Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Burton nem lett volna jobb mint Kortez?Vagy Tomlinék máshogy látták?
több mint 13 éve
Hozzáteszem Robilluma eddig eltalálta Heywardot, Curtis Brownt meg Cortez Allent is 😀
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Nem ismerem különösebben, de én se bánom, hogy OL- helyett DB-dephtre gyúrtunk. Lehet, hogy Powe-ért Colberték sincsenek oda, ha itt bennhagyták. :rolleyes:
több mint 13 éve
Közben épp Allenről beszélnek élőben: http://www.steelers.com/video-and-audio/videos/Steelers-Draft-LIVE-Press-Conferences/9e0939e4-ac2c-49dd-b3f2-ce8b0e7943cdÉs felkerült a videó Gillbertről is: http://www.steelers.com/video-and-audio/videos/2nd-Round-Draft-Pick-Marcus-Gilbert/8c323116-c616-4408-9aa1-97328303dc0f
több mint 13 éve
Cornernak corner, de ettől már nem vagyok elragadtatva. Powe, Lewis és Herzlich lett volna nekem a szivet melengető pick így, hogy mind bennmaradt nekünk.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
no mosmán mindenki boldog lehet, LewisDion benn lesz ötre, hehehe
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Cortez Allen, CB, The Citadel.Bevallom őt nem láttam játszani, de nem baj, hogy még egy CB jött 😊
több mint 13 éve
Allan Cortez DB
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Cortez Allen (DB, Citadel) a negyedik körös pickünk.
több mint 13 éve
Szerintem az égiek velünk vannak, ha már a SB-ban elfordultak a végén 😀 .
több mint 13 éve
😀Kíváncsi vagyok a 4. körünkre, folytatódik- e az A+ draft.
több mint 13 éve
Azért esett kétségbe, mert azt hitte a Jets hívja, mert még nem volt bejelentve, hogy Steelers on the clock 😊tenorxBocsi elírtam valóban. Nem vagyok ma 100%-os Mea Culpa Mea Maxima Culpa 😀
több mint 13 éve
Azért esett kétségbe, mert azt hitte a Jets hívja, mert még nem volt bejelentve, hogy Steelers on the clock 😊
több mint 13 éve
Heyward nyilatkozik: http://www.steelers.com/video-and-audio/videos/1st-Round-Draft-Pick-Cameron-Heyward/30365b53-1848-4b4a-b885-9a397d8e9e5d#?id=30365b53-1848-4b4a-b885-9a397d8e9e5d&channelName=RecentBizony" Az első gondolatom az volt, hogy köszönöm Istenem" amikor meghallotta, hogy a Pittsburghtől keresik. Először kétségbe esett, hogy a Miami hívja. Azért az, hogy otthon már Steelers sapka volt rajta sokat sejtet abból, hogy mit szeretett volna. Gondolom nem volt 32 sapi a szekrényen 😀
😀 Mennyire jó, hogy ennyire itt akart játszani. Félt, hogy a többi csapat kihúzza előlünk 😀tenorx
több mint 13 éve
Heyward nyilatkozik: http://www.steelers.com/video-and-audio/videos/1st-Round-Draft-Pick-Cameron-Heyward/30365b53-1848-4b4a-b885-9a397d8e9e5d#?id=30365b53-1848-4b4a-b885-9a397d8e9e5d&channelName=Recent😀 Mennyire jó, hogy ennyire itt akart játszani. Félt, hogy a többi csapat kihúzza előlünk 😀
több mint 13 éve
Carnell Lake Curtis Brownról: http://www.steelers.com/video-and-audio/videos/Lake-On-3rd-Round-Draft-Pick/0f625ffb-5232-4ede-b6fb-b827fe56f80f
több mint 13 éve
Szerintem az NT- és az ILB-kérdés megoldását a jövő évi draftra hagyják, kivéve, ha Powe még bent lesz, mert akkor szerintem behúzzuk őt, és akkor ötödik körben jöhet az OG, hatodik-hetedikben pedig az RB, illetve a WR (bár elkapót most én se húznék).Hát Lewis sztem már a 4. kör végén sem biztos hogy bent lesz, de az meglepne, ha 5. körös pickünknél még választható lenne.
Dion Lewis kb. meddig csúszhat?vassadi
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ez a draft nálam egyértelmű A.Megfelelő emberek a megfelelő helyekre. Persze kellett hozzá, hogy Brown lecsússzon, de akkor is. Teljesen korrekt!
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Szerintem az NT- és az ILB-kérdés megoldását a jövő évi draftra hagyják, kivéve, ha Powe még bent lesz, mert akkor szerintem behúzzuk őt, és akkor ötödik körben jöhet az OG, hatodik-hetedikben pedig az RB, illetve a WR (bár elkapót most én se húznék).Dion Lewis kb. meddig csúszhat?
több mint 13 éve
Sztem ILB is kellene nagyon, Fox serződése lejárt, Sly pedig spec teamben ász, de a védelemben továbbra is szkeptikus vagyok vele. (De hozzáteszem, hogy valszeg nem akarnak LB-t idén, vagy csak nagyon végén, mert mindössze 2 LB volt nálunk workouton.) ILB-n kívül jó esély lehet RB-re (ejj Dion Lewisnak mennyire tudnék örülni). Powe is benne lehet a pakliban, elvégre Hoke szerődése lejárt.WR-t egyelőre nem szeretnék, pedig tuti húznak majd vkit, a kérdés csak az: mikor. No meg persze OG is fog jönni.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
azt érzem hogy támadó húzás lesz, de hogy elkapó vagy futó -Negyedik körben szerintem még korai lenne, előbb az OL-t kellene tovább erősíteni, vagy Powe-t behúzni, csak kérdés, hogy pl. a KC vagy a Texans nem-e viszi el.
hájjájsutianap
több mint 13 éve
azt érzem hogy támadó húzás lesz, de hogy elkapó vagy futó - hájjáj
inkább fussunk és tartsuk meg Grisham-et, vagy legyen már valami pozitív a Svéddel
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Na pár dolgot elpöttyintettek CB témában.Az 1. körben azért léptünk át Aaron Williamsen, mert - mint sokan mások is - benne a safetyt látják, az pedig ugye most nem kell. A 2. körben Harris benne volt a kalapban, de ugye 3 pickkel elvitte előttünk a Texans.
Mindegy, összességében tényleg mindenki boldog, és sztem mi is örülhetünk, eddig megfelelően alakul a draft.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Negyedik körben én Powe-t választanám vagy az OL-be hoznék embert, Herzlich-re szerintem most nincs szükség, RB-pickre pedig később kerítenék sort.
több mint 13 éve
szaba
10 553
Gyengébbek nem lettetek, az biztos 😛