laby

Pittsburgh Steelers

laby
Lakhely
Tatabánya
Utoljára láttuk
több mint 3 éve
Regisztrált
több mint 15 éve
Fórum hozzászólások
1 161Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 4 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Szerintetek Deboo HOF kaliber?
steelwolf
Elég nehéz az elfogultságot félre rakni amikor róla beszélünk, de ha sikerül akkor szerintem nem. Túl kevés évig dominálta a ligát ahhoz. Ha a csúcsformáját hozta volna mondjuk 5-6-7 évig kb, akkor azt mondom hogy igen.
Ennek ellenére imádtam minden percét amikor pályán volt, és visszasírom azokat az éveket, de ha picit távolabbról nézem a dolgot akkor nálam aki HOF szint az ha többet nem is, de legalább több ideig dominál.

Igaz amennyire hígul már a HOF-ek listája, az alapján simán lehetne, de szerintem nem kellene.

több mint 4 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
 www.instagram.com/p/B7q1ooiAU92/
steelwolf
Mint a régi szép időkben, csak védőkkel képviseltetjük magunkat. 😊

több mint 4 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Lamar Jackson szerintetek fr. irányító lesz? A tegnapi meccs során nőtt a frusztrációja és pont a végén nem volt eléggé nyugodt. Passzai pontatlanok voltak.
bl2008
Ezt komolyan kérdezed? 😊 Pár hét múlva meg fogja kapni az MVP címet, nincs miről beszélni.

(Az egy más kérdés, hogy ha álmodnom kellene a csapatomnak egy QB-t, akkor az nem LJ típusú lenne, de az álmokkal ugye az a baj, hogy álmok. 😊 Úgyhogy ha a drafton Ballard behúzna egy LJ klónt, aki csak 90%-ban tudja hozni azt amit LJ, azt hiszem duzzogva elfogadnám. 😉 A sérülékenységi faktor se zavarna már minket, tudjuk milyen 6-7 évig birtokolni csak egy elit QB-t. Mi eleve be is kalkulálnánk, hogy ha nem sérül le, akkor tuti visszavonul 30 éves korára. 😀 )
peterk2005
Volt két PO meccse, itt vannak az összesített számok:

att/cmp 88/45, pontosság 51%, 553yard, TD 3, INT 3, futás 197y,
(továbbá 11 sack,- 75y) W-L 0-2.

Mindenki értelmezheti tetszése szerint.
Jan
Roethlisberger első két PO meccse, itt vannak az összesített számok:

att/cmp 31/54, pontosság 57,5%, 407 yard, TD 3, INT 4, futás 75y

Mindenki értelmezheti tetszése szerint.

Kb. ennyi értelme van annak amit írsz.

több mint 4 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Imádom a sok kárörvendőt, hogy most mindenki hogy megmondta hogy LJ-ről tudta hogy szar és majd jól kiismerik. Ha 8 év múlva lesérül akkor is majd mindenki...hogy megmondtam hogy úgy is lesérül...

Bárhol aláírnám hogyha Steelers-be lenne LJ és jönne vele az egész rendszer amit Harbaugh felépített.

LJ rengeteget fejlődött, ezen a meccsen is bemutatta hogy nem elég csak a futást megvédeni, mert levegőben is veszélyes. Elég pechesen indult a meccs, az elkapói mindig cserben hagyták (akik amúgy sem túl acélos elkapók), és 2 kritikus helyzetben hibázott. A 2. interception és a fumble amit kiszedtek a kezéből. Ha ezek nincsenek (tudom nincs ha...) akkor bőven meccsben lettek volna.
A Titans megérdemelte a győzelmet, és szurkolok is nekik, nagyon jól felkészültek, de egyrészt 1 meccsből ne temessünk már egy irányítót, másrészt ez nem is volt az a meccs ahol nagyon temetni kéne LJ-t mert egyáltalán nem sült fel.

Aki meg Brees-hez akarja hasonlítgatni azt nem lehet komolyan venni. Nyilván nem zsebirányítóként lesz minden idők legjobbja.
Hogy szét esett fejben...bla-bla-bla...baszki 22 éves srácról beszélünk, szinte nulla playoff tapasztalattal, hagyjuk már az ezeket az okoskodásokat.

