Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Úgy néz ki le fogjuk igazolni PSbe TE Garrett Millst, a VIkesnál volt. Elég atlétikus FB/TE alternatíva.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Valószínűleg Patterson FS-t játszana, de szerintem Coleman lesz mindkét S poszton az első számú csere. Egyébként ügyes gyerek Dimitri, van rá esély hogy beváljon itt is, bár reméljük ezt sose tudjuk meg, mert mindenki mindig egészséges lesz 😀 Amúgy nem rossz a roster, Barnesnak elvileg a Joker pozíciót szánják, amit ezidáig Clemons oldott meg, így valószínűleg lesz pályán, plusz Sapp volt a kiszemelt anno ide, viszont ő IR, szóval kívülről szereztek valakit, aki megoldhatja a posztot.
Dande: úgy gondolom, hogy biztosan nem kezdünk 7-0-al, ez nagyon távol van a realitások talajától, a 4-3at viszont alá is írnám, ugyanis egy ilyen fiatal és tapasztalatlan csapat esetében a szezon második fele jóval erősebb lehet, hiába nehezebb a sorsolás.
több mint 14 éve
Hát ez homorú akarom mondani szomorú, mindkét játékost sajnálom (itt Ingram a másik) de ez van. Patterson, mint S? Ők tudják remélem igazuk lesz illetve inkább nem lesz rá szükség, hogy kiderüljön és tovább rejtegetheti ebéli képességeit.Azt sajnos nem lehet, mert PS-ba csak olyan ember mehet, aki:összesen 9-nél kevesebb regular season-beli meccsen volt vmely csapatnál aktív listán és nincs olyan korábbi éve ahol 6 v. több meccsen volt egy csapat aktív/inaktív listáján, IR listáján vagy PuP listáján.MJG hivatalosan is újra Eagle.Léci Washingtont tegyük még oda...dande
PS-ünk is kezd alakulni:
Mallett, Hall, Owens, Shipley, ReynoldsBébé
Washington ezeknek meg ugye nem felel meg.BleedingGreen
több mint 14 éve
Dimitri Patterson megy safetybe 😊Hát ezek alapján úgy néz ki sajnos nem jöhet Ingram sem. 😕
Felfoghatatlan...
Bleedinggreen: ezek alapján Ingram sem mehet, mert IR-n volt tavaly nem?kzol
Pontosan így szól a szabály:
Parameters for practice squad eligibility:
-Players without an accrued season of NFL experience;
-Free-agent players who were on the 45-man active list for fewer than nine regular-season games during their only accrued season;
-Players who have not served more than two previous seasons on a practice squad.
-Az "accrued season of NFL experience" pedig ezt jelenti:six or more regular-season games on a club's active/inactive, reserved- injured or "physically unable to perform" lists.
Mellesleg: Pattersont mégis FS vagy SS pozícióba képzelik, vagy mindkettőt tudja? 😀 Eddig jól rejtegette.
több mint 14 éve
Dimitri Patterson megy safetybe 😊Felfoghatatlan...
Bleedinggreen: ezek alapján Ingram sem mehet, mert IR-n volt tavaly nem?
több mint 14 éve
Azt sajnos nem lehet, mert PS-ba csak olyan ember mehet, aki:összesen 9-nél kevesebb regular season-beli meccsen volt vmely csapatnál aktív listán és nincs olyan korábbi éve ahol 6 v. több meccsen volt egy csapat aktív/inaktív listáján, IR listáján vagy PuP listáján.MJG hivatalosan is újra Eagle.Léci Washingtont tegyük még oda...dande
PS-ünk is kezd alakulni:
Washington ezeknek meg ugye nem felel meg.
több mint 14 éve
Nekem Ingram is hiányzik, sztem PS-ben még kaphatott volna esélyt.kzolHa jól tudom 8 játékost lehet a PS-ba rakni, szal még van esélye Ingram-nak.
több mint 14 éve
Nekem Ingram is hiányzik, sztem PS-ben még kaphatott volna esélyt.
