NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Draft játék eredményhirdetés!
Gratula
MirrMurr
-nak.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Eddig ők érkeztek UDFA-n.

Philadelphia Eagles
Mike Coccia OL New Hampshire
John Harris WR Texas
Brett Boyko OL UNLV
Devante Davis WR UNLV
Malcolm Bunche OL UCLA
Travis Raciti DL San Jose State
Jordan DeWalt-Ondijo DE Duke
Cole Manhart OG Nebraska-Kearney
Rasheed Bailey WR Delaware Valley
BJ McBryde DL UConn
Kip Smith P Oklahoma State
Raheem Mostert RB Purdue
Andrew Gleichert TE Michigan State
Denzel Rice DB Coastal Carolina
Eric Tomlinson TE Texas El-Paso
Justin Tukes TE UCF

Brett Boykot jónak tartom, Combineon is ott volt ha jól emlékszem, nem olyan rossz játékos, Devante Davist pedig még jobbnak. Eric Tomlinson is lehet steal. A többieket hírből sem ismerem, pedig igen sokat foglalkoztam mostanság a prospectekkel. Na jó racitit még igen, de nem láttam játszani.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 169 — Így remélem megfelelek nektek.....
Zach Berman ‏@ZBerm 25 mp26 másodperccel ezelőtt

Chip on Bradford projection:"We still need to see him out on the field, but we have plenty of time. ...A lot of time before we open in ATL."
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 169 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hm Hicks kapta Cole számát, remélem tudja mit visel...... Váljon is méltóvá rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Itt vannak együtt:

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Itt lehet követni az UDFA húzásokat, hogy ne kelljen egyesével posztolgatni. 😉  www.nepatriotsdraft.com/2015-nfl-undrafted-free-agents/2Greengo
Ez tán frissebb
 www.bleedinggreennation.com/2015/5/2/8535285/undrafted-free-agent-signings-2015-tracking-eagles-signings

több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Itt lehet követni az UDFA húzásokat, hogy ne kelljen egyesével posztolgatni. 😉  www.nepatriotsdraft.com/2015-nfl-undrafted-free-agents/2

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Anthony DiBona ‏@Anthony_DiBona most3 másodperccel ezelőtt

Anthony DiBona retweetelte: Ross Jones

UNLV OL Brett Boyko to the #Eagles. 6'7", 301 lbs., Four-year starter at left tackle.

-=- ‏@DPBNE most9 másodperccel ezelőtt

Justin Shirk to Eagles
0 retweet 0 kedvenc

gyeek
Szerintem is esélytelen, hogy elhozzuk. Viszont mostmár muszáj aláírnía, mivel UDFA lett, ezért nem jelentkezhet a következő draftra.
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Collinst csak el hozhatnánk.... bár nem fogjukdande
Nem értem miért izgultok rá, egyrészt megmondta, ha harmadik kör végéig nem választják ki, nem ír alá sehova. A másik nem kevésbé nyomós ok, hogy senor Hernandez után nincs az a csapat, amelyik ezt a dolgot bevállalná.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Geoff Mosher @GeoffMosherCSN

Chip said he still would like to bring in some offensive linemen and a tight end to replace James Casey.

több mint 10 éve
Egyébként kezdem sejteni miről is van szó:

Chip akárkiből tud jó OL játékost varázsolni, a legtehetségtelenebből is, viszont BD illetve az új DB edző még nem olyan ügyes ebben, oda kell némi tehetség, képesség is 😛
több mint 10 éve
Collinst csak el hozhatnánk.... bár nem fogjuk
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Source - #UNH OL Mike Coccia among the #Eagles undrafted free agent signings.Hulkeinstein
Na ez az ultra homerkedés Chiptől 😀 😀

több mint 10 éve
Source - #UNH OL Mike Coccia among the #Eagles undrafted free agent signings.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ja, olyan fasza játékos amúgy, hogy a 240 fontos Nick O'Leary gyakorlatilag teljesen kivette a játékból a Florida State elleni meccsen.
mustaine
Viszont annak a szaros ír gyereknek hangyafasznyi sincs a SPARQ értéke!
Lássunk már tisztán scout terén!tomi-tomi
Tehát azt mondod hogy egy gyenge tohonya ír törpe lever egy nagy erős és gyors cseh gyereket?Shawn84
Én azt nem tudom. Azt tudom, hogy bár a cseh sörök kiválóak, isteniek, de a Guiness mindent visz. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Khm Khm......

Les Bowen ‏@LesBowen 1 min1 minute ago

Chip: I think we’re excited about OL group this season. Have to address for future.
15:16 - 2015. máj. 2. · Részletek
több mint 10 éve
Ja, olyan fasza játékos amúgy, hogy a 240 fontos Nick O'Leary gyakorlatilag teljesen kivette a játékból a Florida State elleni meccsen.
mustaine
Lássunk már tisztán scout terén!tomi-tomi
Tehát azt mondod hogy egy gyenge tohonya ír törpe lever egy nagy erős és gyors cseh gyereket?
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
mustaine
Lássunk már tisztán scout terén!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Akkor Shawn nyomán: SPARQ 😉 a Browns csak elvitte Ifot, pedig reménykedtem benne hátha UDFA-ként jöhet.... sebaj akkor majd Dargan 😛
több mint 10 éve
Mától Bazdmeg helyett csak annyit írok, hogy SPARQ
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Brian Mihalik, SPARQ isten érkezett a hetedik körben, a Boston Collegeről.
6'9" magas, 288 font tömegű defensive end.mustaine
Übercool! azért kíváncsi lennék az Eagles és a Seahawks board összehasonlítására, szerintem nem sokban különbözik 😀

Így kell a hátsó körökben draftolni.

Egyébként simán lehet, hogy átmegy OL-nek.Hulkeinstein

Remélem, kipróbáljuk OT-ként.

több mint 10 éve
Mondhatjuk Óriási húzás 😛
több mint 10 éve
6'9" magas, 288 font tömegű defensive end.mustaine
Übercool! azért kíváncsi lennék az Eagles és a Seahawks board összehasonlítására, szerintem nem sokban különbözik 😀

Így kell a hátsó körökben draftolni.

Egyébként simán lehet, hogy átmegy OL-nek.
több mint 10 éve
Hát ha annyira bejün, mint Beau Allen akkor nem rossz 😀
több mint 10 éve
6'9" magas, 288 font tömegű defensive end.

több mint 10 éve
No azt gondoltam jobban kapom majd a savat a véleményemre, de ezek szerint...... vagy már szóra sem érdemes😀

Közben megy a kavarás ezerrel Mathis kapcsán, legalábbis, ahogy twitteren látom, bár érteni nem pontosan értem kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.