Playoff az egy nagy rakás szerencséről is szól, most nem jött ki nekik ez van. Aki ebből a meccsből képes eltemetni LJ-t az nem okos, de legalább buta. 😊

több mint 4 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Jan
A tegnapi remelem teged is meggyozott, hogy elertuk volna a 8-8-at iden a cseresorral?
Bar volt olyan aki szerint nem vertuk el a D-teket. 😕
no
Bár túl sokat nem láttam azért durván rövid pályák voltak néha az offense és a spec bénasága miatt. Úgyhogy nem a védelem volt megint a gyenge láncszem, de emlékezetem szerint 14 pont biztosan ment a benazas miatt. Nyilván nem vagyunk egy súlycsoportban idén, de reálisan kell nézni mindent, nektek is.
Klaci79
várjál, ő azt írta, hogy a ravens jövőre nem játszik, meg egyébként sem, mert az egy kártyavár, ami lamarra épül. (lamart meg ugye kettétörik úgyis, gondolom ez az alapgondolat)
ez egy teljes baromság. nfl-ben nincs még egy ilyen kigondolt, összeszedett rendszer és a rendszerben, a pass rushon kívül, kb. minden a helyén. nincs lamar, rg3 futtatja a gépezetet 80%-on. nincs rg3 mcsorley fogja futtatni 70%-on. szóval ha nincs lamar és nincs ingram, (adaptáljuk a helyzetetekre), akkor van rg3 és gusthebus.
gedam

Légy szíves, rugdossál még bele a csapatomba néhányszor a mi topikunkban, keseregj, h mekkora szarok vagyunk, mert mi magunk hülyék vagyunk ehhez és nem látjuk! Köszönjük az értékes tartalmakat!

Igen, nálatok eljött a KÁNAÁN, földreszállt a NégerJézus, halgyalulja! Nálunk meg most hintik pétisóval a Heinzet, annyira kilátástalanok vagyunk, h legközelebb ki sem állunk ellenetek, csak ha megengeded.

Tőlem örömködj a csodanégereiden, de van erre egy megfelelő hely, ami NEM EZ! Nem érdekel, hogy kisebbségi komplexusod van, az sem érdekel, h lesajnálták a Jackodat, szarok a Browns és a Bengals problémáira is, mert ezeknek NEM itt van a helye. 😈

Remek, h a Ravens alapszakaszelső lett, azért még szart sem adnak, gondoltam szólok! Egyébként a lelkem mélyén még tudnék is nektek szurkolni...de sosem tenném, mert a lelkem romlott, arany és sár!😇

Amúgy ez az NFL, semmi nem tart örökké. Jó sok "kigondolt rendszert" láttam már összedőlni, többek között a LeBeau D-t is. Akár egy emberen is múlhat, pl Reich távozása Phillyből. Ne nyüszíts majd kérlek, ha nem teljesül az álmod, vagy legalábbis a nyüszítésedet nekünk ne kelljen hallani, mert leszarjuk, nem ránk tartozik! Ahogy az sem, hogy mennyira polírozod a saját csapatod.

Mi sem tesszük, mert nem hisztis p*csák szurkolnak Acélvárosban...

De tudod mit, legyen. Majd átjárunk mi is röhögni a ti szánalmaitokon! Spoiler: Nem fogunk

Gondolom te lennél az első, aki megsértődik.
Fast Willie
Hát ebből a hozzászólásodból nem ez jött le... 😊

Miért baj hogy átjön ide? Jan kijelentette, hogy ez a Ravens csak LJ-vel képes pluszos szezonra, amivel alapból sem értek egyet, és most itt volt egy meccs ami alá is támasztotta, hogy milyen erős a Ravens rendszere, edzői stábja. Biztos nagyon nehéz beismerni, hogy mennyire jók idén, főleg úgy hogy mi ismét nem jutottunk rájátszásba.

Jövőre újra próbálkozhatunk, BB-vel jobb esélyekkel, de nem kell ezért össze-vissza hisztiznünk.

több mint 4 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Ez a meccs azon fog mulni Allen hogy játszik. Ha ugy mint a Cowboys ellen akkor gyengébb ez a Steelers szedett-vedett O de ha ugy ahogy többször is játszott idén sima Vasas gyözelem lehet
Hightower94
Na ne csessz...Sokszor nézel magyar foci szakértőket mi? 😀
Ha több pontot szerzünk mint ők, akkor szerintem nyerni fogunk. Ha kevesebbet akkor pedig kikapunk.

több mint 4 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Örülni kell, hogy összeállt a D. Mondjuk én Butlert akkor is zavarnám, mert szerintem keveset tesz hozzá.

