NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
kátrány: nem rövid, csak teljesen értelmetlen a tavallyal példálozni. Semmiféle kihatása nincs az idei szezonra. Új játékosok, új edzők, új pszichés, mentális, és fizikális állapot, más taktikák, stb. Én is jöhetnék 2008-cal, de nem teszem, mert annak sincs értelme. A sérülések persze közbeszólhatnak, de amíg nincsenek kulcssérültek, addig erről kár is fecsegni, hogy mi lesz, ha...
Soldados
Soldi,félreértesz,én rólad beszélek,tavaly már a 6-1-nél Pittsburgh-be követelted a kupát...
Aztán 😛kátrány
Ilyet soha nem tettem. Max annyit amit most is mondok: komoly esélyessé léptünk elő. sokkal komolyabbá, mint amilyen az idény előtt kikiáltott Ravens. 😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Nekünk nincs rá szükségünk, nektek fontosabb a meccs. 😉 Tudod 3-0 vs 2-1, s ebből lehet 4-0 vs 2-2, vagy 3-1 mindkettő... Kinek is fontosabb?! 😛Soldados
Mint tavaly,mennyivel 6-1 el kezdtetek?Aztán a végére összeomlottatok ,mint a berlini fal és bye-bye PO. 😛
Rövid az emlékezeted 😊kátrány
ja volt is kepesztés, hogy ki melyik meccset adja le 😂 befosiaksutianap
😀 Kösz a videot,majd az Olivia bébire visszakészülök... 😊

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 14 éve
kátrány: nem rövid, csak teljesen értelmetlen a tavallyal példálozni. Semmiféle kihatása nincs az idei szezonra. Új játékosok, új edzők, új pszichés, mentális, és fizikális állapot, más taktikák, stb. Én is jöhetnék 2008-cal, de nem teszem, mert annak sincs értelme. A sérülések persze közbeszólhatnak, de amíg nincsenek kulcssérültek, addig erről kár is fecsegni, hogy mi lesz, ha...
Soldados
Soldi,félreértesz,én rólad beszélek,tavaly már a 6-1-nél Pittsburgh-be követelted a kupát...
Aztán 😛

több mint 14 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
NYJ, ATL nagyon erős lett idén,
NO, NE se túl gyenge,
MIA, TB tud meglepetést okozni,
A csoport meg mindig pofozkodós....
Lehet, hogy volt már nehezebb schedule, de azért nem könnyű, ami most van...
BUF, DEN talán könnyebb meccs nekünk - itt nektek a TEN nehezebb volt -
HOU meg olyan kérdőjeles gárda... mi eddig általában jók voltunk ellenük, de
kérdés, hogy hogy jön ki nekik a lépés... erős az O-juk...
Izgalmas a leosztás... és van benne kihívás... de abban továbbra is biztos vagyok,
hogy PO csak a győztesnek lesz...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Ámen... reménykedjetek 😛Collapo
Nekünk nincs rá szükségünk, nektek fontosabb a meccs. 😉 Tudod 3-0 vs 2-1, s ebből lehet 4-0 vs 2-2, vagy 3-1 mindkettő... Kinek is fontosabb?! 😛Soldados
Mint tavaly,mennyivel 6-1 el kezdtetek?Aztán a végére összeomlottatok ,mint a berlini fal és bye-bye PO. 😛
Rövid az emlékezeted 😊kátrány
ja volt is kepesztés, hogy ki melyik meccset adja le 😂 befosiak

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Collapo: sztem egyáltalán nem durva a schedule. A 2008-as sokkal durvább volt.

