Pittsburgh Steelers

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
a Chiefs 24 pontos hátrányban a saját támadó drive-jában kétszer ment neki negyedikre. tomi-tomi
Ismét bebizonyítottad, hogy fogalmad sincs erről a játékról és a működési elveiről. 😊

Mellesleg elég régóta nézek NFL-t, régi meccsek tömkelegét is letöltöm, megszerzem (tájékozottság magabiztossá tesz 😉)és bizony a 2007-es Pats előtt én ilyet nem láttam. (Persze ennek megvoltak a pszichés okai - Tail Gate, de ettől csak még inkább unszimpatikussá válik az egész cselekmény, hogy még a vétkes játssza a sértődött óvist, hogy akkor nesztek, szarok rátok mindenkit annyira megalázok amennyire csak lehet) Te úgy alkotsz véleményt, hogy nem vagy birtokában a megfelelő információknak, történelmi múltnak, ezért (még) nem jutottál el odáig, hogy megértsd eme nagyszerű játék esszenciáját. 😊 Ezért alkotsz olyan téves nézeteket is, mint annó a rush D vs pass D vitában. 😉

De mondom, ott a jó példa: GB. Így is lehet csinálni. 😉Soldados
Ja igen, a csalózás után meg az egész liga érdemelte, amit kaptak, vicc az egész, álszent faszok. És nincs akkora előny, ami biztos, észre lehetne már venni a Patsnél. Nem baj, fröcsögjünk csak, az a jó (Y)
Remélem szerzünk vagy 40 pontot a Colts ellen, hogy megint lehessen sírni. Vagy 62-t, az úgysem baj...

több mint 14 éve
Vicc, az ellenfél tisztelete akkor ezek szerint az, hogy nem teljesítünk maximumon, de még csak közelében sem. Az nem megalázó. Btw, miért csak a támadók? Az imádott védők 1x pontos vezetésnél bemutatott 10. sackje majd az arcoskodás utána mennyivel jobb? Nem alázás? Vagy ők védők, nekik lehet? Bezzeg a mocskos geci Pats, meg is érdemlik. Ja. Én attól tudok kiakadni, ha megy a játék egy félidőn keresztül, majd jófejségből visszaveszünk, majd jól ki is kapunk (háló 2009-es év). Ti is nyilván kurvára örültetek volna, ha a Jax végül nyer. 4. kísérlet, a Chiefs ellen felesleges volt, de a helyzetek gyakorlása éles meccsen (Tomi is írta, hogy a KC-nek még az volt, különben nem tették volna ezeket) szükséges. És a kevés játéklehetőséget kapó embereknek is legyen meg a lehetőségük bizonyítani a meccs végén. Ha nem bizonyítanak, nem fognak játszani, mehetnek dolgozni. Nem fognak csak azért visszavenni, hogy a másiknak jobb legyen... Futással nem gond az alázás, passzal igen. Sackkel, az irányító megölésével az utolsó percekben megint nem. Értem, szakadjon meg a Patriots, és legyen minden vereség ajándék az ellenszurkereknek, hogy jöhessenek megint verni a nyálukat, mint a 2007-es döntő után 😀 Ami egyébként az elmúlt mintegy 4 év legszánalmasabb dolga volt a fórumon, nem baj, mindenki kiélte magát, hogy milyen geci jól bele tudott rúgni a csapatba, gratula hozzá 😉

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
a Chiefs 24 pontos hátrányban a saját támadó drive-jában kétszer ment neki negyedikre. tomi-tomi
Ismét bebizonyítottad, hogy fogalmad sincs erről a játékról és a működési elveiről. 😊

Mellesleg elég régóta nézek NFL-t, régi meccsek tömkelegét is letöltöm, megszerzem (tájékozottság magabiztossá tesz 😉)és bizony a 2007-es Pats előtt én ilyet nem láttam. (Persze ennek megvoltak a pszichés okai - Tail Gate, de ettől csak még inkább unszimpatikussá válik az egész cselekmény, hogy még a vétkes játssza a sértődött óvist, hogy akkor nesztek, szarok rátok mindenkit annyira megalázok amennyire csak lehet) Te úgy alkotsz véleményt, hogy nem vagy birtokában a megfelelő információknak, történelmi múltnak, ezért (még) nem jutottál el odáig, hogy megértsd eme nagyszerű játék esszenciáját. 😊 Ezért alkotsz olyan téves nézeteket is, mint annó a rush D vs pass D vitában. 😉

