NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
RT @mikeMaher: @jeffowens95 Wow. Any chance you're gonna sign to the practice squad? I think so
több mint 14 éve
Na jó gondoltam, hogy vmi ilyesmi :rolleyes: , de azért remélem nem utáltok nagyon ki. Meg kb két hónapja volt az hogy egy hónapig nem volt netem (na ezt jól megmondtam 😊😀 Te aztán követted az eseményeket. Marlin JAckson kb 2 hónapja IR.PetyaNe tetézd, ha FS, ha SS, összesen 3 safetynk van e szerint a rosteren.PetyaHát biztos bennem van a hiba de a Blogon szereplő roster szerint Marlin Jackson Allen Mikell és Coleman ez négy ha csak Jacksont közben nem cut (erről v másról lemaradhattam) de ha Jackson nincs már akkor valóban nem tudok számolni illetve szöveget értelmezni a (három kevés és nem sok) és tied a pont. Meg Demps elküldése amúgy is meglepetés.dande
Így tényleg gáz Demps elküldése
több mint 14 éve
Les Bowen a várható PS-be kerülő játékosokról twitteren. ( http://twitter.com/lesbowen )"Jeff Owens only 2010 draftee released. I'm thinking he comes back for the practice squad"
"Also figure Corny Ingram for practice squad. He was talking after Jets game about how his knee finally feels right, w/cyst gone; needs time. "
több mint 14 éve
😀 Te aztán követted az eseményeket. Marlin JAckson kb 2 hónapja IR.Hát biztos bennem van a hiba de a Blogon szereplő roster szerint Marlin Jackson Allen Mikell és Coleman ez négy ha csak Jacksont közben nem cut (erről v másról lemaradhattam) de ha Jackson nincs már akkor valóban nem tudok számolni illetve szöveget értelmezni a (három kevés és nem sok) és tied a pont. Meg Demps elküldése amúgy is meglepetés.dandeBocs benéztem Demps hirtelen nálam vmiért SS volt 😛dandeNe tetézd, ha FS, ha SS, összesen 3 safetynk van e szerint a rosteren.Petya
több mint 14 éve
Hát biztos bennem van a hiba de a Blogon szereplő roster szerint Marlin Jackson Allen Mikell és Coleman ez négy ha csak Jacksont közben nem cut (erről v másról lemaradhattam) de ha Jackson nincs már akkor valóban nem tudok számolni illetve szöveget értelmezni a (három kevés és nem sok) és tied a pont. Meg Demps elküldése amúgy is meglepetés.Ne tetézd, ha FS, ha SS, összesen 3 safetynk van e szerint a rosteren.PetyaColeman ütötte ki? Ne írj már hülyeségeket, 3 safetyvel vágunk neki a szezonnak? 😀Bocs benéztem Demps hirtelen nálam vmiért SS volt 😛dande
Ezt a 6 cb=6 wr a rosteren dolgot miért kell erőltetni Andy??Petya
több mint 14 éve
A 6 WR-t azért sem értem, mert tavaly is sokszor volt olyan, hogy a 6. WR (Gibson) inaktiv volt. Csak a roster spotot foglalta.Szerk: cutolt játékost még rakhatunk PS-be? -> közben választ kaptam bleeding green forumon
több mint 14 éve
Ne tetézd, ha FS, ha SS, összesen 3 safetynk van e szerint a rosteren.Bocs benéztem Demps hirtelen nálam vmiért SS volt 😛dandeNa van egy-két meglepetés lehet Coleman ütötte kidandeColeman ütötte ki? Ne írj már hülyeségeket, 3 safetyvel vágunk neki a szezonnak? 😀
több mint 14 éve
Bocs benéztem Demps hirtelen nálam vmiért SS volt 😛Coleman ütötte ki? Ne írj már hülyeségeket, 3 safetyvel vágunk neki a szezonnak? 😀Egy pillanatra megijedtem.Na van egy-két meglepetés lehet Coleman ütötte kidande
Demps biztos talál csapatot, ha ilyen Considine szintu játékosok el tudtak helyezkedni 😊
Philly.com szerint machot cutoltuk.
