New York Jets
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Úgy néz ki h Tebow inactive lesz és McElroy lesz a backup QB.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Fine check: League did not fine Brandon Moore's backside for contacting Mark Sanchez's helmet, per source. xD
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egy rövid elemzés, miért zuhanhatott annyit a Jets defense teljesítménye:jets.blog.hu/2012/11/30/jets_d_a_lesullyedes_okai
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Matematikai valóban van, de 3 győzelem kellene min az 5 mérkőzésből és feltételezzük a riválisok nem nyernek eddig, tehát a PO még karácsonyi ajándéknak is gyenge lenne Ryantől.Rex on fans that want Jets to tank season to improve draft position, etc : "There's no way we're tanking anything."Miért is? Amíg matematikai esély van, nyilván nem fogja azt mondani, hogy csókolom, a következő szezonra építkezünk.
Idióta ez az ember, de remélem, hogy belesül és megy amerre lát.Beki
Nyilván neki is szerepe van abban a katyvaszban, ami most a csapat körül zajlik, de szerintem is hiba lenne év végén kirúgni őt. Védő-orientációjú edzőről + korábbi sikeres DC-ról beszélünk, és a védelem idén (1-2 zakót leszámítva) szerintem nem esett vissza minőségileg, pedig a front7 kulcsemberei öregszenek, hátul meg kidőlt a liga talán legjobb cornere. A pass rush néha nagyon hiányzik, ezért is fogtam a fejem, hogy tavaly nem draftoltunk OLB posztra senkit, talán majd most. Lehet, hogy elfogult vagyok, de szerintem egy elit pass rusher OLB-re (meg persze egy egészséges Revisre) vagyunk egy ligaelit védelemtől.
Az offense nyilvánvalóan egy rakás szar, és nem csodálkoznék, ha Sparano vinné el a balhét. Überkonzervatív playcall, futás hátrányban is, sokadik és kevésre is képtelen minimális kockázatot vállalni, ezzel jobban kihúzta nálam a gyufát, mint tavaly Schotty, ami nem kis dolog. Sanchez kb. újonc évében volt utoljára ennyire bizonytalan, és nyilván nincs könnyű helyzetben az új OC és a sok sérülés miatt, de ezért már lassan neki is vállalnia kell lassan a felelősséget. Mondjuk nehéz ügy, hogy ha kivágjuk, kb. újra kell építeni az egész offense-t, erre meg nem tudom, hogy van-e idő/erőforrás. Szóval szerintem kapni fog még egy évet (2013 végén van ugye opciója a csapatnak újraigazolni), ha jövőre, egy remélhetőleg feljavult elkapó-egységgel (Holmes nem öreg még, Hillben és Kerleyben is van potenciál, Kellernek sem lesz még egy ilyen rossz éve) is ekkora szart tud hozni, akkor ő is, Sparano is lapát, és kezdődhet az új éra. Szerintem.
De persze a szezon harmada még hátra van, ki tudja, mi lesz addig még. Reménykedni szabad, ha a playoffban már nem is, de egy egységesebb, motiváltabb csapatban.toam
Nyilván nem mondhatja mint NBA-ban h veszítünk, mert tankolunk, de ahogy írtad is egy elit pass rusher hiányzik, de ILB posztra is min 10 évre meg lenne a megoldás, ha top5 környékére kerülnénk, de személy szerint nagyon unom már, hogy 2 éve OLB-t akarunk húzni és húzzuk a DE-ket, akik futás ellen hatékonyak csak. Ha ennyire szándékozunk OLB-t húzni, tipli fel Jarvis Jonesért, de sajnos nem ennyire egy oldalú a dolog.
Hatalmas gondok vannak a capben, Mike T GM nehéz helyzetbe hozta a csapatot a zseniális szerződésekkel.
Mike T mehet, Ryan valóban fog kapni még egy évet, persze ha nem bőgünk le nagyon a többi meccsen.
Ha már öregedés: sajnos az OL-ben is van öregedés, én a DL miatt nem aggódnék, ugyanis Wilkerson és Coples nagyon jók lesznek, míg Ellis nem tudom megváltja-e a világot. A 2 OLB-nk bőven túl van a 30-on, ahogy középen Scott. Safetyben Bell 34 éves és neki, valamint Landrynek is lejár a szerződése a szezon végén.
