Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Egy PR-ben olvastam, amin 2. helyen vagyunk: Ben nélkül veretlenek vagyunk, Bennel verhetetlenek...?
Soldados
😂 ez aztán merész két meccs után, amiből az egyik hosszabbításos a másik pedig one possession game ami minden turnover ellenére egy passzal már egál is lett volna (ami nem is volt olyan messze a valóságtól) 😂 de go for the perfect season 😛

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egy PR-ben olvastam, amin 2. helyen vagyunk: Ben nélkül veretlenek vagyunk, Bennel verhetetlenek...?

No ehhez jól passzol ez a videó: http://www.youtube.com/watch?v=Lto9O19RLpM

Hát szó mi szó nagyon várjuk már vissza, hogy vezesse ezt a csapatot, mert asszem mindannyian nagyon bizakodóak lettünk - nem véletlenül. Most (megint) minden összeállhat, ha egy vezér az offense élére áll. Sokan nem hisznek benne, hogy sokat javulhat tőle az offense-ünk, pedig... Ben mi így szeretünk, szorongasd a kezedben a labdát, nyelj be 4-5 sacket, ha kell, menekülj ki másik 5-ből, de aztán amikor már üt az óra, akkor sújts le, mint már annyiszor megtetted. 😊 Mi ezt szeretjük, mi ezt várjuk, csak légy önmagad (kicsit kevesebb tesztoszteronnal 😀) és légy clutch.

Na akkor ezt még ide: http://www.youtube.com/watch?v=3Z5dqelV_8s&feature=related

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hampton és Starks edz teljes intenzitással, viszont Ward és Kemo csak limitáltan, míg Dixon és Essex továbbra sem edz.

Dixonnak valszeg 6 hetet kell kihagynia, de ha se Lefty, se Batch nem sérül meg, akkor BB visszatérésekor szinte tuti, hogy IR-re kerül.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Kemo és Ward is kapott 5000 dolcsis büntit az első play után kirobbant tömegjelenet miatt.Soldados
Nem vágja földhöz őket az tuti..... meg lehet, hogy a csapat ezt ki is fizeti ezt helyettük.

több mint 14 éve
Kemo és Ward is kapott 5000 dolcsis büntit az első play után kirobbant tömegjelenet miatt.

több mint 14 éve
Lehet átsiklottam felette, de mi a helyzet Flo-val?
Eddz már, vagy kidőlt pár hétre?The terrible towel
Flo edz.

Csak Essex és Dixon nem edzett tegnap, mindenki más hadra fogható.

több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Lehet átsiklottam felette, de mi a helyzet Flo-val?
Eddz már, vagy kidőlt pár hétre?
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Mondjuk szerintem ettől nem értékelődik fel, csak különlegessé teszi. Persze lehet, hogy ez is csak nézőpont kérdése.

---

Más:

21: Quarterback hurries/pressures the Steelers have recorded in two games.

0: Punts Daniel Sepulveda has placed inside the 20-yard line this year.

Reed meg állítólag máshogy próbál rúgni, mert tavaly a legpocsékabb volt a touchback arányt nézve... hát nem tudom mi sül ki ebből.

http://pittsburghlive.com/x/pittsburghtrib/sports/steelers/s_700839.htmlkishaszi
Igen, azt hiszem, helyesebb a különleges jelző.

A front-7 brutál, Sepu idén tényleg nem vmi pontos, viszont Reed idén már több TB-t rúgott, úgyhogy úgy tűnik jobb az "új" rúgás.Soldados
10-ből 2. Arányát tekintve jó, mert tavaly 81ből 3. Emlékezzünk, azárt a szar ST mellett nyílván számít az is, hogy mennyiszer van esélyük visszahordani. Átlagban 67 yardosak Reed kickoffjai.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 271 — Giants fan
Érdekes stat, amely felértékeli a Titans elleni, offense nélküli győzelmünket:

In the Superbowl era of professional football only 24 teams (out of over 25,000 games) have ever won with 130 yards or less. The Steelers have done so twice in their history. The previous win was against the Houston Oilers in 1990, where they accumulated 123 yards and won 20-9. The Oilers had 309 yards of offense, but turned the ball over 4 times to Pittsburgh's 0. A few years later in 2002, the city of Houston paid back the Steelers when the Texans beat them with the lowest recorded offensive output (in a win) in the history of the NFL. They put up just 47 yards of offense and beat the Steelers 24-6, because of 5 turnovers their defense created.Soldados
47 yardos offense-el 24-6ra nyerni azért az nemsemmi 😊
több mint 14 éve
Mondjuk szerintem ettől nem értékelődik fel, csak különlegessé teszi. Persze lehet, hogy ez is csak nézőpont kérdése.

---

Más:

Reed meg állítólag máshogy próbál rúgni, mert tavaly a legpocsékabb volt a touchback arányt nézve... hát nem tudom mi sül ki ebből.

http://pittsburghlive.com/x/pittsburghtrib/sports/steelers/s_700839.htmlkishaszi
Igen, azt hiszem, helyesebb a különleges jelző.

