NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Óriási győzelem volt. Megjártuk a poklot és a mennyet, összességében Shakespeare valamennyi királydrámája együttvéve sem tartalmaz annyi feszültséget és fordulatot mint a tegnapi meccs. A sok pont ellenére is a védelmek meccse volt ez. Ha jól emlékszem kevesebb mint 300 yardot haladtunk , a Hollók meg talán csak 160-at, vagyis a dominánsabb defense nyert.A bírók meg szexuáljanak Goodellel. Tegnap is közröhej tárgya volt amit műveltek. Nevetséges büntik, miközben teljesen egyértelmű dolgokat vakon szemlélnek. Esküszöm ha a soccerban egy védő az ötösön felkapja a labdát a csatár elöl és a hóna alá csapva elsétál a bíró előtt, miközben az továbbot int, az sincs annyira durva mint amiket manapság a zebrák egyszerűen tudomásul se vesznek.
Végül a kérdés, hogy mibe fáj nekünk ez a győzelem? Lehet e már tudni, hogy mibe került nekünk ez a diadal? A sérültekkel kapcsolatban remélem a legjobbakat, de a Hollók sosem adják olcsón a tollukat. Viszont most már akárki jön is szembe, gázoljuk el!

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 14 éve
Dettó. 95-ben a Sat1-en néztem meg a Steelers-Cowboys SB-t, amelyen eldőlt a sorsom, mert akkor már nagy Pens-fan voltam. 😊Örökké hálás leszek a 90-es évek Lemieaux-Jagr-Stevens-Francis féle Pens-ének, nekik köszönhetően lettem örökre Pittsburgh szurkoló, és ezért élhettem át tegnap életem egyik legnagyobb szurkolását, győzelmét.Nem vagy egyedül 😉 Megy is a +1kishaszi
A jelenkori Steelersben számomra hasonlóan korszakos egyéniségek szerepelnek, akikre egész életemben emlékezni fogok.
Bármi lesz a folytatásban ez hatalmas élmény volt. Van egy olyan érzésem, hogy a konferenciadöntőben nem lesz könnyű dolga velünk a NE-nek, már ha ők kerülnek oda.bcsarli
Tibi: örülök, ha nem volt sírás! 😉 Ez a csapat annyiszor, de tényleg annyiszor bebizonyította, hogy az utolsó pillanatig érdemes benne bízni. Éppen ezért imádom ezt a csapatot!
Bár már leírtam egyszer, de olyan jól esik ízlelgetni, hogy megteszem megint: Ravens 126 total yard 3 turnoverrel. :cool:

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Adams, Scott - valahonnan kell akasztani tekköltsutianapHa már itt tartunk, Allen se nézett ki túl jól. Hivatalos közlemény még nem jött, hogy állunk sérültek terén, úgyhogy egyelőre inkább még csak bizakodjunk, hogy mindenki felépül a főcsoport-döntőre.
Ezzel a fallal meg lehet nyerni egy playoff meccset. Vagy kettőt. Hármat nem.Én is ezzel biztatom magam, hogy a Ravens-defense ellen az O-line nem igazán állta a sarat, de még így is ilyen teljesítményt tudott nyújtani az offense; a 'hollókénál' keményebb védelemmel (bár tudom, ez azért véleményes) pedig már nem nagyon nézhetünk szembe.
Szerintem is ilyesmi a helyzet, bár ha a Ravens D-t túlélték... ki tudja.Jan
Hajnalban annyira felspanoltam magam a meccsen, hogy nem bírtam elaludni. 14-14 -ig néztem a GB-Falconst is, könnyed levezetésként... 😀 JanBennem annyira felszökött az adrenalin, hogy azt a meccset is végignéztem. 😊 Mellesleg utána is alig három órát aludtam, és ma még hátravan két PO-meccs (bár az időpontok ma már ideálisabbak).
több mint 14 éve
Így alvás után is, imádom ezt a csapatot 😊 Mekkora élmény volt ezt a meccset végigszurkolni, áhhh 😀
több mint 14 éve
Mike Tomlin did not pull a Knute Rockne at halftime, no fiery speech or uplifting words. Little occurred out of the ordinary as the Steelers left the field trailing by two touchdowns at the half Saturday against Baltimore in their playoff game at Heinz Field.The instructions from a few veterans came quickly and decisively after an error-filled first half. "Get your heads up," defensive end Brett Keisel said. "There's a lot of football left to play."