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Facebook: Eagles have signed the following players to the practice squad: DT J. Owens, OL D. Reynolds, C A.Q. Shipley, WR C. Hall and RB M. MallettkzolLegalább a jobb képességű játékosokat megpróbáljuk valamilyen módon megtartani. Azért Barnes helyett Owens simán elfért volna.
több mint 14 éve
Facebook: Eagles have signed the following players to the practice squad: DT J. Owens, OL D. Reynolds, C A.Q. Shipley, WR C. Hall and RB M. Mallett
több mint 14 éve
3 napig nem vagyok és felfordul a világ Phillyben? Kivágunk tök jó játékosokat( Macho, Demps, Owens) cserélünk stb. Valaki egy rövidebb hozzászólásban össze tudná foglalni a dolgokat? Cutokat nem kell azokat már láttam.Shawn84Stacy Seahawks jövő évi késő pickért
White 6, vagy 7. körért Pats
Jött Wells a Cardsból támadófalba, h jól emlékszem 6. körért, meg egy újabb DE Barnes személyében a Hollóktól, nem tudom mit adtunk érte, asszem valami késői picket jövőre.
Más nem nagyon történt
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Ha jól olvasgattam és nem kerülte el valami a figyelmemet akkor Austin Howard Rosteren van!!!
több mint 14 éve
MJG hivatalosan is újra Eagle.Léci Washingtont tegyük még oda...
PS-ünk is kezd alakulni:
több mint 14 éve
MJG hivatalosan is újra Eagle.PS-ünk is kezd alakulni:
Mallett, Hall, Owens, Shipley, Reynolds
több mint 14 éve
Köszönöm a pozitív hozzáállást és megértést 😊 Smúgy jelen állapotokat tekintve valóban a Bears ellen jó esélyünk lehetne csak vhogy ellenünk mindig felszívják magukat. Azon nagyon poztiívan megelepődnék ha a Vikest vernénk de az még sokára lesz, addig sok minden történhet.Bocs ha kicsit hosszú voltam de így érdekes a játék mit gondoltok? dandeSzerintem:
-Bears ellen még realistán is jó esélyünk lehet idegenben, főleg, ha a védelmet nem súlytják a tavalyihoz hasonló sérülések. Tavaly vertük őket idegenben, ezzel megtörtük az átkot, szerintem idén ismételünk.
-Houston ellen én még otthon is L-ra számítok, eléggé tartok tőlük.
-Giantsot szerintem nem verjük 2x, 2 év alatt 4x megverni őket, az elég durva lenne (de persze örülnék neki)
-Vikes-ot otthon sztem verjük, ellenük jól szokott menni.BleedingGreen
Shawn84-nek ha csak néhány hozzászólást fentebb elolvasol amit deny-nek is írtam abban a lényeg benne van, meg elég ha a rostert végig gondolod, abból tudsz következtetéseket levonni.
deee
több mint 14 éve
Bocs ha kicsit hosszú voltam de így érdekes a játék mit gondoltok? dandeSzerintem:
-Bears ellen még realistán is jó esélyünk lehet idegenben, főleg, ha a védelmet nem súlytják a tavalyihoz hasonló sérülések. Tavaly vertük őket idegenben, ezzel megtörtük az átkot, szerintem idén ismételünk.
-Houston ellen én még otthon is L-ra számítok, eléggé tartok tőlük.
-Giantsot szerintem nem verjük 2x, 2 év alatt 4x megverni őket, az elég durva lenne (de persze örülnék neki)
-Vikes-ot otthon sztem verjük, ellenük jól szokott menni.
