Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 14 éve
De szerencsére Troy mellett lapul egy-két klasszis még a cilinderben.SoldadosEzért is írtam, hogy 'EGY' Troj még nem lenne sok, de van ott más is... kemény meccs lesz

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
De mielőtt félreérted, az nem érdekel, hogy nem nyomnak Steelers-hype-ot, qrvára nincs rá szükségünk, ami bosszant, az a mérhetetlen ömlengés a Ravensről totálisan érdemtelenül.SoldadosMondjuk az nekem se tetszik, hogy most megint mindenki: qrvajóaravens-t játszik...
Igazán nekünk sincs rá szükségünk... legalábbis nekem nem...
SB után - ha bármelyik csapat eljut oda - lehet hype-olni... amúgy meg megint a Pats kapja a legtöbbet... blöáá

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Berry most nem volt gyenge a főnököknél... szóval 'EGY' Troj még beleférne... a kérdés az OL-ünk és a WR-ek elszakadása... a többit majd az idő eldönti.Troy és egy rookie nem egy kaliber. 😉 Ezt ti tudhatnátok a legjobban. 😛 Még akkor sem, ha Berry amúgy nagyon jó volt, de az X-faktor az ebben a hosszú hajú csókában van és ezt báró Joe Flacco is tudja már. 😉 De szerencsére Troy mellett lapul egy-két klasszis még a cilinderben.
Amúgy is most várok majd igazán kevés pontot... olyan 6-3, 3-6 körül...Collapo

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Berry most nem volt gyenge a főnököknél... szóval 'EGY' Troj még beleférne... a kérdés az OL-ünk és a WR-ek elszakadása... a többit majd az idő eldönti.Amúgy is most várok majd igazán kevés pontot... olyan 6-3, 3-6 körül...

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Az pedig mekkora, hogy Steelers drukker a hype-ra panaszkodik 😂 😂 😂IgorHát ha olvasod a cikkeket, akkor kb szóba se kerülünk sehol. 😉 Ami önmagában nem zavar, de az a hype, ami a Ravens-t körülveszi, az érthetetlen számomra. Azt kb egy hete már leírtam, rólunk annyit mondanak, hogy szar az offense, nem csinál elég pontot. Akkor kérdem én ki szerzett több pontot? Ki szerzett több TD-t? Hát nem a Ravens... Akkor jobb lenne vajon a Ravens D? 😂 Viccnek is rossz. Akkor miért is Ravens-hype megy, a Steelersnél csak annyi, hogy szar az offense?
De mielőtt félreérted, az nem érdekel, hogy nem nyomnak Steelers-hype-ot, qrvára nincs rá szükségünk, ami bosszant, az a mérhetetlen ömlengés a Ravensről totálisan érdemtelenül.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Az elso negyedben volt fumblicitisze, ami tobb mint gaz.. de mar az elso felidoben is ket zuzos driveot odatett, fokepp a felido elotti 4 percest, a masodikban meg kb. hibatlan volt, egy sacket nyelt be ahol picit morogtam. Tulzo lett a kulonbseg a vegere, de speciel Flacco nagyon szolid volt, hisz gyakorlatilag futojatek nelkul nyertuk meg a meccset..Ne parázzatok már. Egyrész a legjobb LB-corp kicsit nagyobb nyomást fog gyakorolni, másrészt Heapnek vajon akkor is ennyit passzol, ha Troy van rajta...? 😊Nem kell semmi új. Oda kell menni, és beledöngölni a földbe Ricet meg Flaccot, akkor túl nagy gond nem lehet.tenorxViszont ha ellenünk is jól osztogatja Flacco Heap-nek ezeket a rövid passzokat, akkor nehéz lesz odaérni.kittli
Amúgy most megint megy majd a Ravens hype, pedig az offense megint lószar volt a 3. negyed közepéig, márpedig kb addig tartott a meccs. Csak azután tudtak ismét TD-t szerezni, hogy a KC totálisan összeomlott a turnoverektől.Soldados
Sztem sem fog Heap ellenetek villogni, csak most McGraw volt a gyenge lancszem a vedelemben... szoval sanszosabb, hogy ellenetek Mason/Boldin-ra hegyezzuk ki a jatekot, a szokasos 6-8 Rice checkdown passz mellett.
Az pedig mekkora, hogy Steelers drukker a hype-ra panaszkodik 😂 😂 😂
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Az kicsit para, hogy a 4 csapatból, amelyik nyert ellenünk az alapszakaszban 3 még bent van, és ha konf. döntőn gondolkodunk, akkor ebből kettővel kell is játszanunk.Ravens és Jets ellen 50-50-re tenném, Pats viszont esélyes ellenünk. Szerintem. Bár itt már felesleges számolgatni.
több mint 14 éve
Ne parázzatok már. Egyrész a legjobb LB-corp kicsit nagyobb nyomást fog gyakorolni, másrészt Heapnek vajon akkor is ennyit passzol, ha Troy van rajta...? 😊Nem kell semmi új. Oda kell menni, és beledöngölni a földbe Ricet meg Flaccot, akkor túl nagy gond nem lehet.tenorxViszont ha ellenünk is jól osztogatja Flacco Heap-nek ezeket a rövid passzokat, akkor nehéz lesz odaérni.kittli
Amúgy most megint megy majd a Ravens hype, pedig az offense megint lószar volt a 3. negyed közepéig, márpedig kb addig tartott a meccs. Csak azután tudtak ismét TD-t szerezni, hogy a KC totálisan összeomlott a turnoverektől.