Read more: http://www.post-gazette.com/pg/11016/1118462-66.stm#ixzz1BCtoTaXm
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Csak érdekességképpen: napra pontosan 5 évvel korábban volt az a bizonyos Colts-Steelers meccs, amit szintén soha nem fogok elfelejteni, és szerintem sokan innen így vannak vele. A tegnapi ahhoz fogható hatalmas sportélmény volt, és azután megnyertük a SB-t is 😉
több mint 14 éve
Hajnalban annyira felspanoltam magam a meccsen, hogy nem bírtam elaludni. 14-14 -ig néztem a GB-Falconst is, könnyed levezetésként... 😀 Az örömön túl azért meg kell említenem, hogy LT poszton "jól állunk", mert a csere is tud annyit mint a kezdő -egyformán súlytalan Scott és Legu. 😐 Kb annyit tudtak hozzátenni, hogy ott voltak.
Power ranking, alapszakasz után:
3. (-) Pittsburgh Steelers (12-4)
Ezzel a fallal meg lehet nyerni egy playoff meccset. Vagy kettőt. Hármat nem.
Szerintem is ilyesmi a helyzet, bár ha a Ravens D-t túlélték... ki tudja.
több mint 14 éve
Hines Ward: "Putting Baltimore out, it couldn't get any greater"
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
http://espn.go.com/video/clip?id=6025759
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
A legméltóbb ellenfél ellen, egy felejthetetlen fordulatos, a defense-ek nagy játékait hozó meccsen győzelem, juhéééj!!! Ez a playoff foci!
több mint 14 éve
"I'd just tell him to keep his head up," Roethlisberger said. "He's a really, really good player. He's going to be one of the best in this league." Azért nehogy rámozduljon vmi buliban Flaccora😀
több mint 14 éve
Nekem ez a meccs azért közel sem az a klasszikus, mint számotokra, mégpedig azon egyszerű okból kifolyólag, hogy nem ezt vártam. Az az igazság, hogy az első félidőben a Steelers volt szinte értékelhetetlen, a másodikban pedig Ravens. Eddig inkább az volt a jellemző, hogy két-két jól működő csapatrész küzd egymás ellen, most viszont inkább egymás hibáiból éltek mindketten.A meccs eleji zászlóerdő az egész meccsre rányomta a hangulatát, röhejes volt az egész úgy ahogy van. A bíráskodás is kritikán aluli volt, be nem fújt holdingok tömegével, hibás PI megítélésekkel, ahogy véleményem szerint a PO-ban nem illik visszafújni Webb TD-jét egy olyan semmiségért, amiből minden playben van három.
Clark látványos játékának nagyon örültem, számomra ő mindig kedvenc marad hard hitter mivolta miatt, de most ő fordította meg egymaga a meccset. Elalvás előtt azon gondolkodtam, hogy BB-nek mekkora szerencséje van, hogy a Steelershez került, mert sehol máshol nem nőtte volna így ki magát. Persze ez a csapat szerencséje is! 😊
Szóval jó meccs volt végül is, fordulatos, izgalmas, de ez közel sem az a smashmouth football volt, mint amit vártam. Remélem a NE elleni meccs talán már számomra is egy klasszikus győzelmet rejteget magában! 😊
több mint 14 éve
Adams, Scott - valahonnan kell akasztani tekköltMaxi riszpekt a Hollóknak. Utálom őket, mert mindig, mindig kibaszottul kemények, a legnehezebb ellenfél, sose lehet biztosra menni ellenük, akármit mutatnak a statok.Mostanság "divat" az, hogy megszakadnak a nagy sorozatok (én legalábbis ezt figyeltem meg a személyes kedvenceimnél, soccerben is), de ezúttal ez szerencsére nem jött be, úgyhogy a divízióriválisok ellen eddig hibátlanok vagyunk a PO-ban, Big Ben is tovább javította kezdőként a statját a 'hollók' ellen, a Ravens-szel szemben a rájátszásban 3-0 ide, stb.
