NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Én is keveslem a 3 S-t, különösen úgy, hogy a Cb-k között sincs egy sem aki esetleg tudna S-t is játszani. Én inkább Macho-t tartottam volna meg, Calvint meg PS-ba (bár lehet attól féltek onnan elviszik). Demps-et nem sajnálom, KR-ben használható volt, de coverige-ben szar volt, futás ellen méginkább. A Jags amúgy is eltradelte R.Nelsont-t, oda mehetne Demps és összeállna a verhetelen Demps-Considine tengely. Sztem megdöntenék a mistackle rekordot.http://www.bleedinggreennation.com/2010/9/4/1670051/philadelphia-eagles-final-53-manAnnyira %#&!§+^/@&?{ kiváncsi lennék, hogy mi lesz velünk safety-ben ebben az évben? Egy backup, Coleman személyében... Bár ő legalább sokoldalú, mert mindkettő poszton tud játszani. A Jóisten vigyázzon idén Allen-re és Mikell-re, mert nagy bajban lehetünk, ha ők megsérülnek. DE-ből meg WR-ből nekem még így is sok van, hogy megvan az 53.somebody08
VÉGSŐ ROSTERÜNK ELVILEG
Ki találta ki hogy 3 Sel megyünk neki a szezonnak srácok? 😀 Én még érzek itt egy tradet. Nálam amúgy Washington>Baskett+Macho/Demps>Dunlap. Elsőre ennyi.Petya
több mint 14 éve
Nekem erre aludnom kell egyet.
több mint 14 éve
http://www.bleedinggreennation.com/2010/9/4/1670051/philadelphia-eagles-final-53-manNa egy kicsit befagytunk azt hiszem mindenki emésztgeti ezt a dolgot. Kíváncsi vagyok, hogy Bébé meg a többiek mit szólnak hozzá?!
VÉGSŐ ROSTERÜNK ELVILEG
Ki találta ki hogy 3 Sel megyünk neki a szezonnak srácok? 😀 Én még érzek itt egy tradet. Nálam amúgy Washington>Baskett+Macho/Demps>Dunlap. Elsőre ennyi.Petya
több mint 14 éve
http://www.bleedinggreennation.com/2010/9/4/1670051/philadelphia-eagles-final-53-manAnnyira %#&!§+^/@&?{ kiváncsi lennék, hogy mi lesz velünk safety-ben ebben az évben? Egy backup, Coleman személyében... Bár ő legalább sokoldalú, mert mindkettő poszton tud játszani. A Jóisten vigyázzon idén Allen-re és Mikell-re, mert nagy bajban lehetünk, ha ők megsérülnek. DE-ből meg WR-ből nekem még így is sok van, hogy megvan az 53.
VÉGSŐ ROSTERÜNK ELVILEG
több mint 14 éve
http://www.bleedinggreennation.com/2010/9/4/1670051/philadelphia-eagles-final-53-manVÉGSŐ ROSTERÜNK ELVILEG
Ki találta ki hogy 3 Sel megyünk neki a szezonnak srácok? 😀 Én még érzek itt egy tradet. Nálam amúgy Washington>Baskett+Macho/Demps>Dunlap. Elsőre ennyi.
több mint 14 éve
Schefter: In a surprising move just eight days before the season opener, Seahawks offensive line coach Alex Gibbs has resigned. Megijedt, hogy Stacy-t kell edzenie...BleedingGreenNem csodálom, edzi edzi és csak visszafejlődik
Lehet edzőnek hozták Stacyt 😂
Végső roster: http://www.bleedinggreennation.com/2010/9/4/1670051/philadelphia-eagles-final-53-man
több mint 14 éve
Mit kaptunk Andrews-ért?somebody08Valami 2011es late roudner picket. Amúgy nem sajnálom h ezentúl nem látom az Andrews nevet Eagles roster közelében...
több mint 14 éve
Schefter: Sounded like this one was coming yesterday. @dannyoneil Seahawks have acquired OL Stacy Andrews from Philadlephia.kzolSchefter: In a surprising move just eight days before the season opener, Seahawks offensive line coach Alex Gibbs has resigned. Megijedt, hogy Stacy-t kell edzenie...
több mint 14 éve
Mit kaptunk Andrews-ért?
több mint 14 éve
Adam_SchefterSeahawks traded a late-round 2011 draft pick to Philadelphia for OL Stacy Andrews.
