Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Akkor tehát Ravens vagy Chiefs... Mondhatnám, hogy érik az összecsapás a nagy riválissal, de a Seahawks-Saints után a PO hátralévő részében én már nem merek tippelni.A Colts-t ha úgy tetszik, megúsztuk, de nem hinném, hogy egy esetleges továbbjutás esetén a Pats-t el tudnánk kerülni az AFC-döntőben; ellenük nagyon kevés lesz az a Jets-től, amit tegnap (ma) mutattak. Lehet mondani, hogy minden meccs más, meg hogy ez itt a playoff, vagy hogy addigra Sanchez is száz százalékos lehet; én magam is abban bízom, hogy a Jets-el játszhatunk majd, de ez jelen állás szerint "doubtful"... Először azonban a jövő heti meccsünk legyen meg. 😉
több mint 14 éve
Csak érdekesség képpen, Sanchez 62,4-es ratinggel hozta le a meccset, Manning 108,6-ra. És mégsem a Colts nyert. ahogy nézem a mutatókat mindenben a pontokat kivéve jobb volt a Colts. Isten hozott mindenkit a PO-ban. Mielőtt nekem támadna bárki is csak a számokat nézem a meccset nem láttam!!!
Helyesbítek, majdnem mindenben, futni a Jets futott többet és a 3. kísérletben is jobb volt.
több mint 14 éve
Nálunk is írtam, hogy valamiért a vizeletemben érzem(tem) a Jets győzelmet. És azt, hogy meglepetésre a Chiefs nyer ma este. Ezután a Jets lelépi a New Englandet és mi hazai pályán lehetünk AFC bajnokok. Valóban a győzelem akkor lenne hatalmas és világraszóló, ha a nagyok (NE, IND) testén vezetne. Ugyebár az IND már kiesett a játékból, de a NE még benne lehet. Azért azon az úton a zabszem effektus benne lenne a fenekemben. A nyugodtabb és talán, bár ilyet kijelenteni dőreség, könnyebb út a KC-n és a Jetsen keresztül vezethetne. Bár látjuk, hogy a Jets sem a futottak még. Ryan jól összerakta a gárdát. Gratulálok a Jetsnek és a Seatle-nek. Jöjjön a követező nap.
több mint 14 éve
Kóc out. A Ravens - Chiefs győztesével játszunk.
több mint 14 éve
😊Én azért örülök, hogy nem a Colts jön hozzánk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nyilván mindenki a Colts-Pats legyőzés utáni SB győzelemről álmodik, de lássuk ha ez így lenne mennyire lenne sok esélyünk odáig bejutni és meg is nyerni?? Én is ennek örülnék, de rohadtul nem örülnék ha bármelyikőjüket is megkapnánk, az lenne a legjobb ha őket megvernénk, de inkább olyannal kéne játszani aki ellen jobb esélyünk van. SB győzelem a cél és ha valamelyik könnyebb út, de több esélyünk van inkább azt választanám.labyHát a Seahawks szerintem most megmutatta hogy nincs olyan már a playoffban hogy könnyebb ellenfél. Én egy Baltimore elleni meccset semmivel sem éreznék könnyebnek mint egy Pats ellenit. Nekem mindegy kit kapunk csak maradjon egészséges az egész csapat és szerintem akkor már bármi lehet bárki ellen.
több mint 14 éve
Velem van Polamalu.Én nem erre vágyok 😀 Én a Baltimoret meg a Jetset akarom megverni 😀tenorxakkor egyed a zsíros kenyeret kettesével, mert egymagadban nem lesz könnyűHöri
több mint 14 éve
Én nem erre vágyok 😀 Én a Baltimoret meg a Jetset akarom megverni 😀tenorxakkor egyed a zsíros kenyeret kettesével, mert egymagadban nem lesz könnyű
több mint 14 éve
Én nem erre vágyok 😀 Én a Baltimoret meg a Jetset akarom megverni 😀
több mint 14 éve
Nyilván mindenki a Colts-Pats legyőzés utáni SB győzelemről álmodik, de lássuk ha ez így lenne mennyire lenne sok esélyünk odáig bejutni és meg is nyerni?? Én is ennek örülnék, de rohadtul nem örülnék ha bármelyikőjüket is megkapnánk, az lenne a legjobb ha őket megvernénk, de inkább olyannal kéne játszani aki ellen jobb esélyünk van. SB győzelem a cél és ha valamelyik könnyebb út, de több esélyünk van inkább azt választanám.