Örülni kell Hodgesnak, mert Ő egy karakter. Remélem Batch-féle csereirányítót találtunk egy évtizedre a személyében.
Szokol
Istenem...ha rossz a védelem akkor Butler menjen a csába, ha fasza a védelem akkor is menjen a csába, mert szerinted keveset tesz hozzá? Mit kéne csinálnia? Álljon be Watt túlfelére siettetni a QB-t, vagy mi az elvárás tőle?
Értem én hogy a legtöbben a fejükbe vették, hogy szar és minden az Ő hibája, de amikor jó a védelem amit irányít még akkor sem vagyunk elégedettek?
Persze jön a duma, hogy mennyi első kör...stb. Laci leírta, a sok első kört ki is dobhatod a kukába, mert egy rakás első körös játékosnak nincs sok köze ehhez a védelemhez. Ha pedig ez az elvárt a védelemtől, attól még elismerhetjük hogy az elvártat ki is hozza belőlük...

Korábban az volt a baj, hogy Shazier-re volt építve az egész védelem, kiesése után pedig összeomlott az egész. Most nem egy emberre van építve, még is Butler takarodj van?

Hodges-nél meg örülnék ha Batch féle csereirányítónál több lenne benne. Egyelőre nyilván nem váltja meg a világot, undrafted volt, kevés edzői munka van még benne, viszont elég jó amit eddig csinál. Jól lát a pályán, jól dobál és maximálisan jó a hozzáállása is. Szóval elég jó alap, és 1-2 szezon első csapatos edzés és edzői munkát ha belerakunk, akkor igenis örömteli lenne ha nem "csak" hosszútávú csere lenne belőle.
Korai elvárni tőle hogy Ő legyen a franchise irányítója, de azért bízni lehet ebben. 😊
laby
Ez baromi egyszerű pedig szerintem ennek a D nek Butlerrel ez a tetje szerintem más kordinárral meg ennél jóval több is lehetne benne. Ugyan ezt gondolom az O ról.
Razi
Azt hogy szerinted mi a teteje papíron az semmit sem számít, az mind csak elmélkedés. Amit most tudunk az az, hogy amilyennek kell lenni a védelemnek legalább olyan most is. Ennyi pedig szerintem elég. Ne várjunk már minden idők legjobb védelmét csak azért, mert első körök vannak ellőve a védelembe.

Az offense-től miért várunk sokkal többet? Ki a jó játékos az offense-ben?
Jelenleg nincs franchise QB-nk, nincs kezdő szintű futónk (ha Conner lenne is, csak egy korrekt kezdő szint lenne, messze az elittől), de még csak elit elkapó sorunk sincs, inkább csak optimistán nézve egy "oké nagyjából megvagyunk" sor, és van egy átlagosnál jobb, de nem elit offense falunk.
Akkor mégis mitől kéne jónak lenni az offense-nek ha nincs értelmes skill játékos a csapatban?
Jelenleg azt tudja az offense amire szükség van, védelem fogja a meccset az offense meg ha kell akkor tud pontot vagy 1st down-t szerezni, és nem adja el a labdát. Ennyit tudott 10 évvel ez előtt is, de akkor volt franchise QB, egy jó futó, és jó elkapó sor is, cserébe akkor offense fal nem volt.

Ha a mostani elkapó sort jónak találod, akkor az csak azért van, mert Steelers meccset nézel mindig és más csapatot nem vizsgálsz ugyan ilyen szemmel, mert majdnem minden csapatban van egy James Washington, és sajnos azt kell mondani, hogy JuJu is.
JuJu 1-1 play-re jó, de amúgy leveszi bármelyik értelmes CB a pályáról. Washington sokat fejlődött, csinál nagy dolgokat, utóbbi időben elég jó formában is van, de azért még elég messze van attól hogy miatta várjunk sokat a támadósortól. Johnson pedig marha jól mozog, tök jól fut route-ot, tetszik minden amit csinál, de azért még olyan nagy szerepe neki sincs.

(Hozzáteszem, hogy a playhívásokkal én sem vagyok teljesen kibékülve, több kreativitás elférne azért.)
laby
Nem kell, hogy minden idők legjobbja legyen de ennél lehet jobb nem is kevéssel. Már megint elfelejtjük, hogy volt itt LB-WR cover és hasonlók nem egyszer nem kétszer meccseken...
Az O ról meg pont azért mondom, hogy van még mert a playcalling sehol sincsen kb. Elfelejtjük, hogy nem kellenek korszakos tehetségek ahhoz, hogy valami működjön elég egy jó rendszer is jó playhívással, ugye nem kell most csapatokat sorolnom...
Razi
De, sorolj, nem úszod meg. 😀

több mint 4 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Örülni kell, hogy összeállt a D. Mondjuk én Butlert akkor is zavarnám, mert szerintem keveset tesz hozzá.

