NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
99
20
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Hölgyeim, Uraim!Kérném, hogy aki szeretne eljönni a Steelers Family Day-re az a honlapon iratkozzon fel. Az étel mennyiség valamint a helyszín pontos kiválasztása miatt lenne jó tudnunk, hogy hány fővel számolhatunk. Természetesen akinek nincs családja és egyedül jönne azt is várjuk, mert ott a helyszínen együtt lesz a Magyar Steelers Család.
Köszönöm
több mint 13 éve
Azt hiszem ma írok is egy cikket róla a visszavonulás margójára. Ezzel megköszönve amit a Steelers családért tett.
több mint 13 éve
Köszönjük Alan!!! Meg lesz az a HoF 😊HaggansSosem felejtem el neki azt a kulcsblokkot, aminek következtében Willie végignyargalhatott az SB-k történetének leghosszabb futott TD-jével, s ezzel igazán felénk billenteni a mérleg nyelvét az SB XL-en. Micsoda blokk volt! :rolleyes:
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Köszönjük Alan!!! Meg lesz az a HoF 😊
" class="embed">
több mint 13 éve
Nem csak hogy 9x Pro Bowler, de 9xAll-Pro is, ami azért nagyon durva. Szerintem meglesz neki a hely a Hall of Fameben.
több mint 13 éve
Faneca visszavonul, remélem visszaigazoljuk majd egy napra, hogy Steelersként vonuljon vissza.tenorx😕
A Steelers történetének legjobb guardja. Remélem 9 Pro Bowllal bekerül egyszer majd a Hall of Fame-be. Megérdemelné.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Faneca visszavonul, remélem visszaigazoljuk majd egy napra, hogy Steelersként vonuljon vissza.
több mint 13 éve
Rooneyék lettek az ESPN szerint a legjobb tulajok, maximálisan megérdemelten: http://espn.go.com/blog/afcnorth/post/_/id/27448/rooney-family-steelers-have-special-culture
több mint 13 éve
Ezen behaltam 😀:"To go from the dirtie...st player in football to being compared to Gene Kelly and Fred Astaire" - Ward a Facebook profilján.
több mint 13 éve
Még mindig jobb, mintha jelfogót írtak volna😛Ok mondjuk legyen csak nekem olyan furán hangzik.... elfogó....ThundersNFL"Hines Ward, a profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers szélső elfogója."Legalább nem kapust írtak. Ez sztem rendben van.ulpianus
Ezt a nso.hu-ról másoltam be, nem is tudtam, hogy szegény Ward - akit bírok - nem elkapó hanem elfogó.ThundersNFL
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Valamivel jobb, mint az amerikai focis filmek magyar szinkronnal. Ott vannak még csodálatos nevek 😊 Pl.: irányító=hátvédlabyIgen, ott aztán tudnak alkotni. Az irányító volt már átívelő is, azt hiszem a Legyőzhetetlenben, de ez még mindig csak két példa a sok közül.
NSO-nak én se rónám fel, szerintem csak elírás.
több mint 13 éve
A múltkor, nem volt időm és megkértem egy nálunk dolgozó tolmács hölgyet, hogy besegítsen, azért ő is küzdött a szakkifejezésekkel, de legalább volt annyi esze, hogy ami gyanús volt neki nem fordította le.
több mint 13 éve
Azért, ha a gugliba beírod, hogy long snapper akkor kiadja, hogy "hosszú csattogóhal" 😂 Na azért az sem semmi.
A Depth Charton Gregg Warren a hosszú csattogóhal.
több mint 13 éve
a kedvenc a SZÉLESVÉTEL a Steelersben 😂sutianapSzéles vevőkészülék.
Érteni nem értenek hozzá, de a webfordító mindent megold. 😊
több mint 13 éve
Valamivel jobb, mint az amerikai focis filmek magyar szinkronnal. Ott vannak még csodálatos nevek 😊 Pl.: irányító=hátvédOk mondjuk legyen csak nekem olyan furán hangzik.... elfogó....ThundersNFL"Hines Ward, a profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers szélső elfogója."Legalább nem kapust írtak. Ez sztem rendben van.ulpianus
Ezt a nso.hu-ról másoltam be, nem is tudtam, hogy szegény Ward - akit bírok - nem elkapó hanem elfogó.ThundersNFL
több mint 13 éve
a kedvenc a SZÉLESVÉTEL a Steelersben 😂Legalább nem kapust írtak. Ez sztem rendben van.ulpianusNem tudom ki hallotta Wardot fegyverrel kényszerítette kiszállásra egy rendőrtiszt bizonyos Maria Morrison őrmester. Az eset észak Hollywoodban történt és egy hölggyel utazott az autóban. Április 19-én Ward bejelentette, hogy ellopták a kocsiját, de valójában csak rossz helyen parkolt. Azonban elfelejtette később visszavonni a feljelentést és ezért, mert azt hitték lopott a kocsi, szállították ki fegyverrel és bilincselték meg. A vele utazó hölgy nem a táncos partnere volt a show műsorból.polamalu"Hines Ward, a profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers szélső elfogója."