http://www.philly.com/philly/sports/Eagles_already_cutting_adding.html
"The Eagles have announced that they have released safeties Quintin Demps and Macho Harris, tight end Cornelius Ingram, wide receivers Chad Hall and Jordan Norwood, guard Fenuki Tupou, center A.Q. Shipley, defensive end Eric Moncor, defensive tackle Jeff Owens and linebacker Tracy White."kzol
több mint 14 éve
Coleman ütötte ki? Ne írj már hülyeségeket, 3 safetyvel vágunk neki a szezonnak? 😀Na van egy-két meglepetés lehet Coleman ütötte kidandeElsőre énis néztem, de aztán rájöttem hogy Antoine Harrisről van szó 😊 (aki amúgy szintén S)TomeeeEgy pillanatra megijedtem.
Demps biztos talál csapatot, ha ilyen Considine szintu játékosok el tudtak helyezkedni 😊
"The Eagles have announced that they have released safeties Quintin Demps and Macho Harris, tight end Cornelius Ingram, wide receivers Chad Hall and Jordan Norwood, guard Fenuki Tupou, center A.Q. Shipley, defensive end Eric Moncor, defensive tackle Jeff Owens and linebacker Tracy White."kzol
Ezt a 6 cb=6 wr a rosteren dolgot miért kell erőltetni Andy??
több mint 14 éve
Hány WR van még? Egyelőre 6 nem?Mondjuk Baskettet nem értem akkor vmlyik S vagy inkább támadófal ember ezeken a helyeken elég szűken vagyunk
Djax, Maclin, Avant, Cooper, Baskett, Washington (?)kzol
több mint 14 éve
Hány WR van még? Egyelőre 6 nem?Djax, Maclin, Avant, Cooper, Baskett, Washington (?)
több mint 14 éve
Na van egy-két meglepetés lehet Coleman ütötte kiEgy pillanatra megijedtem.Harris és Demps is cut?kzolElsőre énis néztem, de aztán rájöttem hogy Antoine Harrisről van szó 😊 (aki amúgy szintén S)Tomeee
több mint 14 éve
EaglesInsiderEagles have released WR Hall, WR Norwood, TE Ingram, C Shipley, OL Reynolds, OL Tupou, DE Moncur, DT Owens, LB White, S Harris and S Demps
Nem tudom igazán megérteni, hogy ez most mi... Ingramet, Owenst WHiteot Machot és DMepset azért élből sajnálom.
több mint 14 éve
Na most elbizonytalanodtam, mert facebookon is mindenki Machot ír.Hááát, a pe.com-ról: "Demps, Harris, Ingram Among Cuts
Igen, az bizony Macho. Akkor ez így érdekes.Tomeee
The Eagles have announced 11 of the players that they have released as they must get down to the 53-man roster limit by 6 PM. At this point, the Eagles' roster stands at 55 players.
Gone are wide receiver Chad Hall, wide receiver Jordan Norwood, tight end Cornelius Ingram, center A.Q. Shipley, guard Dallas Reynolds, guard Fenuki Tupou, defensive end Eric Moncur, defensive tackle Jeff Owens, linebacker Tracy White, safety Macho Harris and safety Quintin Demps."
(márhogy igen, Macho... meg márhogy érdekes...)
több mint 14 éve
Egy pillanatra megijedtem.Harris és Demps is cut?kzolElsőre énis néztem, de aztán rájöttem hogy Antoine Harrisről van szó 😊 (aki amúgy szintén S)Tomeee
"The Eagles have announced that they have released safeties Quintin Demps and Macho Harris, tight end Cornelius Ingram, wide receivers Chad Hall and Jordan Norwood, guard Fenuki Tupou, center A.Q. Shipley, defensive end Eric Moncor, defensive tackle Jeff Owens and linebacker Tracy White."
több mint 14 éve
Harris és Demps is cut?
több mint 14 éve
szaba
10 542
Ez nagyon alattomos volt, már-már Bruce Bowen szinten.Na, hogy ő mi a francnak kellett nektek 😀40 yard-on 4.45-öt tud a gyerek, szal nem lassú.
