NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 500
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amúgy meg nekem úgy tűnik Woodley mobilisabb lett. Nem tudom, hogy mit csinált, de eddig inkább egy elefántra hasonlított, most egy pöttyet koordináltabbnak tűnik a mozgása,Vagy esetleg Ward...... 😀 (joke)
Laby: igen, Randle-El tud még dobálni, mondjuk... esetleg...kishaszi
a 95-ös peach bowlon 400 yard fölött dobált 😂 !
több mint 14 éve
Amúgy meg nekem úgy tűnik Woodley mobilisabb lett. Nem tudom, hogy mit csinált, de eddig inkább egy elefántra hasonlított, most egy pöttyet koordináltabbnak tűnik a mozgása,Laby: igen, Randle-El tud még dobálni, mondjuk... esetleg...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
ez volt már?Én csak nevetek ezen Tibi😊
http://mondesishouse.blogspot.com/2010/09/james-harrisons-slam-of-vince-young.htmlTibi76
Kicsengeti egy fingással, ennyit ér a sztori.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Vicces hogy 4. számú qb-nk a kezdő már. Ki dobál ha ő is lesérül Bucc ellen?? Randle El vagy ki? 😊
több mint 14 éve
ez volt már?na a szokásos f@szság...
http://mondesishouse.blogspot.com/2010/09/james-harrisons-slam-of-vince-young.htmlTibi76
sztem ért ennyit 😛 😊
több mint 14 éve
ez volt már?http://mondesishouse.blogspot.com/2010/09/james-harrisons-slam-of-vince-young.html
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Hampton és Starks teljes edzést csinált.Essex nem edzett, ha nem lesz hadra fogható vasárnap, akkor Legursky játszik majd a helyén.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Charlie Batch lesz a kezdő a Tampa ellen.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
AFC North figyelő - Week 2: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1319
több mint 14 éve
Red Star
206
TOP 5 defensive play in Week 2: http://www.nfl.com/videos/nfl-countdowns/09000d5d81ab5934/Top-five-defensive-plays-of-Week-2Hát igen, ez nagyon brutál volt. Zseniális megoldás, de mint tudjuk, Troynál ezek hétköznapi dolgok.
No ki nyert? Ja, Troy, no nem az interceptionnel. 😊Soldados
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 14 éve
James Harrison is the AFC Defensive Player of the WeekNem hiszem, hogy ez kérdés volt. Legnagyobb riválisait pedig a csapattársai között kellett keresni. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Így van, én speciel többet látok (remélek) benne a ST-nél, igaz nem most, talán 1-2 év múlva. Mindenesetre a specbe hosszú távú ász lehet.Pedig hogy sajnálták szegény srácot, hogy tönkre tesszük a karrierjét, aztán beverekedte magát az 53-as rosterre és lassan a specieal team no1-ja lesz. Hátha felkap pár kilót és idővel akár a D-ben is szerepet kaphat. Ilyen mentalitással sokra viheti nálunk!SzokolBár hivatalos infor csak a keddi sajtótájékoztató után lesz, de úgy néz ki nincs komoly sérült, azaz sem Flozell, sem Essex nem sérült komolyabban.SoldadosMaxi, Sanders, Worilds és Hampton tuti bevethetőek lesznek vasárnap, azonban Essex bokasérülése miatt még limitáltan edz és kérdéses a szereplése.
Ami tetszett, h Tomlin külön kiemelte és megdicsérte Sly-t (nem véletlen hisz látványosan jó és 4 tackle- el ő vezeti a ST-t valamint a return td-ben is nagy érdeme volt.)Chrisdol
Everest munkamorálja is merőben más és jobb lehet, hiszen Harrison nyilatkozta, h ég és föld a tavalyi és az idei munka.
több mint 14 éve
Pedig hogy sajnálták szegény srácot, hogy tönkre tesszük a karrierjét, aztán beverekedte magát az 53-as rosterre és lassan a specieal team no1-ja lesz. Hátha felkap pár kilót és idővel akár a D-ben is szerepet kaphat. Ilyen mentalitással sokra viheti nálunk!Bár hivatalos infor csak a keddi sajtótájékoztató után lesz, de úgy néz ki nincs komoly sérült, azaz sem Flozell, sem Essex nem sérült komolyabban.SoldadosMaxi, Sanders, Worilds és Hampton tuti bevethetőek lesznek vasárnap, azonban Essex bokasérülése miatt még limitáltan edz és kérdéses a szereplése.