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
3 napig nem vagyok és felfordul a világ Phillyben? Kivágunk tök jó játékosokat( Macho, Demps, Owens) cserélünk stb. Valaki egy rövidebb hozzászólásban össze tudná foglalni a dolgokat? Cutokat nem kell azokat már láttam.
több mint 14 éve
Sziasztok!Tudom, hogy ez már volt egyszer és nem is szimpi kétszer ugyan azt betenni, de itt a nagy roster rohanásban érthetően elsiklottunk, elhagytuk ezt a hozzászólásomat illetve kérdésemet, s nekem fontos (önző módon 😊 ), hogy mi a véleményetek a szezonra nézve. Azt is nyugodtan leírhatjátok, hogy nagy hülyeség (pláne, hogy most már ismerjük a rostreket), vagy korai ezzel foglalkozni stb. De mégis a játék kedvéért.
Szóval:
"Némi tippjáték a szezonra nézve, így hogy lassan közeledik a szezon nyitó (de messze van még jövő hét vasárnap). Tudom elég beteg elképzelés de ahogy a sorsolást elnézem a pihenő hétig 7-0-val kellene álnunk de minimum 5-2-vel, hogy mondjunk egy nagyon merész 10-6os szezon összejöjjön amivel esetleg van esélyünk a PO-ra. Ez a tézis ugye már az első meccsen a Green Bay ellen megdőlhet, még akkor is ha itthon játszunk. Ha jól meggondoljuk az ellenfelek közül csak az Atl a Hou és a Det- ellen gondolhatjuk magunkat esélyesnek a többi vagy necces vagy inkább a másik oldal a nyerő. Ezért lenne az elején jól kezdeni bár a tavalyi Denver példájából látjuk ez sem sokat jelent. Visszatérve a realitások talajára ha a szünetig örülhetünk ha 4-3-l állunk majd és a végén esetleg 9-7-l. Meglátjuk a játékunkban legyen ott a következő évekre a fejlődés lehetősége és akkor már elégedett leszek, illetve javulni kezdjünk azokban amikben évek óta szenvedünk (RZ, 3. down-k, megfogása játékhívás stb...)
Meccsekre lebontva:
Két változat lesz optimista (a szívem) és talán realista (az eszem ha van olyan smile )
GB(o): W (muszáj nyerni) L
Det (i)W (még idegenbe is kötelező) W
Jag (i)W W
WS (o)W (itthon kötlező a csopn belülieket nyerni) W (talán még nem állnak össze)
SF (i) W L (idegenben nagyon húzós lesz)
At (o) W W
TN (i) W L
szünet 7-0 4-3
IN (o) L (még otthon is kemény dió) L
WS (i) L L
NyG (o) W W
Ch (i) L (hiába velük mindig megszenvedünk) L
Hou (o) W W
Dl (i) L L
NyG (i) W (sztem most inkább őket kapjuk el 2x) W
Mn (o) L L
Dl (o) W W
így végül: 11-5 (ez nagyon optimista lett) 8-8 (ez talán közelebb áll a valósághoz)
Bocs ha kicsit hosszú voltam de így érdekes a játék mit gondoltok?
Fly Eagles: deee"
Köszi a megértést! 😛
több mint 14 éve
Szerintem Hobbs kiemelkedően jó KR és ha megsérül szerintem Lindley tudná pótolni őt second cornerként.MJG újraszerződött, 53 játékosunk van a rosteren.
Ma 6kor van a practice squad szerződtetések ideje. Jeff Owens twitteren bejelentette, hogy ő már a PS tagja. Ennek azért örülök.
több mint 14 éve
Jorrick Calvinról 2 TC videó még Cardinals színekbenSzerintem év közben fokozatosan átvehetné Hobbs helyét KR-ben, ha tényleg jól muzsikál, mert jobb ha nem kockáztatjuk a 2. CB-nk egészségét returnökkel.
http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Fight-for-53---Jorrick-Calvin-Update/714ce08c-c65c-4eee-8391-3b472f906dfd
http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Fight-for-53---Jorrick-Calvin-Update/714ce08c-c65c-4eee-8391-3b472f906dfd
Illetve egy cikk a foci karrieréről. Elég nehéz útja volt a srácnak.
