Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 14 éve
NFL.COM-on megnéztem a hájlájtszot. Én sem biztos, hogy ezt a meccset töltöm le...
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 14 éve
Asszem,ez lesz az első meccs idén,amit nem töltök le,hiába nem láttam. Olvasva az eredménykövetőt,és látva az összefoglalót,ez volt az idei "nézhetetlen" meccsünk.Pozitív a 3 labdaszerzés,remélem maradt még a fiúkban a frisco ellen,de az O impotenciája remélem elfogyott...
több mint 14 éve
"Szerencsére" annyira behányt a gépem, hogy 24 óra alatt se tudtam életet lehelni bele.Még mindig a meccs hatása alatt állok. Az volt a legszörnyűbb, hogy mikor fél perccel a vége előtt Lewis elkapta a labdát semmilyen katartikus érzés nem fogott el. Csak néztem ki a fejemből, hogy "jól van, ez is megvan".
Az ilyen meccseket kéne 30-2-re nyerni...Minimumkishaszi
Most perpill. próbálom összeszedni magamban a pozitívumokat. :/
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Jól láttam, hogy minden cserénk jáccott, még a labdaszedőfiúk is? Tomlin is kábé arra az álláspontra juthatott Palkóval kapcsolatban, mint én, hogy ha jövő karácsonyig dobál, akkorse tud TD-t csinálni. Az elejin mi volt a zri Valassza?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
"Szerencsére" annyira behányt a gépem, hogy 24 óra alatt se tudtam életet lehelni bele.Az ilyen meccseket kéne 30-2-re nyerni...Minimum
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
A estéről két jó dolgot tudok mondani, győztünk és több labdát szereztünk végre mint amennyit eladtunk. Az egész találkozó szenvedés volt, látszott, hogy nem is akarják igazán lejátszani. Kedves, szeretett, csapat, ha hiszitek ha nem a szurkolók az ilyen simának tűnő találkozókon nem azért ülnek le a TV elé, hogy izzadva tördeljék a kezüket , tudom Soldi a Steelers győzelmek ilyenek, végre az ilyen találkozókon, konzisztensen, jó teljesítményt és sziporkázást várunk. Tisztelettel egy szurkoló.
több mint 14 éve
gabimalu
175
Mi a helyzet Chris Hoke val? Nekem o is titkos kedvencem. Amikor az utobbi idoben o kezdett kb 10 meccs ota akkor mindig nyertunk. Mi a helyzet vele hogy inaktiv?
több mint 14 éve
Szoros meccs volt, bár a színvonal sztem borzalom gyenge volt végig.Gratulálok a jobb Steelersnek! A lényeg a győzelem! A többit magyarázza, aki vesztett.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Úgy nyertünk, ahogy szoktunk. Szenvedve. Egyszerűen nem értem meg, hogy ilyen meccsekre miért nem vagyunk képesek felpörögni (lásd IND vagy JAX is). Tiszta mák, hogy még így is lehozzuk ezeket W-re.De most igazán fos volt az O, főleg a 2. félidőben, rossz playek, rossz egyéni döntések, rossz kivitelezések.
Kösz Palko, kösz Chiefs O (except Bowe), kösz Defense!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Ádám elfoglaltsága miatt ma én próbáltam azt a színvonalat hozni, szerintem közelít, de még nem az igazi 😀http://steelers.hu/game-day-steelers-vs-chiefs/
több mint 14 éve
Ez a Ravens D 1-1 megingástól eltekintve brutálisan össze van rakva, nagyon tudnak harapni. Az O-ban meg mindig ott a veszély, mert Flakonnak erős karja van és ott a zseni Boldin, meg ez a raszta kovács is elég ügyes, rizs, meg rizs. Kicsi, de erősebb, mint a bors.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Mondjuk az nem volt kérdés, hogy Barnatóni 2. WR-é avanzsált az utóbbi hetekben.kishasziEgyértelmű, hogy Tóni a "Ward-klón", mind work ethic alapján, mind játékban, utóbbit értsd: 3rd downnál szinte csak őt keressük és rendre megcsinálja.
Más: most először éreztem a Ravens-ben azt az erőt, hogy SB-esélyes csapat. Nekem nagyon tetszettek a Frisco ellen, most ők is pozitív tendenciát kezdtek el mutatni. Hozzáteszem, hogy az ő sikerükre tippeltem (Friscónak pont rövid héten kellett átrepülni az országot, az nem jelent túl sok jót), de a játékuk volt igazán meggyőző.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Mondjuk az nem volt kérdés, hogy Barnatóni 2. WR-é avanzsált az utóbbi hetekben.
több mint 14 éve
Battle, Woodley, és Sylvester questionable státuszt kapott vasárnapra. Ben, Harrison, Troy, és Sanders probable, valamint nagy valószínűséggel Wallace mellett Brown lesz a másik kezdő WR.
több mint 14 éve
Tudom, de néha kevés az is, ha nincs egy fasza bivaly blokkoló csávó futáshoz, mint ahogy említettem Kemojatú teljesítmény visszaesését.
több mint 14 éve
Bruce Arians on Heath Miller “I think he’s the best player at his position in this league.”De ő ezt azért mondta, mert blokkolásban is gecijó, arra pedig mindig van lehetősége. 😊 De amúgy idén a szezon 2. felében ismét elkezdtük sokat keresni őt - szerencsére.
Erre csak azt tudom, kedve Bruce bácsi: tessék megadni a lehetőséget ennek egyértelműsítésére! ;-kishaszi