Örülni kell Hodgesnak, mert Ő egy karakter. Remélem Batch-féle csereirányítót találtunk egy évtizedre a személyében.
Szokol
Istenem...ha rossz a védelem akkor Butler menjen a csába, ha fasza a védelem akkor is menjen a csába, mert szerinted keveset tesz hozzá? Mit kéne csinálnia? Álljon be Watt túlfelére siettetni a QB-t, vagy mi az elvárás tőle?
Értem én hogy a legtöbben a fejükbe vették, hogy szar és minden az Ő hibája, de amikor jó a védelem amit irányít még akkor sem vagyunk elégedettek?
Persze jön a duma, hogy mennyi első kör...stb. Laci leírta, a sok első kört ki is dobhatod a kukába, mert egy rakás első körös játékosnak nincs sok köze ehhez a védelemhez. Ha pedig ez az elvárt a védelemtől, attól még elismerhetjük hogy az elvártat ki is hozza belőlük...

Korábban az volt a baj, hogy Shazier-re volt építve az egész védelem, kiesése után pedig összeomlott az egész. Most nem egy emberre van építve, még is Butler takarodj van?

Hodges-nél meg örülnék ha Batch féle csereirányítónál több lenne benne. Egyelőre nyilván nem váltja meg a világot, undrafted volt, kevés edzői munka van még benne, viszont elég jó amit eddig csinál. Jól lát a pályán, jól dobál és maximálisan jó a hozzáállása is. Szóval elég jó alap, és 1-2 szezon első csapatos edzés és edzői munkát ha belerakunk, akkor igenis örömteli lenne ha nem "csak" hosszútávú csere lenne belőle.
Korai elvárni tőle hogy Ő legyen a franchise irányítója, de azért bízni lehet ebben. 😊
laby
Ez baromi egyszerű pedig szerintem ennek a D nek Butlerrel ez a tetje szerintem más kordinárral meg ennél jóval több is lehetne benne. Ugyan ezt gondolom az O ról.
Razi
Azt hogy szerinted mi a teteje papíron az semmit sem számít, az mind csak elmélkedés. Amit most tudunk az az, hogy amilyennek kell lenni a védelemnek legalább olyan most is. Ennyi pedig szerintem elég. Ne várjunk már minden idők legjobb védelmét csak azért, mert első körök vannak ellőve a védelembe.

Az offense-től miért várunk sokkal többet? Ki a jó játékos az offense-ben?
Jelenleg nincs franchise QB-nk, nincs kezdő szintű futónk (ha Conner lenne is, csak egy korrekt kezdő szint lenne, messze az elittől), de még csak elit elkapó sorunk sincs, inkább csak optimistán nézve egy "oké nagyjából megvagyunk" sor, és van egy átlagosnál jobb, de nem elit offense falunk.
Akkor mégis mitől kéne jónak lenni az offense-nek ha nincs értelmes skill játékos a csapatban?
Jelenleg azt tudja az offense amire szükség van, védelem fogja a meccset az offense meg ha kell akkor tud pontot vagy 1st down-t szerezni, és nem adja el a labdát. Ennyit tudott 10 évvel ez előtt is, de akkor volt franchise QB, egy jó futó, és jó elkapó sor is, cserébe akkor offense fal nem volt.

Ha a mostani elkapó sort jónak találod, akkor az csak azért van, mert Steelers meccset nézel mindig és más csapatot nem vizsgálsz ugyan ilyen szemmel, mert majdnem minden csapatban van egy James Washington, és sajnos azt kell mondani, hogy JuJu is.
JuJu 1-1 play-re jó, de amúgy leveszi bármelyik értelmes CB a pályáról. Washington sokat fejlődött, csinál nagy dolgokat, utóbbi időben elég jó formában is van, de azért még elég messze van attól hogy miatta várjunk sokat a támadósortól. Johnson pedig marha jól mozog, tök jól fut route-ot, tetszik minden amit csinál, de azért még olyan nagy szerepe neki sincs.

(Hozzáteszem, hogy a playhívásokkal én sem vagyok teljesen kibékülve, több kreativitás elférne azért.)

