Pittsburgh Steelers

75 feliratkozó

több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 641
Mondjik én Smith kaocsán aht hittem a Ravens visszaviszi, mert Edge hiány ott van igazán. Erre CBt hoztak. Persze még nincs deadline.
Klemó
sztem arra semmi esély nem volt, hogy a browns csoporton belül adja el. maxx crosbyért viszont edc helyébe törtem volna magam jobban.
gedam
Mármint kit? Preston Smith a Packersből jön. Elnéztem viszont, azt hittem valamiert nalatok jatszott korabban.
Klemó
Zadariusra gondolt, te meg gondolom Zadariussal keverted.
KeyG
Jaja. Pontosan. Ez a Preston. De azert az all, hogy nem ertem miert nem ti mentetek ra.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 805
Mondjik én Smith kaocsán aht hittem a Ravens visszaviszi, mert Edge hiány ott van igazán. Erre CBt hoztak. Persze még nincs deadline.
Klemó
sztem arra semmi esély nem volt, hogy a browns csoporton belül adja el. maxx crosbyért viszont edc helyébe törtem volna magam jobban.
gedam
Mármint kit? Preston Smith a Packersből jön. Elnéztem viszont, azt hittem valamiert nalatok jatszott korabban.
Klemó
Zadariusra gondolt, te meg gondolom Zadariussal keverted.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Klemó
gedam
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 758
nem lesz itt mar semmi olyan trade ami barmit is jelentene erre a szezonban.
xtaki
Nem lett, valóban.
prérifarkas
fantasztikusan meglattam elore a dolgot 😊
több mint 1 éve
gedam 6 243
Klemó

Szerkesztette: gedam
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 647
Elvileg a héten már lesz Herbig, lesz Frazier, Patterson és ami nagyon fontos lehet, Sutton is.
több mint 1 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 607
xtaki
Nem lett, valóban.

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 1 éve
Trade: Packers are trading edge rusher Preston Smith to the Pittsburgh Steelers, per sources.
KeyG
Trade compensation update, per sources: Steelers are sending a 7th-round pick to the Packers in exchange for edge rusher Preston Smith.
KeyG
Ennyiért megérte.
Tibi76
A Herbig és Highsmith sérülés után láttuk, hogy kevés volt a rosteren az edge. Isten hozta.
több mint 1 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 735 — Steelers fan
Trade: Packers are trading edge rusher Preston Smith to the Pittsburgh Steelers, per sources.
KeyG
Trade compensation update, per sources: Steelers are sending a 7th-round pick to the Packers in exchange for edge rusher Preston Smith.
KeyG
Ennyiért megérte.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 1 éve
KeyG

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 323 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Készülünk a Super Bowl-ra 😉
több mint 1 éve

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Drágának érzem ezt a trade-et, viszont hasznosnak.
Klemó
mar milyen trade-t?
xtaki
ok, mar megneztem
szerintem meg vki bejelentkezik JF-ert es ott visszakapjuk.
xtaki
Dktson miatt 2 5. pickunk volt.

Mondjuk ugy, hogy a fizetesenek nagy reszet mar odaadta a Jets nagyjabol semmibe nem kerul nekunk. Igaz, jovore FA lesz. Legyen jo es akkor igy vagy ugy megeri ez a trade.
több mint 1 éve
Klemó
mar milyen trade-t?
xtaki
ok, mar megneztem
szerintem meg vki bejelentkezik JF-ert es ott visszakapjuk.
több mint 1 éve
Klemó
mar milyen trade-t?
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Another trade: Pittsburgh is trading a 2025 fifth-round pick to the Jets for WR Mike Williams, per source.

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Lassan jönnie kell a hírnek, ha valakit el akarunk hozni valóban.

Slayton mondjuk agyrázkódás protokollban van, vagyis maximum 1-2 hét a kiesés, tehát ő azért a célpontok között simán lehet.
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 430
Slayton is lesérült tegnap.
Razi
Szerintem kezdjünk még el néhány rivális kulcsjátékosaira is trade-et kérni, ez a sérülésbug-átkunk úgy látszik egyre jobban erősödik!
több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 707
Slayton is lesérült tegnap.
több mint 1 éve
Thielen jöhet egy 7.körért, majd kedden lesz hivatalos. Hát sokat nem nyerünk vele már ebben az állapotban, de legalább hoz némi rutint.
Klaci79
Hát egy 34 éves játékosról beszélünk, aki IR-en van jelenleg. Egy komolyabb combahklító sérülés, aminek azért lassan gyógyulnia kellene, de akkor is.

Mondjuk PO-ra lehet okés a rutinja, meg érteném is, hogy 6-2 tipikus X type, de nem egy hosszú távú ego
Klemó
Olyan elképesztő sérüléshullám van WR fronton egész NFL-ben, hogy hoznak akit tudnak.
több mint 1 éve
Thielen jöhet egy 7.körért, majd kedden lesz hivatalos. Hát sokat nem nyerünk vele már ebben az állapotban, de legalább hoz némi rutint.
Klaci79
Hát egy 34 éves játékosról beszélünk, aki IR-en van jelenleg. Egy komolyabb combahklító sérülés, aminek azért lassan gyógyulnia kellene, de akkor is.

Mondjuk PO-ra lehet okés a rutinja, meg érteném is, hogy 6-2 tipikus X type, de nem egy hosszú távú ego
több mint 1 éve