Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 1 éve
Jaja. Pontosan. Ez a Preston. De azert az all, hogy nem ertem miert nem ti mentetek ra.Zadariusra gondolt, te meg gondolom Zadariussal keverted.Mármint kit? Preston Smith a Packersből jön. Elnéztem viszont, azt hittem valamiert nalatok jatszott korabban.Mondjik én Smith kaocsán aht hittem a Ravens visszaviszi, mert Edge hiány ott van igazán. Erre CBt hoztak. Persze még nincs deadline.sztem arra semmi esély nem volt, hogy a browns csoporton belül adja el. maxx crosbyért viszont edc helyébe törtem volna magam jobban.
Klemó
gedam
Klemó
KeyG
több mint 1 éve
Zadariusra gondolt, te meg gondolom Zadariussal keverted.Mármint kit? Preston Smith a Packersből jön. Elnéztem viszont, azt hittem valamiert nalatok jatszott korabban.Mondjik én Smith kaocsán aht hittem a Ravens visszaviszi, mert Edge hiány ott van igazán. Erre CBt hoztak. Persze még nincs deadline.sztem arra semmi esély nem volt, hogy a browns csoporton belül adja el. maxx crosbyért viszont edc helyébe törtem volna magam jobban.
Klemó
gedam
Klemó
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Mármint kit? Preston Smith a Packersből jön. Elnéztem viszont, azt hittem valamiert nalatok jatszott korabban.Mondjik én Smith kaocsán aht hittem a Ravens visszaviszi, mert Edge hiány ott van igazán. Erre CBt hoztak. Persze még nincs deadline.sztem arra semmi esély nem volt, hogy a browns csoporton belül adja el. maxx crosbyért viszont edc helyébe törtem volna magam jobban.
Klemó
gedam
több mint 1 éve
fantasztikusan meglattam elore a dolgot 😊nem lesz itt mar semmi olyan trade ami barmit is jelentene erre a szezonban.Nem lett, valóban.
xtaki
prérifarkas
több mint 1 éve
gedam
6 243
Mondjik én Smith kaocsán aht hittem a Ravens visszaviszi, mert Edge hiány ott van igazán. Erre CBt hoztak. Persze még nincs deadline.sztem arra semmi esély nem volt, hogy a browns csoporton belül adja el. maxx crosbyért viszont edc helyébe törtem volna magam jobban.
Klemó
Szerkesztette: gedam
több mint 1 éve
Mondjik én Smith kaocsán aht hittem a Ravens visszaviszi, mert Edge hiány ott van igazán. Erre CBt hoztak. Persze még nincs deadline.
több mint 1 éve
Elvileg a héten már lesz Herbig, lesz Frazier, Patterson és ami nagyon fontos lehet, Sutton is.
több mint 1 éve
nem lesz itt mar semmi olyan trade ami barmit is jelentene erre a szezonban.Nem lett, valóban.
xtaki
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 1 éve
A Herbig és Highsmith sérülés után láttuk, hogy kevés volt a rosteren az edge. Isten hozta.Ennyiért megérte.Trade: Packers are trading edge rusher Preston Smith to the Pittsburgh Steelers, per sources.Trade compensation update, per sources: Steelers are sending a 7th-round pick to the Packers in exchange for edge rusher Preston Smith.
KeyG
KeyG
Tibi76
több mint 1 éve
Ennyiért megérte.Trade: Packers are trading edge rusher Preston Smith to the Pittsburgh Steelers, per sources.Trade compensation update, per sources: Steelers are sending a 7th-round pick to the Packers in exchange for edge rusher Preston Smith.
KeyG
KeyG
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 1 éve
Trade: Packers are trading edge rusher Preston Smith to the Pittsburgh Steelers, per sources.Trade compensation update, per sources: Steelers are sending a 7th-round pick to the Packers in exchange for edge rusher Preston Smith.
KeyG
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Készülünk a Super Bowl-ra 😉
több mint 1 éve
Trade: Packers are trading edge rusher Preston Smith to the Pittsburgh Steelers, per sources.
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Dktson miatt 2 5. pickunk volt.ok, mar megneztemDrágának érzem ezt a trade-et, viszont hasznosnak.mar milyen trade-t?
Klemó
xtaki
szerintem meg vki bejelentkezik JF-ert es ott visszakapjuk.
xtaki
Mondjuk ugy, hogy a fizetesenek nagy reszet mar odaadta a Jets nagyjabol semmibe nem kerul nekunk. Igaz, jovore FA lesz. Legyen jo es akkor igy vagy ugy megeri ez a trade.
több mint 1 éve
ok, mar megneztemDrágának érzem ezt a trade-et, viszont hasznosnak.mar milyen trade-t?
Klemó
xtaki
szerintem meg vki bejelentkezik JF-ert es ott visszakapjuk.
több mint 1 éve
Drágának érzem ezt a trade-et, viszont hasznosnak.mar milyen trade-t?
Klemó
több mint 1 éve
Drágának érzem ezt a trade-et, viszont hasznosnak.
több mint 1 éve
Another trade: Pittsburgh is trading a 2025 fifth-round pick to the Jets for WR Mike Williams, per source.
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
nem lesz itt mar semmi olyan trade ami barmit is jelentene erre a szezonban.
több mint 1 éve
Lassan jönnie kell a hírnek, ha valakit el akarunk hozni valóban.Slayton mondjuk agyrázkódás protokollban van, vagyis maximum 1-2 hét a kiesés, tehát ő azért a célpontok között simán lehet.
több mint 1 éve
Slayton is lesérült tegnap.Szerintem kezdjünk még el néhány rivális kulcsjátékosaira is trade-et kérni, ez a sérülésbug-átkunk úgy látszik egyre jobban erősödik!
Razi
több mint 1 éve
Slayton is lesérült tegnap.
több mint 1 éve
Olyan elképesztő sérüléshullám van WR fronton egész NFL-ben, hogy hoznak akit tudnak.Thielen jöhet egy 7.körért, majd kedden lesz hivatalos. Hát sokat nem nyerünk vele már ebben az állapotban, de legalább hoz némi rutint.Hát egy 34 éves játékosról beszélünk, aki IR-en van jelenleg. Egy komolyabb combahklító sérülés, aminek azért lassan gyógyulnia kellene, de akkor is.
Klaci79
Mondjuk PO-ra lehet okés a rutinja, meg érteném is, hogy 6-2 tipikus X type, de nem egy hosszú távú ego
Klemó
több mint 1 éve
Thielen jöhet egy 7.körért, majd kedden lesz hivatalos. Hát sokat nem nyerünk vele már ebben az állapotban, de legalább hoz némi rutint.Hát egy 34 éves játékosról beszélünk, aki IR-en van jelenleg. Egy komolyabb combahklító sérülés, aminek azért lassan gyógyulnia kellene, de akkor is.
Klaci79
Mondjuk PO-ra lehet okés a rutinja, meg érteném is, hogy 6-2 tipikus X type, de nem egy hosszú távú ego
több mint 1 éve
Thielen jöhet egy 7.körért, majd kedden lesz hivatalos. Hát sokat nem nyerünk vele már ebben az állapotban, de legalább hoz némi rutint.