Szerkesztette: laby

több mint 4 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Örülni kell, hogy összeállt a D. Mondjuk én Butlert akkor is zavarnám, mert szerintem keveset tesz hozzá.

Örülni kell Hodgesnak, mert Ő egy karakter. Remélem Batch-féle csereirányítót találtunk egy évtizedre a személyében.
Szokol
Istenem...ha rossz a védelem akkor Butler menjen a csába, ha fasza a védelem akkor is menjen a csába, mert szerinted keveset tesz hozzá? Mit kéne csinálnia? Álljon be Watt túlfelére siettetni a QB-t, vagy mi az elvárás tőle?
Értem én hogy a legtöbben a fejükbe vették, hogy szar és minden az Ő hibája, de amikor jó a védelem amit irányít még akkor sem vagyunk elégedettek?
Persze jön a duma, hogy mennyi első kör...stb. Laci leírta, a sok első kört ki is dobhatod a kukába, mert egy rakás első körös játékosnak nincs sok köze ehhez a védelemhez. Ha pedig ez az elvárt a védelemtől, attól még elismerhetjük hogy az elvártat ki is hozza belőlük...

Korábban az volt a baj, hogy Shazier-re volt építve az egész védelem, kiesése után pedig összeomlott az egész. Most nem egy emberre van építve, még is Butler takarodj van?

Hodges-nél meg örülnék ha Batch féle csereirányítónál több lenne benne. Egyelőre nyilván nem váltja meg a világot, undrafted volt, kevés edzői munka van még benne, viszont elég jó amit eddig csinál. Jól lát a pályán, jól dobál és maximálisan jó a hozzáállása is. Szóval elég jó alap, és 1-2 szezon első csapatos edzés és edzői munkát ha belerakunk, akkor igenis örömteli lenne ha nem "csak" hosszútávú csere lenne belőle.
Korai elvárni tőle hogy Ő legyen a franchise irányítója, de azért bízni lehet ebben. 😊

több mint 4 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Csak most sikerült megnéznem a meccset...woooww, állat volt!

Jó kis időutazás, pont egy ilyen Steelers-be szerettem bele 2007-2008 környékén amikor elkezdtem nézni a focit. Fostalicska offense szenved egész meccsen, de a védelem brutálisan leszedi az ellenfél támadósorát. Végén megcsinálják a meccsnyerő stop-ot, utána jön az offense aki képtelen egy 1st down-nal befejezni, majd feljön megint a védelem és megint megnyerik a meccset...

Fitzpatrick 1:1-ben Polamalu stílus. Mindenhol ott van, mindig felé pattan minden labda...zseniális eddig a csávó. Szerintem lassan ott leszünk ahol Polamalu-nál is voltunk, hogy minden play-ben megnézi a QB hogy épp hol állt fel és arra nem támadunk.

Butler-től kezdetek óta túl sokat várt mindenki, és állandóan ment rá a fika. Azt elfelejtitek, hogy LeBeau utolsó éveiben csak az a csapat nem ment át a védelmén aki nem akart, ezt örökölte Butler. Tudom a saját játékosainkat mindenki jobban ismeri és többet lát bele (ahogy szezon előtt jöttek a vicces megállapítások hogy ez az elkapó sor mennyire liga elit...aha...), ezért állandóan kapta hogy milyen jó kerete van és mennyire rossz a védelem. Szerintem sokáig nem volt jó az a keret, sőt kifejezetten f*s volt.
Most valóban elég sok jó játékost összekapartak, és sokat sikerült is nekik jó játékossá alakítani. Nem gondolnám, hogy idén Butler-t bárkinek is kéne szidni.

Fichtner-t lehet támadni, és én is betudok állni mellé. Amit nem értek, hogy Rudolph első kezdő meccsén iszonyat kreatív volt az egész meccsen az offense. Rengeteg ötletes és váratlan play-ek voltak, öröm volt nézni. Azóta nem tudom mi történt, de egy nagy nulla a play hívás és a play-ek is.
Rudolph-ban nem tudom miért nem hisznek, lehet ők a tűz közelben látják hogy ennyi van benne egyelőre, de én várnám hogy eleresszék picit és hagyják játszani, hagyják belejönni egy-egy meccsbe, mert neki úgy néz ki kell egy kis idő mire elkapja a fonalat.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 7 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Ahogy igertem, megosztom veletek a kedvenc helyeimet itt Pittsburghben es a kornyeken. Ha tetszik es szeretnetek, nyomjatok egy like ot. Igy tudom mennyi ember nezte meg es hogy megerte vele joidejeg dolgoznom. Jo szorakozast.

 goo.gl/photos/fnAnFA2CG6CRYB6o8
gabistar
Azt hittem jó kis hamburgerezok lesznek. Ennyit kirándulni 😱😂
Klaci79
Ja igen. Itt a helyen azt ertettem ahova megyek ha tudok kikapcsolodni. Es termeszetbarat leven ezek kirandulohelyek.