A front-7 brutál, Sepu idén tényleg nem vmi pontos, viszont Reed idén már több TB-t rúgott, úgyhogy úgy tűnik jobb az "új" rúgás.

több mint 14 éve

---

Más:

http://pittsburghlive.com/x/pittsburghtrib/sports/steelers/s_700839.html

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Érdekes stat, amely felértékeli a Titans elleni, offense nélküli győzelmünket:

In the Superbowl era of professional football only 24 teams (out of over 25,000 games) have ever won with 130 yards or less. The Steelers have done so twice in their history. The previous win was against the Houston Oilers in 1990, where they accumulated 123 yards and won 20-9. The Oilers had 309 yards of offense, but turned the ball over 4 times to Pittsburgh's 0. A few years later in 2002, the city of Houston paid back the Steelers when the Texans beat them with the lowest recorded offensive output (in a win) in the history of the NFL. They put up just 47 yards of offense and beat the Steelers 24-6, because of 5 turnovers their defense created.

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Randle El gyakorolt QBként 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amúgy meg nekem úgy tűnik Woodley mobilisabb lett. Nem tudom, hogy mit csinált, de eddig inkább egy elefántra hasonlított, most egy pöttyet koordináltabbnak tűnik a mozgása,

Laby: igen, Randle-El tud még dobálni, mondjuk... esetleg...kishaszi
Vagy esetleg Ward...... 😀 (joke)
a 95-ös peach bowlon 400 yard fölött dobált 😂 !
több mint 14 éve
Amúgy meg nekem úgy tűnik Woodley mobilisabb lett. Nem tudom, hogy mit csinált, de eddig inkább egy elefántra hasonlított, most egy pöttyet koordináltabbnak tűnik a mozgása,

Laby: igen, Randle-El tud még dobálni, mondjuk... esetleg...

több mint 14 éve
ez volt már?
http://mondesishouse.blogspot.com/2010/09/james-harrisons-slam-of-vince-young.htmlTibi76
Én csak nevetek ezen Tibi😊
Kicsengeti egy fingással, ennyit ér a sztori.

több mint 14 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Vicces hogy 4. számú qb-nk a kezdő már. Ki dobál ha ő is lesérül Bucc ellen?? Randle El vagy ki? 😊

több mint 14 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 494 — Steelers fan
ez volt már?
http://mondesishouse.blogspot.com/2010/09/james-harrisons-slam-of-vince-young.htmlTibi76
na a szokásos f@szság...
sztem ért ennyit 😛 😊
több mint 14 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
ez volt már?
http://mondesishouse.blogspot.com/2010/09/james-harrisons-slam-of-vince-young.html

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Hampton és Starks teljes edzést csinált.

Essex nem edzett, ha nem lesz hadra fogható vasárnap, akkor Legursky játszik majd a helyén.

több mint 14 éve
Charlie Batch lesz a kezdő a Tampa ellen.

több mint 14 éve
AFC North figyelő - Week 2: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1319

több mint 14 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
TOP 5 defensive play in Week 2: http://www.nfl.com/videos/nfl-countdowns/09000d5d81ab5934/Top-five-defensive-plays-of-Week-2

No ki nyert? Ja, Troy, no nem az interceptionnel. 😊Soldados
Hát igen, ez nagyon brutál volt. Zseniális megoldás, de mint tudjuk, Troynál ezek hétköznapi dolgok.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 14 éve
James Harrison is the AFC Defensive Player of the Week

Nem hiszem, hogy ez kérdés volt. Legnagyobb riválisait pedig a csapattársai között kellett keresni. 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bár hivatalos infor csak a keddi sajtótájékoztató után lesz, de úgy néz ki nincs komoly sérült, azaz sem Flozell, sem Essex nem sérült komolyabban.Soldados
Maxi, Sanders, Worilds és Hampton tuti bevethetőek lesznek vasárnap, azonban Essex bokasérülése miatt még limitáltan edz és kérdéses a szereplése.

Ami tetszett, h Tomlin külön kiemelte és megdicsérte Sly-t (nem véletlen hisz látványosan jó és 4 tackle- el ő vezeti a ST-t valamint a return td-ben is nagy érdeme volt.)Chrisdol
Pedig hogy sajnálták szegény srácot, hogy tönkre tesszük a karrierjét, aztán beverekedte magát az 53-as rosterre és lassan a specieal team no1-ja lesz. Hátha felkap pár kilót és idővel akár a D-ben is szerepet kaphat. Ilyen mentalitással sokra viheti nálunk!Szokol
Így van, én speciel többet látok (remélek) benne a ST-nél, igaz nem most, talán 1-2 év múlva. Mindenesetre a specbe hosszú távú ász lehet.
Everest munkamorálja is merőben más és jobb lehet, hiszen Harrison nyilatkozta, h ég és föld a tavalyi és az idei munka.