Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
11 hónapja
Vihar előtti csend?
11 hónapja
Vhol remelem h nem talalunk hasznalhato qb-t iden, ezert kuka qb sorral megyunk es masfel ev mulva feltredelunk egy hasznalhatoert. Nem hiszem h eladnank a draftjogainkat mas levetett qb-jaertUtóbbit Én sem látom jönni. Viszont az simán benne van, hogy 3-4. körben elhozunk valakit. Ha Howard, vagy Mccord átcsúszik a harmadik körön, ott már szerintem mind a kettő steal lenne és szinte biztos vagyok benne, hogy jönnénk fel értük, pont, ahogy Rudival csináltuk anno. (most más kérdés, hogy Rudi mennyire vált be)
xtaki
12 hónapja
Segítsetek már, kire meresszem a szemem a kombájnon? 😀A találkozókból érdemes kiindulni. Mind CB, mind WR, mint DT oldalon találkoztunk azokkal, akik első körben nálunk elérhetőek lehetnek. Én meglepődnék, ha az első 3 húzással nem ezeket a pozikat érintenénk. Rengeteg RB-vel is találkoztunk és húzunk biztosan RB-t is, de hogy mikor az talány. Nyilván azért is nézünk ilyen széles kört, hogy belőjük a classt pontosan. Ahová "csak" prospect húzásokat várok az az OL, de harmadik körtől kezdve lehet ebben is meglepetés.
kicsi joe
12 hónapja
Segítsetek már, kire meresszem a szemem a kombájnon? 😀
több mint 1 éve
Szertáros nem volt már ezért felvettünk egy arcot Boston Collage ból! Matusz bácsi jó volt tesitanárnak ott akkor majd jó lesz a Steelers nek is!
több mint 1 éve
A NFLPA felmérés eredménye nem túl hízelgő a stábra az erőnléti edző a tök utolsó (C-) , míg a tulaj a 28. (D) a többi is elég gyengus, általában a 20.-nál rosszabb egyedül Tomlin a 7. (A)
több mint 1 éve
Bekezdtünk Parham-al, Pruitt helyett teljesen okés lehet6-8 magas és gyors. Egy lövést megér újra, hogy mit tudhat az NFL-ben. Abszolút camp body. Az UDFA-kal fog versenyezni a roster helyekért.
astroid
több mint 1 éve
Bekezdtünk Parham-al, Pruitt helyett teljesen okés lehet
több mint 1 éve
Új LB Coach a (millió jelölt után akiket meghallgattunk LOL).Scott McCurley
több mint 1 éve
Persze, ha már egyszer kihúztuk, csak visszahozzuk az SB tapasztalataiért. 😀 De nem ő kell ide, hanem WR1, azaz Jujujujiháá! 😀trédelünk Oladokunér?Azt írták most valahol hogy Daniel Jones is esélyes ide 🤔És mindenki is esélyes, nem csodálkoznék, ha olyan hír is érkezne, hogy felhívtuk Kansast... 😀
funkyparduc
Reggio1914
sutianap
több mint 1 éve
trédelünk Oladokunér?Azt írták most valahol hogy Daniel Jones is esélyes ide 🤔És mindenki is esélyes, nem csodálkoznék, ha olyan hír is érkezne, hogy felhívtuk Kansast... 😀
funkyparduc
Reggio1914

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Azt írták most valahol hogy Daniel Jones is esélyes ide 🤔És mindenki is esélyes, nem csodálkoznék, ha olyan hír is érkezne, hogy felhívtuk Kansast... 😀
funkyparduc
több mint 1 éve
QB need-es csapat + csapat nélküli QB = clickbait cikk hogy tuti idejön (valószínűleg-talán-esetleg).......
több mint 1 éve
Azt írták most valahol hogy Daniel Jones is esélyes ide 🤔
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 1 éve
Irtam par honapja, hogy a szerzodese olyan, hogy lehetetlen a trade es nem csak az epeszu trade. Nyilvanvaloan ezert sem volt telefonhivas es nem volt ez mas, mint ujsagirok fake irasa. Nyilvan uborkaszezon van es igy ezek is nagyot mennek.Megvárjuk, hogy ti doncicozzátok el Fields-ért. 😀Coen miatta jött Jacksonvillebe. Plusz nem lehet eltradelni anélkül, hogy ő jóváhagyja. Arról nem is beszélve, hogy 100 millió körüli dead moneyt hagyna maga után. Ja és az új szerződése(5 év, 275 milla) még nem is lépett életbe,
kittli
Kvázi ha akarnánk se tudnánk eltradelni, de nem is fogjuk még egy jó darabig (remélem soha) elcserélni.
iktriad
több mint 1 éve
Nem mindig működik az a rohadt irónia detektorom. 😀Lehet rossz poén volt, de azt hittem az a vigyorgó pofa egyértelműsíti a mondanivalóm komolyságát. 😉Megvárjuk, hogy ti doncicozzátok el Fields-ért. 😀Coen miatta jött Jacksonvillebe. Plusz nem lehet eltradelni anélkül, hogy ő jóváhagyja. Arról nem is beszélve, hogy 100 millió körüli dead moneyt hagyna maga után. Ja és az új szerződése(5 év, 275 milla) még nem is lépett életbe,
kittli
Kvázi ha akarnánk se tudnánk eltradelni, de nem is fogjuk még egy jó darabig (remélem soha) elcserélni.