De a kedvedert osszevalogattam nektek egy kedvenc etelek, inyencsegeket. Jo szorakozast hozza.

 goo.gl/photos/hxWz4SPstQcLAWyF6

ps: a szokasos itt is fentall, ha tetszik nyugodtan nyomjatok egy like ot. 😊

A kepekhez kommentkent odairtam, hogy honnan szarmozik, hol keszult a finomsag. Igy ha valaki kijon ide, a nevere rakeresve az etteremnek, etelnek ti is fogyaszthatjatok az inyencsegeket. Persze amennyiben kedvet kaptatok hozza.

Es tudhatjatok, ha szeretitek a hasonlo tipusu etelt, hova erdemes menni. Bar ezt itt is es pm ben is megirnam nektek konkretan hova erdemes menni. Mit erdemes csinalni, mint ahogy tettem ezt, amikor Klaci79 es Polamalu volt az ocean innenso oldalan. 😊
gabistar
en ezert nem adok like-ot, most kaptam az asszonytol egy Bud S fele taslit, mert o eppen fogyozik. Hiaba erveltem hogy jelen allas szerint o lehetne a Ravens kezdo C-re. Talaljatok ki hol alszom ( ami nyitott szemeket es keznel levo riasztot jelent)?

UI: a kanape nem a jo valasz, onnan a kutya turt ki vegervenyesen. 😊
no
Semmi gond. Ez nem like vadasz dolog. Az egeszet csak azert kerdezem, mert este tiztol hajnali egyig 3 orat valogattam a sok kepem kozul (imadok fenykepezni es meg is van a hatranya) melyik lehet erdekes vagy jo szamotokra. Es aztan egy oras volt sajnos az egy megas feltoltessemmel a feltoltese. Szoval hajnali kettore vegeztem is vele.

Ezert kerem meg az embereket mindig, hogy tudjam hogy tetszik e nektek, hogy erdemes volt vele dolgoznom. Es ha latom hogy jopar embernek tetszik es oromet okoztam vele akkor mar megerte.
gabistar
Köszönjük, mindig más aspektusból láthatjuk így a várost és környékét. Mi akik már jártunk sokszor felfedezhetünk olyan helyet ahol mi magunk is voltunk. És mivel még tervezünk menni, segíthet a következő alkalommal, hova menjünk még.
polamalu
Jövőre amúgy is megyünk, nem? 😊 Mondjuk én Steelers- és Pens-meccs mellett, szeretnék egy PSU-mérkőzést is. 😊 (Plusz Niagarát nem hagynám ki.)
Soldados
Nekem ha minden jól megy jövő hónapba sikerül Tatabányáról elutaznom Tatára megnézni a várat.

több mint 5 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
 twitter.com/JRown32/status/1028317847301308416/video/1

egyik komment a depoton 😀😀 :

"A rookie QB throws a deflated football once and knew it was deflated.

Tom Brady throws deflated footballs all game for 2 playoff games in a row and doesn’t know they were deflated? He must be pretty stupid or… you know… cheated."
zzz888
Alap, hogy csalás volt, nem tudom, miért kell ezen mindig fennakadni. Mi így szeretünk nyerni, tisztán mindenki tud
Wyatt
Mártírkodjatok házon belül, ott vevő rá mindenki, kösz.

több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Sajnos nem volt eddig időm fórumra jönni, de mindenképp szeretnék én is írni, mert imádtam az egész meccset, minden percét!

Ez igazi AFC North mocskos, aljas, kemény, brusztolós, izgalmas meccs volt. Imádtam, minden fordulatával együtt. Néhol gusztustalan viselkedések voltak, de komolyan mondom még ez is tetszett, ez kell ahhoz hogy ekkora rivalizálások legyenek.

Rég élveztem ennyire egy meccset, mint ezt. Nem változtatott volna semmit, ha a Bengals nyer, ugyan ezt mondtam volna.