http://www.azcardinals.com/news-and-events/article-1/The-Learning-Curve-Of-Jorrick-Calvin/edd499c8-4eae-4bd7-84e1-e3bf213af69c
Nagyon jól játszott szerintem a Jets ellen egyébként. Bár nem tudom 6. cornerként milyen szerepe lehet, főleg h elvileg még mindig Hobbs a #1 KR.Petya
több mint 14 éve
Egyébként nem tudom miért kellett ennyi DE-t tartani. Elhiszem, h jól jönnek a friss emberek, akik talán tudják támadni az ellenfél irányítóját de nagyon ott van az a TALÁN szó. Én nem tudom Daryll Tapp fog e a szezon bármelyik részében is a QB közelébe kerülni, ha friss, ha nem. Az meg a másik, hogy Kelley Washington mennyivel lett volna hasznosabb pl King DUnlapnál... na mindegy. Lesz, ami lesz.
több mint 14 éve
Jorrick Calvinról 2 TC videó még Cardinals színekbenhttp://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Fight-for-53---Jorrick-Calvin-Update/714ce08c-c65c-4eee-8391-3b472f906dfd
Illetve egy cikk a foci karrieréről. Elég nehéz útja volt a srácnak.
http://www.azcardinals.com/news-and-events/article-1/The-Learning-Curve-Of-Jorrick-Calvin/edd499c8-4eae-4bd7-84e1-e3bf213af69c
Nagyon jól játszott szerintem a Jets ellen egyébként. Bár nem tudom 6. cornerként milyen szerepe lehet, főleg h elvileg még mindig Hobbs a #1 KR.
több mint 14 éve
OFF: Shawn84, ment PM, bocsi, de az új fórumban elkerülte a figyelmemet a leveled. Remélem még nem késő...
több mint 14 éve
Én abban reménykedek, hogy találunk valakit a 4. safety helyére PS-be, akit nem visznek el, de használható (meg egy telitalálatos ötöslottó szelvényben is reménykedek egyébként, lehet, hogy az a valószínűbb).somebody08Gerald Alexander sztem tökéletes lenne 4. safety-nek. Jax-nél nagyon sokáig kezdő SS-ként számítottak rá.
Dunlap meg cut lenne nálam. Valószínűleg a csere LT-nk még mindig Herremans, csere RT-nek meg A. Howard vagy Wells is elég lenne.
Bár ha Reidéknek kellett volna 4. safety, akkor megtartották volna Macho-t v. Demps-et, szal akkor lehet csak sérülés esetén hozunk majd ide vkit.
több mint 14 éve
Nálam Revis CB, de ha idejönne felőlem QB-t is játszhat😀 Én abban reménykedek, hogy találunk valakit a 4. safety helyére PS-be, akit nem visznek el, de használható (meg egy telitalálatos ötöslottó szelvényben is reménykedek egyébként, lehet, hogy az a valószínűbb).Nálam is inkább Washington, mint Baskett, de hát ez van.Esetleg Revis 😉 na azon lepődnénk meg rendesen de akkor talán sok mindent megbocsátanánk pláne ha sikerül egy normális szerződést kötni vele s a hozzáállása is normalizálódna (bár gondlom Rexy-ék még talán próbálkoznak vele)dande
Chaney rosterre kerülésének örülök, igaz idén még nem sokat fogjuk látni.
Macho cut eléggé meglepett, de nagy valószínűséggel még vki érkezni fog ide:
On the fourth safety on the depth chart: "I think we have someone in mind here and I think (head) coach (Andy Reid) will go through that. I think we'll talk to the players first before we announce that publicly." (Roseman mondta)
Stacy-ért egy 6. körben reménykedek, T. White-ért meg csoda, hogy kaptunk vmit, mert több hónapig csapat nélkül volt.Bébé