Ez a védelem jó, de pár éven belül problémák lehetnek.
több mint 13 éve
Rex on fans that want Jets to tank season to improve draft position, etc : "There's no way we're tanking anything."Miért is? Amíg matematikai esély van, nyilván nem fogja azt mondani, hogy csókolom, a következő szezonra építkezünk.
Idióta ez az ember, de remélem, hogy belesül és megy amerre lát.Beki
Nyilván neki is szerepe van abban a katyvaszban, ami most a csapat körül zajlik, de szerintem is hiba lenne év végén kirúgni őt. Védő-orientációjú edzőről + korábbi sikeres DC-ról beszélünk, és a védelem idén (1-2 zakót leszámítva) szerintem nem esett vissza minőségileg, pedig a front7 kulcsemberei öregszenek, hátul meg kidőlt a liga talán legjobb cornere. A pass rush néha nagyon hiányzik, ezért is fogtam a fejem, hogy tavaly nem draftoltunk OLB posztra senkit, talán majd most. Lehet, hogy elfogult vagyok, de szerintem egy elit pass rusher OLB-re (meg persze egy egészséges Revisre) vagyunk egy ligaelit védelemtől.
Az offense nyilvánvalóan egy rakás szar, és nem csodálkoznék, ha Sparano vinné el a balhét. Überkonzervatív playcall, futás hátrányban is, sokadik és kevésre is képtelen minimális kockázatot vállalni, ezzel jobban kihúzta nálam a gyufát, mint tavaly Schotty, ami nem kis dolog. Sanchez kb. újonc évében volt utoljára ennyire bizonytalan, és nyilván nincs könnyű helyzetben az új OC és a sok sérülés miatt, de ezért már lassan neki is vállalnia kell lassan a felelősséget. Mondjuk nehéz ügy, hogy ha kivágjuk, kb. újra kell építeni az egész offense-t, erre meg nem tudom, hogy van-e idő/erőforrás. Szóval szerintem kapni fog még egy évet (2013 végén van ugye opciója a csapatnak újraigazolni), ha jövőre, egy remélhetőleg feljavult elkapó-egységgel (Holmes nem öreg még, Hillben és Kerleyben is van potenciál, Kellernek sem lesz még egy ilyen rossz éve) is ekkora szart tud hozni, akkor ő is, Sparano is lapát, és kezdődhet az új éra. Szerintem.
De persze a szezon harmada még hátra van, ki tudja, mi lesz addig még. Reménykedni szabad, ha a playoffban már nem is, de egy egységesebb, motiváltabb csapatban.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Rex on fans that want Jets to tank season to improve draft position, etc : "There's no way we're tanking anything."Idióta ez az ember, de remélem, hogy belesül és megy amerre lát.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Injury report: szerdajets.blog.hu/2012/11/29/injury_report_szerda
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kinti Jets fórumon egyik kedves szurkolótárs az alábbi draftot gondolta ki:2013 Draft for O
1) RB (fast good)
2) RT (pass block & Rb)
3) WR (catch, catch & run routes)
4) WR Same as above
2013 Draft D
1) LB (can cover RB's & tackle)
2) Pass Rusher Fast & strong
3) LB (mean & quick)
Extra Pick a safety
Free Agent Rb or Rec if thay can't get above or we can afford it
Hát nem gyenge. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tanny határozottan gallyra vágta magát és a jövőjét, míg Ryan és Sparano még mentheti az állását egy jó szerepléssel, ami könnyen meg is lehet.Tannenbaum alkotott, az biztos. De a fizetések alapján ez egy csili-vili, szopok-nyalok-gombot varrok OL, és egy k.rva 4th&1-et nem lehet behívni??! Egy meccsen kétszer?! Ryan-Sparano, helló!tomi-tomiArról nem is beszélve, hogy Holmes és Harris kell ennek a szerencsétlen társaságnak, de hogy 7 játékos ekkora összeget leakasszon. Elástuk magunkat a kövi szezonra is és ebben a GM-ünknek nagy szerepe van.BekiILB David Harris - 13 millió dollárAz lehet. Cut esetén a dead money:
QB Mark Sanchez - 12,9 millió dollár
WR Santonio Holmes - 12,5 millió dollár
egyikőjük sem ér ennyit.Amadeus91
Sanchez - 17,1 millió
Holmes - 11,25 millió
Harris - 9 millió
Szerinted maradnak?tomi-tomi
Mondjuk az árulkodó, hogy már az elmúlt 2 héten 2x hívta meetingre Woody bá Ryant, Tannyt és a többi coachot.