De mondom, ott a jó példa: GB. Így is lehet csinálni. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Mert Te olyan sűrűn vagy! 😊
(Elvégeztem egy "Tisztelettudás alapjai" és egy "Az NFL büntetéspolitikájának alakulása a Steelers fanok elvárásai alapján" kurzust. Most pedig beiratkozom egy "Sport iránti alázat és sportszerűtlen alázás különbségei, ezek felismerése" tanfolyamra. Ide jöhetsz velem, az nem a szoptatok, gecik! jelzése, hanem egy végtelenül szimpatikus, alázatos sportember öröme.)
Azt elfogadom (nem értek vele egyet!), hogy jó néhányan alázást látnak bizonyos szituációkban. Attól viszont még felforr az agyvizem, hogy bármilyen eseménysorozat történik, az egyenletet úgy rendezik, hogy a végén X = alázós Patstomi-tomi
mer allergiás reakciókat produkálsz, és természetesen tisztán sportszpihológiai és sportetikai megfontolásokból nyilván odakellbaszni ahun a sérülés maga van. Nos konklúzionista megfontolásból már ezen szezon után nem imigyen fog folyni az egyenlet rendezése. Mivel egyrészt Belicsik direkt rámutató taktikával úgy irányitja a dolgokat, hogy mostmár néha kikapjatok, másodrész saját meglátásom szerint Rodzsernyúlból nemsoká előfog mászni önnönmaga Fülöpriverze és onnatól a mutatók egészen más irányokba fodulnak - mer az irigység határtalan ( ögyébként nekem a grénbú a Favre-ügy óta nem tecc és erre csak rápakoltak a mocsadékok a kurva szuperbón )

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 345
Az NFL történetének leghosszabb olyan passzjátéka, amelynek során a labda röppályájának megkezdése pillanatában az irányító jobb-, a támadófal minden tagja pedig bal lábfejének első harmadára helyezi át súlyát úgy, hogy mindeközben a támadó koordinátor bal talpán egy frissen használt Donald rágó-papír feszeng...

az NFL és a rekordok...
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mert Te olyan sűrűn vagy! 😊
(Elvégeztem egy "Tisztelettudás alapjai" és egy "Az NFL büntetéspolitikájának alakulása a Steelers fanok elvárásai alapján" kurzust. Most pedig beiratkozom egy "Sport iránti alázat és sportszerűtlen alázás különbségei, ezek felismerése" tanfolyamra. Ide jöhetsz velem, az nem a szoptatok, gecik! jelzése, hanem egy végtelenül szimpatikus, alázatos sportember öröme.)
Azt elfogadom (nem értek vele egyet!), hogy jó néhányan alázást látnak bizonyos szituációkban. Attól viszont még felforr az agyvizem, hogy bármilyen eseménysorozat történik, az egyenletet úgy rendezik, hogy a végén X = alázós Pats

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
áj derég láttalak Tomikám!
A játék pszichológiában véleményem szerint, nem létezik olyan, hogy alázás - főleg ha valaki néz boxmeccseket is. Tehát a megtörni az ellenfelet az csak a játékidő kétharmadáig él? Második kérdés valaki szerint is Belicsikbá meg TBredicsek vagy akárkimás úgy megy fel a pályára, hogy most ezt meg ezt meg ezt a rekordot úgy fogom megdönteni hogy.... Tényleg a Lőcs tudatosan és direkte arra ment, hogy behúzza a leghossazbb Steelers ofenzpléjt a frencsájz tötrénetében, vagy csak a sikeres passzra ment rá? A húdehűde rekordöntögetéseket meg a sajtó csinálja, hogy mindig lehessen fényezni az adott közvetítést, mert még ilyet se látott soha senki...

jelen állás szerint nekem sokkal unszimpatikusabb a GB, és Rodzsernyúl övmutogatós műsora egyedül nagyobb köcsögség mindennél