Sikerült komoly értéket kapni. EGy cutunk van hátra és ez állítólag Washington... Dunlap, Chaney, az új Ravenses arc és Baskett marad. Le vagyok taglózva.
több mint 14 éve
Nem értem az Andrews tradet, annyira azert nem volt rossz. (értsd volt nála rosszabb)Kiváncsi vagyunk mit kapunk érte, 5. v 6. kör a tippem
több mint 14 éve
Hát reméljük ez élesben is megy majd neki 😊Upsz, azt hittem ő már tegnap összepakolt. Ettől függetlenül, nem küldtem volna el Demps-et, habár egyszerű volt, mint a döngölt föld, ez látszott, amikor sportszerűtlenkedett Warner ellen az NFC döntőben, meg még pár aljaskodásánál, de akkor is, szerintem kellett volna. A Stacy tradenek örülnék, ja és tudtátok, hogy Coleman a Jets ellen olyat tett, ami ezelőtt még csak egyzser sikerült az NFL történetében (egy meccsen két FRTD)?somebody08Demps-et elküldtük... Ez hatalmas meglepetés nekem. Owens-t, White-ot és Harris-t is sajnálom, de Demps elküldése sokkolt. Akkor inkább Baskett, vagy Washington. Nem értem ezt az egészet. Év közben, ha valami gebasz van simán lehet jobb WR-t találni mondjuk Washingtonnál, vagy Baskett-nél, erre elküldjük Demps-t, ahelyett, hogy mondjuk Hansontól szabadulnánk meg. Szar CB-nk annyi van, mint a szemét, safety-ben meg még szarból is kevés volt. A kickreturnereink közül csak egy maradt: Hobbs, aki a kezdő CB-nk. Nyerő ötlet volt... Istenem, velünk, szurkolókkal van a baj, vagy ez tényleg nagy baromság volt?somebody08Elfeledkezel returnben Jorrick Calvinról (KR/PR/CB), ő még rosteren van ha jól tudom (még a végén bekerül 53-ba).BleedingGreen
több mint 14 éve
Amúgy már lecsúsztunk róla Minnesotában landolt. Hamar ment vajon miért?TWITTER ProFootballTalkESPN szerint Husit már cutolták, úgyhogy megkapjuk ingyen is ha kell.BleedingGreen
Hearing Seahawks traded for Stacy Andrews.
Lehet Whoisyourmama lesz a 6. WRünk? 😀Petya
több mint 14 éve
Najó... ez a Demps+Macho cut + Baskett over Washington move... persze nem itt dőlnek el a dolgok, de Washington punt coveregeben tényleg iszonyat jó.
több mint 14 éve
Upsz, azt hittem ő már tegnap összepakolt. Ettől függetlenül, nem küldtem volna el Demps-et, habár egyszerű volt, mint a döngölt föld, ez látszott, amikor sportszerűtlenkedett Warner ellen az NFC döntőben, meg még pár aljaskodásánál, de akkor is, szerintem kellett volna. A Stacy tradenek örülnék, ja és tudtátok, hogy Coleman a Jets ellen olyat tett, ami ezelőtt még csak egyzser sikerült az NFL történetében (egy meccsen két FRTD)?Demps-et elküldtük... Ez hatalmas meglepetés nekem. Owens-t, White-ot és Harris-t is sajnálom, de Demps elküldése sokkolt. Akkor inkább Baskett, vagy Washington. Nem értem ezt az egészet. Év közben, ha valami gebasz van simán lehet jobb WR-t találni mondjuk Washingtonnál, vagy Baskett-nél, erre elküldjük Demps-t, ahelyett, hogy mondjuk Hansontól szabadulnánk meg. Szar CB-nk annyi van, mint a szemét, safety-ben meg még szarból is kevés volt. A kickreturnereink közül csak egy maradt: Hobbs, aki a kezdő CB-nk. Nyerő ötlet volt... Istenem, velünk, szurkolókkal van a baj, vagy ez tényleg nagy baromság volt?somebody08Elfeledkezel returnben Jorrick Calvinról (KR/PR/CB), ő még rosteren van ha jól tudom (még a végén bekerül 53-ba).BleedingGreen
több mint 14 éve
Schefter: Sounded like this one was coming yesterday. @dannyoneil Seahawks have acquired OL Stacy Andrews from Philadlephia.
több mint 14 éve
TWITTER caplannflEz egyre szebb, sztem Baskettet a SB-ra tartogatjuk, hogy ott összehozzon az ellenfélnek egy sikeres OK-t 😛
I'm told the Eagles released Kelley Washington. Kept Baskett.
Most fogom összefosni magamat... azt hittem nem tudjuk elbaszni, de igen.Petya
több mint 14 éve
TWITTER ProFootballTalkESPN szerint Husit már cutolták, úgyhogy megkapjuk ingyen is ha kell.
Hearing Seahawks traded for Stacy Andrews.
Lehet Whoisyourmama lesz a 6. WRünk? 😀Petya
több mint 14 éve
TWITTER caplannflI'm told the Eagles released Kelley Washington. Kept Baskett.