Mondjuk azt tényleg utálom bennük, hogy egy Ravens meccsen mindig egy chicago hopenyi sérültünk van...kishaszi
A sérülésekkel szerintem most viszonylag megúsztuk, én durvábbra számítottam. Ha minden igaz, nem is dőlt ki most senki, úgyhogy az egyetlen hiányzó az AFC-döntő előtt továbbra is "csak" Aaron Smith.vassadi27

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Maxi riszpekt a Hollóknak. Utálom őket, mert mindig, mindig kibaszottul kemények, a legnehezebb ellenfél, sose lehet biztosra menni ellenük, akármit mutatnak a statok.Mostanság "divat" az, hogy megszakadnak a nagy sorozatok (én legalábbis ezt figyeltem meg a személyes kedvenceimnél, soccerben is), de ezúttal ez szerencsére nem jött be, úgyhogy a divízióriválisok ellen eddig hibátlanok vagyunk a PO-ban, Big Ben is tovább javította kezdőként a statját a 'hollók' ellen, a Ravens-szel szemben a rájátszásban 3-0 ide, stb.
Mondjuk azt tényleg utálom bennük, hogy egy Ravens meccsen mindig egy chicago hopenyi sérültünk van...kishaszi
A sérülésekkel szerintem most viszonylag megúsztuk, én durvábbra számítottam. Ha minden igaz, nem is dőlt ki most senki, úgyhogy az egyetlen hiányzó az AFC-döntő előtt továbbra is "csak" Aaron Smith.
több mint 14 éve
Tisztelem a Ravenst, nekik szurkoltam volna a folytatásban, de rányomta volna a bélyegét a következő heteimre, ha a 2. Ravens TD-vel esetleg kikapunk.++111
Nem terveztem élőben megnézni a 2. meccset, de ki tud ezután aludni? 😀
J.bcsarli
Maxi riszpekt a Hollóknak. Utálom őket, mert mindig, mindig kibaszottul kemények, a legnehezebb ellenfél, sose lehet biztosra menni ellenük, akármit mutatnak a statok.
Mondjuk azt tényleg utálom bennük, hogy egy Ravens meccsen mindig egy chicago hopenyi sérültünk van...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Gratulálok, a mutatott játék és küzdeni tudás alapján ezt a meccsetEgyetértek, a büntihez annyit, hogy ha nem 3+ másodpercig fogta volna, lehet nem fújják be...
nagyon megérdemeltétek...
Újfent bejött nálunk az O töketlensége... mármint, hogy képtelenek 60 percig pörögni.
Egy apróság: a punt return esetében, mondja már meg nekem valaki, hogy ha a labdás mögülem jön, akkor azt nekem honnan kell látni, hogy hova blokkoljak? Az véleményes nálam, mint bünti, de ez nem változtat a csapatotok érdemein ma... szép comeback volt.
A zebráknak meg a femenőit... ismét megmutatták, hogy egy meccset hogy kell ronggyá fújni oda-vissza...
Szeptemberben Ellenetek Újra...Collapo
több mint 14 éve
"a Ravens jobb elkapósorral rendelkezik" -ja csak kevesebbek egy Sanders-szel meg egy BarnaTónival -mint láthatójajj Polának nem volt szép meccse. de ha eltörik az ujjad még mindig van 9 másik a kezeden 😂
Zsuzsám csinálta a tekkölt az első Webbes visszahordásnál, ha jól láttam 😂

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Örökké hálás leszek a 90-es évek Lemieaux-Jagr-Stevens-Francis féle Pens-ének, nekik köszönhetően lettem örökre Pittsburgh szurkoló, és ezért élhettem át tegnap életem egyik legnagyobb szurkolását, győzelmét.Nem vagy egyedül 😉 Megy is a +1
A jelenkori Steelersben számomra hasonlóan korszakos egyéniségek szerepelnek, akikre egész életemben emlékezni fogok.
Bármi lesz a folytatásban ez hatalmas élmény volt. Van egy olyan érzésem, hogy a konferenciadöntőben nem lesz könnyű dolga velünk a NE-nek, már ha ők kerülnek oda.bcsarli
több mint 14 éve
Megérdemeltük. Imádom ezt a csapatot. Nem fogok visszaolvasni az eredménykövetőben, de biztos ment a sírás-rívás. Én gabtsival néztem a meccset, és azt mondtam neki, 14 pontot ledolgozni a Ravens ellen qrva nehéz, már-már lehetetlen, de kell egy momentum és akkor sikerülhet. Erre még visszatérek.Gyáááá bazmeg mekkora volt. Mondtam, 21-7-nél, hogy Ravens ellen 2 TD mínusz, innen visszajönni????? Na, ez a feladat, gecimélyről, a Ravens D ellen. Clark szürke eminenciásból megint előlépett playmakerré, de Hood, és harrison is állat volt. Harrison??? Milyen holdingokat nem fújtak már be megint rajta? Nem olyanokat, hogy be lehet fújni oké, hanem kibaszott nagyokat, ráadásul ez csak a visszajátszott dolgok voltak, abból is kb. 6....