több mint 14 éve
Nem kell semmi új. Oda kell menni, és beledöngölni a földbe Ricet meg Flaccot, akkor túl nagy gond nem lehet.tenorxViszont ha ellenünk is jól osztogatja Flacco Heap-nek ezeket a rövid passzokat, akkor nehéz lesz odaérni.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Érdekes h Troy nem edz csütörtökig.... csak elővigyázatosság lenne!?"I don't enjoy watching, but I'll do whatever the coaches want me to do," Polamalu said. "Actually, I enjoy practicing. I think it would be more beneficial for me to practice.
több mint 14 éve
Jó reggelt,Nem kell semmi új. Oda kell menni, és beledöngölni a földbe Ricet meg Flaccot, akkor túl nagy gond nem lehet.
szerintem akkor van nagyobb esély a hóllók legyőzésére, ha Tomlin papának sikerül valami teljesen újat előhúzni a tarsolyából! Esetleg valami "jegelt" játékos (itt most nem a sérülésre gondolok 😉 ), vagy rég nem használt taktika? Ha a blitzek olyan jól működnek mint, a legutolsó meccsen, akkor Flaccónak fel kell kötnie a gatyáját! Harrisonéknak nem szabad, hogy gondot okozzon a holló OL!kutya76
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jó reggelt,sztem nincs itt új a nap alatt, ismeri egymást a két csapat mint a rosszpénzt! 😊
szerintem akkor van nagyobb esély a hóllók legyőzésére, ha Tomlin papának sikerül valami teljesen újat előhúzni a tarsolyából! Esetleg valami "jegelt" játékos (itt most nem a sérülésre gondolok 😉 ), vagy rég nem használt taktika? Ha a blitzek olyan jól működnek mint, a legutolsó meccsen, akkor Flaccónak fel kell kötnie a gatyáját! Harrisonéknak nem szabad, hogy gondot okozzon a holló OL!kutya76
A napi forma fog dönteni és h melyik D szerez több labdát.
több mint 14 éve
Jó reggelt, szerintem akkor van nagyobb esély a hóllók legyőzésére, ha Tomlin papának sikerül valami teljesen újat előhúzni a tarsolyából! Esetleg valami "jegelt" játékos (itt most nem a sérülésre gondolok 😉 ), vagy rég nem használt taktika? Ha a blitzek olyan jól működnek mint, a legutolsó meccsen, akkor Flaccónak fel kell kötnie a gatyáját! Harrisonéknak nem szabad, hogy gondot okozzon a holló OL!
Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 14 éve
Még a Patset üsse ki a Jets, és akkor összejön az, amit én akartam 😀tenorxSanszos😀😀😀D
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Még a Patset üsse ki a Jets, és akkor összejön az, amit én akartam 😀
több mint 14 éve
Bizony, rohadtul várom én is 😀
több mint 14 éve
És összejött a Steelers-Ravens, örülök, mert ez garancia egy kurvajó meccsre 😀
több mint 14 éve
Meggyőző volt a Baltimore játéka gratula az újabb résztvevőnek. Nem lesz könnyű a következő hét vége. De, hát ezen a szinten itt a PO-ban már nincs könnyű ellenfél. Abban bízom, hogy Heap most először és utoljára kapta el fonalat. Valamint, hogy Joe gyerek sem lesz ekkora formában.
több mint 14 éve
Ezzel nem értek egyet. Ez a PO, és a pofáraesés értékmérője nem az, hogy mi van felírva a CBS eredménymutató sávjában az ellenfélhez, hanem az, hogy mi ki tudjuk-e hozni a maximumot, és mire elég, főleg az ellenfél játékát is megnézve.Meggyőztél, igazad van.
Pl. az ciki, ha a Coltstól kikapunk úgy, hogy ultraszarok vagyunk, de ha behelyettesítjük a Kansast, akkor is. Ha a maxot nyújtjuk és nem sikerül a Colts ellen, akkor az nem gáz, de ha a Kansas jobb, győz úgy, hogy mi a lehetőségekhez képest minden tőlünk telhetőt megtettünk, akkor ugyanúgy nincs miért szégyenkezni. Ez a PO. Más világ. Épp ma bizonyított a Seahawks, és a Jets is.kishaszi
Amúgy meg kicsit letisztult a kép. 30:7 a Hollóknak, itt már nem fordít a KC.
Megvan a köv. ellenfél.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Na jöhetnek a Vargyak. :cool:

