New York Jets
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Jets have signed RB Kahlil Bell, who worked out for them today along with Steve SlatonSo, that Maybin release would seem to open up the roster spot for Bell.
Csempiönsip 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
De, nagyon is egyértelmű a csapaton belüli "állás". Sajnos. Próbáltam végig menteni Sanchezt, és valóban, az egész offense nincs könnyű helyzetben, de az utsó két meccs "legalja" teljesítménye után azért nálam is elszakadt a cérna. Ezzel együtt sztem McElroy hamarabb lesz full time kezdő QB mint Timmy boy.Mondjuk Timmy szempontjából ez nem feltétlenül rossz dolog. Ha már full time mellette döntenek, akkor jobban járna, ha kapna egy offseason-t egy rászabott playbook begyakorlására, mert enélkül könnyen rosszabbul jöhet ki a dologból, mint szegény Szancsópanza...
toam

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Tim Tebow - QB - JetsCoach Rex Ryan said Monday he's sticking with Mark Sanchez because he's "trying to win games."
Sanchez is 3-6 on the season and mired in a three-game losing streak. His 70.4 passer rating is 30th in the league, behind the likes of Ryan Tannehill, Blaine Gabbert and Matt Hasselbeck. The Jets' continued hesitancy to give backup Tim Tebow a shot suggests that the ex-Bronco has been absolutely awful as a passer in practice. Still, another loss or two and Ryan's back will be against the wall. The Jets play at St. Louis this week and then host the Patriots in Week 12.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
McElroy be sem öltözik a meccsekre, pedig nem tudom, hogy sérült lenne. :/Hmm, úgy néz ki, a csapaton belül nem egyértelmű, hogy mi legyen. peterk2005De, nagyon is egyértelmű a csapaton belüli "állás". Sajnos. Próbáltam végig menteni Sanchezt, és valóban, az egész offense nincs könnyű helyzetben, de az utsó két meccs "legalja" teljesítménye után azért nálam is elszakadt a cérna. Ezzel együtt sztem McElroy hamarabb lesz full time kezdő QB mint Timmy boy.
toam
több mint 13 éve
Hmm, úgy néz ki, a csapaton belül nem egyértelmű, hogy mi legyen. peterk2005De, nagyon is egyértelmű a csapaton belüli "állás". Sajnos. Próbáltam végig menteni Sanchezt, és valóban, az egész offense nincs könnyű helyzetben, de az utsó két meccs "legalja" teljesítménye után azért nálam is elszakadt a cérna. Ezzel együtt sztem McElroy hamarabb lesz full time kezdő QB mint Timmy boy.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez sosem fog így lenni. 😀mondjuk Cro-t sosem az eszéért szerették.Amadeus91Antonio Cromartie to Tim Tebow fans: 'Kiss my butt'Igazából nem olvastam más játékosunktól olyan nyilatkozatot, hogy TT kezdjen, vagy h Markot váltsák le. Egyedül Ryan és Cro mondta ki nyíltan h Sanchez a starter QB. De Cro a játékosok közül mindig kiállt Mark mellett.Beki
Hmm, úgy néz ki, a csapaton belül nem egyértelmű, hogy mi legyen. Hozzáteszem - nem Sanchez védelmében -, hogy ebbe a Jets offense-be akárkit állítanak be a LOS mögé fogadni a snapeket az kb. az impossible mission-el néz szembe. TT helyzetét nem irigylem, jó eséllyel csak a kritikusainak fog muníciót adni, ha netán kezdőnek neveznék ki...peterk2005
több mint 13 éve
mondjuk Cro-t sosem az eszéért szerették.Antonio Cromartie to Tim Tebow fans: 'Kiss my butt'Igazából nem olvastam más játékosunktól olyan nyilatkozatot, hogy TT kezdjen, vagy h Markot váltsák le. Egyedül Ryan és Cro mondta ki nyíltan h Sanchez a starter QB. De Cro a játékosok közül mindig kiállt Mark mellett.Beki
Hmm, úgy néz ki, a csapaton belül nem egyértelmű, hogy mi legyen. Hozzáteszem - nem Sanchez védelmében -, hogy ebbe a Jets offense-be akárkit állítanak be a LOS mögé fogadni a snapeket az kb. az impossible mission-el néz szembe. TT helyzetét nem irigylem, jó eséllyel csak a kritikusainak fog muníciót adni, ha netán kezdőnek neveznék ki...peterk2005
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Antonio Cromartie to Tim Tebow fans: 'Kiss my butt'Igazából nem olvastam más játékosunktól olyan nyilatkozatot, hogy TT kezdjen, vagy h Markot váltsák le. Egyedül Ryan és Cro mondta ki nyíltan h Sanchez a starter QB. De Cro a játékosok közül mindig kiállt Mark mellett.
több mint 13 éve
Antonio Cromartie to Tim Tebow fans: 'Kiss my butt'Hmm, úgy néz ki, a csapaton belül nem egyértelmű, hogy mi legyen. Hozzáteszem - nem Sanchez védelmében -, hogy ebbe a Jets offense-be akárkit állítanak be a LOS mögé fogadni a snapeket az kb. az impossible mission-el néz szembe. TT helyzetét nem irigylem, jó eséllyel csak a kritikusainak fog muníciót adni, ha netán kezdőnek neveznék ki...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jut eszembe Sanchez pont a tegnapi meccsen töltötte be 26. életévét, innen is Boldog Szülinapot neki! 😀Gyönyörű játékkal lepte meg magát és a szurkolókat. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az látszott, hogy a bye week alatt a támadósor semmit nem készült a meccsre.Rossz belegondolni milyen ütközet lesz ez. 😀
A védelem annál többet, szépen megtalálták a módját, hogyan kergessék meg Wilsont. Ha a támadók csináltak volna valamit, a Seattle-nek nehezebb lett volna 28 pontot összehozni (trükkös playt meg sem próbálták volna).
Reméljük a Rams marad olyan balfék, mint tegnap este volt 😊civilmanu
több mint 13 éve
Az látszott, hogy a bye week alatt a támadósor semmit nem készült a meccsre.A védelem annál többet, szépen megtalálták a módját, hogyan kergessék meg Wilsont. Ha a támadók csináltak volna valamit, a Seattle-nek nehezebb lett volna 28 pontot összehozni (trükkös playt meg sem próbálták volna).
Reméljük a Rams marad olyan balfék, mint tegnap este volt 😊
Go Jets!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
New York Jets - Seattle Seahawks 7-28Már mérkőzések óta az amerikai foci megszégyenítése amit az offense, élen Sanchezzel csinál.
Lényegében az end zoneban INT-tel záruló play-en kívül semmit nem csinált az offense, egy nagy büdös semmit. Az ember nem tud mást csinálni, mint röhögni saját csapatán kínjában...
Mexikói barátunk 22 passzkísérletéből 9 volt sikeres, tehát megint nem érte el az 50%-ot, bravó neki, az INT-ről már ne is beszéljek.
84 futott yard 4 különböző játékostól, egy elvileg futás központú offensenél, ismét bravó.
Nem érdemes több szót pazarékolni erre az offensere.
Az egyetlen pozitívuma a mérkőzésnek a D# volt. Tartották a lelket a csapatban, a 7 pontunkat is ők tették fel az eredményjelzőre.
Neveket nem emelnék ki, hiszen az egész egység kitűnő munkát végzett: 5 sack, 3 FF, Wilsonnak folyamatosan menekülnie kellett, tehát végre volt pass rush. A futás elleni védekezés, míg el nem fáradt a D# nagyon jól működött. Legalább a csapat ezen része csinált valamit a bye week alatt, mert a spec team is hulla gyenge volt.
Ryan mérkőzés utáni nyilatkozatai egyszerűen szánalmasak és unalmasak már, hogy állandóan "bízom Sanchezben" sorokat hord össze. Tebow sem tudná megváltani a világot, de szerencsétlen lehetőséget sem kap rá, mindig jön, hogy kitaláltunk neki vmi spéci dolgot a mérkőzésre...dobálja a screeneket és belerongyol középen a védelembe, grat spéci cuccos...
Amennyiben jövő héten kikapunk a Ramstől is lassan Johnson bának lépnie kell és vagy fejek hullanak, vagy rendet tesz amennyire tud.
3-6-os mérleg, röhej. Jön a Rams, Pats, Cardinals, Jaguars, Chargers, Bills és a Titans.
Akik ellen reális esélyünk van az a Rams és a Jaguars, talán még a Titans, de ha úgy nyomják, mint a Miami ellen...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDNRex Ryan: "we're sticking with mark... Because I believe we can win with Mark."... So there will be no QB change this week
Rex: "we thought we were prepared... Knew we were prepared."
Tudtad a nénikéd térde kalácsát tudtad...az offense nem tudom mit csinált az elmúlt 1 héten, de hogy felkészült nem volt az cefet biztos.
több mint 13 éve
"During his postgame press conference, Ryan said that he felt Sanchez gives the team their best chance to win."Szerintem ezt jól mondja Rex és pont ezért tart itt a Jets.
Ez a hozzáállás sokat megmagyaráz azért, még nekem, AFC-kívülállónak is.berger90
több mint 13 éve
"During his postgame press conference, Ryan said that he felt Sanchez gives the team their best chance to win."Ez a hozzáállás sokat megmagyaráz azért, még nekem, AFC-kívülállónak is.
Mindig jövőre
több mint 13 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
mert igaza van, simán nyerünk! 😊Simán nyerünk!már vártam 😀Wester
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!civilmanu
több mint 13 éve
Simán nyerünk!már vártam 😀
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!civilmanu
Lesz ez még így se!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
NYJ inactives: QB Greg McElroy RB Joe McKnight LB Aaron Maybin G Caleb Schlauderaff G Hayworth Hicks TE Hayden Smith NT Kenrick Ellis
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az 5-4-es mérleggel rendelkező Seahawks csapatához látogatunk ma. A 2 heti Miami elleni súlyos kudarcot illetően nem hiszem, hogy új dolgot tudnánk felmutatni támadó oldalon.A liga egyik leggyengébb futás elleni védekezésével rendelkezünk, míg a másik oldalon Lynchet gondolom nem kell bemutatnom. 😊
A Seahawks 4 hazai meccsén egyszer sem kapott ki, míg Wilson INT-et sem dobott ezeken a meccseken.
Ha kikapunk ma a nagyon gyengén létező PO esélyeink olyan messzire szállnak, hogy csak na.
Szóval, hajrá Jets! 😊
több mint 13 éve
Kezdem én is így érezni.Tebow mikor lesz kezdő?burzumMajd ha Sobri lesz a HC! 😛Proxi
Addig Tebow kézrátétellel gyógyít.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ahogy olvasom a játékosok nyilatkozatait nem fognak mostanában TT mellé állni.amíg az öltöző nem áll egyértelműen mögé, sosembriareosTebow mikor lesz kezdő?burzumA héten még nem.Beki
több mint 13 éve
Addig is viszont lesz We are going to have some new things planned to Tim Tebow by Rex Ryan. Persze minden héten elmondja, és sosem látni tőle mást, mint a középső futás 2 yardért. Egyszer csak bejön.amíg az öltöző nem áll egyértelműen mögé, sosembriareosTebow mikor lesz kezdő?burzumA héten még nem.Beki
www.coldhardfootballfacts.com/content/afc-east-tom-brady-and-the-patriots-start-their-run-for-the-playoffs/19094/