Hogy miért érdemeltük meg? Álljanak itt is a száraz tények:
turnover: 3-2 a Steelersnek
3rd down: 50-42% a Steelersnek
4th down: 1/1-1/0 a Steelersnek
total yard: 263-126 a Steelersnek (itt jegyzem meg miről is beszélünk...!?)
pass yd: 192-91 a Steelersnek (ja, a 2 QB közti különbség nem döntő...)
rush yd: 71-35 a Steelersnek
Nincs miről beszélni. A labda mindkét oldalán jobbak voltunk. De akkor visszatérek a momentumra. Én 1, az egy momentumot kértem. De Ryan Clark kettőt adott ennek a csapatnak. Ez az ő győzelme volt. Senki másé. A meccs embere ő, beszélhetünk itt BB 50 yardos passzáról, Brown elkapásáról, Ward sorsdöntő 1st downjairól, Mendenhall 2 TD-jéről, de a meccset az a zseniális Ryan Clark forced fumble fordította meg. Élénken élnek bennem Dick LeBeau szavai, amit HoF-beiktatásakor mondott. Clark kapta a legnagyobb fényezést tőle. Most azt hiszem kiderült miért.
Ettől függetlenül BB gecinagy. Lehet hinni, vagy nem hinni a clutch fogalmában, de ez az ember megint 3. és irgalmatlan sokra odavert egy 50 yardos passzt, amin eldőlt a meccs. Harrison 3 sack? WTF!? Woodley 1 sack, 1 FR. Ward 1st downjai, Brown elkapása, Mendy 2 TD-je. Ja és Hood most vmi elképesztően nagyot játszott. Most láttam először, hogy miért is volt 1. körös, irgalmatlan nagy volt, ez óriási dicséret tőlem, de Smith se lehetett volna jobb ennél.
Egy a lényeg a labda mindkét oldalán jobbak vagyunk (kivéve spec team, abban sokkal-sokkal jobb a Ravens), mert nekünk mindig eggyel több playmakerünk van a labda mindkét oldalán.Soldados
Clarknak szerintem idén önmagához képest gyengébb éve volt, persze ez sok mindentől függhet de most milyet odapirított.
Magamban üvöltöttem, kiabáltam, káromkodtam, meg ráztam az öklöm, sajna az lett az eredménye, hogy a 2. félidőben vagy 5x ébresztettem fel a tojót😛
Óriásklasszikus ez a meccs, és örülök, hogy megnyertük, a 2. félidő alapján megérdemelten.
Amúgy BB 3rd&19-re csinálta meg a 62 yardos passzt. Eszembe jutottak a play előtt Geronimo szavai + az idei évben hányszor csinálta meg ezt.
több mint 14 éve
Ez már tényleg az álmok netovábbja... Történjen bármi a PO hátralévő részében, ezzel a meseszerű győzelemmel minden várakozásomat magasan túlszárnyalta a csapat; bárhogy is alakul majd az AFC-döntő, én büszke leszek erre az alakulatra.Ennél drámaibb forgatókönyvet nem nagyon lehetett volna elképzelni, de utólag belegondolva, én semmin sem változtatnék. Az első félidő után, amikor minden ellenünk dolgozott és minden helyzetből balszerencsésen jöttünk ki, a második játékrészben egy teljesen más csapat jött ki a pályára. A defense elképesztően dominált, folyamatos nyomást gyakoroltak Flaccóra, jöttek a sackek, a turnoverek; meccsben tartottak és megadták az esélyt az offense-nek arra, hogy megfordítsuk a meccset. Ahogy arra számítani lehetett, a Ravens D-line szétszedte az O-line-unkat, Big Bent állandó nyomás alatt tartották és folyamatosan vitték földre, de amikor kellett, a kulcsfontosságú play-eknél, összeszedte magát a fal, meg tudták fogni a 'hollók' rohamait, BB és az általa vezérelt offense pedig hatalmasat játszva megfordította a meccset.