Szokol: Chris Johnsont nem hasonlítanám senkihez jelenleg. Rice-hoz sem, a többi Madár RB-hez pláne nem. TB ellen elég hamar nagy előnyt szereztünk, így a TB_nek töbnyire paszolnia kellett, tehát mi is erre készültünk ezért ülhetett 1-2 futás jobban. Amúgy Blounton kívül a többit azért megfogtuk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Reménykedni mindig lehet. 😉Soldados
Rövid az emlékezeted 😊

több mint 14 éve
Azért Nektek sem mindegy a tie-breaker miatt 😊
Már várom a hétvégét 😊

Szvsz a teljes csoportból idén csak a győztes megy PO-ba... mert nem egyszerű a sorsolás egyiknek se, és egymást is
jól körbepofozhatjuk...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 993 — Steelers fan
Komolyan vki még elhiszi, hogy lehet majd futni ellenünk? Teljesen lényegtelen, hogy Rice játszik-e vagy sem. Így sem fog menni, úgy sem menne.Soldados
Azért ne felejtsd el, hogy ha jól emlékszem CJ futott ellenünk egy hosszút, amit holding miatt visszafújtak és a TB is igen jó átlaggal futott ellenünk (igaz keveset). Ráadásul ha jól rémlik, ott is volt egy hosszú játék, amit szintén holding miatt nulláztak le a sporik. Alapvetően egyet értek veled, de nehogy meglepődjünk. De a lényeg a TB konzisztensen tudott jókat futni ellenünk. Igaz volt hozzá egy jó faluk és egy underrated futójuk.
több mint 14 éve
Az idő eldönti... 😊
Én csak egy kemény, jó meccset szeretnék látni, arra meg szerintem nem lesz panasz...Collapo
Nekünk nincs rá szükségünk, nektek fontosabb a meccs. 😉 Tudod 3-0 vs 2-1, s ebből lehet 4-0 vs 2-2, vagy 3-1 mindkettő... Kinek is fontosabb?! 😛

több mint 14 éve
Komolyan vki még elhiszi, hogy lehet majd futni ellenünk? Teljesen lényegtelen, hogy Rice játszik-e vagy sem. Így sem fog menni, úgy sem menne.Soldados
Az idő eldönti... 😊
Én csak egy kemény, jó meccset szeretnék látni, arra meg szerintem nem lesz panasz...Collapo
Ámen... reménykedjetek 😛

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Az idő eldönti... 😊
Reménykedni mindig lehet. 😉

több mint 14 éve
Az idő eldönti... 😊
Én csak egy kemény, jó meccset szeretnék látni, arra meg szerintem nem lesz panasz...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Komolyan vki még elhiszi, hogy lehet majd futni ellenünk? Teljesen lényegtelen, hogy Rice játszik-e vagy sem. Így sem fog menni, úgy sem menne.

több mint 14 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
kezdő RG még kérdőjeles

He (Tomlin) thought Essex might return and the other three should play. He would not commit, however, to returning Essex to right guard, where he started last season and in the first two games before his injury. Tomlin said he liked how Doug Legursky played the position in Essex's absence.

"I thought he represented himself very well. I think that's one of the reasons Trai's feeling better."

Allen is játszik, őt sajnáltam volna ST-ből, csúnyán sántikált egy play után
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Én megmondom őszintén nem annyira tartok most a futástól, Rice-al vagy nélküle, mert Timmons-szal az élen nagyon összeállt a védelem közepe.
Ők sem lesznek 100 y fölött, ahogy sajnos most mi sem.
Én inkább attól tartok, h nehogy most süljön el Flacco keze.....

Érdekes lehet a Punci vs. Ngata páros, ami igazi csemege lesz.
Reed és Sepu esetében is a bucs elleni forma kell legalább, most aztán nagy szükség van az ellen kedvezőtlen mezőnypoziára és minden kis nyanvadt field goalra.Chrisdol
Ráadásul ugye azzal szokták trükközni a dolgot, hogy Ngata megy rá a TE-re, és simán eltakarítja az útból a futáshoz, megnyitva a helyet a RB-nek.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én megmondom őszintén nem annyira tartok most a futástól, Rice-al vagy nélküle, mert Timmons-szal az élen nagyon összeállt a védelem közepe.
Ők sem lesznek 100 y fölött, ahogy sajnos most mi sem.
Én inkább attól tartok, h nehogy most süljön el Flacco keze.....

