NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 14 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 993 — Steelers fan
Üdv mindenkinek !!! Várom a meccset !!! 😊 Jó vételt mindenkinek!!! Lesz eredmény követő ???Steelers-Nation
Természetesen lesz.
Mendenhalltól várok valami váratlant megmondom őszintén. A Ravens nem fog olyan TD-ket engedni, mint múlt héten a Bucs - Wallacenak.kishaszi
Én zakót érzek ma, ellenben egy nagyon nagy meccset. Mendenhall szerintem nem fog sok yardot futni, mert folyamatosan 6-8 játékos lesz a boxban, mivel negyedik számú irányítóval játszunk. A D-n múlik ma is minden!
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Üdv mindenkinek !!! Várom a meccset !!! 😊 Jó vételt mindenkinek!!! Lesz eredmény követő ???Steelers-Nation
Természetesen lesz.
Mendenhalltól várok valami váratlant megmondom őszintén. A Ravens nem fog olyan TD-ket engedni, mint múlt héten a Bucs - Wallacenak.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Steelers-Nation 113 — Steelers fan
Üdv mindenkinek !!! Várom a meccset !!! 😊 Jó vételt mindenkinek!!! Lesz eredmény követő ???

- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én nagyon tisztelem a Ravenst, de valahogy amikor eljön az a 2 nap, amikor találkozunk, akkor épp nagyon utálom őket. 😊 De imádom, hogy ez a 2 csapat egy csoportban van, mert számomra ez a football örömünnepe.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/videos/baltimore-ravens/09000d5d81af5dbc/Playbook-Ravens-vs-Steelers

Érdemes Coach Dad szavaira odafigyelni.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Tisztelet != szeretet 😛
több mint 14 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 905 — Amerikai sportok rajongója
Nekem is a 3 kedvenc csapatomból ez a kettő. Úgyhogy nekem mindig ünnep, és öröm az egymás elleni meccs, kár tényleg hogy egy csoportban vagyunk a lilákkal.
több mint 14 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 822 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Úgy érzem kikapunk, de semmi baj, így is jobb lesz ez, mint amilyennek a szezon előtt tűnt. 😊 Ha 3-1 lesz, az is fantasztikus (én úgy kalkuláltam, hogy Atlanta W, Titans L, Tampa W, Baltimore L). Meglesz a PO, azt gondolom. :cool:
Beszéltetek itt a rivalizálásról. Nos, nekem annyira tetszik ez a párharc, hogy szép lassan az eléggé nem kedveltből a második kedvenc csapatom lett a Ravens. Ha nem velünk játszanak (vagy nem fontos számunkra, hogy veszítsenek), akkor drukkolok nekik. Aki szereti a Steelers stílusát, különösen a D-t, az nem tudja nem szeretni a Ravens D-t. Nagyon sokra tartom őket, csak hát hatalmas pechjük, hogy pont velünk vannak egy csoportban. 😛 (A Brownst eléggé, a Bengals nagyon utálom viszont. :rolleyes: )FranzFerdinand
Hidd el, hogy lehet nem szeretni a Ravens Dt. 😊 Mindeamelett, hogy tisztelem őket!!!!!