Aztán ott van Fireman Ed is...
több mint 13 éve
Tannenbaum alkotott, az biztos. De a fizetések alapján ez egy csili-vili, szopok-nyalok-gombot varrok OL, és egy k.rva 4th&1-et nem lehet behívni??! Egy meccsen kétszer?! Ryan-Sparano, helló!Arról nem is beszélve, hogy Holmes és Harris kell ennek a szerencsétlen társaságnak, de hogy 7 játékos ekkora összeget leakasszon. Elástuk magunkat a kövi szezonra is és ebben a GM-ünknek nagy szerepe van.BekiILB David Harris - 13 millió dollárAz lehet. Cut esetén a dead money:
Sanchez - 17,1 millió
Holmes - 11,25 millió
Harris - 9 millió
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Smith felesleges, Pace és Scott idős, míg utóbbinak van helyettese is.Mondjuk a T Jason Smith cut kegyetlenül biztos, hiszen 12M rögtön felszabadulna.Ők hárman tuti repülnek. 4,5 millió dead money-ért felszabadulna 27, 5 millió hely. Az már mozgástér lenne.tomi-tomi
Ha hozunk FA-n vagy a drafton OLB-t akkor Pace is mehet sztem, Scott szintén.Beki
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Arról nem is beszélve, hogy Holmes és Harris kell ennek a szerencsétlen társaságnak, de hogy 7 játékos ekkora összeget leakasszon. Elástuk magunkat a kövi szezonra is és ebben a GM-ünknek nagy szerepe van.ILB David Harris - 13 millió dollárAz lehet. Cut esetén a dead money:
Sanchez - 17,1 millió
Holmes - 11,25 millió
Harris - 9 millió
több mint 13 éve
Mondjuk a T Jason Smith cut kegyetlenül biztos, hiszen 12M rögtön felszabadulna.Ők hárman tuti repülnek. 4,5 millió dead money-ért felszabadulna 27, 5 millió hely. Az már mozgástér lenne.
Ha hozunk FA-n vagy a drafton OLB-t akkor Pace is mehet sztem, Scott szintén.Beki
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
pont most akartam írni, hogy Jason Smith is komolytalan ennyi pénzért.ILB David Harris - 13 millió dollárDavid Harris a védelem legbiztosabb pontja, nálam ő oké, de Holmes és Sanchez nem ér ennyi pénzt ez tuti, még ha Santonio is a csapat 1. számú WR-je.
Mondjuk a T Jason Smith cut kegyetlenül biztos, hiszen 12M rögtön felszabadulna.
jogosILB David Harris - 13 millió dollárAz lehet. Cut esetén a dead money:
Sanchez - 17,1 millió
Holmes - 11,25 millió
Harris - 9 millió
több mint 13 éve
ILB David Harris - 13 millió dollárAz lehet. Cut esetén a dead money:
Sanchez - 17,1 millió
Holmes - 11,25 millió
Harris - 9 millió
Szerinted maradnak?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ILB David Harris - 13 millió dollárDavid Harris a védelem legbiztosabb pontja, nálam ő oké, de Holmes és Sanchez nem ér ennyi pénzt ez tuti, még ha Santonio is a csapat 1. számú WR-je.
Mondjuk a T Jason Smith cut kegyetlenül biztos, hiszen 12M rögtön felszabadulna.
Ha hozunk FA-n vagy a drafton OLB-t akkor Pace is mehet sztem, Scott szintén.
több mint 13 éve
ILB David Harris - 13 millió dollárQB Mark Sanchez - 12,9 millió dollár
egyikőjük sem ér ennyit.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jets.blog.hu/2012/11/28/ryan_szerint_tebow_jatszani_fog_vasarnap
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jets.blog.hu/2012/11/28/rovid_kitekinto_a_2013-as_cap_helyzetrol
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kicsit újítottam a blogon néhány dolgot és igyekszem minden újdonságról beszámolni innentől. 😉jets.blog.hu/2012/11/28/ujraigazoltuk_mardy_gilyard_wr-t
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jets add T Dennis Landolt to practice squad. Also announce McGee (practice squad) and Gilyard (active roster) signings.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Cap problémák - nyjetscap.com/2012_Articles/capproblems.htmlHolmes, Harris, Sanchez, Ferguson és Cromartie ötös 41M-et foglal le a jövő évi capből.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
newyork.cbslocal.com/2012/11/26/schwartz-jets-should-look-south-for-a-new-direction/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó