Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 15 éve
ezt nem hiszem el, mivel van bekenve az a labda, Jackson és Avant is elejti RZ-ben 😀 A szünetben be kell kenni azt a kesztyűt valami ragasztóanyaggal 😀
Az a 2 TO nagyon jókor jött, láttátok Eli arcát 😀 Kell ennél jobb?! 😊 (még ha nem is lett TD, de azért az arcért már megérte)
több mint 15 éve
tárgytalan, már megy 😀
több mint 15 éve
valaki adna egy privát üzit, h hol nézi a meccset neten, mert ahol én szoktam az most nem megy :S(http://www.atdhe.net/)
több mint 15 éve
leszek, biztosan 😊ha már hétvégén nem voltam.
remélem megint lesz kényelmes feladatom és meccs alatt tolhatom befelé rekordokat, amit megdöntünk pozitív oldalról 😀
egyébként nagyon tartok egy nagy zakótól. túl magasan vagyunk most, hogy jöjjön egy bukta.
több mint 15 éve
Valószínűleg leszek,csak tudjak felkelni a kb 40 perces alvásból 😊
több mint 15 éve
Sziasztok! Megpróbálok fenn maradni de inkább csendben nézem az EsPN-n most nem fórumozok. Viszont a Dallas és a Skins is nyert (pont mi fogtuk ki Collins jó napját grrrrrrrr) így a mai meccs különösen must must win!
több mint 15 éve
Jelentem, kelek.
több mint 15 éve
Az én jelenlétem is doubtful.
több mint 15 éve
Ezek a késői időpontok nagyon nem fekszenek nekem. Hajnal 4kor kelek. Felvételről meg nem egyszerű megszerezni a meccset kis méretben. Ilyenkor szerdánál előbb soha nem tudom megnézni és így a fórumba se tudok hozzászólni. Szar ügy.
több mint 15 éve
Én is leszek valószínű, hacsak valami várhatatlan nem történik 😀 Már neki is álltam a sörtermelésnek, hogy időben el tudjak aludni, hogy aztán fel tudjak kelni a meccsre tovább sörözni 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
Ki fog éjszakázni/felkelni a meccsre?A próféta szóljon belőled! :cool:
Hétfőn kihagytam (ismétlést néztem eredmény tudta nélkül, viszont csak az 1. negyed végére értem haza, szal beszoptam 😀), most 10kor lefekszem és felkelek, mert ezt már nem bírom. Remélem leszünk sokan, na meg hogy lesz vmi nagyon király stream 😊
Áááá, nagy meccs lesz. Vick most pontot tehet a formájára: tényleg ő jelenleg a legveszélyesebb játékos az NFL-ben, vagy egy nagyon jó játékos, akinek ha jól összejönnek a dolgok akkor bárkit képes megverni. Én reménykedem az 1.ben, ugyanis ez a csapat nagyon nem csak Vickről szól, az Avant-Jackson-Maclin hármas nagyon jó, McCoy is elképesztő 2. szezont hoz, és a védelemben is többet érzek, mint amit a számok mutatnak (lassan itt az ideje, hogy a számok is elkezdjenek javulni, pl a RZ mutatóban). Grahamtől 2 sacket várok, úgy érzem ma robbantani fog!cooltiszo
Amúgy igaz itt a nagy Vick hypeban nem szabad elfelejteni,hogy nagyon komoly fegyverek vannak még ebben az O#-ben és a fal munkáját is dicsérni kell mert ahhoz képest,hogy csereemberekkel van tele egész jól teljesítenek.
D#-nél meg folyamatos a javulás.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ki fog éjszakázni/felkelni a meccsre?Hétfőn kihagytam (ismétlést néztem eredmény tudta nélkül, viszont csak az 1. negyed végére értem haza, szal beszoptam 😀), most 10kor lefekszem és felkelek, mert ezt már nem bírom. Remélem leszünk sokan, na meg hogy lesz vmi nagyon király stream 😊
Áááá, nagy meccs lesz. Vick most pontot tehet a formájára: tényleg ő jelenleg a legveszélyesebb játékos az NFL-ben, vagy egy nagyon jó játékos, akinek ha jól összejönnek a dolgok akkor bárkit képes megverni. Én reménykedem az 1.ben, ugyanis ez a csapat nagyon nem csak Vickről szól, az Avant-Jackson-Maclin hármas nagyon jó, McCoy is elképesztő 2. szezont hoz, és a védelemben is többet érzek, mint amit a számok mutatnak (lassan itt az ideje, hogy a számok is elkezdjenek javulni, pl a RZ mutatóban). Grahamtől 2 sacket várok, úgy érzem ma robbantani fog!
több mint 15 éve
InterCeption szóban mostanság igy használom, könnyebb kimondani a mint azt h inti vagyh interception 😀incomplete passz nélkül 😛Bébéhozzuk a meccset rendes játékidőben kb 21-14 re Vick pedig végigcsinálja a szezont ic nélkül. (H)EaRlic?undisputedly
több mint 15 éve
incomplete passz nélkül 😛ic?undisputedlyoff:Tippeljetek!Van még pár óra a kezdésig. 😊hozzuk a meccset rendes játékidőben kb 21-14 re Vick pedig végigcsinálja a szezont ic nélkül. (H)EaRl
on!Greengo
több mint 15 éve
ic?off:Tippeljetek!Van még pár óra a kezdésig. 😊hozzuk a meccset rendes játékidőben kb 21-14 re Vick pedig végigcsinálja a szezont ic nélkül. (H)EaRl
on!Greengo
több mint 15 éve
off:Tippeljetek!Van még pár óra a kezdésig. 😊hozzuk a meccset rendes játékidőben kb 21-14 re Vick pedig végigcsinálja a szezont ic nélkül. (H)
on!Greengo
több mint 15 éve
Vick hétfőn viselt meze a Hall of Fame-ben.SzablerReméljük a mai is odamegy. 😀
több mint 15 éve
Vick hétfőn viselt meze a Hall of Fame-ben.
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 15 éve
off:Tippeljetek!Van még pár óra a kezdésig. 😊on!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 15 éve
Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem MJG > Nick Cole. Futáshoz sokkal jobb MJG, Colts ellen nulla volt a futójáték, miután Nick bejött :SPetyaén Nick Cole-t nagyon nem bírom... nem értem miért van még mindig ilyen pozícióban a csapatnál :/ a képessége alapján sehol se kéne lennie...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Gondolom csak a blackout-ot akartuk elkerülni:http://www.myfoxphilly.com/dpp/sports/eagles/mccoy-gives-tickets-to-young-fan
több mint 15 éve
Shawn Andrews elutazott Philly-be, de még mindig kérdéses a játéka:http://www.nydailynews.com/blogs/giants/2010/11/andrews-travels-but-giants-add.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+nydnrss%2Fblogs%2Fgiants+%28Blogs%2FThe+Blue+Screen%29&utm_content=Twitter
Nem bánnám, ha nem tudna játszani, mert nélküle elég nagy bajban lenne a Giants O#-fal.
A játékosok a Giants elleni csoportmeccset tekintik a rangadónak:
http://www.philly.com/philly/sports/eagles/20101121_High_stakes_in_a_big_battle.html
http://insidetheiggles.com/2010/11/19/eagles-giants-is-fiercest-rivalry-for-philadelphia/
Philly, Giants RZ O# és D#:
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Vick_offense_producing_in_red_zone.html
több mint 15 éve
Bizony! 😊 Aki esetleg még nem jártas annyira a csapat történetében az olvashat a meccsről és a jelenetről egyik, az oldalra írt cikkemben. http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=53250 éve történt!Ez egy remekbe szabott kép 😀Shawn84
Szabler
A lényeg: "Az utolsó negyed kezdetén ugyan még 10-7-re a hazaiak vezettek, ám a Philadelphia egy mezőnygóllal előbb kiegyenlítette, majd Jimmy Carr fumble utáni visszahordásával megfordította az állást. A hajrában a Giants kétségbeesetten hajtott az egyenlítésre, amikor egy passzjáték során a 7-szeres Pro Bowler futó/elkapót, Frank Giffordot Bednarik keményen a földre vitte. A „deep in” route-ot futó Gifford a safety, Don Burroughs mozgását figyelte, és teljesen váratlanul érte a vak oldaláról érkező Bednarik vállal a mellkasára mért iszonyatos erejû ütése. Az egyébként tiszta szerelés után a New York-i eszméletlenül terült el a földön, és az elkövetkező napokban az egész sajtót bejárta az a kép, amin a diadalittas Bednarik mintha a mozdulatlan Gifford teste fölött lejtene örömtáncot. A linebacker/center az események után tagadta, hogy az ellenfél letaglózása feletti káröröm szülte félreérthető gesztusát. Elmondása szerint csupán az váltott ki belőle az eufórikus örömöt, hogy megmozdulása révén kikényszerített fumble-t csapattársa, Chuck Weber megkaparintotta, s így bebiztosította az Eaglesnek a győzelmet.
Akármi legyen is az igazság, a New York Giants szurkolói nem zárták szívükbe tettéért „Beton Charlie”-t és a Sasokat. Pat Summerall, a legendás kommentátor szerint (aki akkor a Giants rúgója volt) a hangulatot az is fokozta, hogy az eseményekkel egy időben egy drukker rosszul lett a lelátón, és miután a hazai csapat öltözőjébe vitték, sajnálatos módon elhunyt. Amikor a halottat egy letakart hordágyon elszállítottak, sokan először azt hitték, hogy Gifford fekszik a lepedő alatt, és Bednarik megölte a játékost. Noha a valóság nem ez volt, de a Giants kiválósága még hosszú órákig nem nyerte vissza eszméletét és az 1960-as idényen túl a következő szezont is kénytelen volt kihagyni. Bednarik „Nagy Bumm”-ja pedig úgy maradt meg a sport krónikáskönyveiben, mint minden idők egyik leghíresebb(hírhedtebb) szerelése."
Az 1960-as naplóval még nem értem ehhez a meccshez, de jövő héten, ha minden igaz elkészül a legendás találkozót és megmozdulást felelevenítő naplóbejegyzés.
Report all obscene mail to your Potsmaster!

Szabler