Nem tudom, lehet-e még fokozni az általatok leírtakat, azt hiszem mindenki tisztában van vele, mekkora diadal volt ez. Én azt gondolom, a csapat maximálisan teljesítette azt, ami elvárható volt tőle, és akár a Patriots, akár a Jets lesz az ellenfél a konferencia-döntőben, egy esetleges vereség esetén is óriási sikerként könyvelhetjük majd el ezt a szezont. GO STEELERS!
több mint 14 éve
A steelers.hu törzsgárdája a Chilly presszóban nézte közösben a meccset, az első félidei letargia után el tudjátok képzelni milyen üvöltözés volt. Próbáltuk minden 3. kísérletnél ugyanazt a mozdulatsort csinálni akár védekezés akár támadás. Mindig csak ugyanazok pörgethettek 😀 Persze babonásak nem vagyunk 😉. Gecinagy győzelem volt, de ezt már mindenki leírta előttem. Ebből erőt kell meríteni, ezzel a 2. félidős D és O hozzáállással TOm-TOm is elmegy majd a picsába és sírva fogja nézni az ünneplő AFC bajnokokat!!!!!!
több mint 14 éve
Örökké hálás leszek a 90-es évek Lemieaux-Jagr-Stevens-Francis féle Pens-ének, nekik köszönhetően lettem örökre Pittsburgh szurkoló, és ezért élhettem át tegnap életem egyik legnagyobb szurkolását, győzelmét.A jelenkori Steelersben számomra hasonlóan korszakos egyéniségek szerepelnek, akikre egész életemben emlékezni fogok.
Bármi lesz a folytatásban ez hatalmas élmény volt. Van egy olyan érzésem, hogy a konferenciadöntőben nem lesz könnyű dolga velünk a NE-nek, már ha ők kerülnek oda.
több mint 14 éve
Nagyon tévedsz, senki sem sírt tudtommal.Magam részéről bíztam a csapatban végig.
több mint 14 éve
Még egy dolgot tennék hozzá, amit Woodley írt Facebookon:"Btw is there any QB ud rather have leading ur team than ben?? thats an easy NO.. he stepped up BIG 2day"
Amúgy Woodley sorozata megszakadt, korábbi 4 PO-meccsén mindig 2 sackje volt, most csak egy. Ez legyen a legnagyobb bajunk. :cool:

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Megérdemeltük. Imádom ezt a csapatot. Nem fogok visszaolvasni az eredménykövetőben, de biztos ment a sírás-rívás. Én gabtsival néztem a meccset, és azt mondtam neki, 14 pontot ledolgozni a Ravens ellen qrva nehéz, már-már lehetetlen, de kell egy momentum és akkor sikerülhet. Erre még visszatérek.Hogy miért érdemeltük meg? Álljanak itt is a száraz tények:
turnover: 3-2 a Steelersnek
3rd down: 50-42% a Steelersnek
4th down: 1/1-1/0 a Steelersnek
total yard: 263-126 a Steelersnek (itt jegyzem meg miről is beszélünk...!?)
pass yd: 192-91 a Steelersnek (ja, a 2 QB közti különbség nem döntő...)
rush yd: 71-35 a Steelersnek
Nincs miről beszélni. A labda mindkét oldalán jobbak voltunk. De akkor visszatérek a momentumra. Én 1, az egy momentumot kértem. De Ryan Clark kettőt adott ennek a csapatnak. Ez az ő győzelme volt. Senki másé. A meccs embere ő, beszélhetünk itt BB 50 yardos passzáról, Brown elkapásáról, Ward sorsdöntő 1st downjairól, Mendenhall 2 TD-jéről, de a meccset az a zseniális Ryan Clark forced fumble fordította meg. Élénken élnek bennem Dick LeBeau szavai, amit HoF-beiktatásakor mondott. Clark kapta a legnagyobb fényezést tőle. Most azt hiszem kiderült miért.
Ettől függetlenül BB gecinagy. Lehet hinni, vagy nem hinni a clutch fogalmában, de ez az ember megint 3. és irgalmatlan sokra odavert egy 50 yardos passzt, amin eldőlt a meccs. Harrison 3 sack? WTF!? Woodley 1 sack, 1 FR. Ward 1st downjai, Brown elkapása, Mendy 2 TD-je. Ja és Hood most vmi elképesztően nagyot játszott. Most láttam először, hogy miért is volt 1. körös, irgalmatlan nagy volt, ez óriási dicséret tőlem, de Smith se lehetett volna jobb ennél.
Egy a lényeg a labda mindkét oldalán jobbak vagyunk (kivéve spec team, abban sokkal-sokkal jobb a Ravens), mert nekünk mindig eggyel több playmakerünk van a labda mindkét oldalán.