iktriad
kittli
több mint 1 éve
Lehet rossz poén volt, de azt hittem az a vigyorgó pofa egyértelműsíti a mondanivalóm komolyságát. 😉Megvárjuk, hogy ti doncicozzátok el Fields-ért. 😀Coen miatta jött Jacksonvillebe. Plusz nem lehet eltradelni anélkül, hogy ő jóváhagyja. Arról nem is beszélve, hogy 100 millió körüli dead moneyt hagyna maga után. Ja és az új szerződése(5 év, 275 milla) még nem is lépett életbe,
kittli
iktriad
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Megvárjuk, hogy ti doncicozzátok el Fields-ért. 😀Coen miatta jött Jacksonvillebe. Plusz nem lehet eltradelni anélkül, hogy ő jóváhagyja. Arról nem is beszélve, hogy 100 millió körüli dead moneyt hagyna maga után. Ja és az új szerződése(5 év, 275 milla) még nem is lépett életbe,
kittli
több mint 1 éve
Megvárjuk, hogy ti doncicozzátok el Fields-ért. 😀Nem volt semmiféle telefonhívás vagy ajánlat.Bepróbálkoztatok a GM nélküli Jaxnél Lawrencért, de elég hamar elhalt a dolog.Legalább valami értelmes gondolat...más kérdés, hogy állítólag egy 1+2-vel próbálkoztunk, amennyiért én a GM játékban nem adnám el...😊
Cruyffista
Klaci79
About those Steelers / Trevor Lawrence rumors that popped up today...@TomPelissero just told us it's "fake."
— Rich Eisen Show (@RichEisenShow) February 13, 2025
Pittsburgh "never" called Jacksonville about Lawrence.#NFL #HereWeGo #DUUUVAL pic.twitter.com/kDxLgVhlZ1
iktriad
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Nem volt semmiféle telefonhívás vagy ajánlat.Bepróbálkoztatok a GM nélküli Jaxnél Lawrencért, de elég hamar elhalt a dolog.Legalább valami értelmes gondolat...más kérdés, hogy állítólag egy 1+2-vel próbálkoztunk, amennyiért én a GM játékban nem adnám el...😊
Cruyffista
Klaci79
About those Steelers / Trevor Lawrence rumors that popped up today...@TomPelissero just told us it's "fake."
— Rich Eisen Show (@RichEisenShow) February 13, 2025
Pittsburgh "never" called Jacksonville about Lawrence.#NFL #HereWeGo #DUUUVAL pic.twitter.com/kDxLgVhlZ1
több mint 1 éve
Bepróbálkoztatok a GM nélküli Jaxnél Lawrencért, de elég hamar elhalt a dolog.Legalább valami értelmes gondolat...más kérdés, hogy állítólag egy 1+2-vel próbálkoztunk, amennyiért én a GM játékban nem adnám el...😊
Cruyffista
több mint 1 éve
Bepróbálkoztatok a GM nélküli Jaxnél Lawrencért, de elég hamar elhalt a dolog.
több mint 1 éve
Lehet úgy voltak vele, hogy a Wilson lehet nagyobb impact, de ha nem is taníthatják addig Fieldset, mint mi Youngot.Minden topikban írogatják, h SB-t erős falakkal lehet nyerni.Ha nincs korszakos QB-d, akkor átlag feletti QB-val ( Hurts ) úgy lehet nyerni, ha olyan kereted van, mint Pennsy keleti részén. Ha van korszakos QB-d 1-2 fokkal könnyebb.
Namost nekünk lényegében két működő egységünk van, az OL és a DL és lófaszra jutottunk.
Nyilván nem annyira dominánsak mint az Eagles-é, de elég jók.
Csak nincs átlag feletti QB, nimcs korszakos RB, nincs 2 használható, ligaelit célpont, nincsenek klasszis LB-ek, nincsenek elit cornerek és safetyk.
A rúgónk mondjuk jobb.
Willie Parker
Steelers OL szerintem jövőre liga top 5 lesz, viszont ha JF-el mentek neki akkor ez az év mi volt? Logikusan végig gondolva mivel fiatal és még marad, neki kellett volna btw ez most.
Szóval az OL az szerintem elit lesz a sérültek fellépülésével és fiatal.
A DL az is top, de a kérdés Heyward mikor kezd süllyedő tendenciát mutatni, mert az már bármikor benne lehet. Első 1-2 kör nyilván WR és CB lesz, de Heyward pótlásán is el kell kezdeni gondolkodni.
Idén a QB posztot nem lehet megoldani ha nem adsz ki 3 első kört valakiért, szóval a plafon az nem olyan magas ahova Wattot és Heywardot illene elvinni. Talán Stafford van akkor viszont win now van és igazából annak is kellene lennie a két említett Steeler életkorát nézve.
KeyG
több mint 1 éve
Az nálunk nem feltétel a poszt betöltéséhez már egy ideje. 😁És DB Coach nak be is futott a szertáros.Sándor bácsi ért a labdázgatáshoz?
Razi
steelwolf