Shazier embertelen, ha mást nem csinál soha, ezért az egy meccsért örülök, hogy ledraftoltuk. Óriási játékokat mutatott be (de valóban pöcsfejség volt ünnepelni, miközben a pályán életéről nem tud szerencsétlen Bernard).

Roethlisberger drága unokám, olyan büszke vagyok a kis husi pofidra. 😊
Majdnem megkönnyeztem, amikor visszajött ilyen állapotban és dobálgatta a 4 yardos bombákat.
Óriási pillanatok voltak, és mennyi pluszt adott ez mindenkinek, áhh nagyon nagyon jó volt ez az egész.


Az viszont elszomorít, hogy az üzenetek visszaolvasásának a fele Gabtsi (és pajtásai) nevetséges viselkedése (pedig eddig kedveltem, mint fórumozót). Komolyan minek jöttök ide és leírni mindazt ami itt senkit sem érdekel?
Ott a saját topic, ha engem érdekel a véleményetek az utált Steelers-ről, akkor megnyitom a Bengals topic-ot és elolvasom.
Én még egyszer sem mentem át leírni, hogy pöcsfej bárki is a csapatotokban. Ennek két oka van, egyrészt Titeket ez nem érdekel, másrészt attól még nem fogsz a Steelers-nek szurkolni, mert én azt állítom hogy aljas egy játékosotok és a miénk nem.
Itt nem olyan nevetséges dolgokat szeretnék olvasni, hogy szerinted Burfict semmivel sem különb, mint Shazier, mert innentől nem lehet komolyan venni Téged.

Szóval nagyon örülök hogy szakadt az eső, és ilyen focit varázsoltak nekünk.

több mint 5 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Megszületett Lyon Carter Shazier!

Grat!
steelwolf
Reméljük ennek örömére végre elengedi ezt a "visszatérek az NFL-be" gondolatot.
bcsarli
Szerintem meg ne engedje el.
Ennek köszönheti, hogy most ott tart ahol tart.

A világ legjobb atlétái, kivételes tehetségek vannak az NFL-be. Sajnos az biztos, hogy nem fog már közéjük tartozni, mert annyira nem lehet felgyógyulni ebből a sérülésből.
Feltételezem hogy ezen felül az orvosok és családja sem engedné, hogy pályára lépjen.

Ameddig viszont Ő ezt tartja szem előtt, addig 200%-os tempóban halad a gyógyulás. 😊

több mint 6 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Ráadásul itt szarakodunk Bellel, akinek a világ pénze nem elég, viszont nem emlékszem , hogy mennyi meccset nyert volna meg nekünk. A felét ha éri a fizetésének. Az ő pénzén 2 lyukat betömhettünk volna a védelemben.
pfefe8
Attól, hogy az utolsó másodpercben nem vitt győztes touchdownt (volt olyan is), még nyert meccseket, nem is keveset.
A meccs 60 percig tart, és ha nem láttad meccset hozni nekünk akkor nem sok Steelers meccset nézhettél az utóbbi időben.

több mint 6 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Huhhh, óriási meccs volt!
Nagyon sajnálom, hogy Rooney, és Shazier-ért nem tudták megcsinálni a srácok ezt az évet, de ennek ellenére baromira élveztem a meccset, ez foci volt a javából!
A világ legjobb sportja, ez nem vitás. Izgalomban tart 3 órán keresztül, közben rettenetesen szórakoztat, leköti a figyelmem...óriási meccs volt, gratulálok a jobb csapatnak!

Soldi gondolom a szokásos nagyképűséged mellett kiállsz, és majd megmagyarázod a szakmát, de egy bullshit az egész!
Nem mi nyertük meg nekik a meccset, nem mi vertük meg magunknak, simán csak jobbak voltak egész meccsen.
Mindezt úgy, hogy büdös nagy mázlik voltak azok a 4. kísérletes TD-k, amikkel folyamatosan éppen életben tudtunk maradni.
Ha ezzel sem bizonyította be Neked a Jags, hogy jó csapat akkor elvakult rajongó vagy, nem több.

Úgy látszik a védelmünk Shazier kiesése óta nem tudott visszatalálni a helyes útra, és azt hiszem ezen ment el a szezon, de ez a meccs biztosan.

Minden meccs más, és nem lehet erre alapozni, de remélem a Jags offense viszi tovább a lendületet, és körbepisilik a Pats-et is.

több mint 6 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Sajnos csak most volt időm eljutni fórumig, meg végigpörgetni a regényeket.