Ja és GAMEDAY VAN!!!! VÉGRE!!! 😊

" class="embed">
több mint 14 éve
FranzFerdinand Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 83
Úgy érzem kikapunk, de semmi baj, így is jobb lesz ez, mint amilyennek a szezon előtt tűnt. 😊 Ha 3-1 lesz, az is fantasztikus (én úgy kalkuláltam, hogy Atlanta W, Titans L, Tampa W, Baltimore L). Meglesz a PO, azt gondolom. :cool:
Beszéltetek itt a rivalizálásról. Nos, nekem annyira tetszik ez a párharc, hogy szép lassan az eléggé nem kedveltből a második kedvenc csapatom lett a Ravens. Ha nem velünk játszanak (vagy nem fontos számunkra, hogy veszítsenek), akkor drukkolok nekik. Aki szereti a Steelers stílusát, különösen a D-t, az nem tudja nem szeretni a Ravens D-t. Nagyon sokra tartom őket, csak hát hatalmas pechjük, hogy pont velünk vannak egy csoportban. 😛 (A Brownst eléggé, a Bengals nagyon utálom viszont. :rolleyes: )
több mint 14 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 822 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Hát én már teljesen be vagyok sózva.
Az fix, hogy holnap este a pokolban vacsorázunk, de remélem Séf bácsi és Áriánsz valamint LeBeau kukták egy jófajta holló becsinált receptjét főzték ki a héten 😀. Megfűszerezve a Heinz Field hangulatával!!!! :cool:
Már alig várom , hogy kezdődjön és csatlakozom terrible towelhez, IRÁNY A 4-0!!!!
GO STEELERS!!!

" class="embed">
több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
1. hely rettenetesen túlzó a PR-ben nekünk, legalábbis még...
De itt az ideje erre ráerősíteni és kivasalni a madárkákat 😀

Holnap sajna nem leszek, remélem meccs kezdésre valahogy hazaverekszem magam.
Szóval mindent bele, húzzuk szépen be ezt is, irány a 4-0 😊
Kemény csata lesz remélem, smashmouth power!! 😀
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Dixon IRtenorx
Várható volt, így McLendont újra leigazoltuk a rosterre, hogy a Ravens ellen is 6 DL-ember legyen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Dixon IR
több mint 14 éve
Mindenesetre azt szerettem volna érzékeltetni, hogy ebben a csoportban mindig is az erős védelem és a hatékony futójáték vezetett sikerre, s ebbe tökéletesen beleillik az előbb említett két példa, még ha azokat valóban lehetne külön-külön taglalni bővebben.Soldados
Igen-igen, tulajdonképpen ez ilyen "helyi sajátosság", ahogy írod is. Jól megfogalmaztad, hogy miért is olyan az AFC North amilyen. Lehet élvezni a passzuzi offenzre, de itt más a siker záloga.

több mint 14 éve
Depthet vesztettük el, no meg Troyt és Aaront. De a tavalyi O jobb volt, mint a 2008-as, csakhogy D sokkal rosszabb volt, így nem nyerhettünk. Ez a franchise mindig is a a brutál D, playmaker offense által volt jó, de tavaly a brutál D hiányzott.

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
haszi: itt válaszolok, mert a cikknél a válaszom csak az első hosszú ékezetig látszik.

Szóval valóban mindkét példád komplexebb a leírtnál. De ahogy Te is írtad, a sportban nincs ha, volna és egyéb feltételes módú mondat. A Bengals nemcsak Palmer szerencsétlen sérülése miatt nem teljesedett ki, hiszen 2005-ön kívül is lehetett volna nagyot alkotni, mégsem sikerült, pedig Palmer nem volt sérült. A tavalyi Steelers is megérne egy misét, s valóban nemcsak a passzplayek túl magas aránya vezetett csoport 3. helyéhez, hanem sokkal inkább a futójátékok hatékonysága, pontosabban annak hiánya. (No meg a cikkben is taglalt 2 ember elengedése) Mindenesetre azt szerettem volna érzékeltetni, hogy ebben a csoportban mindig is az erős védelem és a hatékony futójáték vezetett sikerre, s ebbe tökéletesen beleillik az előbb említett két példa, még ha azokat valóban lehetne külön-külön taglalni bővebben.Soldados
-hát azért a Bengálik keretén erősen dolgozott a biróság is. Azt ugye lassan ki lehetne már jelenteni, hogy CP-ben sokkal több fantázia volt, de összetörtük, azon a PO meccsen képletesen is, kettévágtuk a karrierjét, nem fog már magáratalálni, ugye azért ezt már ideje lenne észrevenni Cincinátusban, minimum azzal hogy öcsit kidobjuk, jelezhetnénk nyuszifülnek hogy eddig. Az hogy nekünk sikerült egyedül playmaker QB-t találni az 50% mákizmus, de pölö a tavalyi évben nagyon hiányzott a playmakersége, meg az egész offensből. és hadd hivjam fel a figyelmet, ha most netán egy vagy két TD-t kapunk,, nem garbidzsban, sem kell anyáznia D-t mert emberfelettit teljesitenek és ez nem lehet konzisztens elvárás velük szemben.sutianap
Épp ezt írtam, hogy a Cincynek nincs is szüksége a régi Palmerre. Arra van szüksége, hogy jól lemenedzselje a meccset, a többit a D intézi.