több mint 14 éve
Haszi mindenben egyetértek veled!!!!
több mint 14 éve
Ezzel nem értek egyet. Ez a PO, és a pofáraesés értékmérője nem az, hogy mi van felírva a CBS eredménymutató sávjában az ellenfélhez, hanem az, hogy mi ki tudjuk-e hozni a maximumot, és mire elég, főleg az ellenfél játékát is megnézve.A cél a következő győzelem. De még nincs következő ellenfél addig el lehet játszadozni a gondolatokkal.Én viszont azt szeretném, ha a Colts és a Pats testén keresztül gázolnánk az SB-be. Ott, ha mondjuk a regnáló bajnokot vernénk az lenne a habon a cseresznye.kittliPersze.
Kicsit uncsi, hogy folyton SB-ről beszéltek. Hol van az még. Én nekem tök mindegy hogyan, de nyerjünk😛
ez olyan, mint a fociban a seggről bepattanós gól. Ugyanannyit ér, mintha 60 méterről vágná be Pelé.
Szóval hátrább az agyarakkal, nehogy nagy pofára esés legyen a dologból, pláne, hogy korántsem komplett a csapat . . .kishaszi
Nem beszélve arról, hogy a pofára esés is kisebb egy ilyen triótól, mint mondjuk egy "lehetséges" Chiefs, Jets, Seahawks sorozat akármelyik meccsén. 😊kittli
Pl. az ciki, ha a Coltstól kikapunk úgy, hogy ultraszarok vagyunk, de ha behelyettesítjük a Kansast, akkor is. Ha a maxot nyújtjuk és nem sikerül a Colts ellen, akkor az nem gáz, de ha a Kansas jobb, győz úgy, hogy mi a lehetőségekhez képest minden tőlünk telhetőt megtettünk, akkor ugyanúgy nincs miért szégyenkezni. Ez a PO. Más világ. Épp ma bizonyított a Seahawks, és a Jets is.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Nálunk is írtam, hogy valamiért a vizeletemben érzem(tem) a Jets győzelmet. És azt, hogy meglepetésre a Chiefs nyer ma este. Ezután a Jets lelépi a New Englandet és mi hazai pályán lehetünk AFC bajnokok. Valóban a győzelem akkor lenne hatalmas és világraszóló, ha a nagyok (NE, IND) testén vezetne. Ugyebár az IND már kiesett a játékból, de a NE még benne lehet. Azért azon az úton a zabszem effektus benne lenne a fenekemben. A nyugodtabb és talán, bár ilyet kijelenteni dőreség, könnyebb út a KC-n és a Jetsen keresztül vezethetne. Bár látjuk, hogy a Jets sem a futottak még. Ryan jól összerakta a gárdát. Gratulálok a Jetsnek és a Seatle-nek. Jöjjön a követező nap.polamaluSzerintem felejtsük már el ezt a misztifikált hülyeséget, hogy a kócosak és a peckesek ellen nyerni az igazi. Nyerni mindig jó, és azt jelenti, hogy a győztes mindenkinél jobb volt, akivel találkozott. Következésképpen nincs mit hozzátenni, vagy hogy hiányérzet legyen, hogy "jajjbeszépislennemennigetvagybréditmegcsapni"... Ez némileg ráadásul a többi csapat lenézése is - nem szükségképpen van így persze.
Én azt mondom: jöjjön, aminek jönnie kell, és lehetőleg sérülésmentesen verjünk meg mindenkit, de legalább a maxot adjuk ki magunkból. Ha ez meg van, akkor én bizony nem fogok ilyen picit fellengzős szurkolói litániákba, hogy az lett volna az igazi, ha... vagy ha ...
több mint 14 éve
Bettis és Dawson is ott van a 15 HoF-döntős között.

több mint 14 éve
Én a kedvenc Madárkáinkat szeretném ellenfélnek, hadd szóljon hangosan a csontzene 😀