepereg róla a rozsda és visszatér abba a formába, amire már idén is volt példa (a Buffalo ellen). Valamint azért is kezdette Fitz-et az utolsó utáni pillanatig, mert tudta, hogy van egy Gino backupban. Azt meg már tudjuk, h ő mire képes. De az ARI elleni meccs után már Bowles is kénytelen volt belátni, hogy muszáj lépni. És az is hozzátartozik, h Geno a 2. számú. Addig nem tudja berakni a fiatalokat, amíg Smith nem járatja le magát ismét. Mert akkor miért G a 2. számú, ha az első után egyből a 3. v a 4. jön. (De ez csak az én teóriám). Viszont én is azon vagyok, hogy ha már van 4 QB-nk rosteren, az első 2 már besült, a szezonnak már mindegy, akkor tét nélkül miért ne dobálhatnának a fiatalok, esetleg a következő szezonra fejlődhetnének is.Ok, de az Bowles felelőssége, hogy berakja az igen csak alulteljesítő Revist vagy Fitzpatricket a kezdőbe, miközben nyilvánvaló hogy ez a szezon elment, illetve, hogy nem Fitz a jövőnk.Bowles helyzete nagyon kérdése szerintem. Idén tény, h kicsit kicsúsztak a kezéből a dolgok, de a jelenlegi helyzet nem feltétlen az ő hibája. Fitz magától dobál INT-eket és a sacondary magától veszti el a matchupokat. Úgy gondolom Bowles alatt még nem kéne rezegtetni a padot, tavaly egy jól működő csapattal csak összehozott egy 10-6-ot és egy playoffot majdnem.Nem hiszem h erre sor kerülne, ha igen akkor azt mutatja h Bowles még évekre be van betonozva, mint HC hozzánk.Most mindenki vonja le a maga következtetéseit, mert 2 év múlva megint rengeteg cap space lesz, de megint fontos pont elé nézünk hosszú távon, mert 2 fiatal QBnak van érvényes szerződése jövőre, idősebbek közül is sokan szerződésük utolsó évébe lépnek (pl. Mangold, Clady, Harris, Marshall stb.) és ugyanez érvényes Deckerre is.Igazából most hogy elúszott a szezon be lehetne dobni a két fiatal irányítót.
Igaz még van két év.
Janek
mzperx
Beki
Lucifer
mzperx
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hmm, úgy fest talán Bowles fejére koppantottak fentről, ugyanis tegnapi nyilatkozatában teljesen visszakozott h Fitz kezd BAL ellen:Dennis Waszak Jr. @DWAZ73
több mint 8 éve
mzperx
245
Ok, de az Bowles felelőssége, hogy berakja az igen csak alulteljesítő Revist vagy Fitzpatricket a kezdőbe, miközben nyilvánvaló hogy ez a szezon elment, illetve, hogy nem Fitz a jövőnk.Bowles helyzete nagyon kérdése szerintem. Idén tény, h kicsit kicsúsztak a kezéből a dolgok, de a jelenlegi helyzet nem feltétlen az ő hibája. Fitz magától dobál INT-eket és a sacondary magától veszti el a matchupokat. Úgy gondolom Bowles alatt még nem kéne rezegtetni a padot, tavaly egy jól működő csapattal csak összehozott egy 10-6-ot és egy playoffot majdnem.Nem hiszem h erre sor kerülne, ha igen akkor azt mutatja h Bowles még évekre be van betonozva, mint HC hozzánk.Most mindenki vonja le a maga következtetéseit, mert 2 év múlva megint rengeteg cap space lesz, de megint fontos pont elé nézünk hosszú távon, mert 2 fiatal QBnak van érvényes szerződése jövőre, idősebbek közül is sokan szerződésük utolsó évébe lépnek (pl. Mangold, Clady, Harris, Marshall stb.) és ugyanez érvényes Deckerre is.Igazából most hogy elúszott a szezon be lehetne dobni a két fiatal irányítót.
Igaz még van két év.
Janek
mzperx
Beki
Lucifer
több mint 8 éve
Én már erre a teljesítményre nem is tudok mit mondani... ráadásul Rex meg eltalált valamit Buffaloban csak hogy örüljünkCsak arra jött rá hogy a read option mindenféle változatát kell játszatnia non-stop ha már van egy Taylorod és Shadyd! A védelmük meg sosenem volt gyenge.
Pityu Gyor
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 8 éve
Az a durva, hogy kb ugyanúgy dúskálhatnátok a szakmai partnerekben, akik segítenek problématérképet, beavatkozási mixet csinálni, ahogy ezt tette Pegula, igaz ő tavaly kezdte...
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
"Decker nem csak a csípője miatt szorul kés alá, hanem a válla is rakoncátlankodik, így azt a csípőműtétjéből való teljes felépülése után fogják megműteni. A két műtét rehabilitációs ideje nagyjából 14 hónap lehet az első becslések szerint, ez pedig azt jelentené, hogy Decker legközelebb 2017 decemberében léphet pályára a leghamarabb, de ez akár 2018-ra is csúszhat."Várhatóan nem lesz 14 hónap, de 2 műtét után rehabilitálódni...
ozibozi
Kellett ez a hír még a csodás szezonunk mellé. :/
több mint 8 éve
ozibozi
17 226
"Decker nem csak a csípője miatt szorul kés alá, hanem a válla is rakoncátlankodik, így azt a csípőműtétjéből való teljes felépülése után fogják megműteni. A két műtét rehabilitációs ideje nagyjából 14 hónap lehet az első becslések szerint, ez pedig azt jelentené, hogy Decker legközelebb 2017 decemberében léphet pályára a leghamarabb, de ez akár 2018-ra is csúszhat."
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hivatalos oldalról:Jets WR Eric Decker underwent surgery on his hip today.
The hip surgery was deemed necessary during an evaluation that occurred when Decker was placed on injured reserve for a torn rotator cuff on October 12. The anticipated recovery time for the surgery is six months. Once Decker is off crutches, he will subsequently undergo a procedure on his shoulder. The estimated recovery for his shoulder surgery is eight months.
több mint 8 éve
Pityu Gyor
979
Én már erre a teljesítményre nem is tudok mit mondani... ráadásul Rex meg eltalált valamit Buffaloban csak hogy örüljünk
Green is green