Abban pedig továbbra sem értünk egyet, hogy ki a felelős a tavalyi kudarcért. A 2008-as, vagy az eddigi idei teljesítmény nem elvárható, de az, amit tavaly láttunk, az kritikán aluli és elsődleges oka a kudarcnak. BB tavaly is playmaker volt, sok GW-drive-ot vezetett, csak a D lenullázta a 4. negyedes balfaszkodásával.

Ahogy mondani szoktam, ha az ötcsillagos D háromcsillagos teljesítményt nyújt, míg az háromcsillagos O háromcsillagos teljesítményt hoz, akkor nem az O a hibás, mert az azt hozza, amit tud, ellenben a D alulteljesített önmagához képest. Ez a franchise arra épül a 70-es évek óta, hogy a D hozza a meccseket. Ha nem nyerünk, nem Dixon vagy Batch a hibás, mert nem nekik kell hozni a meccset, hanem a D-nek. Ez idén is bebizonyosodott.Soldados
Dooo. de elvesztettük a faszikat a D-ből, akik miatt lehet playmekerkedni, Brett Keisel tavaly mikor, mint egy falat kenyér köllött volna,- nem "rohant" vissza a lasztival. középen kellenek az állatok, hiába az OLB-k meg DE-k, ha középen nincs valami igazán elrettentő lsd. Pola, Foote, Timmons, Aa., Hoke egy kis "spice" és ettől működik a többiek játéka is.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
haszi: itt válaszolok, mert a cikknél a válaszom csak az első hosszú ékezetig látszik.

Szóval valóban mindkét példád komplexebb a leírtnál. De ahogy Te is írtad, a sportban nincs ha, volna és egyéb feltételes módú mondat. A Bengals nemcsak Palmer szerencsétlen sérülése miatt nem teljesedett ki, hiszen 2005-ön kívül is lehetett volna nagyot alkotni, mégsem sikerült, pedig Palmer nem volt sérült. A tavalyi Steelers is megérne egy misét, s valóban nemcsak a passzplayek túl magas aránya vezetett csoport 3. helyéhez, hanem sokkal inkább a futójátékok hatékonysága, pontosabban annak hiánya. (No meg a cikkben is taglalt 2 ember elengedése) Mindenesetre azt szerettem volna érzékeltetni, hogy ebben a csoportban mindig is az erős védelem és a hatékony futójáték vezetett sikerre, s ebbe tökéletesen beleillik az előbb említett két példa, még ha azokat valóban lehetne külön-külön taglalni bővebben.Soldados
-hát azért a Bengálik keretén erősen dolgozott a biróság is. Azt ugye lassan ki lehetne már jelenteni, hogy CP-ben sokkal több fantázia volt, de összetörtük, azon a PO meccsen képletesen is, kettévágtuk a karrierjét, nem fog már magáratalálni, ugye azért ezt már ideje lenne észrevenni Cincinátusban, minimum azzal hogy öcsit kidobjuk, jelezhetnénk nyuszifülnek hogy eddig. Az hogy nekünk sikerült egyedül playmaker QB-t találni az 50% mákizmus, de pölö a tavalyi évben nagyon hiányzott a playmakersége, meg az egész offensből. és hadd hivjam fel a figyelmet, ha most netán egy vagy két TD-t kapunk,, nem garbidzsban, sem kell anyáznia D-t mert emberfelettit teljesitenek és ez nem lehet konzisztens elvárás velük szemben.sutianap
Épp ezt írtam, hogy a Cincynek nincs is szüksége a régi Palmerre. Arra van szüksége, hogy jól lemenedzselje a meccset, a többit a D intézi.