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Bravó fiúk!
A Seahawks nem aláz, sőt tökéletes ellenpélda. Az Eagles 26 yard-járól (FG táv!) 40 másodperccel a vége előtt(!) negyedik(!) downra TD-re játszik. Akkor az NFL történetében soha nem volt alázás.
S az egészet csak azért felhozni, hogy a Pats alázásait fel lehessen emlegetni. Akarunk mi mást is emlegetni, csak valahogy mindig a Pats jut eszünkbe.
Egymásnak is ellentmondtok (ugye minden Soldi-feltétel szerint undorító a Seahawks tette); ismét csak az volt a fontos, hogy rúgjatok egyet a Pats-en, milyen jó volt a 2007-es dolgokat feleleveníteni.
Soldinak külön gratulálok, hogy minden csúcstartó minden TD-jét, passzát, futását megnézte, kiértékelte! Természetes, hogy csak Brady és a Pats csúcsaiban talált alázós jeleneteket.
Indítsatok egy "Alázós Pats"-topic-ot! De döntsétek el, hogy mi az alázás kritériuma, mert egyelőre ha közös nevezőre hozom a véleményeiteket, akkor csak annyi marad, hogy a Pats előnyben a 4. negyedben TD-t csinál. Ha Cassel TD-t dob garbage time-ban, az alázás. Ha Flynn tesz hasonlót (vs. Vikings, ő csak passzolni akarta, aztán inkább megfutotta), az a szimpatikus győztes ismérve. szerk. Vazze, most olvasom, van még egy! A Pats honosította meg az alázást. (Ebben persze megint ott a belső ellentmondás. Ha az alázás ennyire undorító, elítélendő, sportszerűtlen és messze esik az NFL szellemiségétől, akkor hogy a jó égbe sikerült ilyen könnyen és rövid idő alatt meghonosítani?!) Jó lesz ez, a szakértelem soha nem látott csúcsokra fog repíteni Benneteket!

ulpi,
a Chiefs 24 pontos hátrányban a saját támadó drive-jában kétszer ment neki negyedikre. (Mintha éles meccset játszana.) Majd a NE drive-ban félpálya környékén egy első és rövid futás után időt kért. A második futás után, 3rd down előtt kikérte a második idejét. (Még mindig mintha éles meccset játszana.) Ezután BB nekiment 4&1-re. Miért is kellett volna puntolni?! Hogy a KC újból vezethessen egy drive-ot?
Utána meg amilyen az adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten alapon végigvitték.
Döntsük már el, hogy éles meccset játszunk, vagy sem. De az nem járja, hogy én úgy teszek mintha éles lenne, s amikor a másik is így viselkedik, akkor elkezdek jajgatni, hogy ez már alázás, nem is gondoltam komolyan, csak vicceltem.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 839 — Steelers fan
Nekem az jutott eszembe, hogy Soldit nem kéne hagyni többet dícsérni a játékosokat. Tavaly agyon ajnározta Timmonst, azóta árnyéka önmagának. Idén Választ promotálta, azóta lófasz esti holdfénnyel gyakorlatilag.
😛kishaszi
Innen látszik milyen kevés játékosunkat dicsérem. 😛Soldados
😀 😀 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Jelen állás szerint a Pro Bowl szavazáson Wallace a 8. (575,821 szavazat), Ben a 9. (565,378) helyet foglalja el összesítésben. Pouncey és Troy továbbra is vezeti az AFC centereinek, illetve safety-jeinek listáját.vassadi
ezt hol lehet megnézni?Amadeus91
Én itt olvastam:
http://www.steelersdepot.com/2011/12/mike-wallace-ben-roethlisberger-in-top-10-of-latest-pro-bowl-voting-results/
több mint 14 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 345
"I can't stand rookies," Arians, a head coach at Temple from 1983-88, said with a laugh. "No way in (heck) I could coach college guys. It's flattering, it's a great university, and I do have friends there. Wish them well in their search, but I'm not a candidate."

"I think Randy would be a great college head coach, whether it would be Ole Miss or Memphis and would do a fantastic job as would Kirby," Arians said.

egyre "szimpibb"
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Erről beszélünk sport iránti alázat, ellenfél iránti tisztelet. Lehet 16-0-át és csodálatos offense-t csinálni úgyis, mint a GB... Ha megnyerték a meccset, letérdelnek. Mert így is lehet... (És akkor csodálkozunk, hogy az SB-vereség után a kárörvendés miatt be kellett zárni a Pats topikot? Emiatt volt, ezt érte el a Pats. Hidd el, ha GB járna így, nem történne meg ugyanez) Az a Pats minden normális (értsd: nem elvakult) szurkoló szimpátiáját és elismerését kivívhatta volna, ehelyett a semlegesekből is többségében undort váltott ki. Érdekes, a GB nem.