Ami tetszett, h Tomlin külön kiemelte és megdicsérte Sly-t (nem véletlen hisz látványosan jó és 4 tackle- el ő vezeti a ST-t valamint a return td-ben is nagy érdeme volt.)Chrisdol
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bár hivatalos infor csak a keddi sajtótájékoztató után lesz, de úgy néz ki nincs komoly sérült, azaz sem Flozell, sem Essex nem sérült komolyabban.SoldadosMaxi, Sanders, Worilds és Hampton tuti bevethetőek lesznek vasárnap, azonban Essex bokasérülése miatt még limitáltan edz és kérdéses a szereplése.
Ami tetszett, h Tomlin külön kiemelte és megdicsérte Sly-t (nem véletlen hisz látványosan jó és 4 tackle- el ő vezeti a ST-t valamint a return td-ben is nagy érdeme volt.)
több mint 14 éve
TOP 5 defensive play in Week 2: http://www.nfl.com/videos/nfl-countdowns/09000d5d81ab5934/Top-five-defensive-plays-of-Week-2No ki nyert? Ja, Troy, no nem az interceptionnel. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az biztos... hisz Rivers csapatának szurkol. 😛Jó cuccot nyomhatsz😀Tibi76Dixont megműtik szerdán. Ez kb annyit jelent, hogy Ben visszatérésekor sztem IR lesz, ha addig Batch és Lefty is egészséges marad.Freeman szarrá veri a déteket.szaba
RSG: kb mindegy ki a QB, ha a védelem így játszik.Soldados
több mint 14 éve
Jó cuccot nyomhatsz😀Dixont megműtik szerdán. Ez kb annyit jelent, hogy Ben visszatérésekor sztem IR lesz, ha addig Batch és Lefty is egészséges marad.Freeman szarrá veri a déteket.szaba
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Attól félek, ha így veretlenek vagytok, akkor Bennel már verhetetlenek lesztek.szabaEz kivételesen tetszett. 😊
több mint 14 éve
szaba
10 543
Attól félek, ha így veretlenek vagytok, akkor Bennel már verhetetlenek lesztek.
több mint 14 éve
Én szeretem a Tampát, szóval nem akarom őket tutira bántani, de az Freeman ezt a D-et né viccelj már.Most röhögsz, de mikor majd GW drive végén fut egy 20 yardosat, sírni fogsz 😛szabaFreeman szarrá veri a déteket.szabaLOL! Menj aludni, közben álmodozhatsz. 😛Soldados
Tampának ott van esélye, hogy a mi gyenge O-kat megfogja, esetleg labdaszerzésből pont, illetve a spec team.
Freeman, hogy szétszedje ezt a D szerintem nincs benne az opcióban. Ryan sokkal jobb QB jobb elkapókkal és neki se sikerült.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ilyen D ellen lehetetlen 😛Most röhögsz, de mikor majd GW drive végén fut egy 20 yardosat, sírni fogsz 😛szabaFreeman szarrá veri a déteket.szabaLOL! Menj aludni, közben álmodozhatsz. 😛Soldados
több mint 14 éve
😂 Aztán felkelsz és bilibe lóg a kezed 😀Dixont megműtik szerdán. Ez kb annyit jelent, hogy Ben visszatérésekor sztem IR lesz, ha addig Batch és Lefty is egészséges marad.Freeman szarrá veri a déteket.szaba
több mint 14 éve
Holdkóros...Most röhögsz, de mikor majd GW drive végén fut egy 20 yardosat, sírni fogsz 😛szabaFreeman szarrá veri a déteket.szabaLOL! Menj aludni, közben álmodozhatsz. 😛Soldados
több mint 14 éve
szaba
10 543
Most röhögsz, de mikor majd GW drive végén fut egy 20 yardosat, sírni fogsz 😛LOL! Menj aludni, közben álmodozhatsz. 😛SoldadosDixont megműtik szerdán. Ez kb annyit jelent, hogy Ben visszatérésekor sztem IR lesz, ha addig Batch és Lefty is egészséges marad.Freeman szarrá veri a déteket.szaba