Abban pedig továbbra sem értünk egyet, hogy ki a felelős a tavalyi kudarcért. A 2008-as, vagy az eddigi idei teljesítmény nem elvárható, de az, amit tavaly láttunk, az kritikán aluli és elsődleges oka a kudarcnak. BB tavaly is playmaker volt, sok GW-drive-ot vezetett, csak a D lenullázta a 4. negyedes balfaszkodásával.

Ahogy mondani szoktam, ha az ötcsillagos D háromcsillagos teljesítményt nyújt, míg az háromcsillagos O háromcsillagos teljesítményt hoz, akkor nem az O a hibás, mert az azt hozza, amit tud, ellenben a D alulteljesített önmagához képest. Ez a franchise arra épül a 70-es évek óta, hogy a D hozza a meccseket. Ha nem nyerünk, nem Dixon vagy Batch a hibás, mert nem nekik kell hozni a meccset, hanem a D-nek. Ez idén is bebizonyosodott.

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487

-hát azért a Bengálik keretén erősen dolgozott a biróság is. Azt ugye lassan ki lehetne már jelenteni, hogy CP-ben sokkal több fantázia volt, de összetörtük, azon a PO meccsen képletesen is, kettévágtuk a karrierjét, nem fog már magáratalálni, ugye azért ezt már ideje lenne észrevenni Cincinátusban, minimum azzal hogy öcsit kidobjuk, jelezhetnénk nyuszifülnek hogy eddig. Az hogy nekünk sikerült egyedül playmaker QB-t találni az 50% mákizmus, de pölö a tavalyi évben nagyon hiányzott a playmakersége, meg az egész offensből. és hadd hivjam fel a figyelmet, ha most netán egy vagy két TD-t kapunk,, nem garbidzsban, sem kell anyáznia D-t mert emberfelettit teljesitenek és ez nem lehet konzisztens elvárás velük szemben.

több mint 14 éve

Szóval valóban mindkét példád komplexebb a leírtnál. De ahogy Te is írtad, a sportban nincs ha, volna és egyéb feltételes módú mondat. A Bengals nemcsak Palmer szerencsétlen sérülése miatt nem teljesedett ki, hiszen 2005-ön kívül is lehetett volna nagyot alkotni, mégsem sikerült, pedig Palmer nem volt sérült. A tavalyi Steelers is megérne egy misét, s valóban nemcsak a passzplayek túl magas aránya vezetett csoport 3. helyéhez, hanem sokkal inkább a futójátékok hatékonysága, pontosabban annak hiánya. (No meg a cikkben is taglalt 2 ember elengedése) Mindenesetre azt szerettem volna érzékeltetni, hogy ebben a csoportban mindig is az erős védelem és a hatékony futójáték vezetett sikerre, s ebbe tökéletesen beleillik az előbb említett két példa, még ha azokat valóban lehetne külön-külön taglalni bővebben.

több mint 14 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
minden évben találnak 3 meccs után egy-két csapatot, akit lehet hypeolni.
vmiről írni kell a sok idiótának.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Hatalmas hype kezdődött körülöttünk. Az SI pl azt írja, hogy megdönthetjük akár a Ravens scoring defense rekordját is... Ezt mondjuk erősen túlzónak találom 3 hét után.

Ugyanezen cikk jóslata a meccsre:
The Ravens and Steelers pride themselves on a similar style of football: both value the ground game and boast an institutional pride in their great defenses of the past and even of today. But the Steelers usually do both a little bit better.

And Pittsburgh appears to be doing both quite a bit better this year.In fact, in the eyes of the Cold, Hard Football Facts, the Steelers are easily the best team in football right through three weeks. Expect the Steelers to make life extraordinarily difficult for the Ravens and then expect them to welcome Roethlisberger back with a sparkling 4-0 record. Watch out, NFL!