Óriás király meccs volt, egy cseppet sem zavar, hogy kikaptunk. Ezért nézem az NFL-t, hogy ilyen meccseket lássak. Az első pillanattól kezdve lekötött, és minden apróság izgalomban tartott. Nagyon kevés meccset élveztem ennyire, mint ezt. Annak is nagyon örültem, hogy ennyire partiba voltunk pedig nagyon tartottam tőle hogy egyoldalú meccs lesz. Szerencsére nem így volt, és ebből lehet táplálkozni a rájátszásban.

Nyilván Steelers szurkolóként a győzelemnek jobban örülnék, de most valahogy nem érdekel a vereség sem.
Nagy pech volt a vége, de ez megesik.
A bírói döntés helyes volt, az első pillanattól kezdve egyértelmű volt.

James-t pedig nem tudom hibáztatni, nyerni akart ahogy mindenki. Nagy rohanás volt az idő ellen is, és meg akarta nyerni a meccset mindenképpen. Sajnos az ilyen benne van, utólag "megszakértheti" mindenki, de néha az ilyen megesik, és nem tudsz mit csinálni vele, mert ösztönösen nyerni akarnak a játékosok.
Nem fog lemenni a földre, hogy utána még nagyobb rohanás legyen az idővel, ha megnyerheti a meccset egy előredőléssel.

Idén először tetszett Bryant játéka is. Továbbra sem Ő a legélesebb késünk, de kivételesen nem a labda árnyékát akarta egész meccsen elkapni, hanem valahogy most sikerült a labdáért nyúlnia.
Nem lenne rossz ha itt az alapszakasz végén a több lehetőségnek hála elkapná a fonalat, jól jönne 1-1 régi nagy játéka majd a rájátszásban.

több mint 6 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
28 scrimmage yard kell Bell-nek, hogy az NFL történelmének legtöbb yardját szerezze az első 60 meccsén. Nem pite...
Klaci79
Bell nagyon nagyon jó. Viszont ilyenkor mindig eszembe jut, hogy mi lesz az offseasonben. Én meglepődnék ha nálunk maradna, egyszerűen rengeteg pénzt kér, és ott van Conner.. akiből ugyan nem láttunk sokat, de mindenki imádja. Plusz a falunk is egészen jó, Conner is tudna hozni jó számokat valószínűleg, ha nem is "Bell-i" számokat.
tenorx
Ezt azért bátor így kijelenteni, Connerből nagyon keveset láttunk és akkor sem volt semmi extra benne. Teljes sebességgel elindul, bemegy az első lyukba, majd az első, vagy második ember szereli. Bell-hez jelen pillanatban még hasonlítani sem lehet. Az meg nem érv, hogy mindenki imádja, és sok mez fogy.
Részemről kérhet bármennyit, nagy eséllyel Ben visszavonul (ha nem akkor is kell már mellé egy ilyen futó), az új QB-nak meg a lehető legnagyobb segítség kell egy futótól, legyen az futójáték, vagy rövidpassz neki.

Persze nehéz elvonatkoztatni az offseason-ban történtektől, de eltelt annyi idő és meccs, hogy elfelejtesse velem.

több mint 6 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Todd HaleyJan
Bruce AriansSoldados
Neeeee, megint 5 oldalon keresztül ugyan azt kell olvasni, Soldi könyörgök ne válaszolj, inkább elébe megyek! 😀

BA: az akkori állománnyal ez volt az elvárt, és bőven elegendő. Amikor ütött az óra akkor rendre nyert a csapat, és lezárta a meccseket. A mostani támadósorban ez nincs meg, soha nem tudják lezárni a meccset, és fordítani sem. Ravens hívta OC-nek, ez a legnagyobb elismerés, aztán év edzője lett, az átlagos Palmerből császárt csinált...stb.
TH: valamivel jobbak a statisztikák, de nem annyira mint kéne egy teljesen más játékosállományból álló offense-zel. Rendre alulteljesít, a fos rendszert alakítja a játékosállományára, nem a Ő alkalmazkodik a játékosokhoz. Elméletileg játékelméletileg ostoba, nem érti a játékot, mindig más play-t hív mint amit kéne...stb.

Hagyjuk már ezt a 26-jára való összehasonlítást, úgysem győzitek meg egymást.
Jöjjön egy teljesen új OC, és mindenki boldog lesz. 😊

több mint 7 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
...no
...
Soldados