Érdekes lehet a Punci vs. Ngata páros, ami igazi csemege lesz.
Reed és Sepu esetében is a bucs elleni forma kell legalább, most aztán nagy szükség van az ellen kedvezőtlen mezőnypoziára és minden kis nyanvadt field goalra.
több mint 14 éve
Üdv,

Igaz, hogy Rice nem játszik, de Willisen kívül van még Mekléjn is...
bár róla mindenki - még a csapatunk is - megfeledkezik...
Kemény, jó, zúzós meccset és kevés pontot várok...
Remélem el tudjuk hozni tőletek a meccset...
Meglátjuk...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Rice megsérült, lehet ki kell hagynia a vasárnapi meccset. Lehet érik a McGahee Clarke ütközet második felvonása? 😉

Emlékeztetőül:
http://www.dailymotion.com/video/x82qje_clark-hit-on-mcgahee_sportSzokol
McGahee-vel nem tudnának futni ellenünk, úgy is nehéz lesz ha lesz Rice nem még így.Darth
Ebben azért nem vagyok biztos. 1-1 TD-t csak oda szokott pörkölni nekünk:/

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Ez szerintem is benne van, de mondjuk pont a Browns ellen tér vissza. Azért egyelőre nem tűnnek annyira acélosnak, hogy megoldhatatlan feladat legyen BB számára-kishaszi
két lehetőség van a vissatérésnél - az egyiket már ismerjük, AkiafaszagyerekWilliTetudod - no az ne gyöjjön vissza, hanem inkábba ZúgyszeretnémMeghálálni - azt előszedhetné noHomály, noINTsutianap
Tavaly a Browns csúnyán megtréfált benneteket,BB-vel az élen.Rendesen meggyomrozták...kátrány
akartam vót küdeni a HollóTopickba, de hamár itt jársz szeretettel
ONJ-től a szombati találkára egy kis orrtürülgetős nektek: http://www.youtube.com/watch?v=MilfP2fVLhU

több mint 14 éve
Kiváncsi vagyok BB mit fog mutatni, ha visszatér. Szvsz van rá esély hogy nem lesz rögtön jó formában.Jan
Ez szerintem is benne van, de mondjuk pont a Browns ellen tér vissza. Azért egyelőre nem tűnnek annyira acélosnak, hogy megoldhatatlan feladat legyen BB számára-kishaszi
két lehetőség van a vissatérésnél - az egyiket már ismerjük, AkiafaszagyerekWilliTetudod - no az ne gyöjjön vissza, hanem inkábba ZúgyszeretnémMeghálálni - azt előszedhetné noHomály, noINTsutianap
Tavaly a Browns csúnyán megtréfált benneteket,BB-vel az élen.Rendesen meggyomrozták...

több mint 14 éve
Kiváncsi vagyok BB mit fog mutatni, ha visszatér. Szvsz van rá esély hogy nem lesz rögtön jó formában.Jan
két lehetőség van a vissatérésnél - az egyiket már ismerjük, AkiafaszagyerekWilliTetudod - no az ne gyöjjön vissza, hanem inkábba ZúgyszeretnémMeghálálni - azt előszedhetné noHomály, noINT

több mint 14 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Rice megsérült, lehet ki kell hagynia a vasárnapi meccset. Lehet érik a McGahee Clarke ütközet második felvonása? 😉

Emlékeztetőül:
http://www.dailymotion.com/video/x82qje_clark-hit-on-mcgahee_sportSzokol
Ha ez igaz, akkor csak Falccoban bízhatnak ami viszont pozitív hír lenne számunkra. Belekergethetnék valami ostobaságba. 😀
McGahee-vel nem tudnának futni ellenünk, úgy is nehéz lesz ha lesz Rice nem még így.

több mint 14 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Charlie kezd a Madárkák ellen is!
Remélem maradt még pár TD-bomba a tarsolyában 😀The terrible towel
Engem ez egyáltalán nem nyugtat meg, sőt......
Érdekes lesz lesz szó mi szó...

több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Charlie kezd a Madárkák ellen is!
Remélem maradt még pár TD-bomba a tarsolyában 😀