Most fogom összefosni magamat... azt hittem nem tudjuk elbaszni, de igen.
több mint 14 éve
Demps-et elküldtük... Ez hatalmas meglepetés nekem. Owens-t, White-ot és Harris-t is sajnálom, de Demps elküldése sokkolt. Akkor inkább Baskett, vagy Washington. Nem értem ezt az egészet. Év közben, ha valami gebasz van simán lehet jobb WR-t találni mondjuk Washingtonnál, vagy Baskett-nél, erre elküldjük Demps-t, ahelyett, hogy mondjuk Hansontól szabadulnánk meg. Szar CB-nk annyi van, mint a szemét, safety-ben meg még szarból is kevés volt. A kickreturnereink közül csak egy maradt: Hobbs, aki a kezdő CB-nk. Nyerő ötlet volt... Istenem, velünk, szurkolókkal van a baj, vagy ez tényleg nagy baromság volt?somebody08Elfeledkezel returnben Jorrick Calvinról (KR/PR/CB), ő még rosteren van ha jól tudom (még a végén bekerül 53-ba).
több mint 14 éve
TWITTER ProFootballTalkHearing Seahawks traded for Stacy Andrews.
Lehet Whoisyourmama lesz a 6. WRünk? 😀
több mint 14 éve
Attól félek hamar felszedik őket vhol és aztán visszafelé sül el a dolog.Demps-et elküldtük... Ez hatalmas meglepetés nekem. Owens-t, White-ot és Harris-t is sajnálom, de Demps elküldése sokkolt. Akkor inkább Baskett, vagy Washington. Nem értem ezt az egészet. Év közben, ha valami gebasz van simán lehet jobb WR-t találni mondjuk Washingtonnál, vagy Baskett-nél, erre elküldjük Demps-t, ahelyett, hogy mondjuk Hansontól szabadulnánk meg. Szar CB-nk annyi van, mint a szemét, safety-ben meg még szarból is kevés volt. A kickreturnereink közül csak egy maradt: Hobbs, aki a kezdő CB-nk. Nyerő ötlet volt... Istenem, velünk, szurkolókkal van a baj, vagy ez tényleg nagy baromság volt?somebody08Ebben a helyzetben abszolut rossz döntés volt elküldeni Dempset és Machot is. Legalább az egyiküket meg kellett volna tartani.kzol
több mint 14 éve
Demps-et elküldtük... Ez hatalmas meglepetés nekem. Owens-t, White-ot és Harris-t is sajnálom, de Demps elküldése sokkolt. Akkor inkább Baskett, vagy Washington. Nem értem ezt az egészet. Év közben, ha valami gebasz van simán lehet jobb WR-t találni mondjuk Washingtonnál, vagy Baskett-nél, erre elküldjük Demps-t, ahelyett, hogy mondjuk Hansontól szabadulnánk meg. Szar CB-nk annyi van, mint a szemét, safety-ben meg még szarból is kevés volt. A kickreturnereink közül csak egy maradt: Hobbs, aki a kezdő CB-nk. Nyerő ötlet volt... Istenem, velünk, szurkolókkal van a baj, vagy ez tényleg nagy baromság volt?somebody08Colvin szerintem lesz olyan returner mint Demps. Én lehet Harrist tartottam volna meg, mert ő CBt és FSet is tud játszani és valamivel intelligensebb játékosnak tűnt Dempsnél. Viszont szerintem Baskett spec teamben Whitenál tutit szarabb, nem értem minek kell ő...
több mint 14 éve
Demps-et elküldtük... Ez hatalmas meglepetés nekem. Owens-t, White-ot és Harris-t is sajnálom, de Demps elküldése sokkolt. Akkor inkább Baskett, vagy Washington. Nem értem ezt az egészet. Év közben, ha valami gebasz van simán lehet jobb WR-t találni mondjuk Washingtonnál, vagy Baskett-nél, erre elküldjük Demps-t, ahelyett, hogy mondjuk Hansontól szabadulnánk meg. Szar CB-nk annyi van, mint a szemét, safety-ben meg még szarból is kevés volt. A kickreturnereink közül csak egy maradt: Hobbs, aki a kezdő CB-nk. Nyerő ötlet volt... Istenem, velünk, szurkolókkal van a baj, vagy ez tényleg nagy baromság volt?somebody08Ebben a helyzetben abszolut rossz döntés volt elküldeni Dempset és Machot is. Legalább az egyiküket meg kellett volna tartani.
több mint 14 éve
Demps-et elküldtük... Ez hatalmas meglepetés nekem. Owens-t, White-ot és Harris-t is sajnálom, de Demps elküldése sokkolt. Akkor inkább Baskett, vagy Washington. Nem értem ezt az egészet. Év közben, ha valami gebasz van simán lehet jobb WR-t találni mondjuk Washingtonnál, vagy Baskett-nél, erre elküldjük Demps-t, ahelyett, hogy mondjuk Hansontól szabadulnánk meg. Szar CB-nk annyi van, mint a szemét, safety-ben meg még szarból is kevés volt. A kickreturnereink közül csak egy maradt: Hobbs, aki a kezdő CB-nk. Nyerő ötlet volt... Istenem, velünk, szurkolókkal van a baj, vagy ez tényleg nagy baromság volt?