Senki nem azt várja, hogy eldőlt meccsen üljenek le, hogy bocs nem akarunk alázni, mert ha végigfutnak a pályán, hát ez van, vagy ne adj isten az ellen még egy 70 yardos passzt is benyal, ez van. De 4.-re nekimenni FG-távon eldőlt meccsen... Visszatetsző (és akkor finom voltam, mert az undorítót találóbb szónak érzem). És tök mindegy ki csinálja, mert nekem nem a NE-del van bajom, hanem a stílussal és ez felőlem lehet a SF, a SD, a NO, vagy bárki. Ha mi csinálnánk, azt is utálnám.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A Pats a Chiefs ellen mit is csinált? Egy megnyert meccsen tuti tisza FG távban nekimentek negyedikre a meccs legvégén. Mi szükség volt erre? Alázni akarták a már megvert ellenfelet.

Azt megértem, hogy nem fognak 1&10re puntolni, Vagy ha megy a futás nem fog 4 yard után térdelni a futó. Ha hagyják fusson TDig. Vagy a WR. De 4th don esetén a red zone közepén nagy különbségnél a meccs végén rúgjanak FGt. Mert az korrekt. Ne térdeljenek (bár a Chiefs amikor szintén idén megverte a Raiderst, akkor mi 1&10re a red zone közepén térdeltünk hármat, mert így is lehet. Nem MUSZÁJ alázni. vezettünk mi is 28 ponttal aznap.) Tisztelni is lehet a másikat. Van épp elég gondjuk, ez teljesen felesleges. ÉS milyen rekordot ér el ezzel BB idén??? Semmilyent, ez süket duma.
A új futót akarták felhozni? Kit érdekel egy újonc egy komplett csapathoz és a teljes szurkolói bázisához mérve? Ez alázás volt, erőfitogtatás a megvert, meccset már feladó ellenfélen, semmi más.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Számunkra is idegesítő. Mert nem értik meg:

1. hogy nem a passzolás a főben járó bűn, hanem nekimenni negyediknek (és főleg FG-távon), vagy fake spike-ot csinálni, vagy onsidekicket, stb.

A rekordokról pedig annyit, hogy úgy sikerül ezzel a visszatetsző stílussal rekordot dönteni, hogy a múltnak átadott rekordnál nem viselkedett hasonlóan visszatetsző módon a régi csúcstartó (márpedig nem viselkedett), akkor az így elért rekord semmivel sem jobb teljesítmény, ergó mindössze annyival jobb a puszta számok alapján az új csúcstartó, hogy a rekord miatt - sokak véleménye szerint - sportszerűtlen alázást csinál.

Ráadásul azt a véleményemet is tartom, hogy a 2007-es Pats egy induripindurit sem lett volna rosszabb csapat senki szemében sem, ha 1-2 rekorddal kevesebbet csinál. Ugyanis így is úgy is minden idők (egyik) legjobb offense-ként emlegetnék.

több mint 14 éve
Kedves Wyat! Most sem sírtam. Az, hogy 25-ről bevállalnak egy passzt az nem az alázás, de mondjuk az, hogy fél yardról a tutit, mert ez ezen a szinten mondjuk 95% nem csinálják meg az tetszett. Az amikor minden összejön és Mint a NO-is ilyen különbséggel nyer benne van, ettől ők sem szimpik. Azt ismerd el, hogy BB ebben az esetben tuti a TD-t hívta volna és ez a valós különbség. Erről az egy snappről mondjunk véleményt, mert, ha elkezdünk vissza menni akkor a végén kijön, hogy a kezdőkörben sakkozhatnának is.polamalu
Ezt nem értem. Tök sima mérkőzés végén, amikor már csak az eredmény növelése lehet az egyetlen kérdés, akkor egy 26 yardos TD-passz, mondom passz(!!!ami ugye főben járó bűn előnyben!!!) nem gond, egy 1 yardos mondjuk futott (de legyen akár passzolt) TD bezzeg nem. Hát LOL 😂
BB nekiment volna, ebben én is biztos vagyok, de nem is zavart volna. Én vagyok a közönség, engem szolgáljanak ki, ne az ellenfél szurkolóit... Meg én akkor is szeretem, ha dőlnek a rekordok. Beszélni arról, hogy volt az a csapat, amelyik ezt, meg ezt a rekordot tartja. Most az, hogy volt az a csapat, amely majdnem megdöntötte a rekordot, de mégsem, mert jófejek voltak. Hát, hogy úgy mondjam azt pl magyarázhatod tíz év múlva, hogy de meglett volna, ha akarják...
Nem fogom előhozni Soldi nyugi, csak reagálni. Minden alkalommal, amikor ez a számomra idegesítő téma előjön