több mint 14 éve
A cél a következő győzelem. De még nincs következő ellenfél addig el lehet játszadozni a gondolatokkal.Én viszont azt szeretném, ha a Colts és a Pats testén keresztül gázolnánk az SB-be. Ott, ha mondjuk a regnáló bajnokot vernénk az lenne a habon a cseresznye.kittliPersze.
Kicsit uncsi, hogy folyton SB-ről beszéltek. Hol van az még. Én nekem tök mindegy hogyan, de nyerjünk😛
ez olyan, mint a fociban a seggről bepattanós gól. Ugyanannyit ér, mintha 60 méterről vágná be Pelé.
Szóval hátrább az agyarakkal, nehogy nagy pofára esés legyen a dologból, pláne, hogy korántsem komplett a csapat . . .kishaszi
Nem beszélve arról, hogy a pofára esés is kisebb egy ilyen triótól, mint mondjuk egy "lehetséges" Chiefs, Jets, Seahawks sorozat akármelyik meccsén. 😊
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Én viszont azt szeretném, ha a Colts és a Pats testén keresztül gázolnánk az SB-be. Ott, ha mondjuk a regnáló bajnokot vernénk az lenne a habon a cseresznye.kittliPersze.
Kicsit uncsi, hogy folyton SB-ről beszéltek. Hol van az még. Én nekem tök mindegy hogyan, de nyerjünk😛
ez olyan, mint a fociban a seggről bepattanós gól. Ugyanannyit ér, mintha 60 méterről vágná be Pelé.
Szóval hátrább az agyarakkal, nehogy nagy pofára esés legyen a dologból, pláne, hogy korántsem komplett a csapat . . .
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Én viszont azt szeretném, ha a Colts és a Pats testén keresztül gázolnánk az SB-be. Ott, ha mondjuk a regnáló bajnokot vernénk az lenne a habon a cseresznye.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Szerintem a Pats-et nehéz lesz elkerülni, mondjuk jó lenne ha Aaron vissza tuna térni addigra, nélküle hát nagyon necces, bár így is mi vagyunk a legjobb D#, szal ezt bizonyítsuk is be & fogjuk meg brady(éke)t!Remélem a Jets nyer ma, holnap + a Ravens & akkor a Ravensen és a Pats-en át vezetne az út az SB-be. Két csoport meccs lenne a két AFC elődöntő... Mindenképpen jó lenne visszavágni a Pats-nek! Mondjuk a legkönnyebb a Chiefs + Jets lenne, a legnehezebb a Colts + Pats, bár igazából mind1 ki jön szembe meg kell verni, ha SB-t akarunk nyerni. Én mégis az első verziót szeretném, szal ma hajrá Jets.ShilkorÉn is abban bízom, hogy ma a Jets jut tovább, viszont engem annyira nem vonz a Pats elleni bosszú, úgyhogy nem bánnám, ha az AFC-döntőben a New York-iakkal találkoznánk. Holnap hajnalban akár már biztosra tudhatjuk, hogy ki lesz az ellenfelünk a divisional roundban, de jobban örülnék, ha erre még vasárnap estig várnunk kéne. 😉vassadi27
több mint 14 éve
Remélem a Jets nyer ma, holnap + a Ravens & akkor a Ravensen és a Pats-en át vezetne az út az SB-be. Két csoport meccs lenne a két AFC elődöntő... Mindenképpen jó lenne visszavágni a Pats-nek! Mondjuk a legkönnyebb a Chiefs + Jets lenne, a legnehezebb a Colts + Pats, bár igazából mind1 ki jön szembe meg kell verni, ha SB-t akarunk nyerni. Én mégis az első verziót szeretném, szal ma hajrá Jets.ShilkorÉn is abban bízom, hogy ma a Jets jut tovább, viszont engem annyira nem vonz a Pats elleni bosszú, úgyhogy nem bánnám, ha az AFC-döntőben a New York-iakkal találkoznánk. Holnap hajnalban akár már biztosra tudhatjuk, hogy ki lesz az ellenfelünk a divisional roundban, de jobban örülnék, ha erre még vasárnap estig várnunk kéne. 😉