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Ok mondjuk legyen csak nekem olyan furán hangzik.... elfogó....Legalább nem kapust írtak. Ez sztem rendben van.ulpianusNem tudom ki hallotta Wardot fegyverrel kényszerítette kiszállásra egy rendőrtiszt bizonyos Maria Morrison őrmester. Az eset észak Hollywoodban történt és egy hölggyel utazott az autóban. Április 19-én Ward bejelentette, hogy ellopták a kocsiját, de valójában csak rossz helyen parkolt. Azonban elfelejtette később visszavonni a feljelentést és ezért, mert azt hitték lopott a kocsi, szállították ki fegyverrel és bilincselték meg. A vele utazó hölgy nem a táncos partnere volt a show műsorból.polamalu"Hines Ward, a profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers szélső elfogója."
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Legalább nem kapust írtak. Ez sztem rendben van.Nem tudom ki hallotta Wardot fegyverrel kényszerítette kiszállásra egy rendőrtiszt bizonyos Maria Morrison őrmester. Az eset észak Hollywoodban történt és egy hölggyel utazott az autóban. Április 19-én Ward bejelentette, hogy ellopták a kocsiját, de valójában csak rossz helyen parkolt. Azonban elfelejtette később visszavonni a feljelentést és ezért, mert azt hitték lopott a kocsi, szállították ki fegyverrel és bilincselték meg. A vele utazó hölgy nem a táncos partnere volt a show műsorból.polamalu"Hines Ward, a profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers szélső elfogója."
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Nem tudom ki hallotta Wardot fegyverrel kényszerítette kiszállásra egy rendőrtiszt bizonyos Maria Morrison őrmester. Az eset észak Hollywoodban történt és egy hölggyel utazott az autóban. Április 19-én Ward bejelentette, hogy ellopták a kocsiját, de valójában csak rossz helyen parkolt. Azonban elfelejtette később visszavonni a feljelentést és ezért, mert azt hitték lopott a kocsi, szállították ki fegyverrel és bilincselték meg. A vele utazó hölgy nem a táncos partnere volt a show műsorból.polamalu"Hines Ward, a profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers szélső elfogója."
Ezt a nso.hu-ról másoltam be, nem is tudtam, hogy szegény Ward - akit bírok - nem elkapó hanem elfogó.
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Sziasztok.ügyelek 😕
Június 11-12-i (pünkösdi) hétvégén rendeznénk egy Steelers családi napot valahol Pesten v. környékén. Akit érdekelne az nézzen be a steelers.hu-ra ott fogjuk a pontos infókat kommunikálni.polamalu
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Sziasztok. Június 11-12-i (pünkösdi) hétvégén rendeznénk egy Steelers családi napot valahol Pesten v. környékén. Akit érdekelne az nézzen be a steelers.hu-ra ott fogjuk a pontos infókat kommunikálni.
több mint 13 éve
Nem tudom ki hallotta Wardot fegyverrel kényszerítette kiszállásra egy rendőrtiszt bizonyos Maria Morrison őrmester. Az eset észak Hollywoodban történt és egy hölggyel utazott az autóban. Április 19-én Ward bejelentette, hogy ellopták a kocsiját, de valójában csak rossz helyen parkolt. Azonban elfelejtette később visszavonni a feljelentést és ezért, mert azt hitték lopott a kocsi, szállították ki fegyverrel és bilincselték meg. A vele utazó hölgy nem a táncos partnere volt a show műsorból.
több mint 13 éve
Egyébként ha érdekel titeket Heyward felkészülése, akkor nfl.comon nézzétek meg az Everything to Prove videókat. Többek közt az ő felkészülését és végigkövetig, egész addig, még fel nem hívjuk 😊tenorxHatalmas pillanat, amikor odaadják neki a telefont, csak annyival: "Pittsburgh!" egy pillanatra olyan képet vág, mint aki nem tudja mi van. Bejelentés, sapka, könnyek... rendesen megható jelenet.
több mint 13 éve
Egyébként ha érdekel titeket Heyward felkészülése, akkor nfl.comon nézzétek meg az Everything to Prove videókat. Többek közt az ő felkészülését és végigkövetig, egész addig, még fel nem hívjuk 😊