több mint 14 éve
Láthattunk egy tökéletes ellenpéldát a NE féle megalázásra. SEA az utolsó fél percben fél yardon volt és térdelt 31-14-nél. Brady és BB biztosan egy TD-t csinált volna és rámegy a kétpontosra is.polamalu
Brühühü. Saintsnél is sírtál? 62–7-nél meg a 4. és 1-nél? 😊
Btw, a tökéletes ellenpéldánál nem lett volna tacsakmindegy végjátékban 25 yardos passz még, és csak azért nem lett TD, mert leért a térde... Miről beszélünk megint már...Wyatt
Ne kezdjük újra... Sokan nem szeretik a Pats által meghonosított alázást, amit ma már más is csinál. Azt is utáljuk (akik legalábbis így gondolkodunk), nemcsak amikor a Pats csinálta.

több mint 14 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 131 — 毎日何かを学ぶ
Kedves Wyat! Most sem sírtam. Az, hogy 25-ről bevállalnak egy passzt az nem az alázás, de mondjuk az, hogy fél yardról a tutit, mert ez ezen a szinten mondjuk 95% nem csinálják meg az tetszett. Az amikor minden összejön és Mint a NO-is ilyen különbséggel nyer benne van, ettől ők sem szimpik. Azt ismerd el, hogy BB ebben az esetben tuti a TD-t hívta volna és ez a valós különbség. Erről az egy snappről mondjunk véleményt, mert, ha elkezdünk vissza menni akkor a végén kijön, hogy a kezdőkörben sakkozhatnának is.
több mint 14 éve
Láthattunk egy tökéletes ellenpéldát a NE féle megalázásra. SEA az utolsó fél percben fél yardon volt és térdelt 31-14-nél. Brady és BB biztosan egy TD-t csinált volna és rámegy a kétpontosra is.polamalu
Brühühü. Saintsnél is sírtál? 62–7-nél meg a 4. és 1-nél? 😊
Btw, a tökéletes ellenpéldánál nem lett volna tacsakmindegy végjátékban 25 yardos passz még, és csak azért nem lett TD, mert leért a térde... Miről beszélünk megint már...

több mint 14 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 131 — 毎日何かを学ぶ
Láthattunk egy tökéletes ellenpéldát a NE féle megalázásra. SEA az utolsó fél percben fél yardon volt és térdelt 31-14-nél. Brady és BB biztosan egy TD-t csinált volna és rámegy a kétpontosra is.
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 182
Jelen állás szerint a Pro Bowl szavazáson Wallace a 8. (575,821 szavazat), Ben a 9. (565,378) helyet foglalja el összesítésben. Pouncey és Troy továbbra is vezeti az AFC centereinek, illetve safety-jeinek listáját.vassadi
ezt hol lehet megnézni?
több mint 14 éve
Nekem az jutott eszembe, hogy Soldit nem kéne hagyni többet dícsérni a játékosokat. Tavaly agyon ajnározta Timmonst, azóta árnyéka önmagának. Idén Választ promotálta, azóta lófasz esti holdfénnyel gyakorlatilag.
😛kishaszi
Innen látszik milyen kevés játékosunkat dicsérem. 😛

több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 839 — Steelers fan
😛

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Woodley mellett ma már Troy is teljes értékű edzésmunkát végzett. Ben limitáltan edzett, Sanders kihagyta a tréninget.
több mint 14 éve
Jelen állás szerint a Pro Bowl szavazáson Wallace a 8. (575,821 szavazat), Ben a 9. (565,378) helyet foglalja el összesítésben. Pouncey és Troy továbbra is vezeti az AFC centereinek, illetve safety-jeinek listáját.
több mint 14 éve
Asszem még nem volt, hogy Brett Keisel a csapat jelöltje a Walter Payton Man of the Year díjra.