Eagles acquire DE Antwan Barnes from Baltimore for an undisclosed draft choice in 2011.tenorx
Talán Fokou helyett hoztuk. Blitzeléseknél jól jöhet és ST-ben.
Rocca-nak nem kell bemutatni:
http://www.youtube.com/watch?v=Z_vYB3walr4Bébé
több mint 14 éve
Sziasztok!Némi tippjáték a szezonra nézve, így hogy lassan közeledik a szezon nyitó (de messze van még jövő hét vasárnap). Tudom elég beteg elképzelés de ahogy a sorsolást elnézem a pihenő hétig 7-0-val kellene álnunk de minimum 5-2-vel, hogy mondjunk egy nagyon merész 10-6os szezon összejöjjön amivel esetleg van esélyünk a PO-ra. Ez a tézis ugye már az első meccsen a Green Bay ellen megdőlhet, még akkor is ha itthon játszunk. Ha jól meggondoljuk az ellenfelek közül csak az Atl a Hou és a Det- ellen gondolhatjuk magunkat esélyesnek a többi vagy necces vagy inkább a másik oldal a nyerő. Ezért lenne az elején jól kezdeni bár a tavalyi Denver példájából látjuk ez sem sokat jelent. Visszatérve a realitások talajára ha a szünetig örülhetünk ha 4-3-l állunk majd és a végén esetleg 9-7-l. Meglátjuk a játékunkban legyen ott a következő évekre a fejlődés lehetősége és akkor már elégedett leszek, illetve javulni kezdjünk azokban amikben évek óta szenvedünk (RZ, 3. down-k, megfogása játékhívás stb...)
Meccsekre lebontva:
Két változat lesz optimista (a szívem) és talán realista (az eszem ha van olyan 😊 )
GB(o): W (muszáj nyerni) L
Det (i)W (még idegenbe is kötelező) W
Jag (i)W W
WS (o)W (itthon kötlező a csopn belülieket nyerni) W (talán még nem állnak össze)
SF (i) W L (idegenben nagyon húzós lesz)
At (o) W W
TN (i) W L
szünet 7-0 4-3
IN (o) L (még otthon is kemény dió) L
WS (i) L L
NyG (o) W W
Ch (i) L (hiába velük mindig megszenvedünk) L
Hou (o) W W
Dl (i) L L
NyG (i) W (sztem most inkább őket kapjuk el 2x) W
Mn (o) L L
Dl (o) W W
így végül: 11-5 (ez nagyon optimista lett) 8-8 (ez talán közelebb áll a valósághoz)
Bocs ha kicsit hosszú voltam de így érdekes a játék mit gondoltok?
Fly Eagles: deee
több mint 14 éve
Na, hogy ő mi a francnak kellett nektek 😀40 yard-on 4.45-öt tud a gyerek, szal nem lassú.
Eagles acquire DE Antwan Barnes from Baltimore for an undisclosed draft choice in 2011.tenorx
Talán Fokou helyett hoztuk. Blitzeléseknél jól jöhet és ST-ben.
Rocca-nak nem kell bemutatni:
http://www.youtube.com/watch?v=Z_vYB3walr4
több mint 14 éve
Akkor sem igazán értem minek, már megint egy 3-4es outside LB?? Inkább tartottam volna meg Whiteot a special team munkája miatt vagy Chaneyt a tehetsége és az eltetkus képességei miatt.Na, hogy ő mi a francnak kellett nektek 😀Cole cut. 😐
Nem DE lesz, hanem LB, nem is kérdés....szaba
több mint 14 éve
szaba
10 542
Na, hogy ő mi a francnak kellett nektek 😀Cole cut. 😐
Nem DE lesz, hanem LB, nem is kérdés....