Pittsburgh 19, Baltimore 10

Amúgy itt a teljes cikk: http://sportsillustrated.cnn.com/2010/writers/kerry_byrne/10/01/gotw4/#ixzz11985PfYZSoldados
Nem kell ez. Rekord se kell, csak nyerjünk. Az meg külön hülyeség, hogy legjobbak lennénk, mert az O az eddig elég ingatag lábakon áll és lutri. Nem lehet végignyomni úgy a szezont, hogy csak a D van ott, ahol kell. Jönnek majd NyóOrlinsz meg ilyenek. SZóval részemről papapapapa.... - tudjátok, az a hülye reklám -

több mint 14 éve
AFC North figyelő - 3. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1385

több mint 14 éve
Ennyi hypeot nem akarok 😕 Ezután jön az, hogy nem egyszer nem teljesít ilyen fantasztikusan a csapat, és már szidni fogja a sajtó. Bár remélem 19-0 😀tenorx
Ezt én sem szeretem, ráadásul egyelőre erősen túlzónak találom. 2008-ban, amikor brutális sorozaton voltunk túl 5 győzelemmel, akkor mindig csak fanyalogtak, pedig akkor megérdemeltük volna ezt, sztem hülye, aki akkor nem minket és a Coltsot tartott a legnagyobb favoritnak. Ezzel szemben most iszonyat hype-ot kapunk 3 meccs után. :/

Ráadásul ez a csapat mindig akkor tudott kiemelkedőt alkotni, amikor lebecsülték, lásd a mostani 3 meccs. Amikor nagyra tartották, akkor majdnem mindig megégett. 😕

De nagyon durva, hogy a PR-eken szinte konszenzusos 1. helyen vagyunk mindenhol, a Ravens ellen nagyon nagy többséggel minket tippelnek győztesnek, védelmi rekordokról beszélnek 3 forduló után és a SB talán legnagyobb esélyesének lettünk kikiáltva. Mindezt 3 meccs után... Ez nem annyira tetszik, túl sok van még és nem szeptemberben kell a legjobbnak lenne, hanem december-januárban.Soldados
mindenki ismeri a Husi-átkot, az egy működő dolog :cool:

több mint 14 éve
Ennyi hypeot nem akarok 😕 Ezután jön az, hogy nem egyszer nem teljesít ilyen fantasztikusan a csapat, és már szidni fogja a sajtó. Bár remélem 19-0 😀tenorx
Ezt én sem szeretem, ráadásul egyelőre erősen túlzónak találom. 2008-ban, amikor brutális sorozaton voltunk túl 5 győzelemmel, akkor mindig csak fanyalogtak, pedig akkor megérdemeltük volna ezt, sztem hülye, aki akkor nem minket és a Coltsot tartott a legnagyobb favoritnak. Ezzel szemben most iszonyat hype-ot kapunk 3 meccs után. :/

Ráadásul ez a csapat mindig akkor tudott kiemelkedőt alkotni, amikor lebecsülték, lásd a mostani 3 meccs. Amikor nagyra tartották, akkor majdnem mindig megégett. 😕

De nagyon durva, hogy a PR-eken szinte konszenzusos 1. helyen vagyunk mindenhol, a Ravens ellen nagyon nagy többséggel minket tippelnek győztesnek, védelmi rekordokról beszélnek 3 forduló után és a SB talán legnagyobb esélyesének lettünk kikiáltva. Mindezt 3 meccs után... Ez nem annyira tetszik, túl sok van még és nem szeptemberben kell a legjobbnak lenne, hanem december-januárban.

több mint 14 éve
Ennyi hypeot nem akarok 😕 Ezután jön az, hogy nem egyszer nem teljesít ilyen fantasztikusan a csapat, és már szidni fogja a sajtó. Bár remélem 19-0 😀