több mint 14 éve
Mondjuk a Colts ellen a lényeg, h menjen a futás (remélem azzal nem lesz gond), aztán jöhet a play action hosszú Wallace-nak... Ha ők támadnak az már neccesebb, de idén Peyton kaki, ha van rajta nyomás, szal ez sem remémytelen (futni nálunk szarabb D-k ellen se tudnak). A Pats ellen meg én is szeretnék visszavágót, úgy lenne az igazi...Jaja. Én úgy összességében (tehát az esetleges AFc-döntőre is gondolva értettem), hogy mindhárom jöhet nyugodtan. Akitől parázok az a Colts-Pats, előbbit jó lenne elkerülni, de utóbbit kifejezetten szeretném a korábban leírt okok miatt.SoldadosEgy a lényeg: vesszen a Colts. A másik 3-ból mindegy ki jön, azt illene verni.SoldadosHa a Jets nyer, akkor a Ravens-Chiefs győztesével játszunk, ebből mondjuk télleg illene ütni bármelyiket.Shilkor
több mint 14 éve
Egy a lényeg: vesszen a Colts. A másik 3-ból mindegy ki jön, azt illene verni.Soldadosezek a hívogató szavak nagyon tetszenek 😊
több mint 14 éve
Jaja. Én úgy összességében (tehát az esetleges AFc-döntőre is gondolva értettem), hogy mindhárom jöhet nyugodtan. Akitől parázok az a Colts-Pats, előbbit jó lenne elkerülni, de utóbbit kifejezetten szeretném a korábban leírt okok miatt.Egy a lényeg: vesszen a Colts. A másik 3-ból mindegy ki jön, azt illene verni.SoldadosHa a Jets nyer, akkor a Ravens-Chiefs győztesével játszunk, ebből mondjuk télleg illene ütni bármelyiket.Shilkor

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Egy a lényeg: vesszen a Colts. A másik 3-ból mindegy ki jön, azt illene verni.SoldadosHa a Jets nyer, akkor a Ravens-Chiefs győztesével játszunk, ebből mondjuk télleg illene ütni bármelyiket.
több mint 14 éve
Egy a lényeg: vesszen a Colts. A másik 3-ból mindegy ki jön, azt illene verni.

több mint 14 éve
http://steelers.hu/ellenfelnezoben/Remélem a Jets nyer ma, holnap + a Ravens & akkor a Ravensen és a Pats-en át vezetne az út az SB-be. Két csoport meccs lenne a két AFC elődöntő... Mindenképpen jó lenne visszavágni a Pats-nek! Mondjuk a legkönnyebb a Chiefs + Jets lenne, a legnehezebb a Colts + Pats, bár igazából mind1 ki jön szembe meg kell verni, ha SB-t akarunk nyerni. Én mégis az első verziót szeretném, szal ma hajrá Jets.
A leendő ellenfeleket latolgatva a mai találkozó fényében.polamalu
több mint 14 éve
http://steelers.hu/ellenfelnezoben/A leendő ellenfeleket latolgatva a mai találkozó fényében.
több mint 14 éve
tudjuk már h mikor hirdetik a DPOY-t?
több mint 14 éve
Hát azért nem esne rosszul olyan híreket olvasni, hogy Aaron egyre többet edz, Troy a legesélyesebb a DPOY címre, Harrison otthon kiütött két falat, mert már nem bírta big hit nélkül, stb stb 😀
több mint 14 éve
No news is good news 😊