több mint 14 éve
Bruce Arians on Heath Miller “I think he’s the best player at his position in this league.”Erre csak azt tudom, kedve Bruce bácsi: tessék megadni a lehetőséget ennek egyértelműsítésére! ;-
több mint 14 éve
Ma már Ben, Sanders, és Battle is teljes értékű edzésmunkát végzett; egyedül Sylvester hagyta ki a tréninget. Woodley limitáltan edzett, valószínűleg még a hétvégi meccsen sem léphet pályára.vassadiNem baj. Pihentessük csak Woodleyt. Inkább a nagy meccsekre legyen készen, nem kell kapkodni.

több mint 14 éve
Ma már Ben, Sanders, és Battle is teljes értékű edzésmunkát végzett; egyedül Sylvester hagyta ki a tréninget. Woodley limitáltan edzett, valószínűleg még a hétvégi meccsen sem léphet pályára.
több mint 14 éve
Arians: Emmanuel Sanders "definitely" will play in KC.kishasziNagyon kíváncsi vagyok, hogy Ward mennyi szerepet kap.

több mint 14 éve
Arians: Emmanuel Sanders "definitely" will play in KC.
több mint 14 éve
Áront meg közben megműtötték, sjól van....
több mint 14 éve
Soldi: mondjuk a Hoke dolog meglepett, Kemo teljesen jogos, Wardot viszont még elő lehet majd venni a kalapból, és kelleni is fog sztem!kishasziRemélem, lesz olyan, amikor előrántjuk, mint 2005-ben Bettist azon a legendás CHI elleni meccsen, amivel megfordult a csapat sorsa.
Sajnos vége ennek a csapatnak és most már jönnerk az újak, még szerencse, hogy - eddig - teljesítenek is. Brown qrva jó Ward helyén, Ziggy is egyre meggyőzőbb, most már futás ellen is A. Smith helyén, Warrior is ugye folyamatosan rotál Foote-tal, de Sylvester is meglepően megbízható volt (bár őt még nem láttuk eleget), B-Mac helyét is átvette Gay és Lewis. Most Kemo helyére jön Legu, no meg Foster is kezdő már. És hát úgy tűnik McLendon tetszik a stábnak és ha legalább ugyanolyan jónak vélik, mint Hoke-t, akkor bizony neki kell játszania, mert övé a jövő.
Kemo sztem is tuti cut a szezon után, ahogy B-Mac is. Ez a 2 szinte borítékolható.

több mint 14 éve
Igen, és az se igaz, hogy állandóan méterekkel túldob. Volt 1-2, de nyilván fél a picktől is és szvsz dobja túl. Mondjuk az is igaz, hogy volt ebben olyan is, hogy nem Ben volt a hibás.Soldi: mondjuk a Hoke dolog meglepett, Kemo teljesen jogos, Wardot viszont még elő lehet majd venni a kalapból, és kelleni is fog sztem!
Kemora visszatérve sztem cut lesz, de ha belegondolok, hogy a passprotben nem jó, igazából run blockban is a béka segge alatt van. Korábban rendre nagy játékokat csináltunk - olyanokat, amiket rendre kiemeltek, ismételtek lassítva, elemeztek - a blokkjainak köszönhetően, idén nem is emlékszem, hogy volt-e ilyen egyáltalán...
Legu meg nekem szimpi, alázatosnak tűnik. A SB-n is helytállt a lehetőségekhez képest centernek beugróként.
több mint 14 éve
Alapvetően inkább túl kell dobni a célpontot deep passznál, mert akkor abból incomplete van, míg az aluldobásból könnyen INT lehet.Attól függetlenül én úgy gondolom, hogy mindkét fél tehet erről a csúnya mínuszról, bár az offense terén kétségtelenül árnyaltabb a kép, ha leveszem az első Baltimore-meccset, mert ott semmi sem jött össze. Részemről az egész témakörrel egyedül BB minden meccsre jutó baszott nagy homály-passza az aggasztó, amikor méterekkel túldobja a célpontot. Hihetetlen, hogy ezt egyszerűen nem tudja levetkőzni (én meg megszokni). De ez azt hiszem a velejárója a palinak.SzokolEz szép meg jó, de nem velem beszéltél erről! 😊SzokolJogos. 😊 Jannal beszéltem erről.Soldados